Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

446 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      21
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      349
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      90
    • Niko!
      180

Recommended Posts

8 minutes ago, bodo said:

Pao je siguran u PO a sa komšijama se trebamo tek boriti za isti. A još i imamo poraz doma od njih. 

Daleko će komšije biti iza nas. Tako da, napred komšije! 

Edited by Čočo

6 minutes ago, Čočo said:

Daleko će komšije biti iza nas. 

Ne bih ja žurio sa zaključcima. Mi jesmo sad trenutno u boljoj poziciji ali lako se to okrene. Po meni mi trebamo biti na sigurnom rastojanju  od Žalgirisa, Milana, Efesa pa i komšija. Moguć je pad i Bayerna i Pariza a napredak Reala i Barce. 

Edited by bodo
  • Like 9

36 minutes ago, quentin said:

Mene baš briga za PAO i Partizan.

Bar smo sad u situaciji da ne zavisimo od drugih.

Bukvalno već danima imam isto mišljenje. Imamo naše mečeve. Korak po korak. U svaki kao da je finale i to treba biti naš jedini put. Druge ne treba gledati. Svaka pobeda će nas dizati za bar po poziciju napred. Sutra nam je meč najvažniji u sezoni. Da se prevaziđu sve trenutne podele i da zagrmimo kao što dugo nismo. Da se ledi krv u žilama. Posle dugo vremena držimo sudbinu u svojim rukama.

• Like 2

7 minutes ago, Petar1995 said:

Ja bas imam osecaj +15 za nas!

Pariz je dočekao do sada Žalgiris,Pao,Partizan... Od tih "vrućih" terena gostovao je samo Oly - ju , a njihov teren je , uz dužno poštovanje, manje vruć i od terena Žalgirisa,Partizana,Zvezde,Pao- a.. Hoću da kažem da će se sutra susresti sa najboljom atmosferom do sada u EL. I ako je nama ove sezone jako slabo navijanje za moje standarde , mislim da ćemo sutra biti možda i najbolji ove sezone. Moramo da budemo najbolji ove sezone. 

• Like 1

5 hours ago, bodo said:

A neki minimum je 3 meseca a možda i više. Tako je bilo kod  fudbalskih povreda mojih kolega. I u zavisnosti od uspešnosti same operacije. 

Novak se povredio na RG i igrao finale Wimbledona vec sledeceg meseca, ubrzo osvojio i OI zlato. Nema tu pravila, ali moze i da bude kraca pauza.

1 hour ago, djura.net said:

Kad vec sanjarimo.

Hide contents

A da se plasiramo i mi i komsije u plej of, ali tako da idemo jedni na druge, pa onda potencijalnih 5 utakmica za f4. mm?

Nije nemoguće, Partizan i onako može u PO samo sa osmog mesta...

41 minutes ago, MarioKempes said:

Nije nemoguće, Partizan i onako može u PO samo sa osmog mesta...

Ne deluje mi da mogu u plej in. Onako iskreno. Nije da nemaju kvalitet ali vec imaju previse kikseva kuci.

• Like 2

6 hours ago, bodo said:

Ne bih ja žurio sa zaključcima. Mi jesmo sad trenutno u boljoj poziciji ali lako se to okrene. Po meni mi trebamo biti na sigurnom rastojanju  od Žalgirisa, Milana, Efesa pa i komšija. Moguć je pad i Bayerna i Pariza a napredak Reala i Barce. 

S obzirom na raspored do kraja, teško da će da se okrene.

15 minutes ago, JPM said:

Ne deluje mi da mogu u plej in. Onako iskreno. Nije da nemaju kvalitet ali vec imaju previse kikseva kuci.

Moguće. Više sam mislio u smislu i ako se dogegaju do PO to može biti samo sa osmog mesta, pa onda ide ukrštanje sa prvim, tj. nama😜

Imate odlican raspored, igraci su generalno zdravi.. svaki mec kao da je poslednji i upadate u top6, a onda je sve moguce. Pokazali ste da mozete da dobijete svakog na strani, cak mislim da bi vam bilo bolje da nemate prednost domaceg terena, manji je pritisak igrati u gostima na pocetku. Posle dugo godina zavisite od vas samih, ne morate ni gledati ostale rezultate. 

Ako sad ne udjete u 8 onda sto bi reko moj matori da se udavite gde babe mocaju. 

8 minutes ago, Coz29 said:

Imate odlican raspored, igraci su generalno zdravi.. svaki mec kao da je poslednji i upadate u top6, a onda je sve moguce. Pokazali ste da mozete da dobijete svakog na strani, cak mislim da bi vam bilo bolje da nemate prednost domaceg terena, manji je pritisak igrati u gostima na pocetku. Posle dugo godina zavisite od vas samih, ne morate ni gledati ostale rezultate. 

Ako sad ne udjete u 8 onda sto bi reko moj matori da se udavite gde babe mocaju. 

U pravu si ali da smo generalno zdravi... pa ne znam,uvek je neko povredjen,mislim da nijednom nismo bili kompletni pred neku EL utakmicu