Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

5 minutes ago, sicaultrasds said:

Svako ko je bio na tekmi i ima malo mozga razumeo sta je vodja hteo da kaze. Svako ima pravo da stavi sta hoce ali ne na severnoj tribini i to preko transparenta navijacke grupe. Covek lepo objasnio ko razume shvatice.

Delije Alta Banka

moguce da ih preko te banke placaju, onda ima smisla

• Like 7

9 minutes ago, Portovale said:

Mislim da se odje previdja jedna bitna stvar...ljudi su se opekli sa Miloševićem(bili su pioni u rukama kreatora) i jasno je da više to nikad neće ponoviti. 

Nije to sve baš tako jednostavno, da se ne lažemo 

Upravo je suprotno.

Zvalavi je skontao da sve krece od Spasi Srbiju i ubi se Slobodane/Borise pa sada groznicavo zeli to da spreci tako sto ce dati odresene ruke kome treba da nastave nesmetano da rade. Da ne idemo u oftopik.

• Like 14

5 minutes ago, sicaultrasds said:

U trenutku kad je vodja reagovao "ubice" transparenr je bio preko transparenta za proslavu titule na marakina na nivou 400 sever. 

A da je bio na nekom drugom mestu, ne bi reagovao?

Sustina je sto vodje ne postave neki transparent, sto brukaju tribinu...

• Like 3

7 minutes ago, sicaultrasds said:

Svako ko je bio na tekmi i ima malo mozga razumeo sta je vodja hteo da kaze. Svako ima pravo da stavi sta hoce ali ne na severnoj tribini i to preko transparenta navijacke grupe. Covek lepo objasnio ko razume shvatice.

2 minutes ago, Čvarkov said:

Od nečeg mora da se živi.

3 minutes ago, Smrtokapa said:

Transparent navijačke grupe je reklama za Alta banku?

Izvinjavam se na offtopic-u ali treba razjasniti:

Alta banka je (ne)zvanicna banka SNS-a. Davor Macura. Pocnes od dilovanja deviza, zelenasenja (nezvanicno) pa preko menjacnice (zvanicna info) postanes banka, dobijes drzavne poslove, postanes vlasnik zemljista bivseg IMTa itd...

• Like 9
  • Thanks 5

6 minutes ago, sicaultrasds said:

U trenutku kad je vodja reagovao "ubice" transparenr je bio preko transparenta za proslavu titule na marakina na nivou 400 sever. 

Kakav bre vodja, no ovce ne bi umeo da vodi.

Jel to pokusaj da se opravda potez govedje glave?

• Like 9

16 minutes ago, sicaultrasds said:

Nije ovo forum za tebe!

Prvo i najbitnije, cestitke momcima (verovao sam u pobedu).

Jako dobra utakmica, napadali smo pametno, trazili mis meceve, u odbrani angazovano, drzali pod kontrolom, sve je islo kako treba.

Drugo, pa koliko moras biti glup da budem blag i ubacivati papire, avioncice na teren a pogotovu kad tvoja ekipa ulazi u momentum i to dva puta, onda pauza od po minut.

Ja stvarno mislim da nije tesko naci te navijace i adekvatno ih kazniti.

Treci utisak je ustvari odgovor na prvi post.

• Like 4

6 minutes ago, Portovale said:

Mislim da se odje previdja jedna bitna stvar...ljudi su se opekli sa Miloševićem(bili su pioni u rukama kreatora) i jasno je da više to nikad neće ponoviti. 

Nije to sve baš tako jednostavno, da se ne lažemo 

Veruj mi da ja Delije branim kada god mogu i da sam se ovde i sa ljudima svadjao branece ih. To sto ti pises je apsolutna istina ljudi ovde misle da se vlast rusi tako sto vices Vucicu pederu. Ne rusi se tako vlast, vec na ulici ali tu bude mnogo slomljenih rebra, mnogo meseci zatvora a bogami i zivoti su se gubili ruseci Slobu. Za uzvrat Delije su dobile k cak su nam sistematski rusili klub a sada se od Delija ocekje da na vlast vrati ljude koji su nam klub vec jednom unistil, dosta je zajebano. Informisan sam ja dobro o svemu i zato i branim stalno Delije, ali ovo veceras je bruka i dno dna. Ako grupa nece da rusi Vucica ok ali da reaguje grupa sto neki drugi ljudi imaju drugaciji politicki stav je za mene bruka i sramota. Izvinjavam se svima na politickoj temi. I zao mi je sto ova velicanstvena pobeda je u senci vecerasnjeg blamiranja na tribinama.  

• Like 1
  • Ha-ha 1

Pa oni koji su uništili Zvezdu su danas kod Vučića ali se sve to ispegla unosnim poslovima. Uz to na severu skoro da i nema više onih koji su rušili Slobu. Sad pokušavaju da kao održe nutralnost( ni to nije loše) ali već neko vreme su predmet sprednje pogotovo od kad je Stefan prodat i ubijen na Kosovu a oni ćute iako dobro znaju situaciju, ko je zaslužan za to.

Edited by Perkos2
  • Like 8

Svaka cast svim igracima veceras i Sferu, odlicno vodio tekmu samo je malo morao da ranije izvuce Yaga recimo 3-4 min manje, ali je to zanemarivo. Deda x faktor, Mitrovic veceras iznad granice migucnosti sto se birbe i minutaze tice. Kada se vec prica o navijacima, oni ce se okrenuti kada bude izvesno da je gotovo, za sada jaos ovu svoju poziciju mogu da naplate dobro. Da se ne lazemo nisu to ljudi normalci koji rade i izdrzavaju porodice vec margina drustva koja svoj uticaj zeli sto vise da naplati.

9 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Везенков дође до својих поена, али мој утисак је да он апсолутно ништа није утицао на овај меч и да смо га разбили.

Ne znam koliko je poena dao preko Kaline,ne bih se kladio da je vise od 10

• Like 1

22 minutes ago, sicaultrasds said:

Dodjes do momaka koji su taj transparent okacili i kazes bato ajde taj transparent okaci na neko drugo mesto, ne sme da ide preko nase parole a ne da im se preti i da se naredi da se tranparent ukloni, razlika je izmedju uklonjenja i premestanja. Veruj mi nema ovde opravdanja, ovako su se ponasali Janicari na Jugu. Medjutim mislim da ce ovo mozda biti i pocetak neke vece reakcije ostalih navijaca Zvezde...

• Like 3
  • Thanks 1

Sjajna timska pobeda i to na srce domace osnove!

Odlicno navijanje u delu gde stojimo mi koji "nismo najverniji" vec idemo i na ABA.

Zvizdanje Olyu sve jace kao izraz revolta prema onome sto sever sada predstavlja- bruku I sramotu kluba, grada I Srbije. (zrelo za prepev stoka-ruglo...)

Steta sto se preko ovakve pobede olako prelazi I daje paznja tim tajkunima koji sebe nazivaju vodjama Zvezdinih navijaca 😞

Igraci su zaluzili da se o njima pise i prica!

• Like 11

4 minutes ago, Perkos2 said:

Pa oni koji su uništili Zvezdu su danas kod Vučića ali se sve to ispegla unosnim poslovima. Uz to na severu skoro da i nema više onih koji su rušili Slobu. Sad pokušavaju da kao održe nutralnost( ni to nije loše) ali već neko vreme su predmet sprednje pogotovo od kad je Stefan prodat i ubijen na Kosovu a oni ćute iako dobro znaju situaciju, ko je zaslužan za to.

Nije tacno svi ljudi su i dalje na tribini iz tog vremena... A sam si rekao sada sve o politicarima oni koji danas pljuju Vesica ili Sapica su oni koji su tu dvojicu drzali kod sebe. Za mene ili tebe je Vesic smrad danas ali je bio smrad i pre 15 godina a za Demokrate je on danas smrad a pre 10,15 godina je Vesic za njih bio posten i dobar covek. Politika je to svi su govna, al ako ti imas neke simpatijama prema sadasnjoj opoziciji ok tvoj stav naravno.

25 minutes ago, Amigo21 said:

Veruj mi da ja Delije branim kada god mogu i da sam se ovde i sa ljudima svadjao branece ih. To sto ti pises je apsolutna istina ljudi ovde misle da se vlast rusi tako sto vices Vucicu pederu. Ne rusi se tako vlast, vec na ulici ali tu bude mnogo slomljenih rebra, mnogo meseci zatvora a bogami i zivoti su se gubili ruseci Slobu. Za uzvrat Delije su dobile k cak su nam sistematski rusili klub a sada se od Delija ocekje da na vlast vrati ljude koji su nam klub vec jednom unistil, dosta je zajebano. Informisan sam ja dobro o svemu i zato i branim stalno Delije, ali ovo veceras je bruka i dno dna. Ako grupa nece da rusi Vucica ok ali da reaguje grupa sto neki drugi ljudi imaju drugaciji politicki stav je za mene bruka i sramota. Izvinjavam se svima na politickoj temi. I zao mi je sto ova velicanstvena pobeda je u senci vecerasnjeg blamiranja na tribinama.  

Evo ja potpisujem da bi “Vucicu pdr” na

Zvezdinoj tekmi znacilo pad zvalonje. 

• Like 2
  • Ha-ha 2

1 minute ago, deez nuts. said:

Ceo slogan se rodio onda kad je bio prekid sa Albanijom i ulet Strajniću u kadar nevera. 😁 I eto spojiše nas žrebom opet sa njima. Baš su prave Delije, važno je da su pobedili Zvezda i sloboda mišljenja.

10 minutes ago, deez nuts. said:

Onda treba još koliko ujutru da svi skočimo na glavu u hladnu Savu i pustimo ovaj lep prostor pod suncem nekome pametnijem i normalnijem od nas takvih.

Možda ozdravljenje ovog društva krene i od tačke kada ljude generalno bude bolelo uvo šta na neku društveno-političku temu ima da kaže neka navijačka grupa a ne da to bude vest za špicu drugog dnevnika i kolektivne ekstaze.

Edited by lansky
  • Like 6

I istine radi transparent ovaj ne da nije bio preko transparenta grupe nego je bio na totalno drugom delu hale od onog gde je grupa.

Vidi se na slikama da je u pitanju sektor 431 to je suprotni deo hale od onog gde je grupa.

Nije ni bitno preterano ali nema potrebe frljati se lako proverljivim stvarima i tako stvarati neke lažne utiske i priče.

• Like 13

39 minutes ago, Perkos2 said:

Isti ljudi vode tribinu kao i tad.

• Like 1