Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Uzas, pojedinci nikako da nauce da je ovo samo sport, da su to sve ok momci sportisti, kakav je to mozak upitanju da ubacuje bilo sta na teren, puka sreca da retko kada bude pogodjen...

Valjda se stati vise na put tim ljudima da se blago izrazim.

• Like 6
Posted
23 minutes ago, Dobri25 said:

Evo poslije prespavane noći ne mogu nikako da shvatim kako je moguce da mi u jednom trenutku imamo sut za tri 1/15.

I to je pokusalo bar 6 igraca i nista. Tu opet prije svega mislim na Kenana i Nedovica dva folera koji znaju vrhunski da se raduju to im se mora priznati. Ali su zato u odbrani picketine najvece. Ono kad se Nedovic kao baci za loptom je bio vrhunac bezobrazluka i njegove prepotencije.

Ostalim momcima nista ne zamjerim borili su se u odbrani, dali sve od sebe.

na kraju i kroz cijelu sezonu nasa najveca boljka su bekovi suteri, koje svaka ekipa ima (pogledaj Bajern) i igraju za mnogo manji lovu. Svaki nedovicev kos vrijedi 10k €. Fuj kumara.

Zaboravio si da dodas i Petruseva kada je to radovanje i prepotencija upitanju. Zeludac mi se okrece kada to vidim. Kada smo prilazili, ne znam koji je tacno rezultat bio, ali na 4-5 minuta do kraja, a u igri nisu bili ni Petrusev ni Nedovic, a Real u tim momentima nije mogao da vidi kos. Naravno, prvi napad po ulasku njih dvojice, ide neki bekdor za Deka, kog naravno ovaj maneken u florescentnim patikama nije ispratio. Bio sam jako blizu nervnog sloma u tom momentu.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

Bice prepuno, u to ne sumnjam. 

Efes moramo ubaciti u ozb hrkljus, ne smijemo im dozvoliti da se raspucaju jer imaju bas dosta igraca u formi.

Kaznice nas sigurno sa delom praznjenja tribina, na to je Coco mislio...

• Like 6
Posted

Efes je jak tim, u najboljoj formi trenutno, ali me iznenađuje koliko smo se mi kao navijači posrali od njih. Biće teško, u to ne sumnjam. Vreme je da Efes izgubi posle šest dobijenih mečeva za redom. Posle nas igraju sa Zalgirisom kući. Ako bi nas dobili, i kući lagano sa Zalgirisom imali bi osam pobeda zaredom. Biće teško, u to ne sumnjam, ali treba nam više optimizma. Vreme je da prekinu niz, a to ćemo mi učiniti. Biće teško, ali vera u sebe, složno sa tribina, timski odigrati, svi kao jedan i naši su.

• Like 3
Posted

Fun facts: 

- po postignutim poenima smo četvrti od kraja;

- po primljenim bolji od nas samo Žalgiris.

11 hours ago, Filbi said:

Evo Filip kaze da smo bili iznenađeni zonom...

Kako da ne budemo kad je Real nikad nije igrao 😉...

• Like 2
Posted

Juče u Areni još u prvoj četvrtini me držao osećaj da možemo da okrenemo i pored onakvog starta. I osećaj me nije varao. Malo je falilo. Sad sam odgledao utakmicu i na tv. Jednostavno šut u prvom poluvremenu je bio najgori u poslednjih nekoliko godina. Drugo poluvreme je putokaz kako treba da se bori i igra odbrana. Sa takvim pristupom i procentima koje imamo ove sezone možemo da dobijemo svakog. Na svakom terenu. 

• Like 13
Posted

Nema sta puno da se zameri ekipi kad se ovako bore do kraja.

Imamo jos 2 finala u regularnom delu, idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se najboljem.

Efes je par puta u ovoj seriji bio ozbiljno zreo da pukne, dolaze da pobede ali im ne gori toliko s obzirom na skor i to sto imaju zicer u poslednjem kolu.

Imamo i te kako cemu da se nadamo.

• Like 18
Posted

Bolje što igramo sa Efesom, nego da igramo sa Makabijem ili Albom. Oni bi igrali opušteno, iz čega bi frižidere ubacivali. Efes ima veliku seriju pobeda, igraju za plej of, utakmica im je podjednako bitna kao i nama.

Posted
16 minutes ago, Čočo said:

Juče u Areni još u prvoj četvrtini me držao osećaj da možemo da okrenemo i pored onakvog starta. I osećaj me nije varao. Malo je falilo. Sad sam odgledao utakmicu i na tv. Jednostavno šut u prvom poluvremenu je bio najgori u poslednjih nekoliko godina. Drugo poluvreme je putokaz kako treba da se bori i igra odbrana. Sa takvim pristupom i procentima koje imamo ove sezone možemo da dobijemo svakog. Na svakom terenu. 

Imao sam fleseve na Cibonu 2014. i ono ciglarenje protiv Zalgirisa u prvom Radonjinom mandatu 😄

• Like 3
Posted
11 hours ago, Čvarkov said:

Slažem se da obično bude tako, ali večeras je i publika bila na nivou. Prepoznali su momenat važnosti meča i borbu naših momaka i sve vreme bodrili i pokušavali da daju vetar u leđa. Bar je tako delovalo preko tv-a.

Bilo je najbolje navijanje ove sezone, cak i kad smo izgledali kao grupa gradjanja u prvom poluvremenu, publika je bez izuzetka bodrila ekipu i gurala ih da se vrate u utakmicu

• Like 15
Posted (edited)
14 minutes ago, Gudura said:

Bilo je najbolje navijanje ove sezone, cak i kad smo izgledali kao grupa gradjanja u prvom poluvremenu, publika je bez izuzetka bodrila ekipu i gurala ih da se vrate u utakmicu

Ona trojka CMMa za -2 ja iskreno ne pamtim toliki haos na tribinama u skorijoj prošlosti. Uporedio bih sa ludnicom protiv Rendžersa kad ga Ivanić daje za 1:0.

Edited by Урош19
  • Like 14
  • Love 2
Posted (edited)
13 minutes ago, Урош19 said:

Ona trojka CMMa za -2 ja iskreno ne pamtim toliki haos na tribinama u skorijoj prošlosti. Uporedio bih sa ludnicom protiv Rendžersa kad ga Ivanić daje za 1:0.

Lekic za 5-2 protiv Dinamo Tbilisija 🙂

Edited by Kiflice
  • Like 7
  • Love 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Kiflice said:

Nisam bio protiv Liverpula na Pavkovdan, ali mislim da je bila manja egzaltiranost sto posto 🙂 Ta doba su bila bas grozna za Zvezdu, ali smo kao navijaci bili na vrhuncu zvezdastva ( barem onog koje ja pamtim ). Od kosarkaskih momenata sto se decibela i zemljotresa tice "nece moci preko Kuzmica " je vrv najsnazniji. Tada smo bili mladi lav koji je bio boranija i krcio put u zverinjaku a mi kao navijaci znatno manje razmazeni

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 8
  • Love 3
Posted (edited)
7 minutes ago, Kiflice said:

Zato sam i napisao u skorijoj prošlosti, od tad je prošlo 15-16 godina.

Bila je jako i protiv Apoela kad smo izjednačili na 2:2 u 3 minuta ali smo i ispali samo kako mi umemo, na samom kraju produžetaka.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted (edited)

Nama se i isplati da nam isprazne deo hale posto kad god je hala puna, prodato deset kontingenata, hajp na max i slicno mi gubimo utakmicu. Postao je obicaj da nas na nasem terenu gazi svaki malo jaci protivnik. A koliko je tek neverovatno da u hali u kojoj igras svake nedelje i treniras sutnes 3/23 trojke za poluvreme i to vecina otvoreni sutevi. Arena nikada nije bila nasa kuca niti ce biti, ali razumem da je finansijska korist na prvom mestu.

Edited by СтелаРоса
Posted
4 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Nisam bio protiv Liverpula na Pavkovdan, ali mislim da je bila manja egzaltiranost sto posto 🙂 Ta doba su bila bas grozna za Zvezdu, ali smo kao navijaci bili na vrhuncu zvezdastva ( barem onog koje ja pamtim ). Od kosarkaskih momenata sto se decibela i zemljotresa tice "nece moci preko Kuzmica " je vrv najsnazniji. Tada smo bili mladi lav koji je bio boranija i krcio put u zverinjaku a mi kao navijaci znatno manje razmazeni

Još uvek imam traume od fudbala tih godina. Ćale me je svake godine vodio na kvalifikacije i večito smo se kao popišani spuštali niz Ljutice Bogdana uz njegovu rečenicu dočekaćeš i ti jednom neki uspeh u Evropi.

• Ha-ha 2
Posted
7 minutes ago, СтелаРоса said:

Arena nikada nije bila nasa kuca niti ce biti, ali razumem da je finansijska korist na prvom mestu.

Nešto ne vidim da je Pionir u poslednjih par godina bio neka prednost, da bi se i dalje vodila ovakva diskusija.

• Thanks 3
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Nešto ne vidim da je Pionir u poslednjih par godina bio neka prednost, da bi se i dalje vodila ovakva diskusija.

Pre dve sezone 11-6, a pre tri sezone 10-4 u Pioniru, sa znatno slabijim i jeftinijim rosterima. 

Posted

Nakon svega vidjenog sinoc: Ekipi, kao ekipi, svaka cast, nema im se sta zameriti na borbenom duhu, juce nas nista nije htelo, ali ni u jednom trenutku nisu odustali.Zato bi i bila greota da izduvamo ove sezone, jer ova ekipa kolektivno ima muda i kvalitet.

Subjektivan osecaj: Mi smo juce odigrali sasvim dobru utakmicu, ali kos i sut nismo mogli da kupimo. Promasili smo 30 trojki, od kojih je bar 20 bilo otvoreno iz izgradjenih pozicija, a osim toga bilo je bar 5,6 omasenih zicera. Dakle lopta je dobro kruzila u napadu, ali su ruke bile kamene. Odbrana je 36 minuta maltene bila savrsena. Mi smo posle 4 minuta gubili 0:14, a do kraja nam je jedan Real dao 64 poena. Tesko je sta zameriti ekipi posle svega.

Opet mogu da zamerim pojedincima:

Kumara salonac, nepodnosljiva lakoca nicega na terenu, uz smesak pravi besmisleni faul na Kampacu u bonusu, na -5...a u napadu kozaracko kolo oko zone Reala, bez pokusaja da ista uradi sem da potrosi 10 sekundi i uvali loptu prvom do sebe....i tako vec cetvrtu utakmicu za redom kad se lomi sezona...srce od kolibrija u njega, dzabe sav skil koji ima, a pritom je i fizicki propao...olicenje protracenog talenta i vecitog luzera.

Fica takodje ima vrlo upitan mind set, nerealan je talenat i potencijal, ali je mentalno mnogo blizi Kumari, nego jednom Kalini npr...non stop u prici sa sudijama, non stop je nesto nezadovoljan, a kad je tvrdo, bas mu i ne prija...a zato u izjavama i na drustvenim mrezama dominira...cuti i igraj, napadacki si najtalentovaniji centar u Evropi, manje kenjanja, vise rada...

Teu nemam sta da zamerim, sem sto je odlucio da nas i ove sezone casti svojim zvezdastvom, a na terenu izgleda kao olinjala parodija nekada velikog igraca. Nije do njega, do onih je koji su mu ponudili ugovor i za ovu sezonu. 

Ne znam sta da ocekujem poslednja dva kola, ali verujem i nadam se da ce biti dobro, kad se sve sabere i oduzme mislim da smo zasluzili.

• Like 22
  • Thanks 3