Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

454 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      355
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      79
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      184

Recommended Posts

52 minutes ago, Four Elements said:

viber_image_2025-01-29_15-20-10-368.thumb.jpg.b20cd96824e93646564ded6d8aad9f6b.jpg

Ja odigrao navijacki pa sta bude... Jeste da godinama nisam naplatio tiket pa nam ova slika bas i ne ide u prilog, ali ako se taj trend nastavi nek bude zato sto je Virtus dobio Fenera u gostima...

Sve sigurice 😉

• Like 1
  • Love 2

37 minutes ago, Čočo said:

Jbg. rekoh da ću se javiti tek posle derbija ali nove okolnosti su se desile. 

U poslednjem upisu rekoh da mi nadu uliva samo svirka koju imam u petak. Da podsetim, imao sam ove sezone dve svirke koje su mi se poklopile sa utakmicama i zbog toga ih nisam gledao i obe smo dobili ( Bajern i Olimpijakos). E sad, okolnosti su takve da mi je svirka za petak otkazana. Jebem mu miša, ode i poslednja nada. Razvaliće nas kao moja baba pihtije. 🤦

Brate, izađi sam negde i sviraj. To bi se računalo kao svirka sto posto. Stani u Knez Mihajlovu u Beogradu, kao Stole Piksi tako nekako. Možda i zaradiš nešto. Nemoj da sjebeš tradiciju

• Like 3
  • Ha-ha 6

39 minutes ago, NMX said:

Brate, izađi sam negde i sviraj. To bi se računalo kao svirka sto posto. Stani u Knez Mihajlovu u Beogradu, kao Stole Piksi tako nekako. Možda i zaradiš nešto. Nemoj da sjebeš tradiciju

Problem je što ja ne sviram. Ja radim tehniku za bend. Moraću nešto da smislim. 😂😅

Edited by Čočo
  • Tuzno 1

13 minutes ago, Arsen10 said:

Bukvalno nam je atmosfera na topic-u, kao komšijama pred prethodni derbi. 

Pored ovakvog defetizma, nije čudo što nas kao narod jašu režimi kako koji stigne...

Ja nisam hteo da pisem do utakmice,ali si me podstakao.Takvu malodusnost koju mi pokazujemo retko se gde srece.Ja sam znao pred prosli EL derbi da nece biti lako,plasio sam se onoga sto se desilo.Ali pred ovaj imam dobar osecaj i samo popisujem postove kojima cu da repliciram.Uz duznoi postovanje prema protivniku koji ima duplo jaci roster nego prosle godine,na papiru ne ali na parketu komsije bas dobro izgledaju.Podrska za studente i mogli bi sutra mi da krenemo vcc seceru.Nekako vreme ovde brzo leti pa ljudi i zaborave sta se sve desavalo.Ovo se desilo pre mesec i par dana a toliki defetizam.

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1

Ovih dana bas nisam ni mislio na kosarku, em cela situacija em totalno me je sjebao poraz od Makabija. Nisam verovao da toliko mogu postati ravnodusan.

Nas najveci problem moze biti Sfero i njegove rotacije. Ne shvatam da covek  promeni 3-4 igraca neretko i citavu petorku odjednom

Znamo i koja je to uglavnom

Sto neko rece ako udjemo u neki veci minus ocekujem tradicionalno skidanje gaca

• Like 8

Kakav nehuman raspored do pauze:

Petak - EL derby (gosti)

Nedelja -Igokea (gosti)

Utorak -Asvel (kuci)

Cetvrtak - Alba (gosti)

Nedelja - Buducnost (kuci)

5 utakmica u 9 dana, ni jedna laganica, svaku drugu putujemo, a odmah posle toga turnir KRK. Ko prezivi, pricace...dace Bog da nasi matorci i staklenci preteknu😫

2 hours ago, srlepajce said:

Ovih dana bas nisam ni mislio na kosarku, em cela situacija em totalno me je sjebao poraz od Makabija. Nisam verovao da toliko mogu postati ravnodusan.

Nas najveci problem moze biti Sfero i njegove rotacije. Ne shvatam da covek  promeni 3-4 igraca neretko i citavu petorku odjednom

Znamo i koja je to uglavnom

Sto neko rece ako udjemo u neki veci minus ocekujem tradicionalno skidanje gaca

Ima vaznijih stvari od kosarke.

• Like 3
  • Thanks 1

13 hours ago, Mile1 said:

Cim bude usla petorka Jago, Teo, Kenan, Deda i Muka bice bas jako prizemljenje ta petorka je u stanju da za 2 minuta izgubi utakmicu

Петорка коју си навео је играла три пута у 23 досад одиграна кола Евролиге.

• против Албе 3'17" за +1 (Боломбој недоступан)
  • против Милана 7'42" за +4 (Боломбој и Недовић недоступни, Петрушев и Мекинтајер паклено лоши)
  • против Фенербахчеа 3'34" за -4 (Недовић и Даум недоступни, Боломбој очајан)

Ако мислиш да је ових изнуђених 14 и по минута на узорку целе сезоне (930 минута) довољно значајан фактор да и на овај начин шириш себи својствен наратив о злим домаћим плаћеницима и скраћеним бековима, онда то више прича о твојим потребама, него о њиховом учинку. Или сматраш да је боље да су дуже на терену остали Мекинтајер (-23) и Петрушев (-20) против Милана, односно Боломбој са -10 и једним (1) индексним поеном против Фенербахчеа?

Митровић и Јаго као играчи Еврокуп нивоа са папреним евролигашким примањима су последњи које ћу бранити својим писањем, али постаје дегутантно колико пута понављаш исту причу која, ево у овом примеру чак нема ни утемељење у бројевима.

• Like 1

3 minutes ago, Dzo23 said:

Uopšte ne treba da nas zanima ko sudi. 

Treba ali ne u smislu koji se potencira, a to je neko navlacenje za jedne ili druge.

Treba da nas zanima kakav ce se kriterijum uspostaviti. Posle dugog niza godina mi nemamo bekovsku liniju kojoj odgovara stalni kontakt, sada smo mi "mekani"a oni krvavi ru...kolena, pa im vise odgovara kontakt.

Сутра је можда и најбитнија утакмица из угла да победом можемо да направимо огроман корак ка пласману у 10, а и повећању својих шанси да можда покушамо и да будемо у првих 6 и избегнемо плејин. 

Наравно то је дерби, не можемо ништа унапред да очекујемо, сада смо ми у ситуацији у којој су били они пред претходни евролигашки, да су нас сви прежалили унапред и више то волим него онако када смо убеђени да добијамо. 

Не треба се много оптерећивати и упасти у неки песимизам ако се изгуби јер иду после Асвел Алба и Жалгирис утакмице које морамо добити ако желимо да будемо у конкуренцији, али да не идемо превише далеко, пуна подршка сутра за играче и тренера, да изађу јако и да одиграју једну борбену утакмицу на сваку лопту да се иде, на сваки скок и наравно да се надам победи! Напред Звездо! 

• Like 9

1 hour ago, СамоТи3 said:

Сутра је можда и најбитнија утакмица из угла да победом можемо да направимо огроман корак ка пласману у 10, а и повећању својих шанси да можда покушамо и да будемо у првих 6 и избегнемо плејин. 

Наравно то је дерби, не можемо ништа унапред да очекујемо, сада смо ми у ситуацији у којој су били они пред претходни евролигашки, да су нас сви прежалили унапред и више то волим него онако када смо убеђени да добијамо. 

Не треба се много оптерећивати и упасти у неки песимизам ако се изгуби јер иду после Асвел Алба и Жалгирис утакмице које морамо добити ако желимо да будемо у конкуренцији, али да не идемо превише далеко, пуна подршка сутра за играче и тренера, да изађу јако и да одиграју једну борбену утакмицу на сваку лопту да се иде, на сваки скок и наравно да се надам победи! Напред Звездо! 

Samo da se nakon tih utakmica ne prizemljimo kao protiv Makabija, jer mi smo uvek bili majstori poraza u takvim utakmicama!

Da, i samo da zaobićemo "osvetu" u KUP-u 🤢

Edited by The_Big_S

Igramo protiv najgore skakačke i druge najbolje ekipe po broju ukradenih lopti.

Crta nam se neki scenario gde Boki, Brown i Filip skinu sve skokove a CMM, Jago i Neda izgube 19 lopti :lol_2:

• Like 2
  • Ha-ha 10

Ja sam misljenja da ovaj mec mozemo dobiti uz maksimalan fokus igraca na terenu. Da se igraci ne trose psihicki na raspravu sa sudijama i ko zna kakvim glupostima, prije svega mislim na Petruseva koji moze da ih zatrpa ako bude 100% glavom na terenu. Oni za razliku od ranijih sezona u derbijima su protiv nas maksimalno skoncentrisani i fokusirani iskljucivo na igru

Apropo sutrašnjeg meča. Juče vidim na instagramu 

Screenshot-20250130-150327-com-instagram

I pomislim kako će igrati 100% derbi. 

I malopre Sferopulos kaže da je samo Daum out za sutra. 

Lazić će biti u 12 da juri njihove bekove. Sad sam siguran. Iskreno i treba nam jedan dzoker u odbrani za spoljne pozicije. Da juri, bije, umara i nervira protivnika. 

Edited by Čočo
  • Like 1

Just now, Wingwalker said:

Meni već sada aprijatno što će plebs sutra da se skandalizuje kada njihovi semenkari pokrenu prozivku:

" Vu-či-ću..." a naših iljadu šipkaša...muk.

Zašto bi tebi bilo neprijatno? Sutra sever ima dva puta; da odgovori ili da ćuti i da bruka živi večno. 

Zvezdaši su na ispitu u utorak protiv Asvela.