Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, MilošVB said:

Nemojte shvatiti ovo kao zlonamerno:

Da sam Zvezdaš, sigurno bih bio za ostanak Sferopulosa i ovo će biti dobra odluka ako se ostvari. 

Da sam Partizanovac, pozeleo bih nam isti ovaj kadar u punom sastavu i za iducu sezonu.

Posted (edited)
15 minutes ago, Crni said:

Da sam Partizanovac, pozeleo bih nam isti ovaj kadar u punom sastavu i za iducu sezonu.

To svakako.

No nebitno, kad već pomenu igrački kadar, menjao bih Jaga, Tea, Kenana, Gidru, Dobrića, Dauma.

Zbog dužine sezone, ostavio Dedu ako se uspešno sanira povreda i Mitrovića. Prvog posebno. 

I Brauna naravno.

Naravno, tu uvek postoje egzibicije sa važećim ugovorima, al nekad budu rešene na obostrano zadovoljstvo.

Edited by MilošVB
Posted

Mislim da je Davidovcu mnogo zeznuta povreda, i nema potrebe ga mučiti. Neka ode i on u Spartak, jedna utakmica sedmično, milina. 

Vrijeme je da se osvježe redovi. Uz Miljenovića i Barnu dovesti još par mladjih igrača da zauzmu ta mjesta (izmedju 11-15) u rosteru. 

• Like 3
Posted

Zvezdu u fudbalu mi ogadise Terzic, Mrkela, mister, Gobeljic, Srnic, Rodic, Kanga...ali niko kao ovaj trener bez rominga.

Ne ume da sastavi recenicu, plus je stranacki isprdak, pa jos arogantan.

Ok, kosarku ove god nisam pratio u ABA ligi, zato mi i ne pada fijasko u istoj, ali daj brate neka nova lica, ostaricu uz Mitra, Dedu, Lazu, Dobrica...dosadno je.

Posted
4 hours ago, VISOKOLETAC said:

Nije ni on vise bas u dobrim odnosima sa SNSom. Kada sam ja ovde pisao da uvek moze i gore od Covica i da pazite kada zelite njegovu smenu, proglasavan sam njegovim sendvicarom i botom. Rekoh da hoce da naprave isto kao i sa komsijama, masinu za vadjenje drzavnih para, ali ne to nije dopiralo do ljudi i sada smo tu gde smo.

Ne volim da izbacujem prljav ves iz kluba ali nije tacno. Drcelic je cak ljude angazovao za Cacilend. Recimo Vladimirca koji ne ide na utakmice vec 5,6 godina je licno Drcela poslao u Cacilend. Vladimirac je bio clan Brigadira jake navijacke grupe na Severu njega sam spomenuo jer mozda neko i zna za njega a mnogo je jos anomimusa Drcela poslao u Cacilend. Inace je veliki broj Delija tada bio i ispred Cacilenda u nadi da ce se pobiti sa Grobarima koji su unutra. Ne bih dalje pricao verovatno ce mnoge istine ugledati svetlost dana...

• Like 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Amigo21 said:

Ne volim da izbacujem prljav ves iz kluba ali nije tacno. Drcelic je cak ljude angazovao za Cacilend. Recimo Vladimirca koji ne ide na utakmice vec 5,6 godina je licno Drcela poslao u Cacilend. Vladimirac je bio clan Brigadira jake navijacke grupe na Severu njega sam spomenuo jer mozda neko i zna za njega a mnogo je jos anomimusa Drcela poslao u Cacilend. Inace je veliki broj Delija tada bio i ispred Cacilenda u nadi da ce se pobiti sa Grobarima koji su unutra. Ne bih dalje pricao verovatno ce mnoge istine ugledati svetlost dana...

Ja sam upis razumeo kao da je za Bojšu rekao da nije više u toliko dobrim odnosima, mada svakako nije ni toliko bitno za ovaj topic

Edited by Урош19
Posted
9 minutes ago, Урош19 said:

Ja sam upis razumeo kao da je za Bojšu rekao da nije više u toliko dobrim odnosima, mada svakako nije ni toliko bitno za ovaj topic

Izvinjavam se ako je tako ...

Posted

Treba osvojiti KLS, kao i svako takmicenje koje se igra. Svakako je sad i ABA trofej za merenje patke i ni za sta vise, tako da jeste vazniji u smislu toga da cele godine igras tu ligu, ali na kraju ce na isto da ti se svede. 

U skladu s tim, bice zanimljivo videti i kako cemo doziveti ABA ligu dogodine sad kad imamo licencu. Cenim da ce bas da se igra na leru zbog EL. 

Janis ako osvoji KLS nek ostane. Ako se kao alternativa pominje samo Sasa Obradovic, onda neka hvala. Nije on bolji trener od Janisa. Al ako ne uspe ni ovaj okrnjeni KLS da osvoji gde Partizan ne prijavljuje dva najbolja igraca, onda da ga ebem.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted (edited)

Kad igras na leru, zavrsis u rikvercu. Bez ambicije se ne postaje sampion. Morace cudo da se desi da budemo u EL konkurentni koliko i ove godine.

Lepo je neko rekao numemo! Ronaldinjo je dosao u psz pre 24 godibe!

Edited by Nate
  • Like 1
Posted

Ovakvog ste coveka vi nasli da terate... ccc...

https://basketnews.com/news-225606-shengelia-miller-mcintyre-shorts-win-2025-elpa-players-choice-awards.html 

The EuroLeague Players Association (ELPA) has officially announced the winners of its annual Players’ Choice Awards for the 2024–25 season, recognizing standout contributions from three players selected by their peers.

...
Codi Miller-McIntyre of Crvena Zvezda was named the “Fair Play” recipient. This award acknowledges the player whose sportsmanship and respectful conduct toward opponents and officials best uphold the spirit of the game.

...

p.s. ne stvarno, bez zezanja, lepo priznanje i lepo je jos jednom potvrditi da uglavnom biramo bas dobre ljude u tim.

• Like 11
Posted

Hoće li se naš klub, i zašto ne, pozabaviti odgovarajućim kaznama za prvotimce Miloša Teodosića i Nikolu Kalinića, zbog disciplinskih prekršaja u smiraj sezone, kada su bili najpotrebniji. Takođe i zbog uličarskog ponašanja koje šteti ugledu kluba?

Vidim da prvopomenutom nudimo čak i funkciju u klubu, kanda je takvo ponašanje normalno.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Rekao bih da je za Kalinića dovoljna kazna što nije mogao da pomogne u majstorici i što smo zbog toga ostali bez šanse za trofej.

A Teodosića i da kazne sa 4.000.000€ napravio bi isto sranje prvom prilikom.

A klubovi ne kažnjavaju igrače ni za dosta ozbiljnije prekršaje, ne vidim razlog da naši glume ludilo zbog ovoga

Edited by Урош19
  • Like 3
Posted
21 minutes ago, Урош19 said:

Rekao bih da je za Kalinića dovoljna kazna što nije mogao da pomogne u majstorici i što smo zbog toga ostali bez šanse za trofej.

Nije.

21 minutes ago, Урош19 said:

A klubovi ne kažnjavaju igrače ni za dosta ozbiljnije prekršaje, ne vidim razlog da naši glume ludilo zbog ovoga

Baš lepo.

Ništa onda. Primam platu od 1.7 miliona, u prvoj utakmici sezone uhvatim flašu, razbijem glavu Javoru, dobijem suspenziju godinu dana i lepo si krckam pare.

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, JPM said:

Primam platu od 1.7 miliona, u prvoj utakmici sezone uhvatim flašu, razbijem glavu Javoru, dobijem suspenziju godinu dana i lepo si krckam pare.

memed-io-output (1).jpeg

Spoiler

Šala mala hehe hihi ne zamerite

Edited by NMX
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Nema zamerki, @NMX, i meni je on bio na pameti kad sam pisao upis. Ali to je njihova sramota. Mi sa naše strane ništa bolji nismo. Čak smo i gori, jer to što je Džouns uradio je stvar za MUP. Ovo je za klupski disciplinski postupak. I to, gle čuda, ni manje ni više nego li od lika koji je samo par nedelja ranije srao na nekoj moralnoj visini o postupku igrača Partizana.

Lično bih se zahvalio i Kaliniću.

Posted
6 minutes ago, СтелаРоса said:

Mozda za takve stvari postoji pravilnik u klubu kojim se sankcionisu slicni prekrsaji. Dodatna suspenzija bi bila prestroga sankcija, ali moguce da ih finansijski kazne.

Pazi ni komšije nisu kaznile Lesora za nasilništvo na terenu. čak je predstavljen kao heroj. Kod nas postoji potpuno urušavanje normi i discipline i normalnosti. Ovo sportista NE SME da radi.

Evo recimo šta može da se uradi, uzor je NBA. U NBA se ugovori prave tako da igrač tačno određenu sumu prima po utakmici na kojoj učestvuje. Kada se to sve sabere i pomnoži, ispadne bruto vrednost ugovora, ali su igrači plaćeni po utakmici, ne na mesečnom nivou. I kada napraviš sranje, ti popiješ suspenziju od lige, ali klub ti ne plaća za utakmice na kojima si bio pod suspenzijom. Pa ti izigravaj idiota, slobodno.

Posted
8 hours ago, JPM said:

Hoće li se naš klub, i zašto ne, pozabaviti odgovarajućim kaznama za prvotimce Miloša Teodosića i Nikolu Kalinića, zbog disciplinskih prekršaja u smiraj sezone, kada su bili najpotrebniji. Takođe i zbog uličarskog ponašanja koje šteti ugledu kluba?

Vidim da prvopomenutom nudimo čak i funkciju u klubu, kanda je takvo ponašanje normalno.

Da klub kazni Tea ili da Teo kazni klub za nesposobnost?

• Like 1
Posted (edited)

Listam kanale iz dosade i na Areni debil Andjus... naravno standardno polivanje govnima partizana i zeljka..

ali, u naletu cega god... pravi uvod i kenja kako zahteva od Petruseva i nabraja igrace, i govori "krivousti Kalinic"

pa jebo mamu, da li smo do toga dosli...

bolesnik bolesni

da mu se taj kalinic najebe mame

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 10
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Listam kanale iz dosade i na Areni debil Andjus... naravno standardno polivanje govnima partizana i zeljka..

ali, u naletu cega god... pravi uvod i kenja kako zahteva od Petruseva i nabraja igrace, i govori "krivousti Kalinic"

bolesnik bolesni

Dozvoljeno je jer Kalinic nije politicki podoban.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

bolesnik bolesni

Imamo temu za ovakve stvari... 

A ne posle "Na sta lici KKCZ tema... "

:whistling:

Posted
18 minutes ago, ScepanScekicSto said:

bolesnik bolesni

Što se čudiš dokle smo došli!? Poslušnici sns kartela rade mnogo gore stvari od vređanja na osnovu fizičkog izgleda, samo zato što je neko podržao proteste. Inače jeste za ovu temu, vređa se trenutni igrač Zvezde na televiziji koja radi prenose tog kluba, doduše to radi užasno, kao i sve ostalo na toj splačini od televizije.

• Like 7