Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Svega ovoga ne bi bilo da je Bolomboj otisao pravo kod dr Marije... 

Marijana Kovačević je za povrede mišića. Čuvena konjska placenta...

Dzoel ovo nije zaslužio. Bedak 🤷

• Like 2
Posted
21 minutes ago, Dzo23 said:

Marijana Kovačević je za povrede mišića. Čuvena konjska placenta...

Dzoel ovo nije zaslužio. Bedak 🤷

Ma sprdam se (ono, kad je tesko, udaris na zezanje, od muke). 

• Like 1
Posted

Ovde bio covek 2+ meseca povredjen, otisao u Ameriku i za oko 2 nedelje ga i operisali i ustanovili sta je tacno problem a u novinama pise da su i tamo jedva ustanovili o cemu je rec 😂 katastrofa...

• Like 1
Posted

Period oporavka koji se "provlači" kroz pojedine medije nije istinit iz prostog razloga sto NIKO ne može u ovom trenutku da prognozira period oporavka.

Kad ovo napise 3-6 nedelja klub, sve je jasno.

Jebem li vam majku nesposobnu

Mi treba ra otvorimo temu prelazni rok ali ne za igrace nego za svaku osobu zaposlenu u klubu, od kafe kuvarice i domara do predsednika. Nivo amaterizma na svakom nivou je zapanjujuc.

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted

Period igranja za igrace je relativno kratak i nedopustivo je da imamo nestrucne ljude koji ne znaju svoj posao. 

Topicu smo se usrali u karijeru, ko zna na sta ce liciti kad se vrati. Evo sada Joel a imali smo i godinama unazad sijaset primjera. Ovome mora da se stane na put.

• Like 8
Posted

Lesor je polomio nogu par dana pre nego sto je Daum sjebao koleno. Ok, kost brze zaraste nego sto se koleno oporavi u najgorim scenarijima, samo Daum nije imao najgoru povredu kolena. I evo i dalje igra po 5 minuta, apsolutno nespreman. Lesor ce igrati na F4.

Topu smo se usrali y dve godine kada je najvise morao da napreduje..

Sijaset primera iz proslih sezona. Najskuplju svecu zapaliti za zdravlje ostalih momaka, ma kako se sezona zavrsila.

Amaterski klub ciji su igraci i trener jedini svetli deo

• Like 9
Posted

Mi smo uklet klub. Nema drugog objašnjenja. Vratite film koliko mi svake godine ozbiljnih povreda imamo, to nije slučajno, a ne mislim ni da je zbog ubitačnog kalendara. Nešto tu ima, samo ne znam šta. Nama se bre ljudi povređuju i nema ih po pola sezone, a da ja iskreno ni ne znam gde su se povredili. Ove sezone mi na pamet padaju Daum i Lazić kao takvi slučajevi.

Posted
10 minutes ago, NMX said:

Lesor je polomio nogu par dana pre nego sto je Daum sjebao koleno. Ok, kost brze zaraste nego sto se koleno oporavi u najgorim scenarijima, samo Daum nije imao najgoru povredu kolena. I evo i dalje igra po 5 minuta, apsolutno nespreman. Lesor ce igrati na F4.

Topu smo se usrali y dve godine kada je najvise morao da napreduje..

Sijaset primera iz proslih sezona. Najskuplju svecu zapaliti za zdravlje ostalih momaka, ma kako se sezona zavrsila.

Amaterski klub ciji su igraci i trener jedini svetli deo

I onda posle zasto nas izbegavaju.

Kad vide kako smo organizaciono sposobni....

• Like 2
Posted
20 minutes ago, Don Dusko said:

Zamisli dodjes u klub gde vodi covek koji mesa alter, a potom imas u klubu Bagzija i Dozeta koji ne znaju da nabroje 50 igraca kkcz u njenoj istoriji i za kraj tim nadrilekara koji ne znaju da rese zanokticu na noktu. Zato sam rekao da je ovih top 10 sija zlatnim sjajem zato svaka cast sfero 

Za Topica sam prvi pricao da je acl kada me je vecina ubedjivala u suprotno. Sfero izvini za sve

Posted (edited)

Strasno je sve ovo sto se desava, pogotovo Bolomboju koji uopste to nije zasluzio, da ispasta zbog nesposobnosti kompletnog kluba.

Ali molim vas ne pisite kako Sfero to nije zasluzio. On je prihvatio sve ovo. I upravu i medicinski tim i sve. Ne treba ni zaboraviti prosle godine silna zahvaljivanja Covicu, u trenutku kada ga ovaj otvoreno targetira pred plej of ABA lige, upravi vise puta ove sezone itd.

Dejan Radonjic je ispao gospodin, napustio jer mu nisu ispunjeni zahtjevi, Sferopulos je prihvatio da radi sa ovim ljudima tako da je i on saucesnik u svemu ovome i ovo ne govorim jer sam protiv njega ili nesto, to je cinjenica, a steta je sto u takvim slucajevima nastradaju oni koji su najmanje zasluzili, kao sada Bolomboj...

Edited by Sokmeniki
  • Like 3
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Ko nas tacno izbegava? Ja koliko pratim vidim da iz godine u godinu imamo sve veca igracka i trenerska imena u klubu, da igraci koji odu iz kluba pricaju sve najbolje o istom i najavljuju povratak jednog dana, a ovde na temi vlada potpuno drugacija atmosfera. Zanima me zbog cega menadzeri i dalje prodaju svoje igrace nama kada im unistavamo karijere kao na traci? 

• Like 1