Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

450 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Utisak je da smo većim dijelom utakmice bili bolji rival ali mogli smo lako da izgubimo utakmicu zbog nekolika pada u igri. Jako malo raspoloženih igrača kod nas, ali izvukli smo veliku pobjedu posle dva vezana poraza. Sad je opet situacija dosta fina za nas, ide meč sa Makabijem u kojem smo favoriti. 

• Like 9

Just now, Čvarkov said:

1-1 u duplom kolu i bolji u međusobnom i od Fenera i od Monaka. Dobro duplo kolo, mislim da bi većina nas ovo prihvatila.

Na pocetku sezone da, u ovoj situaciji velika zal, ali sad nije vreme za mracenje vec za slavlje.

• Like 1

Just now, JPM said:

Na pocetku sezone da, u ovoj situaciji velika zal, ali sad nije vreme za mracenje vec za slavlje.

Jbg, moramo biti realni. Obe ekipe su napravljene za sam vrh uz grčke i španske blizance. Ja zadovoljan.

• Like 5

Kaze lik sa EL TV da smo "dark horse" lige, da od pocetka sezone govori da smo sigurno na final four-u. Na kraju, svi se pozdravljaju na parketu, medju njima i povrijedjeni (Neda, Daum), on to naglasi i kaze "oni su velika porodica i ovdje vlada porodicna atmosfera u ekipi" (kombinacija citiranja i parafraziranja). Iskren da budem, ja upalio u zadnjoj minuti produzetka, kad smo poveli 88:81 (cini mi se), nisam imao muda da gledam. Ovo je utakmica koje smo ranije gubili po default-u. Stvarno ogromna pobjeda. Ne bi bila nabitnija da nismo dobili i one prije nje pa je tesko reci da je takva ali je stvarno bitna pobjeda iz puno nekih razloga. Bravo momci!

• Like 15
  • Love 3

Mnogo bitna pobeda, jer smo konacno dobili i utakmicu koja je delovala kao izgubljena u jednom trenutku. Retko kad smo mi uspevali iz ovakvih utakmica da izadjemo kao pobednici.

Hajlajt utakmice je ono kucanje Bolomboja kad je ujedno i zveknuo Dzejmsa po faci. Bilo i losih stvari, al ne treba mraciti sad, jer je ovo prebitno bilo da se dobije. 

I da, podhitno zaustaviti krindz Nese Ilica i Jaga sa onim radovanjem. 

• Like 20
  • Ha-ha 5

5 minutes ago, JPM said:

Žal za staklenim Nedovićem, bez njega 1-1 je puna kapa ali možda su nam baš njegovi poeni nedostajali za Fener.

• Like 5

Ovo je sad business part sezone. Sada ce se igrati muska kosarka, i veceras je Monako tukao bas, i u dosta slucajeva je prolazilo, ali sudije nisu bile odlucujuci faktor, to je bitno.

13-9 imamo, sto je sjajna zaliha za zavrsetak sezone. Ako bismo iskoristili ovaj pad Bajerna da ih dobijemo, a imamo dobre sanse i protiv Makabija i Asvela, bice fino.

U naredna 5 kola zaista mozemo do 4-1, bas zajeban je jedino Partizan tu.

• Like 2

1 minute ago, Markoss said:

Mnogo bitna pobeda, jer smo konacno dobili i utakmicu koja je delovala kao izgubljena u jednom trenutku. Retko kad smo mi uspevali iz ovakvih utakmica da izadjemo kao pobednici.

Hajlajt utakmice je ono kucanje Bolomboja kad je ujedno i zveknuo Dzejmsa po faci. Bilo i losih stvari, al ne treba mraciti sad, jer je ovo prebitno bilo da se dobije. 

I da, podhitno zaustaviti krindz Nese Ilica i Jaga sa onim radovanjem. 

Ali Bolomboj odnese i James-a sa terena, zakuca loptu u koš, okrenu se i ode. Već vidim paljevine koji bi se pravili Tarzani i razne gestikulacije izvodili. Ovaj nas je bas poseban lik.

• Like 28
  • Love 8
  • Thanks 5

Sada je potrebno biti pametan za narednu utakmicu ABA u CG. Recimo da već sutra izjutra proverimo Bokijev maksimum na benču, Kalina da trči Kuperov test izdržljivosti, a Petrušev koji je trenutno najsvežiji da potegne šaka do Aerodroma Nikola Tesla.. sa teretom (Braunom) na leđima. Za vreme leta svi nek slušaju progressive techno da se ne opuste za tih sat vremena. Tamo ako sletimo u Tivat, obavezno relax preplivavanje zaliva (na Bogojavljensku noć) sa nastavkom lagane šetnje na Lovćen. I onda.. u kost sa plavima na mokroj podlozi. Jako junaci!   👊

Edited by BriJones
  • Like 1

U 3/4 ih vratismo nasim glupostima, u 4/4 im zamalo poklonismo pobjedu. Mogli smo ovo dobiti i bez produzetka, ali smo pravili mnogo pocetnickih gresaka.

Odlicna odbrana je kljuc ove pobjede. Posle

svega, ovo nam je ozbiljan vjetar u ledja!

Idemo jako, do samog kraja!!

• Like 3

2 minutes ago, Jeremija123 said:

Eno ga Džon Braun u Areni, vežba poludistancu posle utakmice.

Klonuo sam kad je bacio onu ciglu sa poludistance. Mislio sam tad da smo pukli.

Nije se uklopio jos. On treba da postavlja blokove i da ide na neki back door. Nek zaboravi na suteve sa poludistance. Ja sam mislio daleko bolje o tom njegovom sutu, ali zaista izgleda jezivo. Bez luka i kao da ce u svakom trenutku da isfula pravac.

1 minute ago, Sector said:

Da li ima neka informacija friška za Dauma? 

Video si ga na stakama, nece taj skoro.

Ogromna je potrosnja da bi se peglala ovakva odbrana, zato ni ne cude procenti za 3 i slobodna u ovakvim utakmicama

Herojska pobeda, svaka cast momcima!

Abu igrati u leru, EL narednih 5 svaka bitna kao kuca

• Like 15
  • Thanks 1

Apropo Bolomboja, duže vreme imam želju da kažem, i ovo nije nikakvo omalovažavanje ili bilo šta slično, već mi samo simpatično. On kada ga gledam nekada u krupnom kadru, kako se "klati" dok stoji, visoka ramena, izraz i crte lica, boja kože ne baš autentična za tamnopute igrače, frizura, sve to mi liči kada napraviš generičkog igrača u NBA 2K na Plejstejšnu 🤣

• Ha-ha 11

23 minutes ago, NMX said:

Plus, neuporedivno bolja atmosfera.

Dileje kritikujem kad zasluze, veceras bez greske. 

Naučili su i oni nešto u sredu od ostatka hale. Mislim da nije bila nijedna politička pesma ili skandiranje.

• Like 1