Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

476 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      88
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Pustite te fore sa bezbolnim porazom. Mogli smo i da dobijemo, pa i ako oni dobiju Cedu i ostanu drugi, svejedno nam je, barem smo pokazali da nam je stalo. Ovako, ko zna koji poraz u nizu, Bolomboja nema ni na vidiku, bacanja se ne uvežbavaju na kraju sezone. 

Posted (edited)

Nije da smo nešto briljirali ali bili smo stalno tu negde. Baš se trudim da opravdam Janisovo ubacivanje Miloša koji nam je ubio momentum po ne zna se više koji put ove sezone  i baš mi ne ide. A imaš danas vrlo dobrog Nedovića na klupi za to vreme. Pucaš sebi u noge Sfero jbg. Kenan je možda za nas odigrao dobrih mečeva na prste jedne ruke. Definitivno najveće razočaranje za mene. Nije tragedija izgubiti od njih ali mi se kosa na glavi diže kad se kaže da je ovo nebitna utakmica. Sa njima nema  nebitne utakmice i tačka. 

Edited by bodo
Posted

Nedović je igrao odličnu utakmicu, ne samo da ga je išao šut, nego i fino asistira, sarađuje sa Mitrovićem. Ta Sferova potreba da ohladi poenterski najboljeg igrača na utakmici vam je ubila momentum. Nije postojao nijedan razlog da ga ne nagazi minutažom ili da vraća indisponiranog Canaana, i to još sa Teom. Ta "minijatura" vam je verovatno izgubila utakmicu. 

• Like 15
Posted
10 minutes ago, Mile1 said:

2025 godina i ljudi jos polazu neke nade u Dobrica koji je fiba liga sampiona igrac

Da, samo sto ocigledno da selektor Pesic ne zna nista o kosarci pa mu je igrao i po 30 minuta protiv Amerikanaca. Ne kazem, mozda nije trebalo ni dovoditi Dobrica ove sezone, ali ovako pricati o decku koji je pokazao da itekako moze da se snadje u nekim drugacijim ulogama je pomalo i bezobrazno

• Like 1
Posted

Dobric kao i vecina drugih igraca igra ispod svojih mogucnosti. On stvarno sada izgleda kao LS igrac, isto kao sto i Gidra i Kenan izgledaju kao EC igraci. A jasno je da nisu. To moze biti pitanje za trenera, sta se desava sa vecinom igraca na individualnom planu? Koji ce to igrac na kraju sezone moci da ode u neki EL klub? Na kraju sezone kada se podvuce crta tesko da ce bilo koji igrac osim Petruseva biti u poljoj poziciji na trzistu u odnosu na pocetak sezone.

• Like 5
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Dobric kao i vecina drugih igraca igra ispod svojih mogucnosti. On stvarno sada izgleda kao LS igrac, isto kao sto i Gidra i Kenan izgledaju kao EC igraci. A jasno je da nisu. To moze biti pitanje za trenera, sta se desava sa vecinom igraca na individualnom planu? Koji ce to igrac na kraju sezone moci da ode u neki EL klub? Na kraju sezone kada se podvuce crta tesko da ce bilo koji igrac osim Petruseva biti u poljoj poziciji na trzistu u odnosu na pocetak sezone.

Dobrić igra u okviru svojih mogućnosti. Meni je simpatičan zbog zalaganja i pristupa, ali on nikada nije bio ni pouzdani šuter ni dobar odbrambeni igrač. 

• Ha-ha 1
Posted
23 minutes ago, Saxon01 said:

Pa mi kukasmo, ali sve predvidesmo, kako je to moglo da se desi? 

Dobro mozda se malo vise kuka i dramatizuje, ali navijaci Zvezde su itekako dobri poznavaoci kosarke. 

Uz dužno poštovanje cele sezone pedviđaš kraj utakmice na live temi i retko kad si pogodio, privatizovao si tu temu koja je i inače smeće, izbacio gomilu govana kroz tastaturu i bar 20 puta zatvorio krug od 'ovo ništa ne valja, ne znam kako smo dobili neke utakmice, teraj igrače i Sfera, jedva čekam da im vidim leđa, igra nam je kurac na biciklu" do "bravo momci, ipak sam se prevario u proceni". Opet kažem, uz dužno poštovanje.

• Like 5
Posted
6 minutes ago, СтелаРоса said:

Ма, какво питање за тренера, друже, видиш да крене 5 чувара ватре са исмевањем чим неко неку критику на његов рачун напише.

Posted
47 minutes ago, drperce said:

Najlosija Sferova utakmica ove sezone, blamantne izmene

Jeste da nam falilo pola centarske linije ali u takvoj situaciji ne dajes Rokasu minute nego razigravas Tea umesto ocajnog Jaga, pa onda das Jagu da igra poslednja 3 min

To mu je postao zastitni znak. Nekad ume briljantno da spremi meceve i da punu kofu mleka ritne po celom zidu stale neshvatljivim odlukama. I taj film neretko gledamo

• Like 1
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Dobrić igra u okviru svojih mogućnosti. Meni je simpatičan zbog zalaganja i pristupa, ali on nikada nije bio ni pouzdani šuter ni dobar odbrambeni igrač. 

Kakva simpaticnost o cemu pricas ti, kakva zalaganja i pristup jel se to racuna u kosarci kao kos? 

Zbog tvog stava koji nazalost nije u manjini smo dogurali dokle smo dogurali, da smo postali krava muzara za mnoge bivse igrace koji Jedva cekaju da postanu olinjali penzioneri pa da prospu dve izjave o ljubavi prema zvezdi i op hop kupice 60% navijaca na bazi jedne izjave. A sada sto je bivsi igrac u kasnim godinama to nema veze. Zato me i nece cuditi kada budemo vratili Stef Jovica i Zo Brauna. Jednostavno znaju dnk nasih navijaca

Posted
7 minutes ago, Mile1 said:

Hoce li neko odgovarati za transfer Kenana u Zvezdu kakav epski prevarant u rangu Feldina

Nadam se da ce odgovarati onaj koji je insistirao na njemu. Takodje i na produzetku ugovora Giedraitisa, Jaga, Teodosica, dovodjenju Brauna, Dauma...

Posted
2 minutes ago, Sokmeniki said:

Nadam se da ce odgovarati onaj koji je insistirao na njemu. Takodje i na produzetku ugovora Giedraitisa, Jaga, Teodosica, dovodjenju Brauna, Dauma...

Klozet, Bagzi i Janis imena su tu pa da vidimo kako ce biti

• Like 2
Posted

Poraz ko poraz...Bilo ih je i biće. Ovaj objektivno i ne tako bolan, al imam par pitanja koje bih postavio treneru iz Soluna:

1. Da li smatra da je u redu ovakav odnos prema kapitenu kluba, koji je i dalje tata difensa?

2. Šta je sa Daumom? Zašto ne igra kad se oporavio? Šta je bio plan da se dobije s pozicije 4?

3. Zašto forsiranje Kenana i Mekintajera kad su bili totalno van utakmice?

4. Čemu ubacivanje Tea u 28.minutu?

5. Čemu ubacivanje Jaga da igra završnicu a da prije toga nije igrao pune 2 četvrtine? 

Ponovo užasno vođenje utakmice, al to mu je sad vec trademark. 

Zanima me, takođe, kako ćemo ocijenjivati sezonu ako nas Futura izbaci? I da li će se biti govora o statusu trenera?

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Mile1 said:

Hoce li neko odgovarati za transfer Kenana u Zvezdu kakav epski prevarant u rangu Feldina

Covek je pre samo dve godine u finalu EL dao 25 poena, ja stvarno odbijam da verujem da ne moze bolje od ovog skandala sto igra 

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Carl Johnson said:

Covek je pre samo dve godine u finalu EL dao 25 poena, ja stvarno odbijam da verujem da ne moze bolje od ovog skandala sto igra 

Tad je bio dve godine mladji igrac i imao je boljeg trenera, ovaj nas bi upropastio i Jokica 

Posted
8 minutes ago, Mile1 said:

Kakva simpaticnost o cemu pricas ti, kakva zalaganja i pristup jel se to racuna u kosarci kao kos? 

Zbog tvog stava koji nazalost nije u manjini smo dogurali dokle smo dogurali, da smo postali krava muzara za mnoge bivse igrace koji Jedva cekaju da postanu olinjali penzioneri pa da prospu dve izjave o ljubavi prema zvezdi i op hop kupice 60% navijaca na bazi jedne izjave. A sada sto je bivsi igrac u kasnim godinama to nema veze. Zato me i nece cuditi kada budemo vratili Stef Jovica i Zo Brauna. Jednostavno znaju dnk nasih navijaca

Nisam napisao da je trebalo da se vrati ove sezone, niti da treba da ostane. Što opet ne znači da treba da se poliva govnima, da se zanemari njegov doprinos u ranijim sezonama i da se ne pohvali za pristup i odnos prema timu.

• Like 2
Posted

Pretjerujete za Kenana stvarno. Do neke granice je razumno kritikovati ali otišli ste predaleko. Trenutno je u lošoj formi, nekonstantan je, razumljivo je da je na udaru ali bilo je tekmi na kojima je pravio prevagu. Treba sačekati PO. 

• Like 8
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Nisam napisao da je trebalo da se vrati ove sezone, niti da treba da ostane. Što opet ne znači da treba da se poliva govnima, da se zanemari njegov doprinos u ranijim sezonama i da se ne pohvali za pristup i odnos prema timu.

Nema ranijih zasluga makar ne kod mene. Real se odrekao i najurio Kasiljasa i Raula koja su svetska imena i sta su sve doneli realu tih godina, ovo je sport nema mesta emocijama i ko nema kvalitet za Zvezdu makar se on zvao i Nikola Vucevic nema sta da trazi u klubu.Za 700k koliko prima po sezoni a ucinak mu je kao kanta za smece, svakako taj igrac i treba da bude polivan govnima. Dok se taj tvoj stav ne promeni dugo ce nas jahati davidovci, nedovici, mitrovici, dobrici i ostali koji su umislili da im je Zvezda dedovina 

• Like 1
Posted

Koliko puta u sportu (ne samo u kosarci) smo imali primjer da igraci u istoj sredini igraju mnogo bolje nakon promjene trenera?

Ja iskreno mislim da i Canaan i Giedraitis i Dobric i nekolicina drugih igraju ispod svojih ocekivanja jer nisu u pozicijama i situacijama u kojima su komforni.

A to sve dolazi zato sto im uloga nije jasno podijeljena i zato igraju sa manjkom samopouzdanja, a samopouzdanje je najvazniji faktor u sportu.

Djeluje da je Trener i totalno izgubio kompas, danasnje rotacije su jasan pokazatelj toga (necu mnogo o tome svako ko je gledao mogao je da vidi o cemu pricam), podbacio je u Evroligi, a sta reci tek za ABA ligu koju zavrsavamo na 4. mjestu sa 8 poraza.

Mislim da je pred pocetak plej ofa ekipi potrebna sok terapija, da ih malo razdrma, jer ovo trenutno lici ni na sta, a cast pojedincima vecina izgleda kao da ih ta cinjenica mnogo i ne dotice.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Pretjerujete za Kenana stvarno. Do neke granice je razumno kritikovati ali otišli ste predaleko. Trenutno je u lošoj formi, nekonstantan je, razumljivo je da je na udaru ali bilo je tekmi na kojima je pravio prevagu. Treba sačekati PO. 

Sta je resio sem Baskonije i ajde donekle Monaka, i da li mislis koliko love prima da je dovoljno za celu sezonu da igra svaku sedmu utakmicu 

Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Dok se taj tvoj stav ne promeni dugo ce nas jahati davidovci, nedovici, mitrovici, dobrici i ostali koji su umislili da im je Zvezda dedovina 

Baš su nas jahala ova dvojica večeras.