Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

454 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      355
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      79
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      184

Recommended Posts

13 minutes ago, Don Dusko said:

Ovde a ni na EL topik. Ako pobedimo veceras to nece biti bitno jer ...

Mi ako ne pobedimo veceras, sledeće nedelje nas komšije prestižu. Mislim nije toliko ni bitno, ušli smo već duboko u januar a ne igramo još uvek rekreativno, meni je dovoljno. 

• Like 2

Just now, K.Dot said:

Mi ako ne pobedimo veceras, sledeće nedelje nas komšije prestižu. Mislim nije toliko ni bitno, ušli smo već duboko u januar a ne igramo još uvek rekreativno, meni je dovoljno. 

Vec 2 meseca ovo pises.

• Like 11
  • Ha-ha 24

13 hours ago, Урош19 said:

Braćo jel se može sesti negde u okolini arene sutra a da prodaju alkohol? Znam da kad je fudbal uvek moram sesti 27 milja od stadiona da bih mogao naručiti pivu.

Probaj Srpska kuća piva

• Like 1

4 minutes ago, Čvarkov said:

Gazda, je l' ti to hoćeš da ispucaš sav multimedijalni sadržaj za jedan dan pred novi odmor? :classic_biggrin:

Reveal hidden contents

Sad ozbiljno, budi apolitičan kao dileje. 

A dileje su apoliticne samo kad njima odgovara.

Da li je uopšte moguće da je neko toliko glup da pomisli da su Delije apolitične? Moguće je da je među delijama neko apolitičan, ali takav je još gluplji jer učestvuje u organizaciji kojoj daje legitimitet za fašizam, ksenofobiju i jednostavno mržnju.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Ne sumnjam da cemo veceras biti bolji nego protiv Fenera.Na zalost,pita se i Monako,koji je,od dolaska Spanulisa,najvise pokazao od svih ekipa u Euroligi.Naucna je fantastika,da takva ekipa izgubi 3 puta zaredom.Da sve bude gore,u Minhenu su ispustili pobedu,posle najgore odigrane prve cetvrtine od kada su u Euroligi.Vise bih voleo da nam je veceras protivnik Real,Pao,Oly,nego ranjeni i silno motivisani Monako.Ali,dobro,desavaju se i veca cuda u zivotu...

• Like 1

7 minutes ago, liv7 said:

Ne sumnjam da cemo veceras biti bolji nego protiv Fenera.Na zalost,pita se i Monako,koji je,od dolaska Spanulisa,najvise pokazao od svih ekipa u Euroligi.Naucna je fantastika,da takva ekipa izgubi 3 puta zaredom.Da sve bude gore,u Minhenu su ispustili pobedu,posle najgore odigrane prve cetvrtine od kada su u Euroligi.Vise bih voleo da nam je veceras protivnik Real,Pao,Oly,nego ranjeni i silno motivisani Monako.Ali,dobro,desavaju se i veca cuda u zivotu...

Pa dobro, i mi smo ranjeni i silno motivisani.

Jesu oni bolja ekipa ali su pre dva dana igrali produzetak u Minhenu i sad opet gostuju.

Mi smo, sa druge strane, vec nekoliko dana u Beogradu i igraci su imali vremena da odmore u sopstvenim krevetima.
Bice tesko ali nema razloga ne ocekivati pobedu, dobijali smo i teze ove sezone.

• Like 2

6 minutes ago, Nenadd said:

Pa dobro, i mi smo ranjeni i silno motivisani.

Jesu oni bolja ekipa ali su pre dva dana igrali produzetak u Minhenu i sad opet gostuju.

Mi smo, sa druge strane, vec nekoliko dana u Beogradu i igraci su imali vremena da odmore u sopstvenim krevetima.
Bice tesko ali nema razloga ne ocekivati pobedu, dobijali smo i teze ove sezone.

Uvek ima razloga ocekivati pobedu,ali dobiti(znatno)kvalitetniju ekipu,koja dolazi u goste sa nozem u zubima,najblaze receno,ne zvuci realno.

12 minutes ago, Nenadd said:

Nije bilo produzetka u Minhenu, i ako po rezultatu deluje 🙂

Ekipa koja odigra sa vise energije ce dobiti mec. To bi bilo to.

• Like 2
  • Thanks 1

15 minutes ago, Урош19 said:

Pa braćo vezali smo i mi dva poraza, nije Monako jedini koji je naoštren da dobije danas ili naoštrenost posle nekoliko poraza važi samo za naše protivnike ali ne i nas.

Naravno da vazi i za nas,ali kad se sudare "dve max naostrene ekipe" pobedjuje onaj koji je kvalitetniji..nasa sansa da pobedimo kvalitetnije i skuplje ekipe je onda kad one nisu bas max motivisane..kada bi Monako protiv nas odigrao kao protiv Bajerna,uveren sam da bi ih dobili.Ali nece.

Edited by liv7

4 hours ago, The_Big_S said:

Sada kada smo završili sa Lukom mislim da bi trebali da pređemo na Nedovića.

Ili možda još bolje, na Dedu

Bolje da na ovom topiku uopšte ne pišemo o igračima koji su u KKCZ, nego o Miciću, Guduriću i Sterlingu Braunu.

• Like 1
  • Ha-ha 8

Sa energijom kao protiv Fenera ćemo izgubiti glatko. Moramo pokazati ozbiljnu reakciju a videli smo tokom sezone da možemo. Janis da ne filozofira mnogo nego da pusti jaču minutažu onima koji su raspoloženi. Kalinić već neko vreme igra na leru i red bi bio da od njega krene ta energija koja nam treba. Monako je vrlo ozbiljna ekipa ali nisu ni Oly ni PAO ni Real i imaju svojih rupa, posebno pod košem. 

• Like 16

Imam osjećaj da ćemo rutinirati Monako, ne znam zašto se od tog Spanulisa pravi kao da je Greg Popovich a po meni previše ishajpovan trener koji je preuzeo previše jaku ekipu kojoj po mom mišljenju nije dorastao, više bih se bojao da je neko drugi na klupi monaka.

Očekujem da će ga Sfero potpuno taktički razbiti

• Like 7