Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Ispostavilo se (ocekivano) da su oni bili vise oslabljeni na petici neigranjem Rajta i Fala nego mi koji smo ipak imali dva igraca dole za krljanje, plus Davidovac kao specijal.

Milutinov je Milutinov, ali dvaput je dvaput.

I naravno, potpuno su bile nerealne predikcije da imamo samo 15 posto sansi ili manje, to bi znacilo jednosmernu ulicu.

Teze to ide.

Ne treba zaboraviti sudije, pricalo bi se o njima dosta da smo kojim slucajem izgubili. Nekoliko bas sramotnih odluka, doduse vratili su malo kada su Dedi poklonili bacanja (a opet za slicno su dali i Pitersu bacanja ranije), ali bas je kriterijum bio razlicit. Sreca smo ih dovoljno razbili da sudije ne budu faktor, ali da se uslo u egal zavrsnicu verovatno bi se desilo nesto kao protiv Zalgirisa.

Evo Asvel dobio posle Reala i Pariz. Ne mozemo taj poraz od njih da izjednacavamo sa porazima iz prethodnih sezona, oni nisu uopste naivna ekipa. Milan ocetkao i Barsu sa skoro 100 ubacenih poena. Trebali bi malo blazi da budemo prema ovoj ekipi i da je ne otpisujemo posle jednog ili dva poraza. Do sada je samo onaj derbi bio ocaj, ostali porazi su na neki nacin normalni. Ono u Madridu jeste bilo skidanje gaca, ali je utakmica bila posle Morace i prva bez Bolomboja.

• Like 17

Mnogo zalim sto Sferopulos nije imao hrabrosti da u nekim ranijim utakmicama ukloni Teodosica u zavrsnicima, koje je ovaj prosto prodao.

Ako je tim, klub na prvom mestu, onda mislim da nema mesta kompromisima.

Ovakvu odbranu kao nocas, sa Teom ne bismo mogli da zamislimo.

Pisao sam jos letos, malo fali ovom timu, cini se da je sve u rukama trenera, ako bude istrajan, ako bude svoj, svima ce biti dobro.

Zanimljivo ce biti kroz koji dan kada se kompletiramo, neki momci su pokazali da jos nisu za staro gvozdje(luka i deda), dok pojedini nisu iskoristili silne sanse, pre svega Rokas, potom Daum.

Uvek bih prednost dao Dobrocu ispred Rokasa, dok je Deda, iako ga ne cenim, za Dauma Isak Njutn sto se tice IQ kosarkaskog.

• Like 1

2 minutes ago, No name said:

Koji je ovo put da igramo duplo kolo na gostovanju? Idu Efes pa Makabi...

Ja ne znam na koju foru mi stalno na mini gostovanju

Imali smo 2 puta oba gostovanja.

Sad će biti jedna u gostima, druga kući. 

U drugom delu imaćemo 2 puta sve kući. 

Svaki tim ima tako. Mi smo najteže pregurali. 

• Like 26
  • Love 1

Jos jedna pobeda kojom ovaj tim dokazuje svoju ozbiljnost, i da se borimo za top6 a ne top10.

Uprkos svim okolnostima, svim klupskim manifetlucima i losom srecom, 8 velikih pobeda, 5 protiv top5 ekipa.

Velika ekipa puna takmicara i pobednika, to se videlo u prvom kolu i to sam jos tada ovde napisao.

Bravo jos jednom!

• Like 10

13 minutes ago, Venger said:

Na sta je spao sever, sramota.

32 minutes ago, djenkoslav said:

Ja nisam bio tamo, a nisam ni video transparent, o čemu se radi?

Edit: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/transparent-navijaca-crvene-zvezde-ubice-evroliga-protesti-studenti-evorliga/

Našao, tuga.

https://x.com/sr373n/status/1867655577297727565

Rekoh skoro, razlika izmedju Janisa i Duska je sto Janis perfektno spremi utakmicu ali jako tesko menja i prilagodjava u toku meca (za sta je Dusko kralj)

Ali kada spremi utakmicu kao danas i svi se drze svog zadatka, dodje ovakvo gazenje Olimpijakosa.

Bravo Zvezdo!

p.s. ona "najverniji" su jos jednom potvrdili o kakvim placenim, od sporta operisanim, maloumni. govnima se radi. I hvala im na jos jednoj potvrdi. Sreca pa nije njihovo vece nego vece ocih 12 momaka.

• Like 25