KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 903 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, Don Dusko said:

Mogu biti razocaran, mogu biti ljut, mogu biti sretan ali uvek cu navijati za Zvezdu ma kakve rezlutate belezila!

Mora da si probao neku dobru lozu.

Posted

Kad se sjetim jbt kako se nekad svercovalo vozom, krpilo zadnji dinar da se dodje dan na utakmicu, odgleda, i vratis se, koliko proputovanih km, toliko emocija i svega, kad pomislim da treba da dijelim halu sa sns batinasima, nekako vise i nema se zelja za dolaskom. Vjerovatno i nije ispravno, ne dolazi se tu radi njih, al dijeliti mjesto sa istima vise nije to to. Jedna stvar se nije niti ce ikada moci promijeniti-emocija prema voljenom klubu. Jeste da smo zasrali u zadnje vrijeme, isto tako nase predikcije nisu bile ovakve i vecina bi potpisala na pocetku da se nadjemo u ovoj poziciji. Imamo 3 gostovanja kuci, nadam se da cemo izvuci tri pobjede, nemojte da dozvolimo da omalovazavamo sto smo postigli, moramo pokazati da smo bolji od "najvjernijih" i njihovog nacina promovisanja naseg kluba.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
33 minutes ago, Placebo Lone star said:

Ovo moramo da dobijemo...

Dobra je stvar što ne postoji način da nas Oly shvati ozbiljno ovakve i to posle tvrde utakmice sa Panatom. Tu vidim našu šansu. Onda još bratske pesme i lagana atmosfera.. Toliko loše igramo u zadnje vreme da im ni duboke analize neće pomoći u odluci kako da  se brane i koga prvenstveno da napadaju. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
On 3/17/2025 at 11:55 PM, Guru said:

Nije izgovor to što će najbolji i koncepcijski najvažniji igrač propustiti 16 utakmica? Čovek je među najboljim igračima na svojoj poziciji u EL, esencijalan je za Zvezdinu odbranu i uz to je 3. strelac ekipe, sa njim ekipa ima 11-7 (61.1%) a bez njega 5-6 (45.5%)... Teško da je ovaj Zvezdin roster baš toliko prepun kvaliteta pa da se izostanak takvog igrača ne odrazi na rezultate. 

Prepun je igraca na pozicijama 4 i 5 kao i najbogatiji evroligasi i dok god je tako, ne moze izostanak bilo kojeg igraca da se koristi za izgovor.

Eto, Fener je dugo igrao bez bekova, PAO maltene pola sezone igra bez oba centra, Monaco je dosta meceva igrao bez Loyda, neke bez Okoboa, Bayern je igrao protiv KKCZ sa samo dva igraca na 4 i 5 (i Lucicem koji se spustao na 4), Olympiacos nema Walkupa vec odredjeno vreme, Real igra bez Decka, Barci se povredio Vesely, nije igrao Punter, ostali su bez dva od tri pleja.

Dakle, kada KKCZ bude imala samo jaku petorku i 5-6 igraca sa klupe kao u vreme Radonjica, onda cemo moci da pricamo o jadnom klubu koji nije imao srece jer, Boze moj, desavale su se povrede. Jadni klub koji u rosteru ima 15 igraca i na pozicijama 3,4 i 5 cak devet igraca.

Ja pišem o trenutnom stanju, kalkulacije i projekcije me ne interesuju, te postove tradicionalno skrolujem. Možda izgubimo i svih 5 utakmica do kraja, onda definitivno neće biti najbolji rezultat u EL. 

Onda nemamo sta da pisemo o najboljem skoru ako se sezona jos nije zavrsila.

Tebi je deplasirano, meni nije. Meni je uvek pravi trenutak da se navijači Zvezde podsete za koji klub navijaju, voleo bih da ljudi iz kluba još češće daju izjave tog tipa i da se još više vraćaju u istoriju, umesto loženja navijača o najmanje 24 pobede i napadima na F4 koji se završavaju pretposlednjim mestom.

Kakve veze ima za koji klub navijaju? Da nije mozda KKP predodredjen za uspehe jer imaju 4 plasmana na zavrsni turnir i jedno 1/4 finale u poslednje tri sezone?

Da li su i jedni i drugi dobili nikad vise novca u svojoj istoriji? Onda su duzni da isporuce rezultate i ako to ne urade, onda su ti projekti neuspesni. Kada se ti klubovi vrate u okvire normalnosti, onda mozemo da pricamo o TOP8 kao sjajnom uspehu.

Posted
1 hour ago, bergkamp bcd said:

Prepun je igraca na pozicijama 4 i 5 kao i najbogatiji evroligasi i dok god je tako, ne moze izostanak bilo kojeg igraca da se koristi za izgovor.

Bolomboj igra na poziciji 5, a na toj poziciji igraju još Petrušev i Mitrović. Ne znam šta je tu prepuno, to su tri centra što je optimalan broj.

I nije izostanak bilo kojeg igrača, nego najboljeg i koncepcijski najvažnijeg.

Eto, Fener je dugo igrao bez bekova, PAO maltene pola sezone igra bez oba centra, Monaco je dosta meceva igrao bez Loyda, neke bez Okoboa, Bayern je igrao protiv KKCZ sa samo dva igraca na 4 i 5 (i Lucicem koji se spustao na 4), Olympiacos nema Walkupa vec odredjeno vreme, Real igra bez Decka, Barci se povredio Vesely, nije igrao Punter, ostali su bez dva od tri pleja.

NHD je odigrao svih 29 utakmica za Fener, Džejms 29 za Monako, Vezenkov 28 za Oly, Kampaco 28 za Real, Panter 27 za Barsu, Edvards 29 za Bajern.

Tako da nijednoj od navedenih ekipa najbolji igrač nije propustio pola sezone... PAO i Lesor su najbliži tome, al' em je tajming bio drugačiji, em su oni reagovali tako što su pljunuli obeštećenje i doveli zamenu iz EL ekipe.

A naravno da svima izostaju igrači, al' nisu svi igrači jednako bitni (niti jednako izostaju). Eto i Daum je odigrao svega 18 utakmica, njega nisam pominjao. :default_coffee: 

Dakle, kada KKCZ bude imala samo jaku petorku i 5-6 igraca sa klupe kao u vreme Radonjica, onda cemo moci da pricamo o jadnom klubu koji nije imao srece jer, Boze moj, desavale su se povrede. Jadni klub koji u rosteru ima 15 igraca i na pozicijama 3,4 i 5 cak devet igraca.

O jadnom klubu niko nije ni pričao, to ti po običaju karikiraš.

Kakve veze ima za koji klub navijaju?

Za pojedince očigledno i nema veze, pošto se ponašaju kao da navijaju za Real.

Da nije mozda KKP predodredjen za uspehe jer imaju 4 plasmana na zavrsni turnir i jedno 1/4 finale u poslednje tri sezone?

Nije.

Da li su i jedni i drugi dobili nikad vise novca u svojoj istoriji?

Jesu... Odnosno Zvezda jeste, u Partizanov budžet ne bih da zalazim.

Onda su duzni da isporuce rezultate i ako to ne urade, onda su ti projekti neuspesni.

Zvezda je do sada i isporučila rezultat u skladu sa ulaganjima, da li će tako biti i na kraju videćemo.

Kada se ti klubovi vrate u okvire normalnosti, onda mozemo da pricamo o TOP8 kao sjajnom uspehu.

Ne znam ko određuje te okvire normalnosti? A o Top 8 kao SJAJNOM uspehu takođe nisam pričao. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted (edited)
47 minutes ago, Guru said:

Bolomboj igra na poziciji 5, a na toj poziciji igraju još Petrušev i Mitrović. Ne znam šta je tu prepuno, to su tri centra što je optimalan broj.

Brown takodje igra na poziciji 5. Na pozicijama 4 i 5 klub ima Dauma, Davidovca, Browna, Petruseva, Mitrovica i Bolomboya + Kalinic moze da igra na 4 jer je sporiji i jaci nego ranije.

I nije izostanak bilo kojeg igrača, nego najboljeg i koncepcijski najvažnijeg.

Opet, klub ima i vise nego dovoljno igraca da pokrije svaki izostanak.

NHD je odigrao svih 29 utakmica za Fener, Džejms 29 za Monako, Vezenkov 28 za Oly, Kampaco 28 za Real, Panter 27 za Barsu, Edvards 29 za Bajern.

Tako da nijednoj od navedenih ekipa najbolji igrač nije propustio pola sezone... PAO i Lesor su najbliži tome, al' em je tajming bio drugačiji, em su oni reagovali tako što su pljunuli obeštećenje i doveli zamenu iz EL ekipe.

Ma jeste zamenu koja je enormno slabija - pa i KKCZ je dovela Browna i pljunula za njegovu platu ili se to ne racuna?

Svi bogati klubovi su imali svoje probleme i nije samo bitno da li igraju najjaci igraci nego i da li rotacija postaje tanka na nekoj poziciji.

O jadnom klubu niko nije ni pričao, to ti po običaju karikiraš.

Pisao si ti, jer odjednom nicim izazvan pocinjes i na FK i na KK temi da branis klub od zlih kriticara koji se ne obaziru na cinjenice nego samo varaju narod.

Za pojedince očigledno i nema veze, pošto se ponašaju kao da navijaju za Real.

Zasto se ne bi tako ponasali, pa i klub trosi nenormalno mnogo novca. Kada se klub bude sveo na ono sto je ranije bio, onda ce se pojedinci ponasati kao da navijaju za Cedevitu (tipa, ABA liga je bitnija od EL, ne mozemo mi da pariramo bogatima, uh ovih 4-6 je fenomenalno i tome slicno).

Zvezda je do sada i isporučila rezultat u skladu sa ulaganjima, da li će tako biti i na kraju videćemo.

Nije bitno da li imaju 16-13 nego zasto imaju 16-13. Da je KKCZ izgubila od PAO u gostima, Bayerna u neizvesnoj zavrsnici i Armanija u neizvesnoj zavrsnici, mislim da bi i komentari kriticari bili mnogo blazi.

Ne znam ko određuje te okvire normalnosti? A o Top 8 kao SJAJNOM uspehu takođe nisam pričao.

Kako nisi, ako si pisao da je "klub ostvario nikad bolji rezultat". Pa TOP 8 bi zapravo i bio "nikad bolji rezultat".

A sto se tice normalnosti, normalnost je da klubovi iz Srbije prestanu da budu jedini koji od svoje drzave (koja je jad i beda) dobijaju novac da bi mogli da "pronose slavu zemlje po celom kontinentu". Neka nadju pijanog ili drogiranog milijardera i postanu njegova igracka kao i svi stalni clanovi EL.

Edited by bergkamp bcd
Posted
5 minutes ago, bergkamp bcd said:

Brown takodje igra na poziciji 5. Na pozicijama 4 i 5 klub ima Dauma, Davidovca, Browna, Petruseva, Mitrovica i Bolomboya + Kalinic moze da igra na 4 jer je sporiji i jaci nego ranije.

Brown igra na poziciji 5 samo kada nema ko drugi, inače je četvorka. A to koliko igrača Zvezda ima na poziciji 4 nema nikakve veze sa izostankom startne petice... Na stranu to što je Brown debitovao u 19. kolu, a Daum će isto propustiti pola sezone.

7 minutes ago, bergkamp bcd said:

Opet, klub ima i vise nego dovoljno igraca da pokrije svaki izostanak.

Može klub da ima i 20 igrača u rosteru i opet neće moći da pokrije izostanak najboljeg i koncepcijski najvažnijeg igrača... Jer postoji razlog zašto je neko starter i glavni igrač, a neko 15. igrač u rosteru. To što Bolomboj donosi ne mogu ni Petrušev ni Mitrović, a naravno ne mogu ni te brojne četvorke.

27 minutes ago, bergkamp bcd said:

Ma jeste zamenu koja je enormno slabija - pa i KKCZ je dovela Browna i pljunula za njegovu platu ili se to ne racuna?

Brown nije doveden kao zamena za Bolomboja i za njega nije plaćeno obeštećenje drugoj EL ekipi, nego je došao kao slobodan igrač nakon duge pauze koju je imao zbog povrede ramena.

28 minutes ago, bergkamp bcd said:

Svi bogati klubovi su imali svoje probleme i nije samo bitno da li igraju najjaci igraci nego i da li rotacija postaje tanka na nekoj poziciji.

Al' je ipak malo veći problem kada ti najbolji igrač propusti pola sezone.

36 minutes ago, bergkamp bcd said:

Pisao si ti

Ne, nisam pisao.

37 minutes ago, bergkamp bcd said:

odjednom nicim izazvan pocinjes i na FK i na KK temi da branis klub od zlih kriticara koji se ne obaziru na cinjenice nego samo varaju narod.

What!?

38 minutes ago, bergkamp bcd said:

Zasto se ne bi tako ponasali

Zato što ne navijaju za Real.

40 minutes ago, bergkamp bcd said:

pa i klub trosi nenormalno mnogo novca.

Troši otprilike koliko i 10-ak drugih klubova u EL.

42 minutes ago, bergkamp bcd said:

Kada se klub bude sveo na ono sto je ranije bio, onda ce se pojedinci ponasati kao da navijaju za Cedevitu (tipa, ABA liga je bitnija od EL, ne mozemo mi da pariramo bogatima, uh ovih 4-6 je fenomenalno i tome slicno).

Ako budeš dovoljno istrajan u ovom spamovanju svih tema, verujem da će se budžet Zvezde i Partizana konačno svesti na nivo Cedevite... ili Budućnosti.

49 minutes ago, bergkamp bcd said:

Nije bitno da li imaju 16-13 nego zasto imaju 16-13. Da je KKCZ izgubila od PAO u gostima, Bayerna u neizvesnoj zavrsnici i Armanija u neizvesnoj zavrsnici, mislim da bi i komentari kriticari bili mnogo blazi.

Sigurno.

55 minutes ago, bergkamp bcd said:

Kako nisi, ako si pisao da je "klub ostvario nikad bolji rezultat". Pa TOP 8 bi zapravo i bio "nikad bolji rezultat".

Tako što nisam napisao da bi Top 8 bio sjajan uspeh, eto kako. Pažljivije čitaj, manje učitavaj.

A sto se tice normalnosti, normalnost je da klubovi iz Srbije prestanu da budu jedini koji od svoje drzave (koja je jad i beda) dobijaju novac da bi mogli da "pronose slavu zemlje po celom kontinentu". Neka nadju pijanog ili drogiranog milijardera i postanu njegova igracka kao i svi stalni clanovi EL.

vinyl-records-record-collection.gif

P.S. Zvezda i Partizan nisu jedini klubovi koji dobijaju novac od svoje države.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

@bergkamp bcd my bad, sam sam čitao ovo što ste pisali ti i Guru, niko me nije terao. Aj mi objasni ako možeš poentu tvojih zadnjih upisa, ali u par rečenica. Čitam, čitam, a ništa mi nije jasno.

2 hours ago, Guru said:

Jedino da prihvatim da je ova rečenica odraz rezigniranosti diskusijom sa Goldijem, mislim da si i sam svestan koliko je ovo smešno. Dobijaju i drugi? Da. Mrvice.

• Like 1
Posted
17 hours ago, Čočo said:

Kakav Alimpijević. Ovakav sklop tima treba neko sa autoritetom da može da hendluje. Znajući Alimpijevića i koliko je temperamentan on bi se na prvom treningu pobio sa Teodosićem a na drugom sa Kalinićem. Treći je rezervisan za Lazića. Zamislite jedan onaj njegov tajm aut gde im se najebe milosne majke, baca tablu i šutira stolice. 

Teo igra i sledecu sezonu? Meni bi i ovakav Kalinic bio upitan, a kamoli Teodosic...

Ali, sve zavisi od ambicija kluba. Ako su one odgovarajuce niske mogao bih i ja da zaigram.

Sferopulos nece nigde mislim. A ako neko treba da se vrati, onda ovaj iz mog avatara.

• Like 1
Posted

Guru je samo poslednji u nizu koji će uskoro odustati jer i pored nepobitnih činjenica kojima je zabetonirao Goldbergovu logiku i rezonovanje ništa neće postići da ovaj milimetar uzmakne od svoje ideologije. Nisam brojao, ali za sve ove godine na forumu ima preko 15 članova sa obe strane brda koji su bili u istoj situaciji. Ona ploča na kraju posta savršeno oslikava stanje.

3 hours ago, Guru said:

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Knipex said:

ideologije.

Ali šta mu je ideologija? Ja kad čitam njegove upise kao da čitam antilogiku na džibuti jeziku. Ja vidim da je to srpski, ali mi logički tu nešto ne pasuje.

Posted

Kao i svi na ovom topiku, ja navijam za Crvenu zvezdu i ne interesuje me niko drugi.

Takodje pruzam podrsku i navijam za

sve koji igraju za nas klub u tom trenutku, a navijam protiv svih koji igraju protiv naseg kluba.

Ipak, preko nekih stvari ne mogu preci.

Janis Sferopulos vrijedja inteligenciju nas navijaca, omalovazava klub i nakon tih poteza za mene je on zavrsio.

Poceo je sa onom skandaloznom konferencijom protiv Makabija, a kap koja je prelila casu jeste ona nakon utakmice protiv Milana.

Ne samo da je pljunuo navijace u lice, te iste navijace koji pune Arenu svaku EL utakmicu (posjeta je veca od svih prethodnih sezona) nego se i posteno pop**** i po klubu kojem je trener.

A to sve radi iz nemoci, shvatio je koliko ne zna i onda prebacuje krivicu na navijace, ogradjuje se od neuspjeha, ne preuzima odgovornost. Iste takve izjave je imao i u Makabiju, gdje je navijace isto tako prozivao na konferencijama (tada nije sada prosipao pricu o top 8 i F4 jer je to Makabi, ali nasao je dezurnog krivca u navijacima)

Izjave nakon poraza su mu sve sablonske: ekipa mora da pokaze karakter nisu imali karaktera itd. Pa prijatelju valjda i trener mora imati neki karakter, koji se odrazava na ekipu, osjete to igraci i vide sve. Osjete i kad namjerno tenkuje utakmice, i kad gubimo neku utakmicu pa se preda, nije niko ni lud ni slijep da to ne vidi.

Imali smo mi i trenera prije tebe i to mnogo vecih, pa se nikad nisu zalili na navijace i na klub, i ti si sad dosao nekog da prozivas, a em imas najveci budzet em najvecu posjetu na utakmicama, pa sta hoces vise?!?!

Inace ne volim da predvidjam unaprijed utakmice, ali od utakmice sa Olimpijakosom ocekujem jos jedno tankovanje i predavanje u prvom poluvremenu, jer vec ima spreman alibi u slucaju poraza, ali zato ce se traziti puna Arena protiv Efesa,moliti navijaci za podrsku (ti isti navijaci koje je vise puta isprozivao) a u slucaju poraza ce biti opet neko treci kriv, naravno ne on.

• Like 2
Posted
4 hours ago, Guru said:

Brown igra na poziciji 5 samo kada nema ko drugi, inače je četvorka. A to koliko igrača Zvezda ima na poziciji 4 nema nikakve veze sa izostankom startne petice... Na stranu to što je Brown debitovao u 19. kolu, a Daum će isto propustiti pola sezone.

Brown u danasnjoj kosarci moze da bude samo petica. Nema sut, ne siri reket, ako je u paru sa Petrusevim ide pod kos, a Petrusev se izvlaci na sut za tri poena. Isto tako, ako Mitrovic moze da bude petica, moze i Brown.

4 hours ago, Guru said:

Može klub da ima i 20 igrača u rosteru i opet neće moći da pokrije izostanak najboljeg i koncepcijski najvažnijeg igrača... Jer postoji razlog zašto je neko starter i glavni igrač, a neko 15. igrač u rosteru. To što Bolomboj donosi ne mogu ni Petrušev ni Mitrović, a naravno ne mogu ni te brojne četvorke.

Isto tako mozes da kazes i za Larkina i Mirotica prosle sezone - gle cuda, niko nije pisao da Efes i Armani nisu podbacili tada nego je opravdano pisano kako su imali neuspesne sezone.

4 hours ago, Guru said:

Brown nije doveden kao zamena za Bolomboja i za njega nije plaćeno obeštećenje drugoj EL ekipi, nego je došao kao slobodan igrač nakon duge pauze koju je imao zbog povrede ramena.

Ne znam ni zasto je doveden, ali ajde. Mora KKCZ da ima i sutera i napadaca na 4 i odbranbenog specijalca na 4/5 i zver na 5 i pametnog igraca na 5 i lagano krilo na 4, sve mora da postoji u sastavu.

4 hours ago, Guru said:

Al' je ipak malo veći problem kada ti najbolji igrač propusti pola sezone.

Videti pod Efes i Armani prosle sezone. Ko je pisao da je ocekivano bilo da budu tako losi? Ti? Pa niko.

4 hours ago, Guru said:

What!?

Napao si @JPM koji je pisao o 27 minuta nadoknade i golu u 117. minutu meca recima "najlakse je pisati napamet da se igralo dok Zvezda ne da gol". Ne znam, mozda sam propustio neke tvoje postove, ali nisi imao takve reakcije ranije.

4 hours ago, Guru said:

Zato što ne navijaju za Real.

Troši otprilike koliko i 10-ak drugih klubova u EL.

Drugim recima, navijaju za klub koji trosi ogromnu kolicinu novca, a ne za klub koji trosi mozda i najmanje u celom takmicenju. Ako je vec tako, ima i da ocekivanja rastu. Isto kao sto ni Virtus nije bio nigde 20 godina, pa kada su usli u EL nije im svaka pobeda bila ogroman uspeh.

4 hours ago, Guru said:

Ako budeš dovoljno istrajan u ovom spamovanju svih tema, verujem da će se budžet Zvezde i Partizana konačno svesti na nivo Cedevite... ili Budućnosti.

Ako ti budes dovoljno istrajan u pisanju kako ne treba gomilati domace igrace u sastavu, mozda te Covic/Drcelic poslusa i stvarno pocne da dovodi vise stranaca, a manje domacih igraca. Oh well, kako da ne...

4 hours ago, Guru said:

Tako što nisam napisao da bi Top 8 bio sjajan uspeh, eto kako. Pažljivije čitaj, manje učitavaj.

Po tvom pisanju zapravo proishodi da bi bio - eto, klub nije Real Madrid, ima odlicne rezultate, ako se plasira u TOP8 znaci da se plasirao ispred Reala ili Barce ili Armanija ili Efesa, dakle, napravio je sjajan uspeh.

4 hours ago, Guru said:

Mozemo da se igramo i tako ako hoces, samo nemoj da kao moderator pretis banom (ne kazem da pretis nego da ne bi trebalo, jelte) zbog misljenja koje stalno pisem, retko kad na maticnim temama, ali si ti ustao na levu nogu, pa bi sad da isterujes svoju istinu.

4 hours ago, Guru said:

Ta dva kluba su klubovi koji su ubedljivo 1. i 2. po novcu koji dobijaju od strane svoje drzave. Zasto? Pa zato sto Srbi osecaju potrebu da objasne Evropi kako su jedinstveni, pobednici, najbolji, najveci, pa se pecaju na takve stvari, dok cak ni Litvanci to ne rade nego uredno kupuju karte iako Zalgiris uvek ima krs tim za evroligaske standarde.

Mozes misliti kakva jedinstvena kosarkaska groznica, kakva strast, kakvo rivalstvo, samo je jedan klub dobio pleja koji kosta 3 miliona evra, pa preko 2 miliona evra, a drugi jednog od najskupljeg trenera i dva igraca iz F4 ekipe - kada su igrali EC.

I da skratimo ionako podugacku pricu - i na KKP i na ovoj temi se javljam mozda 2 puta za 45-60 dana. U proseku. Nije problem ni da ne pisem ovde NIMALO o svom stavu. Na EL, ABA i ostalim temama koje su opste ocekujem da imam slobodu da pisem ono sto zelim i to je to.

Posted
17 minutes ago, Chaos Is Me said:

Naše šanse u preostalih 5 utakmica imho:

at OLY 1%

vs VIR 70%

vs RMA 30%

vs EFS 40%

at PAO 10%

images?q=tbn:ANd9GcQCsievIAV-jlrtoLltRII

• Like 2
Posted
9 minutes ago, Čočo said:

Biće 17:17 skor i prvi ispod crte. Kao kod Duška Ivanovića. 

Samo  mala ispravka. Sa Duškom jesmo imali skor 17:17 ali smo bili 10. Baskonija je bila ispred nas sa 18:16 a ni oni tada nisu ušli u plejof. I te sezone nije bilo plejina. Prošle godine je 17:17 bilo dovoljno za 9/10 poziciju.

• Like 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Estrella Roja said:

Samo  mala ispravka. Sa Duškom jesmo imali skor 17:17 ali smo bili 10. Baskonija je bila ispred nas sa 18:16 a ni oni tada nisu ušli u plejof. I te sezone nije bilo plejina. Prošle godine je 17:17 bilo dovoljno za 9/10 poziciju.

Već sad 10. ima 15 pobede a ostalo je još 5 utakmica do kraja. Trebaće mnogo više od 17 pobeda. Ni 18 neće biti dovoljno. Uz sve to mi od svih imamo loš međusobni skor tako da moramo bar pobedu više da imamo na kraju da bi bili 10. Kad kažem svi mislim na one koji se bore za 7.do 10. mesta (Partizan, Efes, Real, Milano) eventualno Pariz sa kojim jedino imamo bolji međusobni. Mrka kapa. Imbecili. 

Edited by Čočo
Posted

18 pobeda će biti dovoljno za plej in siguran sam.

17 verovatno neće.

Mi ćemo najverovatnije imati 17 pobeda.

Posted
33 minutes ago, Chaos Is Me said:

Naše šanse u preostalih 5 utakmica imho:

at OLY 1%

vs VIR 70%

vs RMA 30%

vs EFS 40%

at PAO 10%

Virtus bi morao da bude bar 80% i bez Bokija, kanturina od ekipe i forme.

PAO 10% je previše, pogotovo bez Bolomboya. Prije bih rekao 1% ali neka bude zlatna sredina tj 5%.

Posted

Do povrede Bolomboya sam mislio da ćemo uzeti tu jednu pobjedu do kraja, vjerovatno protiv Virtusa, al sad mislim da ne možemo ni njih dobiti.

Nedostaje nekoliko bitnih igrača, a forma u padu. Tako da je realno očekivati da ćemo završiti sa 16-18 skorom.

Bez Bolomboya, Dauma pa i Mitrovića, a znamo kakve su mogućnosti spoljne linije.  

No, treba otići i podržati momke u ove 3 preostale utakmice da što skuplje prodaju kožu. 

Posted

Daum i Mitrović nisu imali uticaj ni na pobede pa neće ni na poraze. Da ne preterujemo sad. Dovoljno je što nema Bokija, to nam je ekser u sanduku.

4 minutes ago, Dzo23 said:

No, treba otići i podržati momke u ove 3 preostale utakmice da što skuplje prodaju kožu. 

giphy.gif

Naša podrška u zadnja tri meča.