Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Sokmeniki said:

Da li si svjestan da je tada nama najplaceniji igrac bio Miler sa 500k dolara?

Da li znas koliko godina su nam imali rezervni plej i bek? Koliko prekaljenih EL igraca smo imali? 

"Onih para, u to vrijeme" kolega... pojela inflacija.

🙂

To je tad bilo i biti vise nece oko visine ugovora u EL. Bile su komsije onomad na F4, a vide ih sad, sve sa lavom na celu.

Ili... Kao kad bi sad kenjali kako smo uzeli pehar u Bariu (fudbalska sekcija za neupucene), a ovi sad preplaceni manekeni.

Dobro, malo je ekstreman primer ali kontas poentu.

Sve u svemu nidje veze ti je ovo sa forsiranjem price oko luzerskog mentaliteta. 

• Like 1
Posted

Meni je neverovatno da se neko vodi budžetom, mislim po toj logici Armani treba da bude svake sezone na 1. 2. ili 3.mestu, a oni ne mogu nikako čak ni u top 10 da udju, imaju dobre igrače, imaju i plate i trenera...

Ne znači iskreno da je neka ekipa najbolja i favorit, ako ima najveći budžet, to su prethodnih sezona pokazali i to više puta i Žalgiris i Monako i Baskonija, a ranijih godina nekada i Zvezda, ove sezone i Pariz...

• Like 2
Posted
1 hour ago, Sokmeniki said:

31.03.2017.

29. kolo Evrolige.

Zadnja utakmica kod kuce, a Crvena zvezda u tom trenutku ima skor 15-13 skor u Evroligi i 25-1 u ABA ligi.

Budzet te sezone nije presao 6 miliona. Igraci su od 10 plata primili 5, a trener i strucni stab 3.

Carter letovi su bili misaona imenica, igraci su nerijetko spavali po aerodromima i presjedali letove.

I pored svega toga, nase kosarkase protiv Uniksa doceka poluprazna arena i svega 9500 navijaca.

Tad nije bilo ni tenkovanja po ABA ligi, cuvanje snage i kalkulisanja. Igralo se svaka utakmica maksimalno jako. Nije bilo prozivanja navijaca. Nije bilo slavljenja skora 16-14. Samo rad i disciplina. 

Tesko je gledati neke koji nisu ni 5% uradili za nas klub kao on, a dobijaju sve.

I podrsku i budzet i cartere i sta god hoce. 

Izgubi se od Spartaka kuci u ABA ligi, niko ne kritikuje vec je usvojeno misljenje da je poraz dobar ako dobijemo Efes. I nakon poraza od Efesa niko to da pomene i da se vrati na to. Postali smo mnogo zaboravljivi. 

Navijaci Crvene zvezde koji zajedno sa trenerom slave 10. mjesto su veliki luzeri i takav mentalitet imaju samo najveci sportski gubitnici. Hvale se i bodre igraci koji imaju milionske plate zato sto se bore?!?! Pa valjda se mora i znati kosarka igrati za te pare, nije dovoljna samo borba.

A trener je kako na ekipu tako i na navijace izgleda prebacio samo jednu svoju osobinu - Luzerski Mentalitet

Ne sporim to da je Radonja nas najtrofejni trener i svaka mu cast na tome, ali konstantno njegovo prizivanje na svakih mesec dana da se vrati mi izbija ospice.

Sta je isti taj Radonjic uradio sa drugim klubovima u El? Sa Bajernom je u sezoni 18/19 bio 11-ti sa skorom 14-16, u sezoni 19/20 je bio 17-ti sa skorom 8-20, sa Paom takodje 17-ti.

Jel bi bili zadovoljni tim rezultatima ovde ili bi ga pljuvali i terali posle dva vezana poraza kao i svakog trenera? Gde bi zaboravili sta je osvojio u prethodnim mandatima, isto kao sto pojedini pljuju Kalinica nakon par losih utakmica...

Radonja nije los trener, ali ima mnogo boljih trenera od njega. Jedan od njih je i Janis sa svim svojim manama, hteli vi to da priznate ili ne.

Jos jednom Radonji hvala na trofejima i uspesima sa Zvezdom, Radonjizmu i svim nezaboravnim trenucima, ali za sada ga neka u Turskoj. Ne sumnjam da se jednog dana nece vratiti, ali za sada stvarno nema potrebe.

• Like 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
5 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ljudi, stati maximalno iza ekipe. Imali smo 3 preteska protivnika, bili smo na 1 loptu sa svima.

Ovakav pristup sa boljom odbranom i idemo u plejof. 

Padali su Oly, Monako, Fener, Barsa itd na svojim terenima. 

Imamo velike sanse za istorijski uspjeh, i dalje od nas zavisi. 

Naša šansa je teorema zvana zakon velikih brojeva.

Ne možemo samo da gubimo, mora se nekad i dobiti. Vidjećemo koliko će naš eksperiment trajati. 

Posted

SK kaze da Kodi igra u Minhenu.

Jebacemo im majku i naplatiti onaj sramotni poraz sa kamatom.

Cigani gastosi, je l ste mogli da kupite karte?

• Like 5
Posted

Bolan i Pao posle bolnog Efesa... 

Minhen je jako vruc teren...

Ali i dalje verujem da cemo gledati jos makar jedan EL mec ove sezone. Ajmo momci!

• Like 2
Posted
1 minute ago, Geronimo said:

Bolan i Pao posle bolnog Efesa... 

Minhen je jako vruc teren...

Ali i dalje verujem da cemo gledati jos makar jedan EL mec ove sezone. Ajmo momci!

Pa hoćemo, protiv Bajerna. Hehe

Izaći ću sam.

• Ha-ha 5
Posted

Protiv Bajerna ce morati napad da sljaka i da se igra na kos vise, male su sanse da ih uvucemo u neku hrsljus utakmicu na 70ak poena.

• Like 1
Posted

Ok ja sam Zvezdas sa temua, nisam vredan kao ovde neki. To ne znaci da ne patim zbog poraza i ne zivim za pobedu te iste Crvene zvezde.

Razlika je mozda u percepciji sporta tako da kazem. To je za mene poligon za ostvarivanje najvisih ciljeva, arena gde ne treba da ima milosti i jedino merilo vrednosti je pobeda, titula...
To nije religija, to nije politika, humanitarna organizacija...

Kakvi smo ljudi pokazimo u nasim zivotima, kako se odnosimo prema drugim ljudima ili bicima, ne brkajmo to sa stvari koja postoji za to da bi akumulisala odredjenu energiju, tako da me bas zabole da podrzavam luzere koji zaradjuju po milion, a ja sad treba da smisljam izgovor za to sto mu srce sidje u petu kad je gusto.
Koliko dece je otpalo i nije imalo sansu po nekom kriterijumu , za koji ne znamo da li je bio ispravan, da ikad zaigra, a on je zzaigrao I zivi od toga.
Opet se tu na kraju postavlja pitanje ciljeva, neko slavi deseto mesto i prihvatljiv mu je epski raspad na kraju iz samo psiholoskih razloga, za koje je kriv onaj ko ih selektira i bira kad sta ko radi. 
Ako vec nista nismo odbranili u tom finisu, daj jebeni kos, vristi, nacrtaj, pokazi, pa verovatno ne bi hoblovali parket do isteka napada vec ko zna koji put u finisu.
Ne mozemo mi dovesti najbolje igrace kao Pao Oli Real.. moramo praviti kompromis, ali meni u mojoj predstavi, poimanju Gedraitis ne bi vise prismrdeo poslednjoj cetvrtini a dogodine ni prvom timu, jer to je prelazno na ceo tim, takva dva i ode sve u pm...a npr Kenana bi ostavio ako nista ima muda.

Posted
4 hours ago, Sokmeniki said:

I samo cu jos nesto reci:

Jace je krdo magaraca predvodjeno lavom, nego copor lavova predvodjen magarcem.

Primetio sam da je ova mudrost postala popularna po raznim mrežama u sličnim interpretacijama, pa samo da izjavim za dnevnik: ja bih stavio kintu na čopor lavova, u navedenoj borbi. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
12 hours ago, DameTime said:

Na ovoj sam stranici i ne vidim da je bilo ko slavio poraz. Šta ljudi treba da rade umesto toga, mažu igrače i trenera govnima? 

Odigrali ste još jednu odličnu utakmicu, protiv dosta jačeg protivnika, na gostujućem terenu gde su imali prilično domaćinsko suđenje, a i najboljeg igrača lige na svojoj strani, dok ste vi i dalje bez svog najboljeg igrača.

Da, izgubili ste. But that's basketball for you - you win some, you lose some. I teraš dalje. Naravno da igračima treba odati priznanje na poštenoj borbi i zalaganju, to zapravo spada u neko poštovanje sporta. 

Što se tiče ostalih stvari koje se pišu, prozivanja Gidre i slično, on da može da reši ovakve mečeve, ne bi igrao u KKCZ.

Valjda je jasno da nisam mislio bukvalno na slavlje, već na guranje tog toxic positivity narativa da posle teškog poraza u dobijenoj utakmici, kada bukvalno pizdiš zbog toga koliko je glupo izgubljena utakmica, moraš da budeš prezadovoljan i ni slučajno nešto ne zameriš igračima jer ćeš kao tad biti veći Zvezdaš, bolji navijač ili šta god. Ja znam koliki sam Zvezdaš otkad znam za sebe i nerviraju me te klinačke fore. Naravno da igračima treba da čestitamo na borbi, ali nije ovo prva utakmica koju smo izgubili ovako, niti je prva utakmica u kojoj se kad je stani-pani, kad se "mora" i kad je pritisak dobar deo naših igrača pogubio i uplašio pobede i uspeha, i naravno da će to, kao navijača, da me iznervira.

• Like 1
Posted

Kakvo ovo poredjenje čopor magaraca, čopor vukova, jako je ružno da se Sferopulos ovde predstavlja kao magarac, a doslovno i kada je klub pobedjivao u Evroligi i kada je igrao dobre mečeve egal sa Efesom posebno tu je Sferopulos odlično postavio igru od starta meča je uspevao preći druge trenere i ekipe upravo svojom taktikom koju je prilagodio rivalu, a takodje protiv Efesa ona 2 nacrtana napada sa taj mauta su se pokazala izuzetno uspešno, mane Sferopulosa je kada ne ide onako kako je isplanirao i kada rival počne ubacivati frižidere, tadaa se tim uspaniči, čak i Sferopulos se pogubi nekada i sa izmenama i taktikom, ili sporo reaguje...