Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

476 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      88
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, aleksa7 said:

Крај Кенановог уговора не може стићи довољно брзо.

Kao ni kraj karijere coach Mishe, ciji honorable mention minuti obicno znace ubijanje momentuma ekipe, iz kojeg se retko oporavimo....

Preokrenes utakmicu, vodis, Nedovic vruc i odlucan kao retko kada, i onda Grk ubaciju Mishu da nas casti prisustvom u derbiju, za svojih jakih 8 minuta napravi +/- index -6, i onda vrati ohladjenog Nedovica koji je do kraja neupotrebljiv. Legendo, hvala, al ne moras vise da pomazes do kraja sezone, snaci ce se Zvezda i bez tebe, kao i prethodnih 17,18 godina tvoje karijere🙄

• Like 6
Posted

Jos 4 dana do isteka 6 nedelje od povrede Bolomboja i znate sta jos nije ni krocio na parket. Medicinski tim kkcz je nesto najgore u evropi 

• Like 18
Posted

Bar nam je donela da jos jednom vidimo na sta lice Yago i Cenan, steta sto Dobric nije dobio neke minute...

Dobre partije Nedovica i Mitrovica.

Posted
7 minutes ago, Dzonii said:

Cigani pre pocetka "najnebitniji derbi u poslednjih xy godina"

Cigani nakon poraza u istom tom derbiju "Janis neznalica, teraj pola tima..."

Zato što je delu navijača smisao navijanja kuknjava i prozivka svih redom.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Kenan je igrac ritma i momentuma.On je uvek znao da veze par utakmica gde pogadja sve pa par lose. Pa kako se zalomi.

Jbg. Na ovakvu spoljnu liniju?Rizik svakako.

Kad je taj deo kad pogadja sve? Pitam za novine.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Od 28 utakmica ovo nam je bila 4. najgora po bacanjima, i 4. najgora po trojkama.

Poslednji put smo bili van 3 u regularnom delu ABA lige 2011/12. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Markoss said:

Btw, ne znam stvarno odakle vam snage da se nervirate nakon sto smo ispali iz EL na onakav nacin. Bukvalno sam izduvan balon, a ova utakmica nam nista ne bi donela, sve i da smo pobedili. 

Donela bi nam fine sanse za trece mesto i prednost domaceg terena protiv Partizana, s obzirom da ce oni s ovom formom tesko do pobede u Ljubljani...

Doduse, ne pamtim kad me je ovako slabo zanimala aba liga. Prioritet svih prioriteta je da se pronadju naivcine koje ce preuzeti Jagov i Kenanov ugovor.

Posted (edited)
3 minutes ago, TB Told said:

Zato što je delu navijača smisao navijanja kuknjava i prozivka svih redom.

Pa mi kukasmo, ali sve predvidesmo, kako je to moglo da se desi? 

Dobro mozda se malo vise kuka i dramatizuje, ali navijaci Zvezde su itekako dobri poznavaoci kosarke. 

Edited by Saxon01
Posted
2 minutes ago, Stefi88 said:

Bar nam je donela da jos jednom vidimo na sta lice Yago i Cenan, steta sto Dobric nije dobio neke minute...

Dobre partije Nedovica i Mitrovica.

2025 godina i ljudi jos polazu neke nade u Dobrica koji je fiba liga sampiona igrac

• Like 10
Posted
2 minutes ago, djenkoslav said:

Kad je taj deo kad pogadja sve? Pitam za novine.

Nije imao serije od po par utakmica sa odličnim šutem?

• Ha-ha 1
Posted
Just now, fradler said:

Donela bi nam fine sanse za trece mesto i prednost domaceg terena protiv Partizana, s obzirom da ce oni s ovom formom tesko do pobede u Ljubljani...

Doduse, ne pamtim kad me je ovako slabo zanimala aba liga. Prioritet svih prioriteta je da se pronadju naivcine koje ce preuzeti Jagov i Kenanov ugovor.

Po kojoj logici ce Partizan tesko do pobede u Ljubljani, ali ce da izbaci Buducnost u semisu ABA lige toliko lagano da bi nam pobeda ovde donela prednost domaceg terena?

Mislim, jasan mi je tvoj rezon i kalkulacija, ali tu je suvise sbbkbb. Ovo sad je realnost. Kiksali smo dosta u ABA ligi, moracemo da iznenadimo Buducnost dole i to je to. 

• Like 5
Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

Okej i sta ako izgubimo?Sta ce biti?Zivot ce nam biti losiji nego sada?

A ti kad se iznerviras zbog promasaja ili poraza, da te pitam hoce li nam zivot biti gori nego sada. Sta si hteo sa ovim?

• Like 7
Posted (edited)

Treba razmisljati i na duze staze. Bezveze smo podigli Partizan pred plej of, jer pobeda u derbiju uvek dobro dodje, pogotovo za njihove lozane koje lupaju glavom u konstrukciju kosa. Na sve to smo im simbolicno vaskrsli Sterlinga koji je ovakvu utakmicu poslednji put odigrao pre dva meseca. 

I moram jos jednom da pomenem - 28% za 3 i 9 promasenih bacanja. Stvarno neverovatno, uzasna smo suterska ekipa trenutno.

Edited by СтелаРоса
  • Like 2
Posted (edited)
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Rajko konacno ubo pitanje - slobodna bacanja. Kaze Sfero "moramo da ih vezbamo" 🙂 

Legenda.. 🤣🤣🤣🤣🤣

Sad na kraj sezone da ih vezba, pa ovaj nas zeza

Mi smo ludi ako mu damo podrsku pored zivog Sase Obradovica. 

Edited by Saxon01
Posted

Uz sav hrkljuš od igre tokom sezone i neke glupe poraze, nama je PO EL ukraden ove sezone. Mislim da se u klubu već razmišlja o sledećoj sezoni, da se poprave rupe u rosteru, a pre toga zahvali nekim igračima... Ova utakmica je još i ok odigrana, posle one krađe u Minhenu...

• Like 1
Posted
1 minute ago, Mile1 said:

2025 godina i ljudi jos polazu neke nade u Dobrica koji je fiba liga sampiona igrac

Ironija je bila, ironija...steta sto nije dobio minute da jos jednom vidimo na sta lici, pored vec ocajnih Cenana i Yaga...

Posted

Opcija br 2 kad ne znamo šta ćemo je Miša legenda virtusa. To je taj džoker koji ako kroči na parket obavezno prevagne na stranu protivnika. 

Covek je ušao na + za nas izašao na minus. Šta reći. Indeks-6. 

Ali to je on . To smo u stvari mi sa Sveropulosom. 

Čim ga vidim da je na klupi , a odmah i na parketu znam da je poraz na vidiku. Covek nas samo dokusuri. 

Ali ko nas jbe kad ne učimo na greškama.  

• Like 3
Posted
1 minute ago, Saxon01 said:

Pa mi kukasmo, ali sve predvidesmo, kako je to moglo da se desi? 

Dobro mozda se malo vise kuka i dramatizuje, ali navijaci Zvezde su itekako dobri poznavaoci kosarke. 

Kako da ne. Ponajpre si ti bio u pravu sa tvrdnjama da ćemo ispasti iz 10, nećemo osvojiti kup, biti daleko ispod Partizana. Dobar deo navijača Zvezde, a u to spadaju svi oni koji posle svakog poraza pišu da jedva čekaju kraj sezone i da sve treba oterati nema pojma o košarci.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, No name said:

I ovakvi kljakavi posle ispadanja iz EL, bez najboljeg igrača Bolomboja, sa uzasnim prvim plejom CMM, sa cannanom koji je štetočina, više se nije ni moglo, I ako su se oni nudili u par navrata. Poraz kao poraz je morao doći pa mozda i bolje sad da se malo saberemo.

Biće borbe u plej offu imamo šansu svakako.   

Kakvi komentari za naše igrače koji igraju svake sezone plej of, a ovaj drugi uvek i finale polufinale Evrolige, da nije tih ,,štetočina", Crvena Zvezda bi u Evroligi i ove sezone imala 11 pobeda u Evrolig i bila opet na 16.mestu, a u aba ligi ne bismo imali 7, nego 11 poraza DO SADA u aba ligi, tako da misli o tome..

Dobili smo prvi put tesne mečeve u oba takmičenja i nakrckali smo silne pobede u evroligi na jednu loptu baš zahvaljujući izmedju ostalog štetočinama, a o tome da smo u aba ligi mogli još jedno 6 mečeva izgubiti, jer smo u još 6 mečeva pobedili ludom srećom i i ludom utakmicom ili Nedovića, Kenana, Jaga, Mekintajera i ostalih kako kažeš štetočina, o tome da ne govorim..

Dakle ne branim ih, u užasnoj su formi i cela naša ekipa slabo trenutno igra, ali prosto moraš shvatiti da smo prošle sezone bili bez Kenana i Mekintajera, bez Kalinića i imali u Evroligi jezivo loš rezultat, naš najgori rezultat ikada, a sada smo bili čak nadomak plej ofa i veći deo sezone u top 6 ili top 4 na tabeli Evrolige...

• Like 1
Posted

Džoel je držao na leđima ovu sklepanu družinu i što ga duže nema, sva neartikulisanost i mekanost rostera dolazi na naplatu. Kalina ne može zalepi sve i da je 2017 verzija. Jago i Rokas više ni pod razno ne mogu vežu dva šuta kao prošle sezone, Filip nešto da zagradi, Kenan da izađe početnog iz kanala itd. Da mole Boga da Boki može bar 15-20 minuta za Futuru, bez njega nema plejofa ni EL ni Abe. Prosto je. 

• Like 7
Posted (edited)

Još nešto na 53-53 ide tehnička Sveropulosu, dok sa druge strane Želimir orgija doslovno pored terena, unosi se sudijama, psuje sve živo, deli neku svoju pravdu , I nikom nista. 

Sveropulos na prvo negodovanje ide tehnička i to nije prvi put. 

Dvostruki arsini ali "nate

Edited by No name
  • Like 1