Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

451 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      38
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      353
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      92
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Au ljudi kakav sam san imao. Neko od forumasa slavio slavu i skoro sve odavde zvao i mi fino kod njega budemo jedemo i idemo svi zajedno protiv Makabija u Pionir.

Kad odjednom ulazi brat @Урош19 i uzima flasu rakije i flasu gorkog lista i mijesa 50-50 i nudi svima da piju. Ko ne pije biva grdno isprozivan i izvrijedjan.

Da skratim, vecina je uspjela otici(pobjeci😁) na utakmicu, a meni nije brat dao pa sam se morao u spajz sakriti da bih gledao (a i vise nisam mogao njegov ritam ispratiti 😂).

Edited by Sokmeniki
  • Like 3
  • Ha-ha 4

3 minutes ago, bekrinjo said:

Možda nekoga bude zanimalo...

Na Temu od skora ima u ponudi kopija našeg dresa, može se personalizovati (bez dodatnih troškova) a trenutno je cena 1209rsd. 

Ako moderatori dozvole mogu ostaviti i link

Daj meni na PM 

1 hour ago, bekrinjo said:

Na Temu od skora ima u ponudi kopija našeg dresa, može se personalizovati (bez dodatnih troškova) a trenutno je cena 1209rsd. 

Daj prosledi i meni da bacim pogled. 

Posle kad krene kukanje kako se pare potrosise, a iskocilo na Forumu....

:classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 3

11 minutes ago, Čočo said:

Na sajtu Bajerna izašle već karte za naredne utakmice. I samo naša utakmica preskočena. Nešto smrducka ovde. 

Zanimljivo, žele da samo njihovi navijači gledaju kako im tim gubi. Mogli su da tugu zbog poraza utope u evrima koje bi oteli srpskim gastosima i navijačima odavde. 

Švaba propo. 

• Like 6

20 minutes ago, Čočo said:

Screenshot-20250121-130430.jpg

Na sajtu Bajerna izašle već karte za naredne utakmice. I samo naša utakmica preskočena. Nešto smrducka ovde. 

Nemoj me bre j...., nas 13 vec kupilo avionske karte i platilo smestaj😆

41 minutes ago, Gudura said:

Nemoj me bre j...., nas 13 vec kupilo avionske karte i platilo smestaj😆

Ja se isto organizovao ali nisam ništa još platio. Čekao karte. Ali mi ovo ne uliva poverenje. 😅

Mene interesuje da li ovo stigne ovako bez grba ili pak ne...  Znam sa drugih kineskih sajtova da je vazilo  da su top kopije kosarkaskih patika predstavljali bez znaka adidasa/nike na slikama, ali kad dodju imaju znak.

5 minutes ago, kolanidja said:

Mene interesuje da li ovo stigne ovako bez grba ili pak ne...  Znam sa drugih kineskih sajtova da je vazilo  da su top kopije kosarkaskih patika predstavljali bez znaka adidasa/nike na slikama, ali kad dodju imaju znak.

Bez grba. Kako je i na slici. Bez grba kluba i EL. 

• Thanks 1

Braćo, ne sramotite se za par hiljada, svoj klub uskraćujete i dajete malom Kinezu. Znam da nam je marketing kilav, znam i kako nam se klub finansira, samo da bi oni bili bolji, ljudi moraju da kupuju njihove proizvode. Ja sam umeo da kupim sezonsku, a unapred sam odlučio da neću prisustvovati nijednoj utakmici, samo da pomognem koliko toliko finansijski. Ako hoćemo iskorak, ako hoćemo dobre igrače, moramo koliko toliko i sami da platimo.

• Like 5
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1

2 hours ago, Sinnerman said:

Braćo, ne sramotite se za par hiljada, svoj klub uskraćujete i dajete malom Kinezu. Znam da nam je marketing kilav, znam i kako nam se klub finansira, samo da bi oni bili bolji, ljudi moraju da kupuju njihove proizvode. Ja sam umeo da kupim sezonsku, a unapred sam odlučio da neću prisustvovati nijednoj utakmici, samo da pomognem koliko toliko finansijski. Ako hoćemo iskorak, ako hoćemo dobre igrače, moramo koliko toliko i sami da platimo.

Očigledno nisi bio u šopu i na sajtu šopa duže vreme. U prodaji gotovo da nema ili ima ogromne veličine dresova. I pitanje je da li će ih više biti. To je informacija radnika iz šopa.