Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

E koja ljepota od kosarke.

kako je ponosno gledat ove momke kako igraju sa najacim evropskim ekipa i pred njijovim navijačima na jednu loptu. 

Bez Bolomboja,povrede Mekintajera i Brauna u toku utakmice koji su bili glavni uz Nedovica. 

U Minhen što bude,pokazali smo da rastemo kao klub. 

Sfero hvala i nastavi! 

• Like 3
  • Love 2
  • Ha-ha 1
Posted

Možda i napadački naša najbolja utakmica. Odličan protok lopte i odlične ideje u napadu. Jesu frustrirajuća ova 3 poraza, al jbg, uz znanja nedostajalo je i sreće.  Bez obzira na to, opet raduje igra i verujem da možemo do plej-ofa. Biću dosadan, ali kad je poslednji napad dajte akciju za Kalinića, pogodiće i u ležećem položaju. :smiley53:

• Like 3
Posted

Opet slavljenje poraza. To što je ispuštena dobijena utakmica, nema veze... Da je prvi put, pa i ajde. Ne znam za druge, svaka čast za borbu i želju, ali ja prosto ne mogu da budem zadovoljan ovakvim luzerskim porazom. Da je jedan, pa i ajde, ovako, iskreno, previše luzera u ekipi imamo.

• Like 16
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Prava plejof utakmica, protiv šampiona na njegovom terenu i zamalo da pobedimo. Ako ovako odigramo i u plejinu mislim da imamo velike šanse za plejof. Napred Zvezdo

Edited by Estrella Roja
  • Like 5
Posted
3 minutes ago, Zvezdaš sa Temua said:

Sferopulos je jebeni luzer. Ne pricam o kosarci, ovo da je bilo do kosarke mi bi smo bili u playoffu. 8 razlike manje od 3 minuta. Ti igras kosarku da cuvas rezultat. Nije mu ovo prvi put da radi apsolutno istu stvar. Cuvati rezultat u kosarci govori sve o mentalitetu onog ko to odabere. 

Jedino se slazem sa ovim sa Temua.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Zvezdaš sa Temua said:

Sferopulos je jebeni luzer. Ne pricam o kosarci, ovo da je bilo do kosarke mi bi smo bili u playoffu. 8 razlike manje od 3 minuta. Ti igras kosarku da cuvas rezultat. Nije mu ovo prvi put da radi apsolutno istu stvar. Cuvati rezultat u kosarci govori sve o mentalitetu onog ko to odabere. 

Jeste,sigurno im je on rekao da tapkaju loptu do isteka napada,kad smo imali 8 razlike.Sigurno je on kriv sto "zvezdino dete"  nema na utakmici ni pola hrabrosti koliko na drustvenim mrezama..

• Like 1
Posted (edited)

Svaka cast momcima na igri i borbi sramotnije od Yaga i Dobrica je samo live tema, ne znas nekad dal da se smejes ili places koliko su ljudi nerealni i na koji nacin prate sport...

Samo da je Kodi dobro, pa da se posibamo i sa Bajernom tamo...

Jel posle na Pariz idemo?

Edited by Stefi88
  • Thanks 1
Posted

Šteta.

94-86...prestajemo da igramo i čekamo vreme da curi.Tu smo mogli da ih dokrajčimo.

Druga šansa je bila zicer Gidraitisa  i to je to. 

Ovako nešto ne sme da se dešava na ovom nivou.

Ono što je pohvalno u ove tri utakmice  ( Real,Efes,Pao) je borba,  igra i zelja...na žalost malo je nedostajalo za bar jednu pobedu.

Idemo dalje.

• Like 1
Posted

Nase sanse su otisle onom 8:0 serijom PAOa. 

Nisu bili u bonusu, morali smo da kupujemo koseve makar sa bacanja, mi smo se usrali i ode verovatno najlepsa pobeda ove sezone.

A svaka vama cast na zivotima koje zivite kad cekate svaki sekund da zaslajmarite nekoga, od trenera do igraca.

Kao sto su svi bili za ribanje posle Armanija i Zalgirisa, u ove dve i po utakmice im se skoro pa nista nema zameriti.

Idemo u shorku po plej of.

Ovom igrom, u ABA ce da se steluju rezultati samo tako, da bi nas protivnici izbegli u 1/2.:default_coffee:

• Like 11
Posted

Šta smo mi u stanju da sjebemo i da poseremo sami sebe i upropastimo sav trud,sjajnu utakmicu i bespoštednu borbu.

Već koji put gineš gineš I na kraju ništa.

Doduše kakve bekove imamo ,i koliko je Joel povređen,sa amaterima poput Yaga,Dobrica,Luke i Dede može se reći da je ulazak u plejin i 10 mesto vrhunski uspeh trenera Janisa.Kritikovap sam ga mnoštvo puta,ali kad se sve sabere on je cedio suvu drenovinu.

Večeras nas je koštalo čuvanje rezultata na +8,ali sta je tu je.

Nemam neke nade pred nastavak takmičenja ,ali šta god i kako god ostaviti Sfera i dobrano očistiti roster od Aba ligaških igrača.

Posted

Rokas je teska zentara. Dve godine igra od loseg do uzasno, a dobre partije (jednom u tri meseca) mu se hajpuju kao da je junior i dete, pa kao proigrace.

• Like 13
Posted
3 minutes ago, Filbi said:

15og u Minhenu pa 18og sa komšijama

Jbg, nisu imali srece da im u ovom trenutku dolazi ovakva Zvezda

Posted
2 minutes ago, Red said:

Opet slavljenje poraza. To što je ispuštena dobijena utakmica, nema veze... Da je prvi put, pa i ajde. Ne znam za druge, svaka čast za borbu i želju, ali ja prosto ne mogu da budem zadovoljan ovakvim luzerskim porazom. Da je jedan, pa i ajde, ovako, iskreno, previše luzera u ekipi imamo.

Nama je slavljenje ili barem pravdanje poraza u genima,ne samo u sportu.Nema iskoraka dok to ne promenimo.To vazi i za igrace i za navijace.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, NMX said:

Bravo, Zvezdo!!!

Tri ovakve utakmice, osakaceni povredama. Jbg, ispustili smo nase sanse ranije.

Ove tri utakmice jednu jedinu mrlju nemaju. 

Idemo u MinKen na Paulaner i da jebemo Bajern a Paulaner smo vec popili.

Bogme ja jedino pivo i pamtim sa tog izleta u martu, povod odlaska sam utopio u istom🫣

Svaka cast ekipi, ali rodjeni smo baksuzi🙄

Posted

Bravo momci! 

Ne treba zameriti na nesto slabijoj zavrsnici, ostali smo bez fit Kodija i jbg ipak je to Pao. I opet smo mogli vrlo lako da dobijemo, ali ispada nam lopta iz obruca kod suta za tri, primamo onakvu dugu dvojku od Hernangomeza i Gidra masi zicer za pobedu. Na sve to su nas tri govnara u narandzastom sakatila celu utakmicu. 

Ono sto je sada najbitnije je da se Kodi oporavi za PI. 

Igramo predobru kosarku vec neko vreme i treba da uzivamo u tome. Ovo su velike utakmice koje smo odigrali, bez obzira na tri bolna poraza. Idemo sad da odigramo jos jednu dobru utakmicu protiv Bajerna i da se nadamo da ce protiv njih to biti dovoljno. Pa da potraje sve ovo jos malo...

• Like 8
Posted

Mi smo se od kupa potpuno resetovali na KKCZ iz svih prethodnih sezona kad se gine muški ali sve sami porazi.

Nadao sam se da je ovo malo drugačija sezona ali odavno je jasno da ipak nije. Moraćemo još da čekamo.

• Like 4