Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Али какав слепачки мајндсет треба да имаш да проспеш 4 разлике на мање од минут и да ти надаље сваки напад једва пипа обруч, ако и то? Могао се и направити фаул па нисмо морали да примимо тројку, нису се ни они прославили са бацања. Сем Филипа, комплетно одсуство мозга, толики као искусни играчи, а нико да стане на лопту, да изнуди неко бацање, ништа. Уместо прединфарктног стања у петак и Анђусове стручне анализе, бирам шетњу.

• Like 4
Posted

Ne smem ni da zamislim da ispadnemo. To bi bilo tako bolno.

Igraci brljaju, ima valjda neke krivice i do jebenog Grka. Ne mogu očima da ga gledam više.

• Like 6
Posted
19 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Ae Coco ne blamiraj se. 

Previse para je ulozeno, previse kvaliteta imamo za Aba ligu da se cijele sezone ovako blamiramo.

Potrosili se u duplom kolu? Dje su Rokas, Yago, Kostic u 2 pol? 

Kalinic i CM odigrali preko one stvari. Spartak odigrao uzasnu utakmicu a mi? Dno dna

Au Miki nikad se vise nisam poistovetio sa neki tvojim postom.

Jos jedna u nizu blamantnih utakmica.

Posted (edited)

Kompletan nastup u aba ligi nije ni blamantan koliko nepostovanje lige ciji si deo

Bolje ih raspusti, ti idi do Grcke, pusti juniore  i molim lepo

Na konto one price nije Zvezda F4 tim, ovo ono treba mu reci da je aba liga upravo liga iz koje je godinama Zvezda imala prolaz u tu EL i da nije lepo da je omalovazava

Edited by srlepajce
  • Like 2
Posted

Ne znam za vas, ja jedva cekam kraj sezone pa "ajmo jovo nanovo"

Posle efesa moze da krene "kk crvena zvezda prelazni rok zelje i razbibrige 25/26" 😁

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Baš ste odigrali preko one stvari. Nije ni Spartak briljirao, ali su bili bolji u ključnim trenucima i pobedili zasluženo.

Gibson i Bolton na kraju rešili tekmu, onaj Boltonov prodor je bio baš na muda što se kaže.

I opet Sfero sa svojim nerazumljivim rotacijama, ne znam šta bih rekla.

• Like 2
Posted

Gde je Teo? Uzeo slobodno ?  dao mu ortak svero, posle 18 minuta protiv Reala? Ko će se uostalom cimati svaki meč i igrati protiv tamo nekog spartak, kad već možeš da biraš..

Treba to gledati sa vedrije strane, biće tu protiv Efesa da orgija po terenu...da nas čupa, a kad god je on čupao zna se kako smo prošli. To je taj moćni kec iz Sverovog rukava, koji kad god izvuče, znaš da je prvi plan propao, a da je on tu da zakuca ekser. 

Protiv Reala laganica, protiv Spartaka pauzica, a čekamo petak ..

• Like 3
Posted
1 minute ago, Webad said:

Ne znam za vas, ja jedva cekam kraj sezone pa "ajmo jovo nanovo"

Posle efesa moze da krene "kk crvena zvezda prelazni rok zelje i razbibrige 25/26" 😁

Malo dostojanstva ne bi bilo naodmet, umesto 25-og po redu opraštanja od sezone.

• Like 1
Posted

Kodi brat igra toplo-hladno... cele sezone... Protiv Reala bilo toplo, sad je odigrao hladno... daj Kodi zapali se opet protiv Efesa!

Ich me nije strecnuo ovaj poraz, prednost domaceg terena nije mala stvar ali mora nekad da se pobedi i bez toga. 

• Like 10
Posted

Iskren da budem, ni ta eventualna pobeda nad Efesom ne bi mnogo ublazila mucan osecaj koji mi ova ekipa izaziva.

Odvratna, staticna, dekadentna kosarka, garnitura domacih krseva i veterancina kojima je kosarke preko glave, bekovska linija iz najcrnjih kosmara, ocajan govor tela dobrog dela igraca, kurcobolja u aba ligi, umobolne rotacije trenera van svakog rezona, ciglarenje, promasena bacanja... 

Teska agonija zaista, ne mogu da docekam kraj sezone i bar delimicnu rekonstrukciju na svim nivoima, ako je vec neizvodljivo najuriti sav ovaj skart koji se zapatio u klubu.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Ova ekipa odvratno izgleda vec 2 meseca, sa par incidenata (KRK, Oly, Efes...), igra je toliko mucna, greske u dodavanju na nivou lose pionirske selekcije, spejsing u napadu sa Braunom nepostojeci.

Danas smo konkretno pukli kad je Sfero rešio da Kenanom brani Cerovinu na niskom postu, pa dobrih 6,7 minuta u 3.cet. i ovi to obilato koristili, visak, trojka...Sfero gleda, ne reaguje, jbm li ga, valjda je to vreme kad je zamislio da Kenan i Nedovic igraju zajedno.

Jbm li ga.. aj da se nadamo za petak, ali nemamo za sta pozitivno da se uhvatimo.

• Like 2
Posted

Trenerova utakmica. Opet nekontrolisano sutiraju trojke. Nedovic i Kenan propast, stvarno smo luda seljacka ekipa. Ja bih to rekao ovako kada ih krenu lude trice mogu da dobiju svakoga ali ipak u vecini slucajeva je drama. Dakle kvalitet neki postoji ali onaj koji treba to da valorizuje na terenu jos uvijek rotira. Bolji trener bi sa ovom ekipom bio u top 6 a o ABA da ne pricam.

Posted

Pre sezone se svi molili da što duže budemo u igri za plej of EL i pisali kako menjaju ABA ligu za igranje plej ofa i sad kad se to što je većina priželjkivala dešava i kada smo većim delom sezone u plej in pa čak i plej of zoni u EL svakih 6 dana se tera trener, oprašta od sezone i kuka kako igramo gadno.

• Like 15
Posted (edited)

Makar igrali najgadniju košarku na svetu i ubacivali lopte u koš glavama apsolutno me ne dotiče ako imamo dobar rezultat u EL a trenutno ga imamo.

Šta bih ja imao od naše lepe košarke ako bi bili na nekom 14. mestu i zavisili od poklapanja 30 rezultata kako bi završili 10.

3 minutes ago, Dobri25 said:

Igra je odvratna, najruzniju kosarku igramo u EL. 
I sto je najgore tu nema pomaka vec samo poneki incident.

Edited by Урош19
  • Like 4
Posted (edited)

I da dodam, apsolutno se ne sećam da smo ikad igrali neku lepu košarku pa je sad smak sveta kad odigramo hrkljuš.

Kod Radonje nam se igra u napadu svodila na pik Jovića i centra i trčanje ako odigramo dobru odbranu.

U drugom mandatu nam se igra u napadu manje više svodila na podaj Kalini da glumi Lebrona.

Za Radonju se večito kukalo kako nema nikakve akcije.

Što se tiče Duška kukalo se kako zavisimo od 2 igrača i šuterskog ludila i kako su sve pobede ustvari bile zbog šok terapije.

Edited by Урош19
  • Like 2
Posted (edited)

Igramo preruznu kosarku, na oko jednu od najruznijih u Evropi.

Staticni i spori napadi, manjak bilo kakve kreativnosti sa bekovskih pozicija, sve se svodi na neki silu i forsiranje suta za 3.

Plejevi nam idu pravolinijski, bez ikakve fluidnosti u igri, promjene im izgledaju kao da su ukoceni, bez ikakve ljepote i efikasnosti u driblingu. Glavni plej nam igra toliko promjenljivo da je to postalo smijesno, njemu samopouzdanje ne varira od utakmice do utakmice, vec od cetvrtine do cetvrtine. 

Bekovi su orijentisani na sut za 3 poena, rijetko kada zalaze u reket, a i kada zadju to obicno izgleda tragikomicno, bacaju se nekontrolisani flouteri, rijetko kada idu do kraja i uz neki kontakt pokusavaju da poentiraju.

Na papiru imamo 3 EL krila, ali i tu samo oko zavarava. Kalina sve pokusava na silu i previse forsira kada ne ide, a druga dva krila igraju znatno ispod svog nivoa, suterski su u tolikom kanalu da se ne mogu izboriti za po 10 minuta po utakmici.

Krilni centri su nam staticni u napadu, bez ikakve igre u postu ili da napadnu iz driblinga. Jedan je tipicni hustle igrac, operisan u napadu i daleko od fizickog i defanzivnog prajma. Drugi u napadu iskljucivo poentira iz spot up situacija kada je sam kao duh ili kada utrci iza ledja odbrani koja spava. Nikakvu prednosti ne pravi u igri 1 na 1, a na perimetru ne moze nikog da sacuva. Za Dauma sam zaboravio jer je toliko proslo od njegove povrede da ne znam vise ni kako covjek izgleda.

Centarske pozicije nam izvlace svu nemogucnost bekova da iskreiraju bilo sta 1 na 1, mada Filip cesto zna da usljed emocija skrene totalno i da mu fokus ne bude tamo gdje treba, dok za Bolomboja nemam nikakvu zamjerku jedino mi je zao sto se njemu desava ovo sve sa povredama, ali znam da ce jos jaci i bolji biti nakon svega.

Ovo je bio kratak opis svih nasih pozicija u timu.

A za sve to je jedino i samo odgovoran TRENER.

On je podijelio uloge i najodgovorniji je i za minutazu i za igru i samopouzdanje nekolicine igraca.

Na sta je potroseno 25 miliona eura ce se izucavati na raznoraznim fakultetima u skorijoj buducnosti.

Edited by Sokmeniki
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted

Sve je pod kontrolom, Efes nastavlja da melje, ima seriju u EL, mi gubimo od Spartaka.

Realno, moraju i oni od nekoga izgubiti i prekinuti seriju, a i mi mlse malo dici sa 1 pobedom.

Svi preduslovi su stvoreni da se to desi u petak

Posted (edited)

Tako je, teraj trenera koji nam je doneo rekordan broj pobeda u EL i koji će nas vrlo verovatno uvesti u plej of koji čekamo već 9 godina jer ne igramo lepo.

Odjavjujem se sa ove teme do daljnjeg, sve je odvratnija iz dana u dan.

Edited by Урош19
  • Like 7
Posted
5 minutes ago, Урош19 said:

Tako je, teraj trenera koji nam je doneo rekordan broj pobeda u EL i koji će nas vrlo verovatno uvesti u plej of koji čekamo već 9 godina jer ne igramo lepo.

Odjavjujem se sa ove teme do daljnjeg, sve je odvratnija iz dana u dan.

Jesi li gledao utakmicu?

• Like 2