Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

458 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      41
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      357
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      7
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

55 minutes ago, Volter said:

Razbucaće nas večeras, bolji je Partizan trenutno za 20 razlike. Znate da sam vidovit, navijam za Partizan, bolje odmah da vam kažem kako bi vam bilo lakše nego da gubite živce tokom i posle utakmice. I znam Čvarkov da ovo nije KKP tema, tako da nemoj gibiti vreme na svoje doskočice. :smiley53:

Ispravila sam ti ovo :innocent:

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • WOW 1

2 minutes ago, ZvezdaBL said:

Meni još rane nisu zaliječene nakon Makabija a nakon večerašnjeg potencijalnog poraza mogu samo sebe sam iskasapiti, pedeset duplih pobjeda me ne bi izliječilo

Možda me nisi razumeo kolega, za nas bi bolje bilo da igramo u duplom kolu u gostima protiv Olija i Panate. Ko da nam je Zoki Savić pravio raspored sa Albom i Asvelom u duplom kolu.

40 minutes ago, BojanaCZV said:

Nije bas bilo isto pred prvi derbi, jer su komsije gubile u neizvesnim zavrsnicama, a mi smo imali par rutinskih poraza.

Meni je tada Partizan delovao da nema kvaliteta ni talenta za nesto vise, kad ono medjutim. Zelja je ocigledno sve vreme bila tu.

Mi sa druge strane imamo i kvaliteta i talenta, ali nemamo tu zelju, sto me zapravo najvise i razocaralo.

Ali svakako dosta "mracenja" od mene, iako mislim da krajnje realno sagledavam situaciju.

Svakako sezona nam se nece zavrsiti veceras, duplo kolo "sledece nedelje" leci potencijalne rane.

U zadnje 4 utakmice pred prošli derbi, samo su izgubili od Pariza 3 razlike, a gubili su redom od Fenera (15), Barselone 8 razlike , I Milana (7)...nije da je baš bilo na jednu-dve lopte..

Svaki meč je za sebe i ne treba se osvrtati šta je bilo, već gledati da se izvuku pouke. Mi smo posle tog famoznog prvog derbija u EL , odigrali još jedan u aba ligi koji smo dobili.

Idemo dalje....

Večeras će želja biti presudna. Pored standardnih Petruseva i Bolomboja, mora da se uključi Kalinic, Cannan, da da veći doprinos CMM.

Nema Plavsica u odnosu na prošli derbi da im dopušta otvorene suteve da se razigraju na početku.  Tada je Teodosic uzeo 10 min, udavili su ga, imao je 0 asistencija,  probijali su ga na sve strane, Luka Mitrovic je igrao 10 minuta uzeo citava 2 poena i imao 0 skokova.  On nema sta da traži jer se vratio Bolomboj,  tu je Petrusev,  +Braun...

Fokus na teren, na igru na detalje. Sveropulos mora što manje da rotira, da spaja ne spojivo, da izmišlja toplu vodi. Nosioci moraju maksimalno da povuku.

Ja verujem u pobedu.

Edited by No name
  • Like 5
  • Thanks 1

1 minute ago, Dzo23 said:

Šta mislite da li je slučajno što na dan derbija izlaze tobože "ekskluzivne" informacije kako mi i kkp

dobijamo licencu? 🤔

A naslov je "Evroliga obradovala Zvezdu i Partizan" a tekst o potencijalnom proširenju evrolige koje ni u kom slučaju ne znači licencu za naša dva kluba.

Znaš onaj vic kad Piroćanac sav zadihan upadne u kuću i kaže:

SINEEEE SINEEEEE

Šta je tata? Šta se desilo?

ZAMAL TI KUPIM PATIKE.

• Ha-ha 12

Mi smo morali da dobijemo Makabi koji igra polu rekreativno ove sezone u sred Beograda, tu nema opravdanja ni nicega, tim porazom sami sebi smo pucali u nogu i sad moramo opet da se "vadimo" negdje protiv jacih ekipa ili gostovanju.

Da nas pogleda Bog i da je to veceras na derbiju, vrlo brzo ce se onda zaboraviti poraz od Makabija i popraviti atmosfera u ekipi.

Kao i vecina nisam optimista, Partizan u naletu, atlestki mocni, mi u padu forme, ali svaki Derbi je utakmica za sebe tako da nemam pojma. 

• Like 6

4 minutes ago, Nellthe said:

Makabi koji igra polu rekreativno ove sezone u sred Beograda

E pa tu je problem, šta ako je Rada prisustvovala nekoj konferenciji nakon poraza Makabija pa pitala mirnog katatoničnog Kataša (prikladnog li prezimena...) o Makabijevom rekreativnom igranju evrolige.

Nekako uvek posle tog pitanja mi najebemo.

• Like 1
  • Ha-ha 1

1 hour ago, ZvezdaBL said:

Po meni utakmica sezone koja nam mnogo toga može reći, gdje smo, šta smo i kakav nam je konačan domet

Uz Božiju pomoć pa šta bude

Božiju pomoć bih preusmerio srpskom narodu ovoj deci i studentima... ovima što primaju po 100k mesečno za njih se ne brinem previše

Edited by Filbi
  • Like 13

4 minutes ago, JPM said:

Nisi gledao ono kad ona objašnjava kako političari koji primaju 12k evra mesečno traže od glumaca, golja, besplatne karte za Madlenianum? 

nisam propustio sam izgleda 🙂 poštujem Tanju pogotovo iz onog filma sa Mijom Aleksić

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1

Једва чекам утакмицу, идемо на победу, имаћемо подршку са трибина и на играчима је само да се опусте и уживају у дербију без притиска, да одиграју најбољу утакмицу у сезони и једноставно да то буде ТА утакмица која нам је фалила свих ових година да буде прекретница! 

Очекујем да Калина Боломбој и Петрушев воде вечерас екипу и уз асистенције и добру поставку игре Јага и Кодија одиграју добар меч, Недовић и Кенан ће морати да погурају екипу са пар тројки а Петрушев да одигра стандардно добро и бићемо у егалу, за победу нам треба још неко да искочи из шаблона, да буде X фактор, а то би могли по ко зна који пут да буду тандем Добрић-Давидовац. 

Ајмо момци обрадујте нас вечерас са евентуалном победом би многима помрсили рачуне и имаћемо много веће шансе да искористимо овај такозвани лакши распоред, који следи после дербија, у нашу корист. 

Једино што не бих волео да гледам вечерас је да будемо неми посматрачи на терену како нас убијау у сваком дуелу контакту у скоку и да тако завршимо као у прошлом евролигашком дербију, само борба до самог краја! 

• Like 1
  • Love 2

53 minutes ago, JPM said:

Ja ne mogu da se razočaram u stranca koji igra kod nas pa u Partizanu. Njima je to posao. Zahvani su za podršku i ja mislim da oni ne lažu kada kažu da vole Zvezdu, ali oni su takvog mentaliteta, oni mogu da vole Lejkerse a da igraju za Boston ili Kliperse bez razmišljanja. Posao.

Malo ko, ako iko, od njih kapira naše poimanje sporta. 

Ja nisam imao nikakav problem sa prelaskom Puntera ili Lesora tamo. Imao sam problem sa ponašanjem Lesora dok je bio tamo, ali sa samim igranjem u KKP nikakva frka.

Nemam problem ni ja,malo sam frusrtiran onim periodom kad su nam otimali decu ali to cu da ostavim za sebe.

Punter nam je takodje pokazivao srednji prst za vreme zagrevanja i to ne jednom.

Lesor posle pobede Partizana udara Petruseva koga posle kolektivno nazivaju sisa mala.

Baron posle trojke pokazuje tisina ljudima koji su skandirali njegovo ime.Da ne navodim primere igrca koji protiv bivseg koluba ne slave gol ili kos.

Za onaj cetvorokorak su mu pisali da ne ponavljam nije pristojno.

Covek nas pomenuo kad se oprastao  od kosarke a mi odma trazimo vajara da mu napravi bistu.Emotivni smo lako nas je kupiti sa par reci...

Edited by Placebo Lone star
  • Like 1
  • Ha-ha 1

8 minutes ago, Placebo Lone star said:

malo sam frusrtiran onim periodom kad su nam otimali decu ali to cu da ostavim za sebe.

Ovo je bilo čisto lešinarenje od strane državnog projekta KKP, ali to nema veze sa ovim.

20 minutes ago, Čočo said:

😂😂😂

Sve sličice standardno samolepive, samo Nedina obložena plastikom i sa zakačaljkom.

• Ha-ha 5