Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

419 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      126
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      104
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      103
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      71
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      78
    • Niko!
      168

Recommended Posts

31 minutes ago, nik_nurse said:

Pa pravila ne vaze za sve u realnom životu ,će vaze u basketu ,mi do sada smo valjda na svoj koži osetili to,ps izgleda da mu ipak nisu dozvolili.

Jos ce da ispadne zrtva sto mu "nisu dozvolili".

Prosto ne postoji sansa da on vodi mec kad nije registrovan. 

35 minutes ago, TripleJ said:

Koliko vas ovde priziva smenu trenere da sam ja prilicno iznenadjen kad vidim ovaj vas poll koji ste postavili na pocetku sezone gde pod rednim brojem 3 stoji ko ce prvi napustiti tim ove sezone a na listi nije eksplicitno imenovan Janis.

Vidiš, čitajući temu ovih dana mene iznenađuje da su u poll-u "očekivanja u Evroligi" poslednju opciju odabrale samo dve osobe. A jedna od te dve sam ja. 🙃

Koji smo mi foliranti :classic_biggrin:

Protiv milana kaže komentator ulazi Miloš Teodosić da poveže redove, u trenucima kada cmm nije mogao da pogleda na koš, baš je bilo mučno za gledati, pomislih da, baš bi fino bilo da Miša spoji nekog sa košem, neko ono njegovo dodavanje, da se pokrenu malo. Nije prošlo 10 sekundi, lopta mu dolazi u ruke, prvi kontakt od ulaska u igru, pljas poteže čovek daleku trojku, rekoh na ovo se čak i Mikiju nasmešio brk. 

• Ha-ha 3

18 minutes ago, K.Dot said:

Protiv milana kaže komentator ulazi Miloš Teodosić da poveže redove, u trenucima kada cmm nije mogao da pogleda na koš, baš je bilo mučno za gledati, pomislih da, baš bi fino bilo da Miša spoji nekog sa košem, neko ono njegovo dodavanje, da se pokrenu malo. Nije prošlo 10 sekundi, lopta mu dolazi u ruke, prvi kontakt od ulaska u igru, pljas poteže čovek daleku trojku, rekoh na ovo se čak i Mikiju nasmešio brk. 

15-6

Vuk ostao u Subotici, usao mu MVP Aba u glavu

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 1
  • Ha-ha 1

22 minutes ago, Систем те лаже said:

Медији тврде да је Сферопулос два дана под температуром. Хоће то, сада баш у овом тренутку. 

Znaci unaprijed pripremljen izgovor ako nas naguze veceras. 

14 minutes ago, K.Dot said:

Plavšić to priča napamet bukvalno, u većini utakmica Teo je ulazio kad su redovi bili povezani i svojeručno ih je razvezivao

Virtus je poslednji na tabeli sa samo 2 pobede posle poraza od Albe kuci pre 2 dana koja je isto imala 2 pobede pre te utakmice.

Ipak neka simbolika mozda bude to sto je te 2 pobede Virtus ostvario protiv klubova koji svoje domace utakmice igraju u Beogradu, u gostima Partizan i kod kuce Makabi.

Veceras im gostuje treci klub koji domace utakmice iga u Beogradu.

9 minutes ago, Borca said:

Virtus je poslednji na tabeli sa samo 2 pobede posle poraza od Albe kuci pre 2 dana koja je isto imala 2 pobede pre te utakmice.

Ipak neka simbolika mozda bude to sto je te 2 pobede Virtus ostvario protiv klubova koji svoje domace utakmice igraju u Beogradu, u gostima Partizan i kod kuce Makabi.

Veceras im gostuje treci klub koji domace utakmice iga u Beogradu.

Al ne igraju u Beogradu, cvrc, zato će izgubiti. :smiley53:

• Like 1