Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Meni je ovo bila baš zanimljiva utakmica, jako loša prva četvrtina posle se ekipa podigla. Na kraju Nedović preuzeo odgovornost i presudio. Teraj dalje, u polufinalu će sigurno biti drugačiji pristup.

• Like 6
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

3/4 za 2

5/10 za 3

5/5 bacanja

26 poena, 6 asistencija

🫡

Zasluzio je novi ugovor, i to onaj popularni 1+1. 🫣

Posted
1 minute ago, aleksa7 said:

А сад, Немањина симфонија у полуфиналу! 💦

174733608254233120.jpeg

Ова утакмица га је продала у иностранство :kece:

Posted

Nije ni problem to što Teo ne može više ali ovo ponašanje je stvarno nedopustivo I neodgovorno. Moglo nas je lako koštati majstorice ali pokazali smo dobar karakter u te zadnje dve minute i nešto sitno. Idemo dalje puna podrška našima u nastavku. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Drug Crni said:

Miki, pisalo se da se razmatra novi ugovor.
Edit: sad sam video da si pojasnio

On nije htio ni ovu sezonu igrati, molili su ga kako trener tako i uprava. Nije trebao prihvatiti. 

Penzija definitivno

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Ne znam brate, nije uopste usao nakon poluvremena, a video si verovatno i sam zadnjih par minuta da je bio u civilu na klupi.

Da, to sam video. 

Posted

Ne znam kakav pristup igrača očekujete? Em su fizički polomljeni i umorni, em su emocionalno ispražnjeni poslije onakve EL. 

Ranijih godina iz kluba se papagajski ponavljalo da nam je ABA najvažnija. Sad toga više nema. ABA je sad skoro KLS level nebitna.

Ovo protiv Igosa - buđenje par uspavanih ljepotica i izvlačenje pobjede na individualni kvalitet i iskustvo - je neki maksimum koji može da se očekuje u ovom dijelu sezone.

A Teo odavno nema ni tijelo ni živce za profesionalnu košarku.

• Like 1
Posted

Rutinski...ranjeni lav ujeda najjace...i ta sranja...

Elem, jel ovo prvi bitan sut za koji Rokas nije choakovao?

5 minutes ago, berti said:

Izbacujemo Podgoričane!

Pa dobro...mozda.

Posted
7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

On nije htio ni ovu sezonu igrati, molili su ga kako trener tako i uprava. Nije trebao prihvatiti. 

Penzija definitivno

Posle prošlogodišnjeg fijaska sa prvim plejmejkerom mogu da razumem letošnju želju uprave i trenera za Teom kao nekom vrstom osigurača u vidu trećeg pleja. Pogotovo zato što prošle godine i nije odigrao toliko loše.

Ok sad znamo da je to bila greška ali letos to možda i nije bio nelogičan potez.

• Like 3
Posted

Realno losa Igokea kad nas ovakve nije mogla dobiti, daleko bolja njihova utakmica u Beogradu, nebitno, realno mi nemano sta da trazimo u utakmicama protiv Buducnosti, raspali smo se skroz, Sfero nema pojma kako da ovo gura dalje, kao raspala banda smo, daj boze da gresim

• Like 1
Posted
34 minutes ago, Ludi za Poli said:

Vi se trebate nekom u klubu dobro majke najebat ako valjevska kancercina i dogodine bude u klubu. 

Suzdrži se Šćepane, sačuvaj dostojanstvo... 

spacer.png

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Estrella Roja said:

Meni je ovo bila baš zanimljiva utakmica, jako loša prva četvrtina posle se ekipa podigla. Na kraju Nedović preuzeo odgovornost i presudio. Teraj dalje, u polufinalu će sigurno biti drugačiji pristup.

Na cemu gradis ovaj optimizam ako se osvrnes na skoro svaku utakmicu odigranu posle zavrsetka Evroligaske sezone porazom u Minhenu?

• Like 4
Posted

Sudjenje veceras je bilo verovatno na nivou neke Pakistankse lige mislim lik izbaci nogu prilikom suta i udari Nedovica u onu stvar. Dva mentola gledaju snimak i zakljice da je sve regularno, neka nauce pravila da je sam dodir izbacenom nogom automataki tehnicka greska ovde imamo udarac koji se dozvoljava. Teodosica ne opravdavam ali posle takvih skandaloznih odluka je i on pukao. Mec je odlucio Gidra trojkom iz coska i samo neka nastavi da sipa trojke to nam treba kal budali samar...

• Like 1
Posted

Ako je njemu trebalo, neka mu se vrati za loptu na obruču protiv PAO. Žao mi je što ih vređam na mrežama. Posle se pokrijem ušima. Sad čekamo rivala i izvesno Budućnost. Samo se nadam bez izađi mala dešavanja i da budemo bolji na terenu.