Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

454 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      355
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      79
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      184

Recommended Posts

15 hours ago, JPM said:

Zato što da li mi skidamo gaće ili ne nema nikakvu težinu, kao kada Vučić poziva na dijalog.

Zato što trener i igrači imaju težinu i sramota je da se oni tako ponašaju.

Zato što pojedini jinxuju.

Sve stoji, mali dodatak:

Zato što su oni vrlo dobro plaćeni da ne skidaju gaće, to im je posao.

• Like 2
  • Thanks 1

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Šanse su po meni 60-40 u korist komšija i to je to. Apsolutno imamo svoju šansu, imali smo laganu utakmicu u ABA ligi za vikend, sve vreme smo u Beogradu, dovoljno vremena za odmor i za pripremu. Evroligaške sudije će suditi tako da i tu nema mesta kukanju unapred. Dobijali smo ove godine i jače ekipe u gostima od KKP, a nadam se da i kod igrača postoji dodatna motivacija da se iskupe kako za poraz od Makabija tako i za onaj poraz u derbiju u prvom delu EL kada smo odigrali baš slabo i malodušno. 

Jesmo dobijali i jače timove od KKP-a u gostima, ali nismo igrali u ovakvoj atmosferi. Navijači su vetar u leđa, a sigurno Monako, Baskonija ili Pariz nemaju takvu podršku sa tribina. Btw, ako nam motivacija da dobijemo Dubai, ili ove godine slabiji Makabi i time se dodatno kandidujemo za visok plasman na oba fronta, nismo baš našli najboljeg protivnika za vađenje zbog poraza. Ja nisam optimističan, trenutno su bolji od nas, ali se nadam, kao i uvek, da sam očajan prognozer. 

• Like 1

11 minutes ago, forumko topic said:

Jesmo dobijali i jače timove od KKP-a u gostima, ali nismo igrali u ovakvoj atmosferi. Navijači su vetar u leđa, a sigurno Monako, Baskonija ili Pariz nemaju takvu podršku sa tribina. Btw, ako nam motivacija da dobijemo Dubai, ili ove godine slabiji Makabi i time se dodatno kandidujemo za visok plasman na oba fronta, nismo baš našli najboljeg protivnika za vađenje zbog poraza. Ja nisam optimističan, trenutno su bolji od nas, ali se nadam, kao i uvek, da sam očajan prognozer. 

Ne igraju navijači derbi već igrači. Da su oni prevaga ne bi ni oni nas ni mi njih dobijali na strani. Kad smo vec kod igraca naša je prednost to što imamo masu igraca koja je odigrala X derbija. Kalinic, Petrusev, Bolomboj, Gidraitis, Nedovic,Yago,  CMM,  ( u oba tima) ...+ Mitrovic, Davidovac...svi ovi igrači imaju pregršt utakmica iza sebe sto nije mala stvar.

Ajde malo vere ..Ovo je na kraju krajeva samo jedan meč u moru utakmica...Kao što nije trebalo padati u trans posle 5 uzastopnih pobeda u EL I mastati o F4, tako u sada ne treba padati u depresiju posle poraza od Makabija i već unapred pisati još jedan poraz.

Edited by No name
  • Like 3

U odnosu na prvi EL derbi mi ćemo (ako je Jago zdrav) umesto Plavšića, Dauma, Lazića i Tea imati Bolomboja, Brauna, Davidovca i Dobrića. Nije mala razlika.

Partizan će umesto Nilikine imati Vašingtona i Lakića. 

Momentum i pritisak sa tribina je na njihovoj strani. Ostalo i ne baš mnogo.

Ako sprečimo trojke i zakucavanja, kao i smanjimo izgubljene lopte - hajp će lako da padne. Spora utakmica sa dosta razvlačenja nama ide u korist.

• Like 6

24 minutes ago, No name said:

Ne igraju navijači derbi već igrači. Da su oni prevaga ne bi ni oni nas ni mi njih dobijali na strani. Kad smo vec kod igraca naša je prednost to što imamo masu igraca koja je odigrala X derbija. Kalinic, Petrusev, Bolomboj, Gidraitis, Nedovic,Yago,  CMM,  ( u oba tima) ...+ Mitrovic, Davidovac...svi ovi igrači imaju pregršt utakmica iza sebe sto nije mala stvar.

Ajde malo vere ..Ovo je na kraju krajeva samo jedan meč u moru utakmica...Kao što nije trebalo padati u trans posle 5 uzastopnih pobeda u EL I mastati o F4, tako u sada ne treba padati u depresiju posle poraza od Makabija i već unapred pisati još jedan poraz.

A ja živeo u zabludi da ću nekad moći sa tribina da siđem i da ubacim neki koš. Nisi ovo morao ovako da mi saopštiš. 

4 hours ago, No name said:

Izuzetno mi se svidja ova atmosfera gde smo po svim parametrima već unapred izgubili, da smo prezaljeni, dok suprotna strana već pravi ražanj dok je zec u šumi.

Ne znam gde si video taj razanj, ne moze se naci jedan upis gde neko prognozira tek tako pobedu. Naprotiv, usrali se i jedni i drugi kao grlice bas zbog proslog EL derbija. 

49 minutes ago, Mrk said:

Ne znam gde si video taj razanj, ne moze se naci jedan upis gde neko prognozira tek tako pobedu. Naprotiv, usrali se i jedni i drugi kao grlice bas zbog proslog EL derbija. 

Nisam striktno mislio o ovom mestu ( forumu) ...stoji to da sam ja prokomentarisao ovde, ali ne mislim na ljude koji ovde pišu,  ...vec generalno u svakodnevnoj komunikaciji, društvenim mrežama provejava to da će Kkp zgaziti zvezdu i da je pitanje samo rezultata, a da pobeda ne dolazi u pitanje.  Takodje se na dosta mesta navodi navodno "useva.. anje" i na tribinama da ugođaj bude potpun ...

Edited by No name

Ja mislim da će KKP dobiti ovu utakmicu već posle prve četvrtine, i to tako što će ući maksimalno naloženi, spremni na rat i da mi prosto nećemo umeti da odgovorimo na to.

Energija je u sportu jako važna. Čak i sudije progledaju kroz prste razne stvari kad vide da se boriš za svaku loptu.

Nama je to bila glavna crta u Radonjinim ekipama, manjak kvaliteta se nadomeštavao borbenošću do fanatizma.

Očekujem između 10 i 15 razlike već nakon prve četvrtine. A onda fluktuaciju rezultata između 8 i 15 razlike bukvalno do kraja.

Ono što mi daje malu nadu je činjenica da Partizan ove godine ima baš velike padove u igri, nekad mi se čini kako umeju da zategnu odbranu da bi pojeli svakoga, a opet, pogledaš na semafor i to bude neko sitno vođstvo.

Naravno, kao navijač uvek se nadam najboljem, ali kad racionalno sagledam ne vidim kako će naša bekovska linija dobiti njihovu, a tempo igre je u bekovima.

• Like 5

Po kladionicama, komšije su manji favoriti u petak nego što smo mi bili krajem novembra. Što je donekle i logično, mi tada u naletu oni u slobodnom padu. 1.6 kvota na keca.

Mi moramo da nađemo način da nam se ne odseče saradnja spoljne i unutrašnje linije, nešto čime nas je (između ostalog) Željko razbio u novembru. Oni centaršutevi na Pavkova i Žigića Bolomboja i Petruševa moraju da imaju mnogo bolje uglove plus moramo da napravimo prostora da Fica licem napada i Dejvisa a posebno Tajrika, niti mogu brzinom niti skilom da ga isprate. 

Gledam malo statse sa prvog derbija, majko mila CMM +/- ima jebeno neverovatnih -16 :krstipd4:

Jači smo za Bolomboja, ne bi smelo da se ponovi da nam Tajrik, Majk i Dejvis strpaju 34p i 11sk.

Ja nisam pesimista kao većina foruma. Po meni je 50-50 tekma. Imamo svoje adute koji su, kad se poslože, bili dovoljni za mnogo jače ekipe od grobara. Imaju i oni svoje adute. Imamo nekoliko ozbiljnih skalpova ove sezone. Mislim da će biti baš dobra tekma. 

• Like 4

1 minute ago, JPM said:

I to je tačno, plus publika ume da bude balast ako stvari ne krenu dobro. Uđe se u nervozu. Mi smo često tako gubili utakmice.

Onaj istorijski prvi EL derbi, ima na YT snimak iz publike, poslednjih par minuta. Od onog njihovog napada gde prvo (čini mi se) Madar maši trojku, pa hvataju skok pa Panter ispaljuje prebrzu trojku. Onda Hasan hvata skok i daje loptu Vildozi.

U tih 20ak sekundi, čuješ isto kao i na našim utakmicama, rendom navijače idiote koji jebu majku celom timu na čelu sa Panterom. 

Tako da si u pravu, publika je teret koliko i dar (kad ide ili kad se lomi). 

Rekoh u prethodnom postu, mislim da će biti baš dobar derbi i jedva čekam. Ni poraz nije smak sveta i dalje posle toga imamo sve u svojim rukama i dobar raspored. Ali mi miriše na laganiju pobedu nego što se misli :wink2:

• Like 6
  • Love 1

1 minute ago, NMX said:

Onaj istorijski prvi EL derbi, ima na YT snimak iz publike, poslednjih par minuta. Od onog njihovog napada gde prvo (čini mi se) Madar maši trojku, pa hvataju skok pa Panter ispaljuje prebrzu trojku. Onda Hasan hvata skok i daje loptu Vildozi.

U tih 20ak sekundi, čuješ isto kao i na našim utakmicama, rendom navijače idiote koji jebu majku celom timu na čelu sa Panterom. 

Tako da si u pravu, publika je teret koliko i dar (kad ide ili kad se lomi). 

Rekoh u prethodnom postu, mislim da će biti baš dobar derbi i jedva čekam. Ni poraz nije smak sveta i dalje posle toga imamo sve u svojim rukama i dobar raspored. Ali mi miriše na laganiju pobedu nego što se misli :wink2:

Source? 🙂

Za ekipe poput nase, a i Partizanove, koje su po kvalitetom oko 10og mesta tesko je sa velikom sigurnoscu tvrditi da ce se odredjena utakmica pobedili i izgubiti. A pogotovo kada se dve takve ekipe medjusobno susretnu. Posle Makabija sam bio bas razocaran i utisak mi je bio da sigurno gubimo ovaj derbi, ali kada sam se ohladio i malo bolje razmislio zaista ne mogu nista da tvrdim. Nekada jedan skok, jedan sut, faul, mogu da odrede kojim tokom ce utakmica otici samo ako se kockice tako poklope. Ne znam koliko navijaca je verovalo u nasu pobedu u Barseloni, pa smo pobedili. I isto tako izgubili Makabi i izgubili prvi derbi kada je Partizan bio u ocajnom stanju, a mi u naletu. 

Sto se tice same utakmice, bilo bi lepo da se malo opusti ruka i ubaci koja trojka. Protiv Makabija i Monaka sut nije sluzio, iako smo ovu drugu utakmicu pobedili, ali smo imali Filipa sa 30 poena u reketu. 

• Like 1

Jbg. rekoh da ću se javiti tek posle derbija ali nove okolnosti su se desile. 

U poslednjem upisu rekoh da mi nadu uliva samo svirka koju imam u petak. Da podsetim, imao sam ove sezone dve svirke koje su mi se poklopile sa utakmicama i zbog toga ih nisam gledao i obe smo dobili ( Bajern i Olimpijakos). E sad, okolnosti su takve da mi je svirka za petak otkazana. Jebem mu miša, ode i poslednja nada. Razvaliće nas kao moja baba pihtije. 🤦