Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Ja posle Olija napisao da mi Bolomboj deluje da šepa i dalje. Izgleda da covek tako hoda. Ili sam ja slep.

Dobrodosao nazad, Dzoel.

10ak minuta da se oseti parket, da se probaju kombinacije sa Filipom u petorci i da se sprema za EL.

Fantasticna vest

• Like 21
  • Love 3

1 minute ago, drperce said:

Daj ne lupaj druze, bukvalno je stvar navike kojim vise pises

Stvarno?

Btw ja sam u onom postu napisao jos nesto jos jedan uslov. BRANI DELIJE + cirilica.

Jedno ne izuzima drugo. Taj pattern mi je jasan.

Svakako ima ljudi koji pisu cirilicom a ne brane delije e takve postujem.Al dobro bitno je da ste se uhvatili drugog uslova.

Edited by Don Dusko
  • Like 2
  • Tuzno 4

7 minutes ago, Don Dusko said:

Jer 90% ljudi koji pisu cirilicom praktikuju stavove delija i vodece hunte.Zbog toga Big ticket, zbog toga.Naravno ima izuzetaka ali pattern je jasan.

Душко, испалио си једну солидну генерализацију, а овим постом је и потврдио. Надам се да си свјестан тога.

Поштујем твој форумашки опус, вјерујем да си коректан тип. Нећу више о овоме

Edited by Big Ticket
  • Like 30

7 minutes ago, Don Dusko said:

Stvarno?

Btw ja sam u onom postu napisao jos nesto jos jedan uslov. BRANI DELIJE + cirilica.

Jedno ne izuzima drugo. Taj pattern mi je jasan.

Svakako ima ljudi koji pisu cirilicom a ne brane delije e takve postujem.Al dobro bitno je da ste se uhvatili drugog uslova.

Zašto bi trebalo da se zabrani ćirilica, oba pisma su jednaka po Ustavu i tako treba da ostane.

• Like 2

14 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Eeeh druže, da ih je samo dvojica, samo na poslednjih nekoliko strana naleteh na više od ove dvojice, a uskoro će se pojaviti još makar duplo više istih..

Хаха то нам је похвала кад нас такви називају свакаквим именима, хвала Богу па у реалности нема ни 1% људи са таквим размишљем ко ти и слични, чак ни у хали не видим да међу звездашима има људи са оваквим ставовима, што чекате другога ајде ти и твој изабрани модератор што мрзи ћирилицу идите организујете се где год ставите шта год на латиници и заставе да видимо дал ће да вас подржи остатак и обавезно да се врти застава мрзим ћирилицу па да видимо ко је ко. 

У хали се дигне шеталица нема предаје сви аплауз певају косовске песме само на овом назови форуму се пљују и мрзе људи само зато што су са косова, фуј, још се величају неке ствари и подржани су такви постови од стране модератора. 

Престани да се срамотиш и да својим умишљеним стварима у свом мозгу да сврставаш људе на једну или другу страну. Ниси Бог ако си модератор. 

И још нешто највећа срамота форума да се бришу постови који нису подобни за неколико људи који мисле ако су модератори да могу да контролишу различите ставове људи. 

• Thanks 1

1 hour ago, СамоТи3 said:

Ух колико би била посећена тема када би била отворена политика и спорт, све стручњак до стручњака, нападају се Делије јер не раде ништа, Гробарима се опрашта јер их нема нигде због скандирања са трибина, а прозивају их исти ти који нити иду на протесте нити скандирају са трибина него седе кући у фотељу и крију се иза тастатуре. Алал вера. 👏👏👏

51 minutes ago, Don Dusko said:

Brani delije  ✔

Pise cirilicom ✔

Znamo ko te placa.

Procitajte i razumite kontekst celog posta molicu.

Ja sam ovde napisao u 2 uslova.

Prvi je brani delije koji mi jos pojacava sto je na cirilici(i na latinici bi isto bilo dokle brani iste) i daje potvrdu o njegovom stavu. 

Nemam ja nista protiv cirilice ne daj boze. Slobodno pisite sve dok se ne krse pravila foruma.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

4 minutes ago, СамоТи3 said:

Хаха то нам је похвала кад нас такви називају свакаквим именима, хвала Богу па у реалности нема ни 1% људи са таквим размишљем ко ти и слични, чак ни у хали не видим да међу звездашима има људи са оваквим ставовима, што чекате другога ајде ти и твој изабрани модератор што мрзи ћирилицу идите организујете се где год ставите шта год на латиници и заставе да видимо дал ће да вас подржи остатак и обавезно да се врти застава мрзим ћирилицу па да видимо ко је ко. 

У хали се дигне шеталица нема предаје сви аплауз певају косовске песме само на овом назови форуму се пљују и мрзе људи само зато што су са косова, фуј, још се величају неке ствари и подржани су такви постови од стране модератора. 

Престани да се срамотиш и да својим умишљеним стварима у свом мозгу да сврставаш људе на једну или другу страну. Ниси Бог ако си модератор. 

И још нешто највећа срамота форума да се бришу постови који нису подобни за неколико људи који мисле ако су модератори да могу да контролишу различите ставове људи. 

Kao prvo nisam moderator, već novajlija forumaš, Kao drugo ne mrzim ćirilicu i nikada u svom životu to nisam rekao. A kao treće, zaista se ni lično ne poznajemo, pa ne vidim odakle ti pravo da mi se tako primitivno obraćaš, em uvrede, em na ti. Dakle zamolio bih moderatore da obrate pažnju na apsolutno sve komentare. I u virtuelnom svetu, neka kultura, pristojnost i lepo vaspitanje uvek mora postojati.

Edited by Zvezdaš96
  • Like 2
  • WOW 1

Realno da sam ja moderator, post iznad od dotičnog koji vredja bez ikakvog razloga i osnova nikada i ne bi bili objavljeni, jer iskreno nikada ne bih prihvatio i odjavio post koji je previše agresivan, pun gneva, uz to i zasnovan na neistinitim stvarima, previše stvari nisu ni tačne u tom postu i to stavljanje prsta u oko i optuživanje kako neko mrzi nekoga ili nešto su zaista smešni..

No ne želim u dalju polemiku...

• Ha-ha 1

Just now, Zvezdaš96 said:

Realno da sam ja moderator, post iznad od dotičnog koji vredja bez ikakvog razloga i osnova nikada i ne bi bili objavljeni, jer iskreno nikada ne bih prihvatio i odjavio post koji je previše agresivan, pun gneva, uz to i zasnovan na neistinitim stvarima, previše stvari nisu ni tačne u tom postu i to stavljanje prsta u oko i optuživanje kako neko mrzi nekoga ili nešto su zaista smešni..

Moderatori su ljudi koji imaju svoje zivote i nisu placena da nadgledaju sve sto se pise vec to rade dobrovoljno, tako da ne mozemo od njih traziti da sve vide. Prijavi posto koji smatras losim. To ne znaci da ce prijavljen autor biti banovan, mozda samo obrisu ili upozore.

3 minutes ago, СамоТи3 said:

Ако мрзиш људе који пишу ћирилицом, како онда не спадаш у групу људи који мрзе ћирилицу? 

Kako da ti kazem mrzeo bi ljude koji pisu bilo kojim pismom a da brane stavove Delija ili stavove ESENESA.

Mislim da moraju 2 teme. Ova aktuelna da se pise o svemu vezano za kkcz (navijaci, atmosfera, sudije itd. pa i politika vezana za sport to je kod nas izgleda neizbezno) i jedna "kkcz-iskljucivo kosarka".

Ova situacija se tek zahuktava i da nam ne bi licila tema ovako do kraja sezone, kada su svi preduslovi tu konacno za iskorak (a naravno da ne treba zmureti na druge stvari vec iskazati svoje misljenje ma kakvo ono bilo), treba na jednoj pisati iskljucivo o kosarci i omoguciti ljudima koji to zele da ih niko ne napada a drugima koji zele vise ove stvari da komentarisu poput navijaca i politike takodje treba omoguciti i onda nema medjusobnih prepucavanja jer svi smo se ovde okupili oko Zvezde i kosarke pre svega i bar to je zajednicko svima za pocetak, ali verujem i da su velika vecina ljudi normalni i barem oko nekih osnovnih, normalnih i ljudskih stvari imaju slicne poglede na zivot.

Pobeda protiv Olimijakosa je jako velika iz cistog kosarkaskog ugla i to je tema za sebe, a ove stvari o kojima se pise je tema za sebe. Ovako nam tema izgleda sizofreno i ima 1 upis o Olimpijakosu pa 4 o politici, pa 1 o Bolomboju i o Sc derbiju pa jos 4 o politici ili navijacima.

Ako je sve u ovoj drzavi ispolitizovano, ako je mnogo toga naopako, ako se preplice politika sa sportom, hajde mi odavde sto mislimo da sve znamo da se izdignemo iznad situacije i za pocetak u svojim glavama odvojimo da je kosarka i teren stvar za sebe i da je sport generalno jedna plemenita stvar, a da je politika nesto drugo i ukoliko je vezana usko za kkcz nek se pise o tome na ovoj sveopstoj temi a kosarka i teren trebaju da budu tema za sebe.

Ukoliko se ljudi odavde urazume i podrze moj predlog nastavicu da pisem, ukoliko ne, ne vidim nikakav smisao vise da nastavim da pisem.

• Like 2

2 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Нико те није увредио, него ти вређаш уз пар људи још који те подржавају све нас који пишемо ћирилицом са неким својим баналним причама. 

3 minutes ago, Don Dusko said:

Kako da ti kazem mrzeo bi ljude koji pisu bilo kojim pismom a da brane stavove Delija ili stavove ESENESA.

Окарактерисао си ме по писму да браним делије или (снс не дај Боже) и зато ниси управу, не знам како то не схваташ.