Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

447 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      350
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      90
    • Niko!
      181

Recommended Posts

27 minutes ago, Nenadd said:

Hvala momcima i treneru na sjajnoj igri i pobedi.

Svaka cast i svima koji su se pojavili u hali, protiv Fenera vam se pridruzujem, karte su danas kupljene i jedva cekam da ostanemo bez glasa zajedno.

Bravo Zvezdo!❤️

Pustena je vec prodaja za Fener?

• Like 1

Prvo, kakvo veče! Tu su mi rođaci iz Republike Srpske, prvi put na Zvezdinoj utakmici, 14 i blizanci 11 godina. Zbog iznenadnog dolaska uspeo sam da se snađem za karte za navijačku tribinu, ali srećom dobri ljudi su nam izašli u susret i poređao sam ih na stepenice da vide sve, a ja sam utakmicu gledao na video bimu xD Ali nema veze, važno je da su deca videla pobedu i Zvezdu koja je jedna od najboljih evropskih ekipa.

Drugo, Bolomboj je najbolji centar EL. Kad imaš takvog igrača, možeš da gađaš i sam vrh. Imamo i druge dobre defanzivce, naravno moram prvo navesti svog pulena Porsche Davidovca, kralja defanzivne rotacije, a takođe Kalinić, Giedraitis, Brown, CMM, pa čak i Kenan su odlični EL defanzivci. Imamo i Kobru kad zatreba defanzivno na 2.

A što se tiče napada, sve je lakše kad je CMM na nivou, nadam se da će da se opusti i nastavi ovako. Danas je Sfero odradio rotaciju po mom ukusu, Jago 12.5 minuta, on 27.5, ostali tu negde sem Kaline koji je imao down game ali za to niko nije zabrinut. Yago je imao sekvencu za klupiranje do kraja meča za 2+1, a onda trojka bez pasa.

37 minutes ago, Cavani said:

Nedovic je dva puta fino razdvojiio odbranu od picka i zavrsio na obrucu, trebao bi to cesce da radi

Ja bih mu zabranio trojku da uzme bez da pre toga ne završi na obruču 2 puta.

• Love 1

Just now, Cavani said:

Pustena je vec prodaja za Fener?

I za Fener i za Monako.

Fener je danas sem dva sektora gore bio rasprodat, ovih najjeftinijih vise i nije bilo, mada pustice se dodatni kontigent sigurno.

33 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

I još bih napisao da imam osjećaj da prolazi malo ispod radara odbranu koju Petrušev igra u poslednje vrijeme. 

U sviču je izuzetan, al' od lopte i dalje ima ozbiljne padove koncentracije... I večeras je u više navrata zaspao negde na ivici reketa dok mu je igrač sam na trojci, al' su ovi srećom mašili. Giedraitis je od početka sezone ubedljivo najbolji off ball defanzivac, al' mu se u poslednje vreme i Davidovac pridružio - sjajno pozicioniranje, tajming i anticipacija, plus duge i aktivne ruke... Sa Bolombojem na 5 to izgleda prilično dobro i večerašnje uparivanje njih dvojice u startnoj petorci mi i deluje najlogičnije, kao i duo sa klupe Braun-Petrušev.

• Like 3