Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

Ja sam trenutno u modu da isključivo gledam na prvu sledeću utakmicu i nikako ne gledam na ovu nedelju kao duplu. Najiskrenije, nemam pojma sa kime igramo nakon Fenera, to će doći na red tek nakon što nadam se pobedimo Fener. Po kladionici smo blagi favoriti, samo što se to sa nama nikada ne zna. Lično sam umereni optimista pred ovaj meč, zaista verujem da su u klubu svesni da je ovo ta dugo čekana sezona, iako nam je igra stvarno loša i ima tu dosta rezerve. Pregurali smo dobro period bez Bolomboja, amputirali Mišu Kvačila i na papiru lakši period moramo iskoristiti da cementiramo poziciju u samom vrhu tabele. Nemam problem ni da budemo drugi-treći.

Što se neigranja Nedovića tiče, previše puta ga nismo imali ni kada je fizički bio prisutan, tako da mi on i nije neki nedostatak. Valjda će ga pokriti Dobrić, a znajući njega, na domaćem terenu nije isključeno ni da pogodi par trojki i ulaza, što bi od njega bilo sasvim dovoljno.

• Like 2

Može lock na ovu temu, kome je do ovih budalaština tipa duplo kolo, mesto u plej ofu i tako to, nek priča preko privatnih poruka. 

Vasa, Larkin, Kajri

Gudura, Neda, Lilard

Kalina, Dobrić, Batler

Deda, Mirota, Siakam

Petrušev, Bolomboj, AD

Jaka domaća osnova plus par vodonoša i da se odbrani evroliga. 

Ok, sad malo ozbiljnosti. Morao sam da vratim statse sa prve tekme, Fener se baš propisno ispromašivao. Delom do naše odbrane a delom što im stvarno nije bilo veče. Par nedelja nakon toga su urnisali grobare sa vrhunskim % šuta sve do garbidž tajma. Dve su stvari ključ večeras, mi moramo da odnesemo pobedu pod košem. Filipe, u tebe gledam. Ne mogu da se setim iz prve tekme, da li se probalo sa Dedom na NHDu? I drugo, da odbrana mora da se pegla na max sve vreme. Napad će svoje isporučiti. Faliće Neda u pičku materinu, aj što mu leže ovi nego što praktično spolja zavisimo od toga kako se Kenan jedan jedini pojavi. A to zna i Šaras. I da nas Biberče ne natrpa, šteta što nema Laze za jedno 3 minuta lakta u bubrezima.

Dobijamo.

A onda i Monako, normalno. 

• Like 3