Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
Just now, quentin said:

SP u vaterpolu traje preko mjesec dana? Jbg, taj sport praktično postoji u desetak zemalja na svijetu.

Ne traje, al' treba bar nedelju dana da se bazen namontira i još toliko da se demontira.

Posted (edited)
2 hours ago, srlepajce said:

Pisu neki glupavi portali da se Teu nudi novi ugovor :classic_huh:

To bi premasilo sve budalastine 

Mile, Markos? 

Ovo bi bio idiotluk epskih razmera, cak i za nas trust mozgova u klubu

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 3
Posted
2 hours ago, Čvarkov said:

Nažalost Teo nije ni približno prošlogodišnjem Teu, svaki put ove sezone kada je izašao na parket videlo se da fizički više nije to to i ekipa je na terenu ispaštala. Možemo samo da zamislimo kako bi to izgledalo sa godinu starijim Teom. Tako da nema nikakve logike da bude čak i treća opcija, a i da kojim slučajem produži, sigurno neće imati platu od 200k, toliko u klubu možda trenutno ima samo mačka Ljubica. Sa druge strane Nedović je pokazao i u ovom stanju da ako ga krene, može natrpati svakog. Mislim da njih dvojica nisu uopšte uporedivi u ovim fazama karijere.

Xo's podcast, gost Vanja Marinkovic, negdje oko 50og minuta prica o pripremama u Baskoniji kada je trener bio Dusko Ivanovic.

Ne kazem da je samo zbog tog, ali po meni ima smisla zasto je Teo izgledao mnogo bolje prosle sezone nego ove.

Ko zna kakve su pripreme odradjene ovog ljeta sa sadasnjim Trenerom, ali po izjavama pojedinih igraca da se zakljuciti kako su odradjene i kakav autoritet igracima predstavlja sadasnji Trener.

• Tuzno 1
Posted

Teov ostanak u patikama a ne cipelama kraj terena bi imao smisla samo uz simbolicnu nadonkadnu i da je tu neki profil igraca kao Topic, kome treba mentor kao Teo. 

Dakle jedini razlog da Teo patike jos uvek ne zameni cipelama pomocnog trenera, jeste da na treninzima treba da bude u patikama kako bi klesao neki novi dragi kamen iz podmlatka. 

Naravno, pita se i Teo. Mozda se njemu zaista jos igra. Ok, ne bas i trenira, ali da mu se igra to mi ima smisla. 

Ipak, treba i mi da gledamo sta je dobro za nas, za klub, bez obzira kolika je ko velicina igracka. Samo ne bih zeleo da se nesto kao zameramo, niti da gajimo neka ocekivanja od Tea pa da ispadne razocarenje. Teo moze da bude tek treci plej i to pod uslovom da non-stop imamo dva pre njega, bez obzira na povrede. Znaci CMM, Jago i neki 1/2 (Gudura). I opet, uz neku simbolicnu cifru. 

Posted

Ma kakav Teodosic,njemu se ne cima uopste vise i koliko znam on sam zeli da ode u penziju. Koliko sam cuo nijedna funkcija ga ne zanima za sada oce covek da pobegne od kosarke sto se i i vidi ove sezone. 

Posted
8 hours ago, MarioKempes said:

Ako se ostali timovi pojačaju kako se najavljuje u medijima - nama će od Nove godine Pionir da bude dovoljan, ne moraju ni da se cimaju da vade bazen.

Veruj u Dozeta glavnog kuvara u letnjoj sezoni 

• Ha-ha 3
Posted

Moram da priznam da je i za mene gotova sezona nakon Evrolige. Mrsko mi je to da priznam, ali prema onome kako se ponašam, to je to i za mene. Uopšte mi se ne gleda plej of ABA. Da li je to neki antiklimaks...šta li...da li sam umoran od sve te atmosfere linča svih ovih godina, ne znam. Da li je od toga što više ne vodi u Evroligu, a i sama Evroliga mi se ogadila malo ovim zahtevima, sve to utiče. Žao mi samo kad se neko povredi, ostalo me realno boli kurac.

• Like 2
Posted
56 minutes ago, NMX said:

Luka Mitrović 1/1

A bgm uskoro i Petrušev sa ovim vrljavim izbačajem

Meni je ovo elegancija u odnosu na Mitrovića.

Kad god Lukin šut vidim imam vrlo ružne asocijacije na ljude koji imaju određene zdravstvene probleme.

Posted
59 minutes ago, NMX said:

Luka Mitrović 1/1

A bgm uskoro i Petrušev sa ovim vrljavim izbačajem

Jesu li ga to "popravili" u Australiji kao Luku u Americi? 🙂 

Nikita Mikhailovski, ruski prospekt, iz Avtodara... zapalio za Australiju kad je poceo rat (mada je taj odlazak dogovoren ranije, kao pozajmica neka). Posle 2 utakmice se vratio u Rusiju. Sad je u CSKA. 

Ne sutira inace tako, sprdao se na zagrevanju. 😄 

• Like 1
Posted
10 minutes ago, berti said:

Ako ostane Teo, onda treba svi da ostanu, bukvalno svi. Kad je zajebavanje, neka je zajebavanje.

Plot twist: Odu Bolomoy i Petrušev, ostali ostanu...

• Like 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Pa, dobro. I ostanak Tea ne bi rekao ništa više o našem klubu nego što već znamo ili što se već nije radilo (u smislu da posežemo za apsolutno košarkaški nerezonskim potezima). Za klub u kojem je igrao gazdin sin pre momka koji je sezonu dve nakon toga bio najtraženiji plej u EL nije ništa čudno da produži igrača od 38 godina koji, velike su šanse, odradi dva tri šuterska treninga nedeljno i to je to.

Teo je prošle sezone, uz sva pljuvanja, uz svu krimi odbranu (wtf kao da je nekada bio Geri Pejton a ne Miloš Teodosić), isporučio i više od očekivanog. Ove sezone nije isporučio ništa. I kladio bih se da je i on sam na početku sezone bio u fazonu, ok imam ugovor, produžen Jago da menja CMMa, lagano, ulazim na stint od dva minuta i nazad na klupu da dajem iinstrukcije saigračima i igram ABA da odmorim saigrače u duplom kolu. I to bi bilo ok. Za ovu sezonu. Silom prilika, povreda i očajne Jagove forme nije bilo tako. Za sledeću sezonu, ima još manje logike da bude u patikama a ne cipelama.

Međutim, kao što rekoh, ovaj klub je imao i nelogičnije poteze pa ne treba ništa da nas iznenadi.

Edited by NMX
Posted

Узима се овде као аксиом да ће Теодосић по окончању играчке каријере да седне у неку Звездину фотељу. Како знате да неће у Виртусову? Није му проблем био да из Америке, уместо у "своју" евролигашку Звезду, оде у Болоњу да игра Еврокуп и остане тамо четири године. Чуди ме да има и даље његових идолопоклоника који га и дан данас, кад се нажалост распада на терену, кују у звезде и третирају га драстично боље него неке који су за Звезду дали много више, много чешће и кад је било много теже.

• Like 1
Posted

Ma gde ce takva glava nekog da trenira, mozda bacanje tompusa u dalj. A tek da bude funkcioner, to deluje jos nestvarnije.

Posted

Yagiša mi je najveće razočaranje iako sezona još dobrano nije gotova takmičarski. Od onolike ljubavi i realno eksplozije, dobili smo Brazilskog Džonija Ivanovića, koji tapka loptu 20 sekundi i onda ili neki hero šut ili uvaljivanje krompira saigraču.

Šta se čoveku desilo, nemam pojma. On je trebaloda bude jedan od oslonaca ekipe, pa čak da Janis ima i opciju da igra i sa njim i sa Kodijem u petorci. Od svega nismo dobili baš ništa. Čak ni one trojke od prošle sezone, baš ništa. 

Odnos očekivanog i isporučenog kod njega mi je, mislim, najgori. Posle njega Kenan.

• Like 8
Posted
14 hours ago, Guru said:

Nego reci ti nama kakav je tvoj stav o Nemanji Nedoviću, šta misliš da li je preplaćen i najvažnije - da li bi voleo da se produži ugovor sa njim? 

I da li mu je eventualno nadimak kumasin.

Posted
55 minutes ago, aleksa7 said:

Узима се овде као аксиом да ће Теодосић по окончању играчке каријере да седне у неку Звездину фотељу. Како знате да неће у Виртусову? Није му проблем био да из Америке, уместо у "своју" евролигашку Звезду, оде у Болоњу да игра Еврокуп и остане тамо четири године. Чуди ме да има и даље његових идолопоклоника који га и дан данас, кад се нажалост распада на терену, кују у звезде и третирају га драстично боље него неке који су за Звезду дали много више, много чешће и кад је било много теже.

Sto bi isao u Bolonju kad su mu zena i deca ovde? Verujem da je u Zvezdu dosao ne samo zbog Zvezde vec zbog toga sto mu je i cerka upisivala prvi razred. Za koju godinu ce i malac. Jelisaveta ovde radi... 

Idealno mu je da ovde zameni patike za cipele, pogotovo sto i iz Zvezde otvoreno kazu da to zele, a posle ko zna.  

57 minutes ago, berti said:

Ma gde ce takva glava nekog da trenira, mozda bacanje tompusa u dalj. A tek da bude funkcioner, to deluje jos nestvarnije.

A onda pogledam neki klip Gurovica kao trenera, i kazem sebi "ma da bre, moze Teo".