Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)

Au ljudi kakav sam san imao. Neko od forumasa slavio slavu i skoro sve odavde zvao i mi fino kod njega budemo jedemo i idemo svi zajedno protiv Makabija u Pionir.

Kad odjednom ulazi brat @Урош19 i uzima flasu rakije i flasu gorkog lista i mijesa 50-50 i nudi svima da piju. Ko ne pije biva grdno isprozivan i izvrijedjan.

Da skratim, vecina je uspjela otici(pobjeci😁) na utakmicu, a meni nije brat dao pa sam se morao u spajz sakriti da bih gledao (a i vise nisam mogao njegov ritam ispratiti 😂).

Edited by Sokmeniki
  • Like 3
  • Ha-ha 5
Posted

Pavićević:

Gospodsko vođenje utakmice, više nego gospodsko ponašanje trenera Sferopulosa. Za svaku pohvalu. Može mladim trenerima da bude fenomenalan primer.

• Like 22
  • Love 3
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Jel bese moze da se kupi karta za Makabi-Zvezda, zna li neko?

Kazes obezbedjenju samo da odnesem  Macki  Ljubici Whiskas....

:classic_biggrin:

• Ha-ha 25
Posted

Možda nekoga bude zanimalo...

Na Temu od skora ima u ponudi kopija našeg dresa, može se personalizovati (bez dodatnih troškova) a trenutno je cena 1209rsd. 

Ako moderatori dozvole mogu ostaviti i link

• Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted
3 minutes ago, bekrinjo said:

Na Temu od skora ima u ponudi kopija našeg dresa, može se personalizovati (bez dodatnih troškova) a trenutno je cena 1209rsd. 

Daj meni na PM 

Posted
1 hour ago, bekrinjo said:

Daj prosledi i meni da bacim pogled. 

Posted

Posle kad krene kukanje kako se pare potrosise, a iskocilo na Forumu....

:classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
11 minutes ago, Čočo said:

Na sajtu Bajerna izašle već karte za naredne utakmice. I samo naša utakmica preskočena. Nešto smrducka ovde. 

Zanimljivo, žele da samo njihovi navijači gledaju kako im tim gubi. Mogli su da tugu zbog poraza utope u evrima koje bi oteli srpskim gastosima i navijačima odavde. 

Švaba propo. 

• Like 8
Posted
20 minutes ago, Čočo said:

Screenshot-20250121-130430.jpg

Na sajtu Bajerna izašle već karte za naredne utakmice. I samo naša utakmica preskočena. Nešto smrducka ovde. 

Nemoj me bre j...., nas 13 vec kupilo avionske karte i platilo smestaj😆

Posted
41 minutes ago, Gudura said:

Nemoj me bre j...., nas 13 vec kupilo avionske karte i platilo smestaj😆

Ja se isto organizovao ali nisam ništa još platio. Čekao karte. Ali mi ovo ne uliva poverenje. 😅

Posted

Mene interesuje da li ovo stigne ovako bez grba ili pak ne...  Znam sa drugih kineskih sajtova da je vazilo  da su top kopije kosarkaskih patika predstavljali bez znaka adidasa/nike na slikama, ali kad dodju imaju znak.

Posted
5 minutes ago, kolanidja said:

Mene interesuje da li ovo stigne ovako bez grba ili pak ne...  Znam sa drugih kineskih sajtova da je vazilo  da su top kopije kosarkaskih patika predstavljali bez znaka adidasa/nike na slikama, ali kad dodju imaju znak.

Bez grba. Kako je i na slici. Bez grba kluba i EL. 

• Thanks 1
Posted

Braćo, ne sramotite se za par hiljada, svoj klub uskraćujete i dajete malom Kinezu. Znam da nam je marketing kilav, znam i kako nam se klub finansira, samo da bi oni bili bolji, ljudi moraju da kupuju njihove proizvode. Ja sam umeo da kupim sezonsku, a unapred sam odlučio da neću prisustvovati nijednoj utakmici, samo da pomognem koliko toliko finansijski. Ako hoćemo iskorak, ako hoćemo dobre igrače, moramo koliko toliko i sami da platimo.

• Like 8
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, Sinnerman said:

Braćo, ne sramotite se za par hiljada, svoj klub uskraćujete i dajete malom Kinezu. Znam da nam je marketing kilav, znam i kako nam se klub finansira, samo da bi oni bili bolji, ljudi moraju da kupuju njihove proizvode. Ja sam umeo da kupim sezonsku, a unapred sam odlučio da neću prisustvovati nijednoj utakmici, samo da pomognem koliko toliko finansijski. Ako hoćemo iskorak, ako hoćemo dobre igrače, moramo koliko toliko i sami da platimo.

Očigledno nisi bio u šopu i na sajtu šopa duže vreme. U prodaji gotovo da nema ili ima ogromne veličine dresova. I pitanje je da li će ih više biti. To je informacija radnika iz šopa. 

Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Ima na Temu-u svašta vezano za večite, meni je iskočila i KKP posteljina xD

Ali mislim da je tu kvalitet u najmanju ruku upitan.

Ko naruci "onu" pesmu od Ipceta Ahmedovskog...

:wicked:

Posted

Nisam siguran da li se neko bavio već poređenjem rezultata KKCZ u duplim i "single" kolima, ali meni su prezanimljivi:

Od 22 utakmice, 12 njih je odigrano u okviru duplih kola i Zvezda u tim utakmicama ima skor 5-7 (5x 1-1 i 1x 0-2), dok u 10 utakmica koje nisu deo duplih kola, ima 8-2 (i to reklo bi se, ta dva poraza su i dve najlošije utakmice u celoj sezoni, Madrid i derbi). Koliko se is toga može zaključiti da Sfero dozira energiju u duplim kolima i možda "bira" utakmice, teško je reći, ali ovakav odnos rezultata je dosta simptomatičan, posebno jer je i težina protivnika varirala dosta u obe kategorije. Moguće je da nas jednostavno i činjenica da smo starija ekipa onemogućava da odigramo dve tekme u par dana na max.

Kada se stavi u kontrast sa KKP, deluje još manje da je koincidencija: oni u 12 duplih kola imaju 6-6 (i to 3x 2-0 i 3x 0-2, neverovatno!), a u ostalih 10 imaju 5-5, skroz identično. To govori i o njihovoj sezoni, gde više manje konstantno igraju u naletima.

Svakako deluje da kad imamo jednu utakmicu nedeljno se mnogo bolje pripremamo i tu su nam došle neke najimpresivnije pobede (Oly, Bayern, rekao bih i Barsa), pa bi trebalo da nam odgovara da ćemo od poslednjih 12 utakmica samo 4 odigrati u duplom kolu (a 3/4 su Asvel kući, Alba u gostima, Virtus kući, sve must win-ovi). To uliva samopuzdanje pred ovu nezgodnu utakmicu sa raspuštenim Makabijem, a i generalno za ishod sezone. Verujem da ćemo završiti u 6.

• Like 11