Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

7 minutes ago, lansky said:

Možda ozdravljenje ovog društva krene i od tačke kada ljude generalno bude bolelo uvo šta na neku društveno-političku temu ima da kaže neka navijačka grupa a ne da to bude vest za špicu drugog dnevnika i kolektivne ekstaze.

Ja sam ovo shvatio drugačije. Navijačka grupa nije bitna.

Nego kada svi oni koji nisu navijačka grupa, mafijaši i kriminalci budu imali hrabrosti za včćpdr, i na utakmici i van nje, tada će biti kraj.

A još uvek smo na "jedan transparent kojem se niko nije pridružio".

• Like 1

1 hour ago, sicaultrasds said:

Svako ko je bio na tekmi i ima malo mozga razumeo sta je vodja hteo da kaze. Svako ima pravo da stavi sta hoce ali ne na severnoj tribini i to preko transparenta navijacke grupe. Covek lepo objasnio ko razume shvatice.

Slabo si ti to razumeo, prijatelju. Ipak pitaj vođu da ti još jednom pojasni.

• Like 8

Smijemo li mi što nas boli uvo za transparent i za reakciju navijača reći da je bila odlična atmosfera i vrhunski postavljena igra koja nam je donijela važnu pobjedu u teškom trenutku, a da nas zbog toga ne prozivaju jedni ili drugi? Bio sam na tribinama, nisam vidio niti transparent, a ni čuo poruku "vođe" ili koga god. Hvala momcima što su mi uljepšali veče i cijeli vikend. Rekao sam da bez centra ni u jednoj utakmici nismo favoriti, tako da je svaka pobjeda u ovako okrnjenom sastavu zlatna vrijedna. Sa ovom trojicom koji nam dolaze uskoro, nadam se još boljem drugom dijelu sezone i borbi za nešto više.

Bravo Zvezdo!

• Like 9
  • Love 1
  • Thanks 9

1 hour ago, lansky said:

Onda treba još koliko ujutru da svi skočimo na glavu u hladnu Savu i pustimo ovaj lep prostor pod suncem nekome pametnijem i normalnijem od nas takvih.

Možda ozdravljenje ovog društva krene i od tačke kada ljude generalno bude bolelo uvo šta na neku društveno-političku temu ima da kaže neka navijačka grupa a ne da to bude vest za špicu drugog dnevnika i kolektivne ekstaze.

Ozdravljenje ovog drustva ce krenuti kada shvatimo da Srbija nije SFRJ i ne treba da ima "klubove koji su zaduzeni da pronose snagu naseg drustva po kontinentu" nego klubove i ligu koji su prilagodjeni realnosti u kojoj svi mi zivimo.

Napisao sam i na EL temi, navijaci ako zele da budu opozicionari (a ne borci za svoje pravo na besplatan ili jeftin bensedin u vidu jednog ili drugog projekta) mogu da urade ono sto su uradili studenti i poruce diktatoru da ih ne zanimaju njegove igre. Lepo se skupi odredjen broj ljudi, blokira ulaz u halu, spreci odigravanje meca i poruci inostranim medijima da ne zelimo mafiju na vlasti i ne zelimo da nas mafija zabavlja bacajuci pare na skupe domace i strane kosarkase.

Na jos dubljem nivou, postacemo normalnije drustvo kad prestanemo da insistiramo na realnosti u kojoj smo samo mi veliki, mocni, silni, predodredjeni za pobede i tako umisljamo da ako navijamo za takve klubove da smo i sami takvi. Za pocetak, nije normalno da se stalno ima najveci budzet u regionu, nije normalno da se ocekuje da se stalno igra EL (koja je igraliste za dokone milijardere), nije normalno da se svaki poraz predstavlja kao posledica toga sto nas svi mrze.

Ali o cemu uopste pricati kada je i ovde normalno da u klub dolazi jos jedan visoki igrac i pored toga sto se u sastavu nalaze 3 centra, 2 krilna centra, jedan superstar koji moze da igra i na 4 i 5 i jos jedno krilo koje moze da igra i na 4. Da li je normalno da jedan klub sa ovih prostora placa i Dauma i Browna i Bolomboya i Petruseva i Mitrovica i Plavsica i Davidovca. Odakle pare, kako klub stalno nalazi jos barem pola miliona evra kad god zatreba za 7. igraca na visokim pozicijama?

Dok god je najvaznije da se uspeh kupi po svaku cenu i Vucic ce ovde da vlada jer on to i radi - kupuje pobede na izborima, radi sta god je potrebno da niko drugi nema nikakve sanse, ima laznu opoziciju (kao sto KKCZ ima FMP). Zasto se onda cudimo da je lik nedodirljiv vec 12 godina i zasto se uopste iko buni protiv njega (osim manjine koji ne gledaju blagonaklono na usrecivanje navijaca dva kluba drzavnim novcem).

Edited by bergkamp bcd
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Tuzno 1

Deda je vaskrsao u Milanu u pravi čas (tamo negde par sati nakon što sam ga uporedio sa Porscheom 😄 ).

Saglasan sam da je Jago predugo ostao u igri tokom 4/4, tu smo imali 3-4 užasna napada i oni su spustili na 7, ali onda je Deda to ubrzo rešio. PP nisam mogao da gledam nažalost.

Takođe, za da se više nije ponovilo nema nikakvog opravdanja. Svi znamo šta se dešava, ne moraju da se pridruže, mogu barem da ne smaraju klince.

• Like 3

Za ove sto pisu da isti ljudi vode tribinu sada i kada je Sloba bio, neka napisu samo za nas "neupucene" kojim se poslovima bave ti isti ljudi, i za ciji interes?Koja kola voze, koje restorane drze?koje klibove drze?Koje igrace menadzerisu?Koje FK klibove drze?Koje firme drze?

Celi grad bukvalno zna, znamo svi sve te ljude tako da ne branite ovde neodbranivo.

• Ha-ha 1

Паратим вас већ дуго,годинама уназад, читам, мој први пост нека буде овако. Свака част момцим на победи,посебно ми драго због Деде и Добрића, одбрану је одиграо вечерас одлично. Јел ово твитер? Извињавам се ако сам неког увредио, али задњих пет страна су тотално ван теме.Поздрав свима. 

Edited by DjuraDS
  • Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 1

3 hours ago, bergkamp bcd said:

Napisao sam i na EL temi, navijaci ako zele da budu opozicionari (a ne borci za svoje pravo na besplatan ili jeftin bensedin u vidu jednog ili drugog projekta) mogu da urade ono sto su uradili studenti i poruce diktatoru da ih ne zanimaju njegove igre. Lepo se skupi odredjen broj ljudi, blokira ulaz u halu, spreci odigravanje meca i poruci inostranim medijima da ne zelimo mafiju na vlasti i ne zelimo da nas mafija zabavlja bacajuci pare na skupe domace i strane kosarkase.

Ja mislim da ti nas zajebavas at this point. Ajde molim te, skupi ti ljude pa probajte da uradite to. Kad vec znas kako treba, sta te sprecava? Da li si ti realan da bilo ko u ovoj drzi sme da uradi tako nesto? Ljudi koji dele stavove sa studentima jednostavno ne znaju i uglavnom nemaju nikakva iskustva sa tucom a ti bi da takvi ljudi blokiraju 5-10k navijaca kojima je tuca svakodnevnica??  Pa ta blokada ne moze da izdrzi 10 minuta 

• Thanks 1

Ne verujem o cemu se pise na topiku nakon ovako velicanstvene pobede 🤨

Kako su momci odigrali, pa ludnica!!!

Neda je toliko bitan, Davidovac onaj "penzioner" kog vole sva deca, Kalina junacki, CMM bas kako treba, Mitar onako kako ga vidi Clash, Jago mala zujalica sto mu nista nije tesko, Dobriiic klasicna Dobricevska tekma, sto volim kad presece loptu na liniji dodavanja i krene na kucanjeeee.

Sfero spremio vrhunski, bas onako kako on zna. A pre dva kola je "bio" na rubu provalije.

Koliko bitna pobeda i kako su je momci izvojevali, pa stati i gledati reprizeeee.

Bravo Zvezdo, bravo!

• Like 31
  • Love 4
  • Thanks 1

Kakva trovacka atmosfera, dodje mi da glasam za SNS.. 

apelujem na moderaciju da nama, ljubiteljima kosarkih postova i analiza, omoguci da citamo ugao igre/taktike/igraca KKCZ od clanova koji znaju kosarku i ljudi koji su gledali live...idite pa blokirajte blokove ili sta vec, ostavite nas na miru da citamo sta ljudi imaju da kazu o sjajnoj utakmici..

Utisak veceri -Sfero u dr.Dzekil modu...fantasticno je spremio ovo veceras, kao sto cesto zna...

• Like 11
  • Love 2
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 4

6 hours ago, božija noga said:

Ceo slogan se rodio onda kad je bio prekid sa Albanijom i ulet Strajniću u kadar nevera. 😁 I eto spojiše nas žrebom opet sa njima. Baš su prave Delije, važno je da su pobedili Zvezda i sloboda mišljenja.

Pisao sam o tome Vucicu pederu je nastalo na nasoj tribini. I to je bilo pre 10ak godina igrali smo sa Borcem u Cacku. Ceo slogan je bio Vucicu pederu izdao si Srbiju. A to pederu je bilo zato sto je tada bilo frke oko gay parade policija je mnogo Delija pohapsila. Ta nasa pesma se svidela i onom liku koji je na toj utakmici sto spominjes usao u kadar na rts_u i vikao to i tako je pesmica dobila popularnost... Ti da pitas komsije zasto mu vicu pederu oni ne znaju misle samo da ga uvrede oni i ne znaju ko je smislio te reci i zasto je neko smislio te reci ili se ljudi prave ludi pa nece da kazu da je pesma nastala na Severu. Imate i na yt snimak iz Cacka ako ne znate o cemu pricam. Kada treba da se pohvali tribina ja cu je hvaliti ali ovo juce je sramota, mozda je i dobro sto se sve ovo desilo, nekad moze poraz i da ti donese nesto dobro a juce je navijacka tribina porazena(u moralnom smislu)  

• Like 3
  • Love 2
  • Ha-ha 7