Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
  On 4/2/2025 at 4:29 PM, Fromthecorner said:

Marko Guduric produzio jos dve sezone sa Fenerom. Sa 33 nek ne dolazi, nismo vise klub koje trebaju veterani da cascavaju prisustvom za milion evra po sezoni

Expand  

Kad vec stoji ovde na temi da ti odgovorim

Mene vise boli sto ovo vrlo verovat o znaci da ce ostati i sledece sezona isti bekovski tandem koji ne moze da porodi kos.

• Like 2
Posted

Marko Guduric produzio jos dve sezone sa Fenerom. Sa 33 nek ne dolazi, nismo vise klub koje trebaju veterani da cascavaju prisustvom za milion evra po sezoni

Expand  

Ne bi on ni dosao sa 33. On ce da ode  posle Fenera u neki Himki, pa sa 35 kod nas. Taman da sa Nedovicem  i Dedom odigra bar jednu sezonu.

• Ha-ha 1
Posted

Samo cekam na areni Acu informaciju sutra da prenosi Makabi -Bajern

Da li ce vruci bliskoistocni vetar zagrejati hladno Bavarsko srce.

Hoce li Bajern uciniti ono sto nisu uspeli do sada.

Da li smo spremni da vidimo kako bivsi sampion gubi od do skoro kosarkaskih anonimusa.

Neki filozofi kazu da je zivot cekanje ali sampioni se ne slazu sa tim.

dobro vece

dobrodosli u halu Pionir dom kosarkasa Makabija.

Sve vam ebem sbb ovci polomicu tv od lCD kristala pocupacu bohore od lala.

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 13
Posted

Drastično smanjiti budžet i pravac FIBA LŠ, u ovom trenutku mnogo zdravija i prikladnija opcija od plaćanja harača ovim hohštaplerima.

• Like 36
  • Thanks 1
Posted

Expand  

Sad samo još čekamo i drugog velikog zvezdaša Vasu Micića da potpiše za Pao ili Olimpijakos i to je to

• Like 1
Posted (edited)

Expand  

Zbog toga Kalina, pa 5 mesta prazno.

Edited by Dzonii
  • Like 23
  • Love 5
Posted

Da mi osvojimo EL ove sezone i onda ih za sledeću odjebemo i pređemo kod fibe. To bi bio najjači fuck you potez evropske košarke.

A man can dream.

• Like 23
Posted
  On 3/31/2025 at 4:29 PM, СтелаРоса said:

Dakle, za sedmu poziciju nam treba:

- Pobeda nad Efesom

- Poraz Barse protiv Fenera u gostima

- Poraz Pariza protiv Reala u gostima

I u poslednjem kolu:

- Pobeda Pariza protiv Albe, kako bi usao u mini tabelu sa nama sto nam odgovara zbog 2:0 sa njima

Expand  

Nema nista od ovoga, Barsa je pobedila Fener i u poslednjem kolu protiv Virtusa kuci moze na 20 pobeda. Po svemu sudeci sa 19 pobeda cemo najverovatnije biti osmi, ali ako nam jos neki rezultati ne idu u prilog mozemo vrlo lako zavrsiti i deseti.

• Like 1
Posted

Treba se organizovati sa Partizanom i Virtusom i pregovarati zajedno, sa ciljem da se smanji iznos na ovogodisnjih milion  po godini. Sve iznad toga tesko da mozemo izboksovati.

Posted
  On 4/2/2025 at 7:43 PM, kokodakalo said:

Treba se organizovati sa Partizanom i Virtusom i pregovarati zajedno, sa ciljem da se smanji iznos na ovogodisnjih milion  po godini. Sve iznad toga tesko da mozemo izboksovati.

Expand  

I Milion je mnogo po sezoni. Pravno gledano ti sa tim parama finansiras svoju konkurenciju. To ni u jednoj bransi ne postoji.

• Like 5
Posted

Platiti 1.7 miliona bez ucesca u buducoj podeli novca da bi ionako prebogati klubovi sa A licencom imali dodatnu unfaire advantage nad tobom, a ako je potrebno i previse se priblizis tu su i njihove sudije da te postave na mesto,  recimo protiv Reala u borbi za plejof.

U medjuvremenu oni ce da se hvale punim Arenama i da koriste klipove da prikazu kako je EL kosarka strast u odnosu na Nba.

To ti je vrhunska evropska kosarka trenutno. 

• Like 39
  • Tuzno 1
Posted
  On 4/2/2025 at 9:48 AM, Cavani said:

Ma da, neka navija komentator za protivnika i nek smanjuju reglere kada im se ne svidja pevanje sa tribina, sta ima veze. Najjace.

Ocekuj onda umesto momenata "Nece moci preko Kuzmica", Uhoh nije uspeo da polozi, laku noc. Isto je ali nije isto.

Expand  

A nije isto porediti utakmice ABA lige, npr protiv Mege (pa i ovih ex Yu ekipa, jer je Arena regionalna televizija), gde komentator i treba da bude neutralan i u EL, gde će gotovo sigurno otvoreno navijati za nas ili komšije. 

• Like 1
Posted
  On 4/2/2025 at 7:40 PM, СтелаРоса said:

Nema nista od ovoga, Barsa je pobedila Fener i u poslednjem kolu protiv Virtusa kuci moze na 20 pobeda. Po svemu sudeci sa 19 pobeda cemo najverovatnije biti osmi, ali ako nam jos neki rezultati ne idu u prilog mozemo vrlo lako zavrsiti i deseti.

Expand  

A jbg brate.. dok su nam u preko nekoliko kola svi rezultati itekako išli na ruku, mi nismo znali da iskoristimo priliku i dobijemo ono što se dobiti mora.

Apsolutno nemamo za čime sada da žalimo ako nismo žalili Žalgiris, Asvel, Milano, Makabi…….

• Like 5
  • Thanks 2
Posted
  On 4/2/2025 at 7:40 PM, СтелаРоса said:

Expand  

Mislim da sa 19 pobeda možemo da budemo 10. samo ako Pariz dobije obe utakmice do kraja.

Posted
  On 4/2/2025 at 8:03 PM, Dropkick Murphys said:

A nije isto porediti utakmice ABA lige, npr protiv Mege (pa i ovih ex Yu ekipa, jer je Arena regionalna televizija), gde komentator i treba da bude neutralan i u EL, gde će gotovo sigurno otvoreno navijati za nas ili komšije. 

Expand  

Naravno, u Aba i treba da budu neutralni koliko je moguce. Nisam previse upoznat ko su komentatori sa Arene mimo Edina i Koleta jer imam samo Sport klubove, vidim da forumasi nisu previse zadovoljni potencijalnim izborom komentatora za nase utakmice.

Posted
  On 4/2/2025 at 8:30 PM, TB Told said:

Mislim da sa 19 pobeda možemo da budemo 10. samo ako Pariz dobije obe utakmice do kraja.

Expand  

Da, trebalo bi da je tako. Pariz da dobije obe, a mi, Real i Efes po jednu i u toj mini tabeli bi mi bili najlosije plasirani. A Pariz igra sa Realom u gostima i Albom kuci. Nije nemoguce, ali nadajmo se da se nece desiti.

U svakom slucaju, mi da dobijemo obe do kraja i da budemo sedmi.😄

Posted
  On 4/2/2025 at 8:43 PM, СтелаРоса said:

Da, trebalo bi da je tako. Pariz da dobije obe, a mi, Real i Efes po jednu i u toj mini tabeli bi mi bili najlosije plasirani. A Pariz igra sa Realom u gostima i Albom kuci. Nije nemoguce, ali nadajmo se da se nece desiti.

U svakom slucaju, mi da dobijemo obe do kraja i da budemo sedmi.😄

Expand  

Ta opcija sa dve pobede Pariza će možda otpasti već sutra. A sa dve (nerealne) pobede možemo i bolje od 7. mesta, ali nema smisla pričati o tome. Prvo da dobijemo Efes, a onda da se bavimo kalkulacijama.

• Like 1
Posted

Čelnik EL čiji je identitet poznat redakcij: "Znate, namakao im je predsednik države dobre budžete, a i hale su im uvek pune i gledanost raste, jedino što su se previše okuražili pa umeju dobro da zasmetaju najbogatijima, često i sudije ne pomažu. Ajde da im damo licencu na 3 godine i da im predložimo sledeće:

-da ih izmuzemo još više u vidu 1.7 miliona godišnje

-na udeo u vlasničkoj strukturi i novac od tv prava i marketinga mogu da zaborave

I dalje će uticati na gledanost, na društvenim mrežama ćemo prikazivati atmosferu iz Beograda, najbogatiji će imati još veću prednost u startu i svima dobro, ne?"

More mrš u pičku materinu.

• Like 11