Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

19 minutes ago, liv7 said:

Zamisljam kako se tamo daleko,u Denveru,na forumu navijaca kosarkaskog kluba,posle poraza od Finiksa,u utakmici u kojoj Jokic nije igrao,ucesnici polemike prepiru oko toga da li je Gordon mogao bolje,i da li je Porter trebao da uzima poslednji sut? Srecom,ovde ocito nema "seleri kap-a",pa mi zamenu za "naseg Jokica" mozemo dovesti...ako ne,onda nam ostaje da kukamo na Sfera i Kalinu..

Ovo je definicija onog cuvenog

"Promasio si ceo fudbal"!

Preteruje se sa kritikama. Igrali smo protiv aktuelnog šampiona Evrope i najvećeg favorita za novi naslov prvaka.

Stegli su odbranu, šut je stao, a njihova centarska linija nije kao Žalgirisova pa da im Plavšić strpa 15 poena.

Ja ponosan i na skor i na igru, ali i na to što nismo navijali.

Možda grešim, ali da nije bilo Jaga, mislim da bi Panata čak i pre prelomila ovaj meč.

• Like 13

19 minutes ago, Milko Miller said:

Ovde nema nerviranja kao protiv Zalgirisa ili Barselone jer nas niko nije pokrao i zasluzeno smo izgubili jer nam igra od samog pocekta bila jeziva. Indijanska kosarka, prednost smo samo stvorili zbog odlicnog suta za tri dok Pao nista nije pogodio.

Nije tačno da nas nije pokrao, koraci Slukasa i primljena trojka su i te kako uticali na pobednika. Samo što ovde ja ne mogu da krivim sudije jer nam se Panata bukvalno nudila, a utakmica je na momente podsećala na cripple fight. Uspeli smo da useremo ovakvu partiju Kenana, svaka nam čast.

• Like 2
  • Thanks 1

6 minutes ago, Borky said:

Fino je vidjeti optimizam i istina da se igraci bore al isto se vidi da smo limitirani i da nam opasno nedostaje pobednicki mentalitet.

Realno i proslih godina smo igrali egal sa Barsom ,Panatom, Realom,Olijem i istalim azdajama kod kuce a znali smo ih i pobedjivati. Da smo igrali ove utakmice u gostima prosli bi kao i protiv Reala.  Fali tu nesto.

Fali centar. Jesmo mi energetski pali u 2 poluvremenu ali su nas uništili u skoku. Potpisujem da bi sa Bolombojem bili u prvih 3. Lakše je da igraš kad imaš njega u timu. Bez ideje smo bili šta da radimo kad je lopta u reketu. Biće sve ovo okej kad se BoBo vrati ili dođe njegova zamena. 

• Like 3
  • Love 1

8 minutes ago, Borky said:

Fino je vidjeti optimizam i istina da se igraci bore al isto se vidi da smo limitirani i da nam opasno nedostaje pobednicki mentalitet.

Realno i proslih godina smo igrali egal sa Barsom ,Panatom, Realom,Olijem i istalim azdajama kod kuce a znali smo ih i pobedjivati. Da smo igrali ove utakmice u gostima prosli bi kao i protiv Reala.  Fali tu nesto.

Pa i nismo baš, bar ne u kontinuitetu. Prošle sezone smo izgubli od svih nabrojanih kući, i to od prve tri nabrojane ekipe lagano. Tako da se ne bih složio da nema kvaliteta u ekipi. 

• Like 1

Po EL sajtu Teo je jedini naš igrač sa negativnim PIR indeksom večeras, -3, slabo šutirao, imao asista koliko i izgubljenih, čak nije izvukao ni jednu ličnu grešku protivnika. I takav igrač je na kraju uopšte na parketu, i završava... Ludilo mozga.

• Like 3

Ima istine i u tome što piše kolega @Čočo, skakali su nam po glavi u 4/4 i imali po 2 i 3 napada nakon promašaja.

Nažalost, Plavšić ne može puno, nisu svi pod košem kao Žalgiris.

Teodosićev šut je bio katastrofa, ali smo inače loše, baš loše, odigrali finiš

• Like 1

Moje neko misljenje je da smo imali centra dobili bi.

Da se nije desila tragedija danas u NS mislim da bi ih pobedili lagano i bez tog centra kojeg nemamo.

Cela zavrsnica meca je bila losa ne znam da li ima neki igrac koji nije napravio neku glupost.

Kada je Kodi ostao sam na trojci i imao sut za 17 razlike i promasio nadao sam se da necu taj sut sanjati...

• Like 1

50 minutes ago, Borky said:

Ljudi nema ovde veze ko je sutirao na kraju, ko god da je sutnio promasio bi. Nije bilo Teodosica protiv Barcelone a ni protiv Zalgirisa. Jednostavno mi smo ok ekipica,borbena al gubitnicka gdje se svima skupe jajca kad se resava. Uzmes primjer ovih ekipa od kojih smo gubili ove zavrsnice i vidis da oni ne mase zadnjih 5min,hladni kao spricer. 

Ma daaaj... Pa Teo je jedini bek nase ekipe za kog znas da nece da pogodi ovo.

Ovaj put je i obruc omasio. Choker.

• Like 3
  • Thanks 1

2 minutes ago, Čočo said:

Fali centar. Jesmo mi energetski pali u 2 poluvremenu ali su nas uništili u skoku. Potpisujem da bi sa Bolombojem bili u prvih 3. Lakše je da igraš kad imaš njega u timu. Bez ideje smo bili šta da radimo kad je lopta u reketu. Biće sve ovo okej kad se BoBo vrati ili dođe njegova zamena. 

Nadam se da je to al bojim se da nam mentalitet odnosno stav nije dobar. Puno toga pokazuje ono spustanje gaca u Madridu jos u avionu a vidimo da je Real daleko od nekog bauka kako smo mi navikli pa ga i eurokup ekipe otresu pred praznom halom. Panata i Barcelona su vrhunske ekipe al daleko od toga da se pred punom dvoranom ne mogu pobediti. Mislim ok ako smo se vratili u "Radonjino vreme" i idemo sa parolom da skupo prodamo kozu pa nam se poklope zvezde i nekome otkinemo koju pobedu al ako zelimo neki iskorak misljenja sam da bi razmisljane/stav morao biti dosta drugaciji. Realno nista ja ovde ne vidim da je bolje od proslih sezona. Nadam se da gresim i da ce me momci politi govnima al za sad to nista nije drugacije nego prije.

Iz tvojih usta u bozije usi. 🍻

Da mi je neko pre početka ponudio 3-4 skor u ovom paklenom rasporedu, oberučke bih prihvatio. Realno mi je bilo 2-5, a čak sam se pribojavao 1-6. 

Da ostaje žal što brutalan start od 3-0 nismo još bolje materijalizovali, svakako da ostaje.

Sad vratiti samopouzdanje protiv Albe, pa ponovo pojuriti neku seriju pobeda, poneki brejk. 

Imamo problema, imamo i kvaliteta, kao manje-više svi. Ovo je maraton... 

• Like 11

Ja se ne bih slozio da je nedostatak centra danas bio faktor poraza. Plavsa i Petrusev su dali solidan doprinos, a nije mi ostao utisak da je Lesor nesto previse dominirao. 

Nase prvo poluvreme je bilo perfekcija. Istina da nas je sluzio sut, ali su pozicije bile otvorene. Pripremili smo 4 otvorene trojke najboljem suteru. Imali smo poene i iz reketa, a i odbrana je bila dobra. Trebali smo voditi vecom razlikom na pauzi. 

Mora se uzeti u obzir da smo igrali protiv prvaka Evrope, prejakog sastava koji kada zategne odbranu stvarno je tesko igrati dobro u napadu. Propustili smo ranije priliku da se odlepimo na +17, a oni su to iskoristili da krenu da nas dave i guse i uvode u neizvesnu zavrsnicu koja je za njih sa psihicke strane mnogo laksa za igranje jer njima od danasnje utakmice gotovo nista ne zavisi, dok je nama svaka pobeda vazna. 

Mene i dalje nerviraju sulude rotacije i petorke iako smo uprkos njima imali tri pobede na tacni koje su nam ispale, ali ne znam gde ima da ti na jednoj utakmici igraju sa vaznom ulogom sva tri pleja i sva tri centra. 

Verujem da bi nam svima utisak posle ovoga veceras bio pozitivniji da smo pobedili u sredu, ali eto. Bas je tesko s obzirom na sva desavanja od srede, pa jutros onaj uzas u NS, atmosfera veceras na utakmici i novi dramatican poraz. Slede laksi protivnici, ali i veci pritisak jer te utakmice moramo pobediti ako zelimo biti konkurentni u borbi za plej of. Sto kaze forumas iznad ovo je maraton, ali bas ga je tesko trcati...

Imali smo par prilika za kontru kad smo bili na dvocifrenoj prednosti i mi šutirali neke trojke kao indijanci. Previše smo se oslonili na šut za 3, mada ruku na srce teško da smo mogli dole u reketu nešto protiv njih. PAO je odigrao baš lošu napadačku utakmicu za svoje standarde. Po meni Grant igrač utakmice, pojeo je naše bekove kao i prošle sezone i kupio šansu Sloukasu i Nunnu da nas dokrajče na kraju. Žalićemo za ovim prilikama na proleće.

• Like 8
  • Thanks 1

25 minutes ago, Brajan Danston said:

Preteruje se sa kritikama. Igrali smo protiv aktuelnog šampiona Evrope i najvećeg favorita za novi naslov prvaka.

Stegli su odbranu, šut je stao, a njihova centarska linija nije kao Žalgirisova pa da im Plavšić strpa 15 poena.

Ja ponosan i na skor i na igru, ali i na to što nismo navijali.

Možda grešim, ali da nije bilo Jaga, mislim da bi Panata čak i pre prelomila ovaj meč.

Uh ... ne gledam ja to bas tako.

Panateneikos je odigrao za njihove standarde prilicno losu utakmicu i kada je tako moze da ih dobije i ekipa kao sto mi.

Sto ih nismo dobili vise je na nama nego na njima.

Teo ispalio poslednji sut, ok, rezonski je bilo, ostao sam, promasio, desava se.

Problem je sto nas je urnisao tokom celog boravka na terenu, kad je u minus fazi on zna da bude zlocin na po svoju ekipu aliiii tu je trener da presece i da ga izvadi.

edit:

Fali centar ... pa nama ce uvek nesto da fali.

Edited by nunilo
  • Like 2

8 minutes ago, СтелаРоса said:

Plavsa i Petrusev su dali solidan doprinos, a nije mi ostao utisak da je Lesor nesto previse dominirao. 

Kao što rekoh ukupno tri koša iz reketa smo imali i uz to 10 skokova manje od Panatinakosa. Loptu nismo mogli da spustimo ni jednom od centara, jer nisu mogli da se izbore za pozciju. Ukupno jedan iznuđeni faul na svoj trojici centara. 

• Like 1

13 minutes ago, TB Told said:

Pa i nismo baš, bar ne u kontinuitetu. Prošle sezone smo izgubli od svih nabrojanih kući, i to od prve tri nabrojane ekipe lagano. Tako da se ne bih složio da nema kvaliteta u ekipi. 

Nisam mislio bas konkretno na proslu sezonu vec uopste. Brdo je sezona gdje smo znali pobedjivati ove favorite al i redovno zavrsavati ispod crte. Znali smo mi maznuti Reala u Madridu a cesto ih tamburati u Bg, isto Barcelonu,Makabi i u gostima i kod kuce itd itd. Imamo mi finih skalpova narucito kod kuce. Medjutim poenta je da ovo sto mi igramo egal sa njima kuci nije nista epsko sto prije nismo vidjali. Ako nam je cilj iskorak a svi smo bili saglasni da je to cilj ove sezone i ako ova ekipa ima kvalitet za tako nesto e pa onda ovakve utakmice treba da dobija a u Madrid da ide sa opasacom a ne golugoza.

Opet kazem daj boze da nisam u pravu i da ce kvalitet isplivati a ova ekipa naci taj neki pobednicki mentalitet.

Još se u ekipi nisu jasno podelile uloge, mora da se zna u svakom trenutku šta i ko će odigrati u napadu .Nije lako raditi sa mnogo igrača i tu bi trebalo klub brzo da preseče situaciju. Da li neko dolazi, i ko treba da ide kako se ne bi "klali" za pozicije.

Edited by Perkos2
  • Like 1

3 minutes ago, Borky said:

Nisam mislio bas konkretno na proslu sezonu vec uopste. Brdo je sezona gdje smo znali pobedjivati ove favorite al i redovno zavrsavati ispod crte. Znali smo mi maznuti Reala u Madridu a cesto ih tamburati u Bg, isto Barcelonu,Makabi i u gostima i kod kuce itd itd. Imamo mi finih skalpova narucito kod kuce. Medjutim poenta je da ovo sto mi igramo egal sa njima kuci nije nista epsko sto prije nismo vidjali. Ako nam je cilj iskorak a svi smo bili saglasni da je to cilj ove sezone i ako ova ekipa ima kvalitet za tako nesto e pa onda ovakve utakmice treba da dobija a u Madrid da ide sa opasacom a ne golugoza.

Opet kazem daj boze da nisam u pravu i da ce kvalitet isplivati a ova ekipa naci taj neki pobednicki mentalitet.

Treba da dobija utakmice koje se moraju pobediti što nije bila odlika naših ekipa poslednjih sezona. Uvek se mučilo sa Asvelom, Albom i sličnima. Videćemo već protiv Albe na čemu smo kad važimo za apsolutnog favorita.

Edited by Урош19

Teo nam je ubio momentum izgubljenim loptama u zadnjoj četvrtini kad se lomilo. Ne krivim ga za zadnji šut ali znao sam da ne ulazi. Imao je i Neda možda potencijalni winner pre toga. Ipak ostaje misterij zašto se nije akcija radila za igrača koji je imao vruću ruku celu večer. Još jedan tesan poraz koji je lako mogao biti i naša pobeda. Teramo dalje pa se možda i sreća nekad jednom okrene na našu stranu.