Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Cmm je nas najveci problem. 

Evo neka bacaju ironicne reakcije oni koji su to radili kada sam prosli put napisao ovo. 

400k ce Rokas da zaradi za neki dan. Kakav posao iz snova ima covek, svaki njegov poen na kosta 2000e (plus mu prosek vadi Aba boranija). Za svaki indexni poen u EL zaradi po 5000e.

Nece ekipa sa takvim igracima dalje od 12og mesta. 

Btw: Luka Mitrovic i Daum imaju vise poena i veci index od njega. 

Edited by Igor_
  • Like 4
  • Ha-ha 6

Kalinic je sad vec u ozbiljnom padu forme, oprostite na blasfemiji, ali ovo sto pruza na poslednjih 7-8 utakmica su lazarevicevske partije. Nazalost, u osetnom padu forme je i Bolomboj, nije ni bilo realno da konstantno drzi onaj bogovski nivo. Jago i Dobric su vec neko vreme u poprilicnom rasulu. Davidovac se nakon Barselone vratio u hibernaciju. Petrusev ofanzivno igra sjajno, defanzivno nije ni blizu toliko angazovan i fokusiran. CMM jos uvek u borbi sa samim sobom i nasom sporom, pretpotopskom kosarkom. Na poslednje dve utakmice je bio grozan. Braun daje neke znake zivota, ali je evidentno jos uvek nespreman i daleko od onog starog, a ni u prajmu nije bio neki game-changer. Za Kenana znamo da je sklon oscilacijama, vezao je cetiri 15+ partije, veceras je eto dosao red na jednu uzasnu njegovu utakmicu sa indeksom u minusu. Nije mu prvi put, srecom imamo Nedovica da nadomesti. Ups, nemamo, Nemanja je povredjen. Daum takodje povredjen. Giedraitis opet nestao sa radara, taman kad se cinilo da dize formu. Teu svaka cast za dobru volju i ofanzivne momente lucidnosti, ali njegovu nemoc u odbrani bi eksploatisali i juniori. Mitrovic je marginalac na ovom nivou kosarke, Lazic sadi borovnice.

Elem, poenta... 

Iako i dalje mislim da smo malo pozurili sa novim ugovorom za Janisa, sad kad se ohladila glava ne mogu njega da ga krivim za ovo. Koliko god lutao sa petorkama i rotacijama, ni igraci mu u poslednje vreme ne olaksavaju posao. Naprotiv.

+ je Makabi u svoj svojoj rasterecenosti odigrao jako dobru utakmicu. 23 asistencije, 66% za 2, 52% za 3.

• Like 6

Makabi odigrao dobro pa odigrao, mi ciglarili pa ciglarili sta da se radi. Ono sto meni ide na zivce jeste pristup u odbrani i pustanje divljoj ekipi otvorene suteve. Posle kad se razigraju dzaba branis i pokusavas da se vratis jos ti sevnu dve preko ruke i laku noc. Isto bilo i protiv Dubaija, a isto igra i Partizan...

• Like 1

Svaki put kad poletimo, bivamo prizemljeni. Dok su očekivanja mala, dese i neočekivane pobjede ali kad treba opravdati ulogu favorita, dobijamo šamar.

Kao što rekoh prije meča, ozbiljne ekipe su završile sa kiksevima ali mi to nismo očigledno.

Edited by Sector

Као што предвидех прошле недеље - креће серија пораза и врло брзо опраштање од такмичења. 
Екипа нема квалитет за оно што навијачи очекују од ње. Није ово материјал за ТОП 10 и то ће свима убрзо постати јасно.

• Like 2
  • Ha-ha 3

Posle prespavane noci utisak je sledeci:

Da imam SKIP dugme za ovu sezonu stisnuo bi bez razmisljanja.

Po ko zna koji put igramo utakmice kao puskom naterani.

Totalno bezvoljno, bez energije i zelje da se dobije utakmica.

Ovog puta nemaju opravdanje u vidu ABA lige, putovanja, duplog kola...

Bas veliko razocarenje.

• Like 1

1 hour ago, Petar1995 said:

Kako ste vi spavali drugari?

ja bas bas lose.

al me smorih sinoc poraz, prvo ravna linija a sada bas gorak ukus.

pobeda u derbiju bi ovo obrisala al male su sanse jedino ako se igra poboljsa za 100%

Meni se u snu pojavio Sveropulos, bez zajebancije. To je samo dokaz da je poraz od sinoć ipak uticao na mene, koliko god sam ja ravna linija u poslednje vreme i koliko god ne dozvoljavao da mi te stvari utiču na zdravlje. Mislim da je problem kada izgradiš neko poverenje i očekivanje, pa ti onda oni prirede ovakav hladan tuš, to te sjebe načisto.

Ja sam juče pisao da očekujem rutinsku pobedu. Tako je i trebalo biti da smo ozbiljna ekipa, što mi očigledno nismo. Partizan je ove dva puta zgromio. Ali na kraju krajeva, nebitno je šta su oni, samo kažem.

Ova sezona je lako mogla biti ta, ono što smo čekali deceniju i po. Sve nam se otvorilo, rezultati nam se poklapaju, međutim mi krećemo ono naše. Neko reče ozbiljne ekipe sada dodaju gas i ne kiksaju.

Ja sam izgradio neko očekivanje za ovaj tim međutim nisam i poverenje. Očekivao sam da dobiju sinoć, a po prirodi nisam optimista kada nemam poverenja u tim. Za derbi nemam nikakvo očekivanje, očekujem da nas pregaze.

Još jednom se pokazalo da mi u timu imamo previše kamenja u džepovima dok plivamo. Meni Čvarkov kaže da svi doprinose. Doprinose svi gospodine Čvarkov, u pravu ste, doprinose raspadu sistema. Prosto je neverovatno naše stanje na tabeli i skor sa našom igrom. Zaista smo ove godine mogli u plejoff sa baš visoke pozicije i onda bismo imali mnogo veće šanse, a i samopouzdanje za F4. Ovako procenjujem da ćemo krenuti da tonemo. Sami smo krivi, očigledno nismo dorasli. Velika žal ostaje jer ko zna kada će nam se desiti ponovo ovakva sezona da nam sve ide na ruku.

Edited by Sinnerman
  • Like 2

Koliko vidim opet postoje ljudi koji bi smenjivale trenera. Koliko trenera je prošlo kroz Zvezdu proteklih 10godina? Jel valjao neko? Imamo skor 13 10 vama ni to ne odgovara. Izgleda da smo osvajali Evroligu svake godine pa smo sada loši. I druge ekipe su imale neplanirane poraze pa su preživele. Real je izgubio od Makabija, Partizan kući od Virtusa koji je zadnji na tabeli u tom trenutku bio, pa od Asvela kući. Žalgiris vodio 20 razlike i protiv Panate i Fenera prošlo kolo pa su ih okrenuli. Milano ispustio plus 30 protiv istog Žalgirisa. Šta Mesina da kaže onda? Ali ne nama ništa ne odgovara daj novog trenera to je rešenje, uostalom pokazalo se prethodnih godina...

• Like 5

9 hours ago, Sokmeniki said:

Sferopulos ako ne dobije Partizan nek pakuje prnje slobodno. Ovo je velika sramota.

A ako izgubi od KKP pa dobije sledeće tri šta onda?

Ili pobedi KKP pa izgubi od Albe?

Mislim, kakav je to kriterijum za teranje trenera dobiti KKP? Ili bilo koju drugu ekipu? Valjda ima kontekst zvani: osvojene titule sa timom koji nisi selektirao, najpozitivniji skor u EL od kada je ovaj format, skalpovi ekipa koje do sada nismo nikada imali (Barsa u Spaniji), rutiniranje protivnika (Fener u gostima eee, Bajern, Pariz, Oly, Monako u gostima), dobijanje neizvesnih završnica (Baskonija, Monako, Bolonja).

Al jbg, posle ove bruke sinoć ako izgubi, teraj zalizanu prevaru i daj novog u vrtešku. Sreća pa se rendom navijači ne pitaju tu mnogo.

Kritika je dobrodošla, svakako. Ja sam sinoć čak rekao da nije on toliko zajebao koliko igrači jer za onakvu bananu od Makabija trener i taktika i nisu toliko bitni koliko voljni momenat. Nažalost posle snimka i prespavane noći, jbg i do njega je, onoliko. Ali da ga teramo ako ne pobedi KKP :lol_2:

Ja zaista zamišljam situaciju na ovom forumu gde bilo koja ekipa KKCZ gubi 8 puta za redom od bilo koje ekipe KKPa. Pojedini bi išli da nađu gde se hostuje ovaj sajt da se tamo spale.

Ozbiljna blamčina juče. Idemo u derbi gde, biću iskren, imamo jako jako male šanse, ne toliko zbog gostujućeg terena (to nam dođe i prednost) nego zbog katastrofalno lošeg mečapa sa grobarima i time što će onako napaljeni videti priliku da nas prestignu u direktnom susretu. Pitamo se i mi tu svakako, imaćemo igrača spolja više, manje rupa u odbrani i nadam se ne skandalozan šut kao juče Ali nisam optimista. No to nije poenta, i da izgubimo u derbiju, imamo sasvim fin raspored i posle toga, da se lagano umuvamo u top8. 

Do nas je. Prvi put, pa verovatno, ikada do sad. I dalje verujem da je ovo sezona iskoraka. 

• Like 12

Ovakvi porazi se desavaju, samo sto mi zbog istorije takvih slicnih izgubljenih utakmica imamo prenaglasene reakcije. Nema razloga za smenu Sferopulosa, covek je do sada odradio dobar posao. Crta ce se podvuci na kraju sezone. Niko ne spori da je ono juce bilo sramotno, ali nije samo trenerova krivica. Ako igraci nisu u stanju da na suvu razliku u kvalitetu dobiju onakvog protivnika onda treba i njih iskritikovati. Pa nisu oni roboti kojima Sferopulos podesi parametre i upali ih na dugmad, valjda sami shvataju znacaj utakmice, sami mogu da prepoznaju neke situacije na terenu, jebote ne cini nam tim deset klinaca nego prekaljeni igraci sa stotinama utakmica u EL. 

Ali jeste istina da smo u padu forme, samo sto su pobede protiv Pariza i Monaka to zamaskirale. I te dve utakmice su mogle lako da odu u drugom pravcu, ali nisu. Dakle, juce Makabi, prosle nedelje duplo kolo, Dubai, Pariz, sa sve onom poslednjom cetvrtinom protiv Baskonije gde smo umalo prosuli 20 razlike. Utisak je da smo ispali iz pika, samo je pitanje da li Sferopulos ima kontrolu nad tim i da li zna sta radi? Ali po meni nema sumnje da li zasluzuje da sacekamo odgovor na to pitanje.

• Like 2

Covek koji izrotira svih 12 igrača u prvoj četvrtini,  je jasan znak da nikakvog plana nema, već se vodi sa tim nešto će da se desi.

Ni jedan igrač nije igrao više od 25 min...Motivacija 0...angažovanje 0, koncentracija 0.

Izgledali su kao da su ceo dan radili u rudniku pa došli da igraju.  

Spori, tromi, ponovo smo se vratili u mood sa tri niska igrača spolja, gde fizički ne mogu da odgovore zadatku. 

CMM kakav god da je,  a igra loše, je ipak nas prvi plej....juče on I Teodosic podelili minute...daj nemoj da zjbš....21 minut prvi plej??? 

Teodosic je ispogadjao neke suteve posle X utakmica,  ali je on krater u odbrani pogotovo kad ga upari sa Yagom....covek nije igrao odbranu ni sa 25 g, a tek sad.

Njegovo igranje rusi ceo koncept tima. 

Moramo se vratiti da na poziciji pleja igra CMM 25 -30 min, ostatak Yago....nikakve dodatne improvizacije sa tri niska, gde treći plej koji ima 37 g, uzima minute....Svaki minut u EL je bitan i može da košta.

Mrsimo bzv, umesto da pojacamo minute nosiocima,  skratimo rotacije,  mi sve suprotno. 

Edited by No name
  • Like 3

Najjaci mi je utisak koliko Sfero ne ume da pripremi ekipu za protivnika gde smo favoriti.

Mnogo se pozurilo sa produzetkom ugovora, covek se vratio suludim rotiranjem, bas ga je mucno gledati sa izbezumljenom facom kad mu se gace napune

• Like 1

Javljam se i odjavljujem do derbija. Moram da iskuliram malo jer se ne sećam kad me je neka naša utakmica dovela do ludila kao ova sinoć. Do derbija imam samo da izjavim nešto što mi daje jedinu nadu da možda i pobedimo. Tog dana radim, imam svirku. A do sada nisam gledao samo dve utakmice jer su mi se poklopile sa svirkama. Bajern i Olimpijakos. I obe smo dobili kao autsajderi. To je jedino što mi daje nadu jer ni derbi neću gledati. 🍀

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Ha-ha 4

7 hours ago, Guru said:

Time što je prošle sezone osvojio 3 trofeja sa ekipom koju nije selektirao, a ove sezone ima skor 13-10 u EL... Baš čudno što trener koji ima takve rezultate ima i podršku, bolje bi bilo da ga u našem maniru oteramo u sred sezone.

Pa i Ivanovic je osvojio duplu krunu + ABA liga je izgubio u krajnje sumnjivim okolnostima, pa je otjeran kao pas poslije 4 kola. 

A taj skor sto pises 13-10 ne gledam vec gledam poziciju na tabeli, jer porazom u sledecoj utakmici smo van top 10.

Ja takodje i gledam brukanje i po ABA ligi, izgubio je od Splita u gostima sto je sramota, epska sramota je i utakmica protiv Dubaija kod kuce (nemam tacan sad podatak ali sam prilicno siguran da nikada kod kuce nismo primili 107 poena u ABA ligi, ali onda se pojavio profesor Sferopulos).

Ove godine je dobio Barselonu i Monako u gostima i to se stalno pominje kao da je ne znam sta uradio, a u Monaku tu utakmicu igraci izbusili trenera da dobije otkaz.

(Razbio je i Zalgiris Reala u Madridu pa sta imaju od toga kad nece u 8 uci).

Sve kad se sabere i oduzme, imali smo mnogo vise brukanja od velikih pobjeda ove sezone sto je s obzirom na budzet i ekipu NEDOPUSTIVO.

• Like 5

27 minutes ago, NMX said:

A ako izgubi od KKP pa dobije sledeće tri šta onda?

Ili pobedi KKP pa izgubi od Albe?

Mislim, kakav je to kriterijum za teranje trenera dobiti KKP? Ili bilo koju drugu ekipu? Valjda ima kontekst zvani: osvojene titule sa timom koji nisi selektirao, najpozitivniji skor u EL od kada je ovaj format, skalpovi ekipa koje do sada nismo nikada imali (Barsa u Spaniji), rutiniranje protivnika (Fener u gostima eee, Bajern, Pariz, Oly, Monako u gostima), dobijanje neizvesnih završnica (Baskonija, Monako, Bolonja).

Al jbg, posle ove bruke sinoć ako izgubi, teraj zalizanu prevaru i daj novog u vrtešku. Sreća pa se rendom navijači ne pitaju tu mnogo.

Kritika je dobrodošla, svakako. Ja sam sinoć čak rekao da nije on toliko zajebao koliko igrači jer za onakvu bananu od Makabija trener i taktika i nisu toliko bitni koliko voljni momenat. Nažalost posle snimka i prespavane noći, jbg i do njega je, onoliko. Ali da ga teramo ako ne pobedi KKP :lol_2:

Ja zaista zamišljam situaciju na ovom forumu gde bilo koja ekipa KKCZ gubi 8 puta za redom od bilo koje ekipe KKPa. Pojedini bi išli da nađu gde se hostuje ovaj sajt da se tamo spale.

Ozbiljna blamčina juče. Idemo u derbi gde, biću iskren, imamo jako jako male šanse, ne toliko zbog gostujućeg terena (to nam dođe i prednost) nego zbog katastrofalno lošeg mečapa sa grobarima i time što će onako napaljeni videti priliku da nas prestignu u direktnom susretu. Pitamo se i mi tu svakako, imaćemo igrača spolja više, manje rupa u odbrani i nadam se ne skandalozan šut kao juče Ali nisam optimista. No to nije poenta, i da izgubimo u derbiju, imamo sasvim fin raspored i posle toga, da se lagano umuvamo u top8. 

Do nas je. Prvi put, pa verovatno, ikada do sad. I dalje verujem da je ovo sezona iskoraka. 

Bold 1: Ako izgubi derbi, vjerovatno cemo biti 10 u EL i 3 u ABA. Da li je to po tebi zadovoljavajuci rezultat? Takodje i ja i ti i svi znamo da je pobjeda u derbiju na papiru jedna pobjeda, ali psihiloski vrijedi kao 3, tako da je nepotrebno izjednacavanje pobjede u derbiju u gostima i npr. Albe.

Bold 2: Ni prvi ni poslednji trener koji je osvajao titule sa timom koji je selektirao, ali zato nijedan trener nije imao ovakav kredit zbog tih titula kao sto on ima.

Bold 3: Nije tacno da je ovo najpozitivniji skor, Radonjic je u jednom trenutku 2016/17 imao skor 12-8

Bold 4: Od svih tih skalpova jedino Barselonu priznajem. Monako smo dobili jer su igraci izbusili trenera, Fene bio bez Gudure, Wilbekina, Biberovica + su nas dovili u BG tako da je ta pobjeda u gostima ponistena. Protiv Virtusa ga igraci izvukli, nije znao gdje bije, sreca Kenan i Kalinic ubaciki par ludih trojki. Baskoniju smo jedva dobili a vodili smo 20 razlike. Necu sve da nabrajam, ali veliku vecinu utakmica smo dobili zbog velikog individualnog kvaliteta koji nasi igraci posjeduju.

Bold 5: Ovo si u pravu, do nas je sve. Imamo priliku da se dignemo pobjedom u derbiju, ali ako to mislimo uraditi ne smijemo uci mlako i bezvoljno u tu utakmicu, a za to je prvenstveno i jedino odgovoran i zasluzan trener. Cekamo sada njegovu reakciju.

• Love 1

Hoćemo da budemo u top 4,6,8 a nemamo ni jednog kompletnog beka.Napadački bi to Nedović trebao biti ali sta ćeš kada je konstantno povredjen rovit pa izbjegava ulaze..Od prvog dana pišem da se sa Kodijem nećemo usrećiti,ajd da mu je prva sezona u evropi bila Baskonija,pa bi možda i razumio naš potez,a on čovjek godinama nam pred očima,ne znam samo kako je neko očekivao da on može bolje od ovog,još i uz ovaj pritisak u Zvezdi.

Mi smo ekipa gdje su nam glavni igrači dva centra i Kalinić daleko od vruhca karijere i mladosti,pa kako da nešto kreiramo,Dobrić ne zna voditi loptu,Gedraitis ne zna voditi loptu,Kenan nešto i zna ali radje gleda da šutne za tri,Kodi alibi košarka bez kreacije,Jago nizak,nešto i pokušava ali visina ga sputava,Teo u godinama i Nedović koji bi nešto i mogao povredjen,rovit a po nekad i nezainteresovan za utakmicu.

A tek odbrana,imam utisak da protivnici svaki napad odigraju šta žele,odbranimo se jedino ako promaše otvoren šut ili neka greška ne našom odbranom,jedino smo nešto uspjevali preuzimanjem ali sada nam to na brzinu rješavaju.

Ovih 13-10 je nevjerovatan rezulatat s obzirom na ekipu kakvu imamo,sreća pa ima dosta lakših utakmica kući koje na domaći terenu možemo dobiti, pa se možda uguramo medju 10,a ovo u gostima Alba,Bajern te ekipe što brzo igraju,šutiraju za tri,ne znam kako mi u gostima možemo dobiti.

• Like 3

11 minutes ago, Czvarmy said:

Nešto se dešava sa ekipom, sinoć je posle utakmice bio incident u svlačionici nadam se da će se ekipa sabrati i vratiti na pravi put...

Info? Mada I nije loše da se međusobno malo obračunaju. Obično se to tako radi kad rezultati nisu baš u skladu i generalno nije loša terapija. 

• Like 10

1 minute ago, Sokmeniki said:

Bold 1: Ako izgubi derbi, vjerovatno cemo biti 10 u EL i 3 u ABA. Da li je to po tebi zadovoljavajuci rezultat? Takodje i ja i ti i svi znamo da je pobjeda u derbiju na papiru jedna pobjeda, ali psihiloski vrijedi kao 3, tako da je nepotrebno izjednacavanje pobjede u derbiju u gostima i npr. Albe.

Dakle, posle derbija se sezona završava i posle derbija znaš na kojoj si poziciji? Ne vredi kao 3. Dobili smo ih u prvom EL derbiju, pa još u gostima, pa je vredelo toliko da su oni za malo otišli na F4 a mi ladili jaja od januara.

Bold 2: Ni prvi ni poslednji trener koji je osvajao titule sa timom koji je selektirao, ali zato nijedan trener nije imao ovakav kredit zbog tih titula kao sto on ima.

Kakav crni kredit? Prva sezona gde vodi tim koji je selektirao, ima skor 13-10 a pričaš kao da ima Albin ili Makabijev skor?

Bold 3: Nije tacno da je ovo najpozitivniji skor, Radonjic je u jednom trenutku 2016/17 imao skor 12-8

Od kada se igra format sa 18 klubova jeste najpozitivniji. 

Bold 4: Od svih tih skalpova jedino Barselonu priznajem. Monako smo dobili jer su igraci izbusili trenera, Fene bio bez Gudure, Wilbekina, Biberovica + su nas dovili u BG tako da je ta pobjeda u gostima ponistena.

Poništena tako da u krugu imamo bolji skor :lol_2: Ali da se samo Barsa priznaje, kao da nismo granični plej of tim nego prajm GSW. Neverovatno šta pišete. 

Protiv Virtusa ga igraci izvukli, nije znao gdje bije, sreca Kenan i Kalinic ubaciki par ludih trojki. Baskoniju smo jedva dobili a vodili smo 20 razlike. Necu sve da nabrajam, ali veliku vecinu utakmica smo dobili zbog velikog individualnog kvaliteta koji nasi igraci posjeduju.

Pa što ona juče nismo dobili zbog kvaliteta koji igrači poseduju? Znači kad se dobije do individualnog kvaliteta igrača je, kad se izgubi onda jer je Sfero neznalica :lol_2: Ima čovek svoje bagove, pisao sam već, ume fantastično da spremi utakmicu, posebno kada smo underdog i da gura taj game plan. Isto tako ume da se pogubi kada kola krenu nizbrdo. Ali da teramo trenera ako izgubi u derbiju budi bog s nama. Kritika da a ako ćemo da teramo, daj nazad Toma Ludviga ako je živ i Gavru profesora fizičkog, da opravdamo epitet palanačkog kluba. 

Bold 5: Ovo si u pravu, do nas je sve. Imamo priliku da se dignemo pobjedom u derbiju, ali ako to mislimo uraditi ne smijemo uci mlako i bezvoljno u tu utakmicu, a za to je prvenstveno i jedino odgovoran i zasluzan trener. Cekamo sada njegovu reakciju.

S obzirom na broj domaćih igrača, koji su odrasli na rivalstvu sa KKP, koji znaju šta je derbi, teško da Sfero tu može da motiviše išta više od same činjenice da se igra jebeni derbi. Pa ako Kalina i drugari opet uđu kao da idu na streljanje (a ne recimo kao u aba derbiju), 3 Pet Rajlija neće izvući ovaj tim. 

• Like 1

41 minutes ago, NMX said:

imamo sasvim fin raspored i posle toga, da se lagano umuvamo u top8. 

Imamo fin raspored, al problem je i kad imamo prečicu, mi više volimo ići zaobilaznim putem. :classic_biggrin: I sad smo imali fin raspored, pre svega jer smo bili sve vreme  u Beogradu. Ako izgubimo od Partizana, a nisam ni ja optimista jer nam ne leže i igraju smisleniju košarku, čak mislim da će biti ubedljiv poraz, imaćemo 3 poraza i 2 pobede iz ovog perioda u Beogradu. No, ništa neće biti strašno ako tako i bude, za mene je najvažnije da smo i dalje u igri jer nisam imao velika očekivanja od ovog tima na startu sezone. Bio bih licemeran da sad pizdim, samo mi žao što pravimo ovakve kikseve kao protiv Makabija. Meni je i plasman u plej-in veliki uspeh. Neverovatno mi je kako smo uz ovakvu promenljivu igru došli do odličnog učinka od 13:10. Tu promenljivu igru možemo očekivati i u nastavku takmičenja. Možemo dobiti Asvel, a onda izgubiti od Albe. Raspored do kraja nam je takav da ripamo ko gusani od sreće, ali možda bolje da ćutimo i ne pravimo računicu. :smiley53:

• Like 2

8 minutes ago, bodo said:

Info? Mada I nije loše da se međusobno malo obračunaju. Obično se to tako radi kad rezultati nisu baš u skladu i generalno nije loša terapija. 

Od drugara koji je juče bio na utakmici, inače retko sam na forumima samo čitam ali ovo sam morao da kažem...

• Thanks 1

Baš smo u maniru najgorih skorojevićkih seljačina potcenili Makabi, kakav god da je trenutno, klub koji ima 6 evroliga što mi nećemo ostvariti ni za narednih 100 godina. Ima tu dobrih igrača, samo igraju u potpuno neprirodnoj situaciji.

Poraz ni da me takne sinoć, em sam nešto ohlađen od sporta i ostalih opijuma za mase ovih dana, em je evidentno da ekipa ne igra dobru košarku već neko vreme iako se bocnula po koja pobeda. Očekivanja su porasla i teret je postao preveliki. Ipak, ima još mnogo da se igra, i dalje je sve u našim rukama i rano je za neke ultimativne zaključke. Kalinić je katastrofalan u poslednje vreme, Bolomboy je pao (njemu baš ništa ne mogu da zamerim sve i da narednih 10 utakmica bude u kanalu), a nemamo trećeg koji će doneti stabilnost (Filip je još uvek igrač koji izuzetno doprinosi statistički ali to se ne reflektuje uvek na ekipu i sposoban je da igra mimo tima). Ali zato imamo gomilu onih koji će doneti nestabilnost. CMM je ključni problem, koliko god da sam ga branio. Tip jednostavno nema skilla da bude nosilac uspešne EL ekipe, a i bljeskovi su mu sve ređi i mimo ekipe. Yago ima tu sposobnost da nas trgne ali je i on pao u formi i ponekad low IQ preteže. Teodosić je odigrao dobro u napadu ali je proslavio svakog koga je čuvao, Di Bartolomeo lagan rekord karijere, a i bušili su nas preko njega bukvalno u svakom napadu. Radije biram da umremo sa Codijem i Yagom nego da nas Teo "spašava" jer nas spasiti ne može, može nam samo razjebati i ono malo koncepta što imamo. 

Sami smo sebi zakuvali čorbu ali i dalje možemo da se trgnemo i ostvarimo ciljeve pa nek pokažu jesu li nindže ili mindže (mizoginija stop), ne čekaju nas nigde Boston Celticsi nego ekipe koje i same variraju u formi iz kola u kolo.

Vučiću, pederu!

• Like 9

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...