Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Od kako smo se vratili u EL, imali smo različite sezone, bolje ili lošije,  ali manji optimista nego večeras ne znam da li sam bio.

Uprava neka se zapita šta je i kako radila (neka zajebu sa povredama) kada nam na teren istrči večeras unutrašnja linija Plavša vs Mitar (koja u Aba nije konkuretna) da se pošiba sa Falom, Milutinovim i Vezenkovim.

I nije važno da li će to odlučiti utakmicu, sramota da smo tako nešto sa ovakvim budzetom dozvolili, da jedna Alba ( EK ekipa) ima beton ispod koša u odnosu na ovo naše što će nas večeras prezentovati.

Na sve to, fijasko/smejurija  sa Motlijem i dovoljenje Brauna direktno iz banje...

Treba da ih je sramota.

Momcima srećno večeras, jako velika doza im je potrebna.

• Like 9
  • Ha-ha 1

10 minutes ago, Todo said:

Od kako smo se vratili u EL, imali smo različite sezone, bolje ili lošije,  ali manji optimista nego večeras ne znam da li sam bio.

Uprava neka se zapita šta je i kako radila (neka zajebu sa povredama) kada nam na teren istrči večeras unutrašnja linija Plavša vs Mitar (koja u Aba nije konkuretna) da se pošiba sa Falom, Milutinovim i Vezenkovim.

I nije važno da li će to odlučiti utakmicu, sramota da smo tako nešto sa ovakvim budzetom dozvolili, da jedna Alba ( EK ekipa) ima beton ispod koša u odnosu na ovo naše što će nas večeras prezentovati.

Na sve to, fijasko/smejurija  sa Motlijem i dovoljenje Brauna direktno iz banje...

Treba da ih je sramota.

Momcima srećno večeras, jako velika doza im je potrebna.

Pa Bolomboj je povredjen, a Petrusev nema pravo da igra. Zamisli da je Olimpijakosu povredjen Milutinov, a da Vezenkov nema pravo da igra. Na sta bi to licilo sa Falom i Pitersom na 5 i 4, a budzet im 20 miliona samo za plate igraca.

Mi jesmo usli u sezonu sa nesto skromnijom centarskom linijom, ali se znalo da ce Petrusev potpisati kad tad. Niko nije mogao da predvidi povredu Bolomboja i to je veliki hendikep kao sto bi recimo za Pao bio kada bi se povredio Lesor kojeg cede 30 minuta svaku utakmicu. Jbg ne mozemo da imamo 20 kvalitetnih igraca u rosteru.

• Like 12

26 minutes ago, Todo said:

Mislim da je takav osećaj kod 90% Zvezdaša. Verovatno i s pravom uzimajući u obzir jačinu Olija i naš problem sa povredama i neigranjem Petruševa. Često smo znali da dobijemo utakmicu kada niko ili retko ko očekuje. Neka tako bude i večeras! Srećno nam bilo!

Edited by Čvarkov
  • Like 2

6 minutes ago, СтелаРоса said:

Pa Bolomboj je povredjen, a Petrusev nema pravo da igra. Zamisli da je Olimpijakosu povredjen Milutinov, a da Vezenkov nema pravo da igra. Na sta bi to licilo sa Falom i Pitersom na 5 i 4, a budzet im 20 miliona samo za plate igraca.

Mi jesmo usli u sezonu sa nesto skromnijom centarskom linijom, ali se znalo da ce Petrusev potpisati kad tad. Niko nije mogao da predvidi povredu Bolomboja i to je veliki hendikep kao sto bi recimo za Pao bio kada bi se povredio Lesor kojeg cede 30 minuta svaku utakmicu. Jbg ne mozemo da imamo 20 kvalitetnih igraca u rosteru.

A što Oly ako im se povredi Milutinov nije zamena neko kao (Luka ili Plavša)?Da budu 2 takva da li može da se zamisli?

Jel znaš još neku pozajmicu u košarci sa uslovima kao mi Petruševa?

Oly sada doveo zamenu za centra, jel ide na rehabilitaciju?

• Like 3

22 hours ago, JPM said:
22 hours ago, NMX said:

Plavša da se pošiba sa Milutinovim Admiral style i da ih obojicu izbace.

Vildozi veče pred meč poslati Staniju i Soraju u hotel.

Vezenkovu objasniti da mi Srbi 100 godina čekamo da se osvetimo za bugarski nož u leđa.

Barcokasa provocirati četkicom i pastom za zube.
Dobijamo.

Možemo samo da dovedemo Nelsona da sedi uz Drčelu kao pretnja, znaš kao u Kumu sa bratom Pentanđelija.

Ne uz Drcelu, on se sada prebacio tamo kod klupe Zvezde, treba da sedi tamo gde Moka sedi, izmedju protivnicke klupe i zapisnickog stola. 

Da dodam na @NMX spisak:

Disclaimer: sledi sve crnjak do crnjaka, parental advisory, explicit content i tako to. 

Spoiler
  • Dorsey-u odigrati jedan mind-game, pricati mu kako ga ne cene u Olimpijakosu (sto je istina) i samo skandirati "Come to Red Star bro". 
  • McKissic-u ubaciti buvu da mu je zena dok on igra tekmu vidjena sa Bakom Prasetom na Freestyler-u (pa nek ide da trazi gde je to, nece se vratiti do kraja utakmice).  
  • Walkup-u objasniti da ukoliko ne uspori malo, morace da menja prezime jer nece imati kolena. 
  • Papanikolaou-u zapretiti da ce mu biti radjen test njegovog prezimenjaka, al' rektalno (jer, kako drugacije).
  • Fournier-u naglasiti da ce mu licni opis biti izmenjen i adekvatan prezimenu ("don't google it" <- to mu je nickname; ne ozbiljno, nemojte guglati samo njegovo prezime i gledati slike). 

• Ha-ha 3

Treba mi informacija od onih koji poseduju sezonsku.

Da li je moguce uci u dvoranu uz sliku sezonske? Naravno, da se lepo i jasno vidi.

Igrom slucaja, sezonska mi je ostala u drugom gradu pa je nemam kod sebe u fizickom obliku, ali posedujem sliku uredno

Edited by Golijat

1 hour ago, СтелаРоса said:

Tesko je zamisliti da Vezenkov ili bilo koji drugi igrac u Evroligi nema pravo da igra iz razloga zbog kojih Petrusev nema pravo da igra.Inace,Petrusev je doveden posle povrede Bolomboja,znaci pristalo se da protiv Olmpijakosa,igratmo bez centara.Inace,ne moramo da imamo 20 skupih igraca.Dovoljno je da nam projektovani drugi i treci centar ne budu ponizavani od centara Cibone,u sred Beograda.

• Like 3

1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Pozdrav svima!

Dugo već čitam vas i ovaj forum i konačno mi je odobrena registracija, puno sreće večeras želim Crvenoj Zvezdi i da slavimo večeras svi zajedno! 

Dobro došao!

Ako je ovo "96" iz nicka tvoje godište, odlično, polako spuštamo prosek uzrasta na 4umu :classic_biggrin:

• Love 1