Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

408 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      324
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      165

Recommended Posts

Neko je već napisao da je preparirani Dejan Davidovac na zadnje tri tekme koje je odigrao upisao tri nule u sve tri kategorije: poeni, skok, asist. Taj skor je i Dalibor zabeležio i to bez da troši minute. 

Isplatite Dekicu, nek razduži opremu i zaduži štapove za pecanje inače Janis će ga opet ubaciti u svoju empatijsku rotaciju.

Dovedite ikakvog centra ne "samo da bi nešto doveli" već da bi i mi imali bar dva centra jer ono otvaranje tekme sa Plavšićem je bilo za ne poželeti ni Žalgirisu.

Luka je sada već nemoćan u svim segmentima. Ona posrtanja po reketu su bila jeziva za gledanje. Vazda van balansa i na pogrešnoj nozi. Nema dela terena koji nije brisan zbog njegovog pada. Džaba volja kada ga dupe ne prati.

Nas bi sada zakrpio  ugovor na dva meseca i sa kasvetnim EC centrom jer ova dvojica ni to nisu.

Onaj ko se nada Bokijevom vraćanju u rotaciju u decembru...nadaće se i u januaru kada nam i Bavarci, Parižani i Telavivci budu previsoko.

Edited by Wingwalker
  • Like 11
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

1 minute ago, magiko said:

Nekako i greske koje je Plavsic pravio su bile prihvatljive, ta rampa sto je popio ok, isao na kucanje, desava se, sledeci put bi zakucao. Imao je zidanje protiv Lovernja horog nije pogodio opet ok sledeci bi mozda pogodio. 

Imao je u prvom napadu polaganje, sam ko duh, uspeo je da pogodi tablu i promaši ceo obruč. :smiley53:

• Ha-ha 1

5 minutes ago, Volter said:

Imao je u prvom napadu polaganje, sam ko duh, uspeo je da pogodi tablu i promaši ceo obruč. :smiley53:

Ne kazem da je igrao dobru utakmicu i da nije napravio neke glupe greske. Samo kod njega ima nade i potencijala i ima mu*a. Luka je vasarski igrac

Edited by magiko

5 minutes ago, Volter said:

Meni Plavsic ne unosi poverenje jer je spor, a za jednog centra izgleda atleticno i nije masivan/debeo. Znaci lako ga je braniti, a ugurati pod kosem ne moze skoro nikog.

• Like 2

Ako mi ovde vidimo da su pod moranje

centar in, Davidovac & Mitrovic out

da li mislite da Janis to ne vidi ?

A zasto onda to ne radi ?

E toga se ja plasim ...  nemanje autoriteta i kontrole.

A bez toga, dzabe smo krecili

Edited by Plant
  • Like 2

Jebem ti ekipu koja izgubi svaku neizvesnu završnicu.

0/4 (broji se i dalje)..

Lepo je bilo pročitati Lošmijev post na topiku (onaj iz njegove edicije 'istine') i videti uinijevu reakciju na njega. :thumbsup:

Bez šale,baš lepo

• Thanks 1

Meni je sasvim ok kako Janis vodi ekipu, nemam značajnih zamerki. Znam da velika većina ljudi nije zadovoljna i poliva ga kofama izmeta, ok mi je to, svako ima pravo na mišljenje.

Ne dopadaju mi se neki detalji, prevashodno uloga i minutaža Teodosića (prevelika). Opet, sinoć i nije bilo previše izbora u odsustvu Nedovića i Dobrića, na žalost. A da je štetočina - jeste. Isto na žalost.

Mi imamo 6 važnih igrača, Kodi, Kenan, Neda, Kalina, Petrušev, Bolomboj. Oni treba da igraju (i igraju) 25-30min. Ostali su tu da pridrže i pomognu. Kad su 2 od tih 6 van tima, kao sinoć, onda je gadno, pa makar preko puta bio i Asvel. Jer tada treba da isporuče drugopozivci, a oni nisu kadri da isporuče dovoljno.

Sinoć smo sami sebe pobedili u zadnjih 50 sekundi, individualnim greškama i glupostima. Ipak, plan za ta 2 napada mi je bio ok. 

Prvi, Kodi ostaje sa centrom, svi rašire i on igra 1na1. Sasvim logično, plej koji je u elementu završava akciju protiv centra - spetljao se, izgubio loptu, jbg, desilo se.

Drugi, preuzimanje, Petrušev ostaje u mismeču sa bekom ispod koša, spušta mu se lopta, sve logično. Pogrešio, napravio faul, ali ne vidim koncepcijski problem.

Takođe, ne vidim mesto za još jednog centra. Kad se Bolomboj vrati Mitar i Plavša neće videti terena, on i Petrušev će da peglaju po 25min (Petrušev malo i na 4, vrv).

Ako dovodimo dobrog i skupog igrača - njemu se obećava značajna uloga do kraja sezone, inače neće doći. A za to nema minuta.

A dobrog koji će kvalitetno da krpi 10min - takav nema.

Do povratka Bolomboja - Petrušev 25-30min, preostalih 10-15 Mitar i Plavšić, to nam je što nam je.

I što manje Tea.

• Like 3
  • Ha-ha 1

1 minute ago, berti said:

Najgore je što vec znamo da ce egal zavrsnicu da izgubimo, a pokidaš se. KKP je nasa sansa da dobijemo bar jednu.

A Boga mi i njihova šansa da dobiju bar jednu neizvjesnu završnicu, bojim se scenarija gdje će nas otresti

• Like 5

44 minutes ago, Dragon said:

Rezultat sa turneje 1:1 je sasvim ok

Jeste, ok je i ništa više od toga. Ako posle svakog duplog kola budemo u fazonu - 1:1 je ok i pored odlične šanse za 2:0, onda ćemo na kraju imati 17-17 skor i biti 10. na tabeli. Eto, plej in sa te pozicije je sasvim ok? Ili nije? 

Šteta što komšije nemaju 7-2, pa da pitam da li je većini 5-5 ok. 

Jeste, imali smo Barsu, Pao, Fener u tom rasporedu, ali smo isto tako imali i Asvel i Albu. 

Mislim, svakako nije šteta što komšije imaju 2-7 xD

• Like 4
  • Ha-ha 1

40 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Како ауторитета нигде? Да ли можеш да замислиш било којег нашег играча да толико прича са судијама без техничке, Недовић или Калинић глат добијају техничке за то, Тео добије само кад баш направи срање као у Истанбулу.

Da kažemo da imaju donekle poštovanja i ne kažnjavaju ga ali uticaj njegovih protesta i česte svađe sa sudijama je nikakav, još nisam video da su sudije posle toga svirale barem korektno nego naprotiv sve gore protiv Zvezde, uz to unosi se nervoza u ekipu i više razmišlja o sudijama nego o igri.

Центар, центар, центар... ту је доведен Петрушев и он са Боломбојем треба да узме свих 40 минута ту, уз по неки минут на 4

Ово је наш допринос са позиције 4, где не рачунам Калинића јер већину својих минута узима на 3:

Мајк Даум 16:14 минута, 6 поена, 2.8 скокова, 5.5 индекс
Рокас Гедраитис 14:48 минута, 3.2 поена, 1 скок, 2.3 индекс
Дејан Давидовац 7:28 минута, 1.3 поена, 1.4 скока, 2.3 индекс

Мислим да је много логичније да на 5 буду Боломбој и Петрушев, а ако се доводи играч да то буде на 4.

• Like 1

2 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Центар, центар, центар... ту је доведен Петрушев и он са Боломбојем треба да узме свих 40 минута ту, уз по неки минут на 4

Ово је наш допринос са позиције 4, где не рачунам Калинића јер већину својих минута узима на 3:

Мајк Даум 16:14 минута, 6 поена, 2.8 скокова, 5.5 индекс
Рокас Гедраитис 14:48 минута, 3.2 поена, 1 скок, 2.3 индекс
Дејан Давидовац 7:28 минута, 1.3 поена, 1.4 скока, 2.3 индекс

Мислим да је много логичније да на 5 буду Боломбој и Петрушев, а ако се доводи играч да то буде на 4.

Ljudi vide Petruševa na 4 pa se zbog toga kuka za centrom. U perspektivi bi Bolomboy i taj neki centar (koji neće doći xD) igrali na 5 a Filip na 4.

Inače se slažem da smo na 4 trenutno kriminalni.

• Like 3

Samo jedno sitno zapazanje;

Branko Lazic mora da ima svojih par minuta na svakoj utakmici, sa pozicije 11. igraca u rotaciji.

Neverovatno je koliko nam energije daje svakim svojim ulaskom, narocito kada tonus padne usled zgusnutog rasporeda i narocito kada ima povreda spolja.

Juce nas je petorka sa njim za par minuta vratila iz debelog minusa i na oko je delovala daleko smislenije nego ove sa 3 mala igraca.

• Like 13
  • Thanks 3

3 minutes ago, MarioKempes said:

Mi imamo 6 važnih igrača, Kodi, Kenan, Neda, Kalina, Petrušev, Bolomboj. Oni treba da igraju (i igraju) 25-30min. Ostali su tu da pridrže i pomognu. 

To je sustina ... u ABA okrenes uloge i nema zamora materijala, tamo je samo bitno da se dobaci do playoffa.

Uz tih par korekcija u ekipi, bez problema smo 8-10 EL mesto.

Meni je samo zao naknadne pameti, inace bi mogli i na mesto br 6 

• Like 1

Jos uvek ne mogu da se smirim...Cak mi je mozda i gore nego sinoc,odavno me jedan poraz nije ovoliko "unakazio" psihicki...

Gledam sad tabelu,da smo bili pametni i dobili sinoc,bili bi na skoru 6-4...dve pobede vise od Reala i Baskonije,uz danasnje rezultate gde ocekujem poraze Pariza i Zalgirisa bili bi na deobi 6-og mesta sa jos pet ekipa,a na pobedu od Bajerna...

Fener,Barsa,Oly i Panata su po meni sigurni kao prve cetiri ekipe...

Samim tim dve utakmice kod kuce koje dobijas i sa 8-4 si mogao na duplo kolo u Italiju,ti si legitimno u 5 ekipa...

Ali naravno kad god je bilo tako mi smo morali sve da useremo...Samo se nadam da nam se nece obiti o glavu na kraju.

Naredne dve se moraju dobiti kako znamo i umemo,pa u Italiju po dva brejka.

Verujem da mozemo zavrsiti prvi deo sa skorom 10-7,a sto da ne i 11-6... 

Ako smo pametni i budemo ucili na greskama,pre svih Janis...

• Like 1

22 minutes ago, Plant said:

Ako mi ovde vidimo da su pod moranje

centar in, Davidovac & Mitrovic out

da li mislite da Janis to ne vidi ?

A zasto onda to ne radi ?

E toga se ja plasim ...  nemanje autoriteta i kontrole.

A bez toga, dzabe smo krecili

Nemaju koga da dovedu prosto, vidis da se Armani interesuje za Gilespija, Fener nema koga da dovede Bobi se raspada tamo, Real isto juri dal centra beka nemaju koga da dobedu, Barsa je ostala bez Laprovitole jako bitnog igraca, ne dovode zamenu jos uvek jer nemaju koga, pominje se neki iz Saragose it'd 

Hocu da kazem da je jako tesko dovesti sada igraca kvalitetnog u Novembru ili Decembru mesecu... 

• Thanks 1

9 hours ago, Born Ready said:

Janisove rotacije jesu bile užasne, ali ne može se jedan dan pisati da je čovek bogotac

Postoji možda par osoba ovde kojima je on stvarno bogotac ali većina od početka ukazuje na njegove pogubne rotacije i generalno sveopštu pogubljenost u utakmicama. Meni je on lično najslabija karika ali ja nisam košarkaški stručnjak pa moja reč i nema neku težinu ali verovatno ima stručnjaka koji bi možda mogli da analiziraju ali i to ide teško bez uvida u Janisov game plan. 

Vidim da se ovde brkaju dva pojma.

Ozbiljan tim jesmo. Ovaj tim moze da igra plej of evrolige. ALI...

...Ozbiljan klub nismo. Jer koliko god imali novca, podrsku, sve, mi uvek skrojimo ekipu sa rupom na bar jednoj poziciji.

Ima razlike.

• Like 5

Ludeda tandem out ko što neko pominje eto na svu žal zbog poraza da unesem kovanicu. Šteta što se utišala saga Motli. Krivo mi je što je sve ostalo isto i kad je robotičar otišao. A još i imam pejsmejker pa teže srce podnosi ovako nešto. Ne znamo da rešavamo neizvesnosne završnice ko god bio trener. Jebi ga, the show must go on.

27 minutes ago, Stefi88 said:

Nemaju koga da dovedu prosto, vidis da se Armani interesuje za Gilespija, Fener nema koga da dovede Bobi se raspada tamo, Real isto juri dal centra beka nemaju koga da dobedu, Barsa je ostala bez Laprovitole jako bitnog igraca, ne dovode zamenu jos uvek jer nemaju koga, pominje se neki iz Saragose it'd 

Hocu da kazem da je jako tesko dovesti sada igraca kvalitetnog u Novembru ili Decembru mesecu... 

Pa ako smo izduvali za Motlija i stvarno nema nista na trzistu, onda forsiras Plavsica i probas da na kraju dobijes 10ak minuta kvaliteta a ne da mamuzas mrtvog konja koji ce svakako out, pre ili kasnije.

Isto se odnosi i na poziciju 4 ... sa Daumom i onim drugim mrtvim konjem.

I da ... ozbiljnost Dr Celica ce se videti po udomljavanju pomenutih, pak tek onda po doselekciji ... tako se salju poruke o konkurentnosti i starim zaslugama

Edited by Plant
  • Like 1

35 minutes ago, ZvezdaBL said:

A Boga mi i njihova šansa da dobiju bar jednu neizvjesnu završnicu, bojim se scenarija gdje će nas otresti

I ja. Sve je na nasoj strani: forma, tabela, domaca publika, njihov nedostatak samopouzdanja...I bas tada derbije obicno dobije onaj drugi.