Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, berti said:

Misa trener Zvezde... E, da se to dozivi.  Minuti odmora,  urlanje zbog lelemudisanja u odbrani, svadja sa sudijama...

Zamislii Mišu kao limenog da onako viče na igrače i doživljava nervne rascepe 😄

Posted

Ja licno mislim da ce Teo biti vrhunski trener jer je i kao igrac bio sa nadprosjecnim kosarkaskim IQ. Mogao bi sledecu sezonu da bude pomocnik da se malo uhoda.

Naravno pod uslovom da mu drugi ne dovode igrace. To je kod nas problem ved duze vrijeme. 
A prvo sto mora da se promijeni je sportski direktor na tim pozicijama do sada smo imali samo poslusnike i pocetnike.

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted

Dosta se potencira to da je sportski direktor(Dozet) taj koji bira i dovodi igrače.Ne znam,logičnije mi je da trener sa pomoćnicima,vjerujem da su neki zaduženi i za neku vrstu skautinga,prate i biraju igrače koji bi im se trebali uklopiti u neki zamišljen koncept ekipe.

Ne znam za šta će toliki pomoćnici ako neki nemaju i ta zaduženja.Ne vjerujem da sad kao Dozet prati sve lige takmičenja i pronalazi igrače.I naravno menadzeri koji masovno nude svoje igrače pa vjerujem opet trener uz konsultaciju sa pomoćnicima odlučuje.A Dozet je možda neka veza sa upravom oko finansija i slično..

Posted

Mogu bolje obavešteni forumaši da potvrde priču...Nedović propušta u novembru i počektom decembra utakmice sa Borcem i Spartakom u aba ligi, kroz par dana tim putuje u Italiju na duplo kolo Armani pa Virtus ili obrnuto.

Ekipa se okuplja da krenu na aerodrom dolazi i  Neda u full opremi, Sfero u šoku kao otkud ti tebra. Osećam se odlično za Italiju jutros se budim pun energije, ubeđuje ga Neda ali Sfera kaže neka drug odmori još malo, kad nisi mogao protiv Borca i do Subotice mojne se cimaš i na duplo kolo...

• Ha-ha 4
Posted
44 minutes ago, Taki said:

Dosta se potencira to da je sportski direktor(Dozet) taj koji bira i dovodi igrače.Ne znam,logičnije mi je da trener sa pomoćnicima,vjerujem da su neki zaduženi i za neku vrstu skautinga,prate i biraju igrače koji bi im se trebali uklopiti u neki zamišljen koncept ekipe.

Ne znam za šta će toliki pomoćnici ako neki nemaju i ta zaduženja.Ne vjerujem da sad kao Dozet prati sve lige takmičenja i pronalazi igrače.I naravno menadzeri koji masovno nude svoje igrače pa vjerujem opet trener uz konsultaciju sa pomoćnicima odlučuje.A Dozet je možda neka veza sa upravom oko finansija i slično..

Ako je sve tako onda se postavlja pitanje koja je funckija Dozeta? On ne prati igrace, on ne dovodi igrace... Zasta nam sluzi onda sportski direktor? Posao sportskog direktora je da treneru predlozi odredjene igrace koje klub moze da dovede, ako Dozet to ne radi onda jbg...

• Like 1
Posted
24 minutes ago, Amigo21 said:

Ako je sve tako onda se postavlja pitanje koja je funckija Dozeta? On ne prati igrace, on ne dovodi igrace... Zasta nam sluzi onda sportski direktor? Posao sportskog direktora je da treneru predlozi odredjene igrace koje klub moze da dovede, ako Dozet to ne radi onda jbg...

Moguće da učestvuje u pregovorima,dočekuje na aerodromu :),šta znam,nešto ne vjerujem da on prati skautira igrače,procjenjuje kakav profil igrača nam je potreban,ne vjerujem ni da Savić to radi u Partizanu i ako izgleda kao ozbiljniji sportski direktor.

Posted
2 hours ago, MarioKempes said:

Baš nas je izradio što sad ne može da igra...

Šteta. 

Ideja je bila da stavimo njega da čuva Nana, da bi ovaj oborio rekord u poenima i postao prvi strelac lige kao deo dila za našu pobedu. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
4 hours ago, Filbi said:

Da li je realno da profesionalni košarkaš od 40 godina dozvoli sebi da dobije upalu srednjeg uha...

2 hours ago, Filbi said:

Mogu bolje obavešteni forumaši da potvrde priču...Nedović propušta u novembru i počektom decembra utakmice sa Borcem i Spartakom u aba ligi, kroz par dana tim putuje u Italiju na duplo kolo Armani pa Virtus ili obrnuto.

Ekipa se okuplja da krenu na aerodrom dolazi i  Neda u full opremi, Sfero u šoku kao otkud ti tebra. Osećam se odlično za Italiju jutros se budim pun energije, ubeđuje ga Neda ali Sfera kaže neka drug odmori još malo, kad nisi mogao protiv Borca i do Subotice mojne se cimaš i na duplo kolo...

Kad ce nesto za Luku, Dobrica, DeDu itd? Mozda imas neku pricicu i za Kalinu? Krenulo te danas

Edited by Miki28 Lakers in 5
typo
  • Like 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 3
Posted (edited)
On 4/8/2025 at 3:35 PM, Miki28 Lakers in 5 said:

Reci ovo za nekog ko je rijesio prvi EL derbi vecitih i to na gostovanju pred 20.000 protivnickih navijaca je bas ono zanimljivo.

To mu je i najveci klupski uspeh u karijeri

Edited by tejlor
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
45 minutes ago, tejlor said:

To mu je i najveci uspeh u karijeri

Ima Neda mnogo uspeha u karijeri. Biram da pamtim par njih. Nije želeo da pređe u redove večitog rivala kada se naš klub nalazio u očajnom stanju i time dokazao pripadnost i položio test na kome su mnogi pali. U prajmu je bio jedan od najboljih i najelegantnijih strelaca EL. Vratio se u voljeni klub u momentu koji nije mi približno penzionerskim danima. Jeste, u trenutku kada smo pijani milioneri, ali ne sumnjam da bi se vratio i da su drugačije okolnosti. Reprezentativac. Odigrao dve odlične sezone iako su mnogi očekivali 25+pp, ali realnost nije briga na koju se Zvezdini navijači obaziru. Ali da, utišao je 20000 Grobara u prvom EL derbiju. Da je sreće da je svakom od nas, u poslovima kojima se bavimo, nešto slično najveći uspeh.

Edited by Čvarkov
  • Like 13
  • Love 1
Posted

Nedović je kvalitetan igrač i zanimljiv, makar je to bio do pre koju godinu, meni je jedini problem što nikada nije igrao u ekipi koja je igrala ako se ne varam plej of, niti postigla neki uspeh u Evroligi koja je najjača liga u Evropi...

Takodje, primetno je da u ključnim mečevima i ove sezone i svih prethodnih ga apsolutno nema nigde makar u napadu, shvatam da nije sjajan defanzivac, ali potpuno nestane i pogubi se čim naleti na neki Real Madrid, Barselonu, Efes, ni na mapi ga ni ove sezone protiv tih i takvih ekipa nije bilo da isporuči makar svoj prosek od 10-ak poena u napadu...

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
7 minutes ago, Zvezdaš96 said:

ali potpuno nestane i pogubi se čim naleti na neki Real Madrid, Barselonu, Efes, ni na mapi ga ni ove sezone protiv tih i takvih ekipa nije bilo da isporuči makar svoj prosek od 10-ak poena u napadu...

22/23

vs. Barsa 24p

vs. Real 18p

vs. Efes 9p

23/24

vs. Barsa 11p i 21p

vs. Real 4p i 30p

vs. Efes 23p i 11p

Slažem se da je ovu sezonu odigrao loše.

• Like 5
  • WOW 1
Posted

Ove sezone je jako jakoo loš, a plus prvenstveno sam mislio na ovu sezonu kada smo zaista od prvog do poslednjeg kola konkurentni da je baš najteže i ujedno najbitnije mečeve protiv direktnih rivala: Armani, Monaco, Barsa... odigrao kada je našem klubu ove sezone bio neki najbitniji meč da je odigrao poprilično loše, protiv Panatinaikosa pošto je njegova hala će ubaciti nešto siguran sam, ali taj meč nije protiv direktnog konkurenta niti nas taj meč vodi direktno u plej of, trebalo je u prethodna 2 meča sa Efesom i Realom da se pokaže, tu se pokazuješ da li JESI, ili NISI...

Kada je pritisak se vidi ko je veliki evroligaški igrač i rodjeni pobednik, a ko ne nažalost...

• Thanks 1
Posted

Odigrao je loše celu sezonu, osim na početku iste. To nema veze sa napamet donesenim zaključcima već što je brzo pao fizički i atletski. On je jedan od onih igrača kome se sve loše pamti u bitnim momentima, a dobro iste sekunde zaboravlja. 

• Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
5 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Kad ce nesto za Luku, Dobrica, DeDu itd? Mozda imas neku pricicu i za Kalinu? Krenulo te danas

Ja mislim da je ova za Nedovića ipak najbolja kao ilustracija kako pojedinici razmišljaju. Nije dovoljno kritikovati Nedovića za loše igre u ovoj sezoni i za uglavnom lošu odbranu kroz karijeru, nego se mora izmisliti par gluposti kako bi se dokazalo da je Nemanja jedna od najgorih pošasti koja je zadesila KKCZ.  Sad navodno folira povrede, kako bi birao utakmice. Pa se tako napiše da je propustio Borac i Spartak, iako je mogao da igra, pa je hteo da igra duplo kolo, a u stvarnosti je između ove dve u ABA prošlo 15 dana, gde je čak probao da igra protiv Partizana povređen, a dva dana pre Spartaka propustio je Bajern, verovatno jednu od ekipa čiji mu stil igre (slaba odbrana) najviše odgovara. I na kraju posle izbegavanja Bajerna i Spartaka, odlučio je da igra baš duplo kolo u gostima (a istovremeno se proziva da je mekušac) i to na taj način što se nenajavljeno pojavljuje na aerodromu (inače tako funkcionišu avio putovanja klubova). Briljantno.

• Like 4
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted
10 minutes ago, Čvarkov said:

Odigrao je loše celu sezonu, osim na početku iste. To nema veze sa napamet donesenim zaključcima već što je brzo pao fizički i atletski. On je jedan od onih igrača kome se sve loše pamti u bitnim momentima, a dobro iste sekunde zaboravlja. 

Mislim da to ima veze i sa tim što su ljjudi očekivali dosta više od njega za taj novac, jer je doveden da nam bude prva opcija na beku i najskuplji igrač na toj poziciji i preplaćen je za tu lovu.

Naravno da će onda se njemu više zameriti ako igra baš loše, nego recimo malom Kostiću, ili Laziću, jer nisu najskuplji i najbitniji igrači i od njih ništa ne očekuješ na startu sezone pa se niko tu i ne razočara, niti kritikuje...

• Like 1
Posted
9 hours ago, Dobri25 said:

Ja licno mislim da ce Teo biti vrhunski trener jer je i kao igrac bio sa nadprosjecnim kosarkaskim IQ. Mogao bi sledecu sezonu da bude pomocnik da se malo uhoda.

Naravno pod uslovom da mu drugi ne dovode igrace. To je kod nas problem ved duze vrijeme. 
A prvo sto mora da se promijeni je sportski direktor na tim pozicijama do sada smo imali samo poslusnike i pocetnike.

Možda al da se ne uči u Zvezdi.

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

Vratio se u voljeni klub u momentu koji nije mi približno penzionerskim danima. Jeste, u trenutku kada smo pijani milioneri, ali ne sumnjam da bi se vratio i da su drugačije okolnosti.

Vratio bi se i leta 2020. za nekih 600k ako se ne varam, al' je Saša Obradović ipak insistirao na Lojdu. 

• Like 7
Posted
7 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

A ti nijesi više Teoljub?

• Like 1
Posted
2 hours ago, Čvarkov said:

Ima Neda mnogo uspeha u karijeri. Biram da pamtim par njih. Nije želeo da pređe u redove večitog rivala kada se naš klub nalazio u očajnom stanju i time dokazao pripadnost i položio test na kome su mnogi pali. U prajmu je bio jedan od najboljih i najelegantnijih strelaca EL. Vratio se u voljeni klub u momentu koji nije mi približno penzionerskim danima. Jeste, u trenutku kada smo pijani milioneri, ali ne sumnjam da bi se vratio i da su drugačije okolnosti. Reprezentativac. Odigrao dve odlične sezone iako su mnogi očekivali 25+pp, ali realnost nije briga na koju se Zvezdini navijači obaziru. Ali da, utišao je 20000 Grobara u prvom EL derbiju. Da je sreće da je svakom od nas, u poslovima kojima se bavimo, nešto slično najveći uspeh.

Ja od njegovog zvezdastva nemam nista, imam od zalaganja koje je 0, pristupa koji je 0, kad ovi stranci vise izginu od njega dok se on bavi izjavama,instagramom i ostalim glupostima.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Matore igrače dovodimo, a onda se ljutimo kad ne odigraju kao u prajmu.

Možda Neda i Kalina nisu za penziju, ali sve su dublje u 4. deceniji. Nije fer da čuda očekujemo, koja Kalina čak povremeno i isporuči.