Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

450 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      183

Recommended Posts

3 hours ago, Fromthecorner said:

Jedan Milovan je u emisiji na Kopernikusu rekao cuvenu recenicu “Volim Zvezdu, mrzim Zvezdase”.

Bezrezervna podrska za svih 13,14 igraca ove sezone od kojih je svako doprineo po nesto za ovaj skor 13-9.

Nemam nikom nista da prebacim i zelim im da izdrze ovaj brutalan raspored utakmica kao i komentare navijaca koji misle da atletski mocan tim kao sto je Monako moze da se pobedi tako sto su samo Petrusev i Kenan dobri a ostali katastrofa, jer tako pise u statistici.

Neko citira Sokrata, Dekarta, Konfucija, a neko Ludovana🤔

Miler ima 9poena, 5 asistencija, 3.1 skokova za 24min. Trenutno je 10. asistent EL.

U Baskoniji je u regularnoj sezoni imao 8.5poena, 7.2 asistencije, 3.9 skokova za 29min.

A mi smo nezadovoljni, čekamo da eksplodira na nivo iz Baskonije😜

• Like 10
  • Thanks 6
  • Ha-ha 1

10 hours ago, Čvarkov said:

Zamisli da je ovo KKP tema, pohvali nas malo.

Stvarno si đubre neopevano. Oću da vas hvalim, al kad budete opozicija ko KKP. Do tada pre bih se spalio nego vas hvalio. :smiley53:

• Ha-ha 2

33 minutes ago, Урош19 said:

Da smo izvodili sa pola imam osećaj da bi smo ili bacili loptu njima u ruke ili napravili faul u napadu jer bi se svi nabili na 2 metra od izvođača auta.

A jbg ako nemamo nesto uigrano i ako Sfero ne moze da im objasni kako izvodimo sa pola, onda da batalimo to igranje za prvih 10 mesta. 

29 minutes ago, Petar1995 said:

Moram drugari da vam postavim jedno zanimljivo pitanje.

dal je neko gledao film shining?

da vam klub sada ponudi da provedete sami u onom hotelu a kao nagradu dobijete vip lozu sezonsku jel bi ste prihvatili 😁

Boze sačuvaj, neka hvala.

• Ha-ha 1

Možda je pre početka sezone bio cilj plej-in ali sada to više nije, cilj je biti među prvih 6 dok je plej-in neki minimum.

Mislim da će za direktan plasman u plej-of biti dovoljno 20 pobeda plus bolji međusobni skor od većine konkurenata, što je u ovom trenutku izvodljivo.

• Like 1

On 1/2/2025 at 12:05 PM, kokodakalo said:

Za top 10 nam treba jos 8 pobeda iz 16 utakmica. Momci su pokazali da mogu da igraju sa svima i svugde, ali verujem da postoje utakmice koje lakse mogu da se dobiju od drugih. Recimo da smo favoriti u sledecih 6:

Zvezda - Pariz    

Makabi - Zvezda

Zvezda - Asvel

Alba - Zvezda

Zvezda - Zalgiris

Zvezda - Virtus

Svoje sanse imamo i u sledecim utakmicama

Baskonija - Zvezda

Zvezda - Fener

Zvezda - Monako

Partizan - Zvezda 

Bajern - Zvezda 

Zvezda - Armani

Zvezda - Efes

Zvezda - Real

i ponajmanje sansi u sledecim

Oly - Zvezda

Pao - Zvezda

Ako dobijemo 6 boldovanih, trebaju nam 2 iz podvucenih, mada verujem da moze i bar 4 da se uzme sa tog spiska. Boldovano pod must ostalo rastereceno sa 100 posto fokusom.

everything is under  control

• Like 2

7 minutes ago, Čvarkov said:

Nema lepšeg poklona za rođendan od ovako bitne pobede! Braćo i sestre, ajde na tortu, samo da mi je @Урош19 ne popije. Pozvane su i komšije i brat @Volter

Hide contents

20250118-142857.jpg

Ko oseća susramlje zbog torte, žena je već ispucala sve ideje vezane za Zvezdu.

Malo je to za mene

• Love 1

22 minutes ago, Bruda said:

Mislim da će za direktan plasman u plej-of biti dovoljno 20 pobeda plus bolji međusobni skor od većine konkurenata, što je u ovom trenutku izvodljivo.

piše li šta nam treba za direktan plasman u F4?

Edited by Wingwalker

41 minutes ago, Čvarkov said:

Nema lepšeg poklona za rođendan od ovako bitne pobede! Braćo i sestre, ajde na tortu, samo da mi je @Урош19 ne popije. Pozvane su i komšije i brat @Volter

Hide contents

20250118-142857.jpg

Živ bio i još mnogo pobeda proslavio! ❤️🍀

drzavniposao-cvarkov.gif

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Love 1

1 hour ago, Čvarkov said:

Reveal hidden contents

20250118-142857.jpg

Srecan rodjendan.

Super je torta samo ne znam zasto pise 3S zar ne treba 4S?

• Love 1

Mislim da sam se upravo setio najluđeg upisa za CMMa na ovom forumu, nadam se da nisam sanjao i da će neko moći da mi potvrdi.

Neki kolega forumaš je nakon loše partije CMMa napisao da je razlog toga jer se Teo vratio posle suspenzije i CMM se deprimirao kad je video koliko je Teo talentovan za pleja jer je on zapravo počeo karijeru kao SG i sve svoje asistencije je navežbao i pravi ih po šablonu.

• Ha-ha 1
  • WOW 1

11 minutes ago, Clash said:

Srecan rodjendan.

Super je torta samo ne znam zasto pise 3S zar ne treba 4S?

Izbacili smo Srbina.

10 minutes ago, Урош19 said:

Mislim da sam se upravo setio najluđeg upisa za CMMa na ovom forumu, nadam se da nisam sanjao i da će neko moći da mi potvrdi.

Neki kolega forumaš je nakon loše partije CMMa napisao da je razlog toga jer se Teo vratio posle suspenzije i CMM se deprimirao kad je video koliko je Teo talentovan za pleja jer je on zapravo počeo karijeru kao SG i sve svoje asistencije je navežbao i pravi ih po šablonu.

Ja se nadam da si sanjao ili da je od ladnih pločica.

• Ha-ha 2

Jel' kupovao neko karte preko viagogo-a za nase utakmice na gostovanjima? 

Vidim da su karte za mesta predvidjenja za nase navijace skuplja nego preko linka koji je podelio @leki bg, ali su neka mesta po sredini jefitnija i od naseg sektora(20-25e). 

https://www.viagogo.com/Sports-Tickets/Basketball/Alba-Berlin-Tickets/E-154476514?quantity=3&sections=65295&ticketClasses=364&rows=&seats=&seatTypes=&listingQty=

Kapiram da bi tu bio medj' Nemcima, ali i to mi je prihvatljivije nego medj' nasim krindz instagram gastozima. :default_coffee: