Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      35
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      89
    • Niko!
      179

Recommended Posts

2 minutes ago, Čočo said:

Mene raduje još jedna stvar a na koju sam skrenuo pažnju pre utakmice i nadao sam se tom ishodu. Janis je radio upravo ono o čemu sam pisao. Dao je malo minuta Teodosiću da vidi, probao, video da ne ide i vratio ga na klupu i nije ga vraćao nazad. Konačno je pokazao ko se pita. Ne robuje nego trezveno razmišlja. To nam treba. Teo će sigurno biti od koristi i značiće u nekim utakmicama (možda već u onim najbitnijim) a to ćemo znati samo ako mu se da zanemarljiva minutaža pa kako je iskoristi. 

Deluje mi da teo nije ni planiran da ulazi vec je bio iznudjeno resenje zbog povrede jaga

• Like 10

24 minutes ago, Урош19 said:

Bez Vilbekina su sigurno, on propušta celu sezonu

Da da totalno sam zaboravio da je imao onu jezivu povredu.

Inače su nam se lepo poklopili rezultati ostalih utakmica.

Efes i Pariz izgubili dok je Bajern na pragu poraza.

• Like 1

Са две победе у наредна два меча, после 21 кола били бисмо на 4. месту без обзира на исход заостале утакмице Париз-Фенербахче уз позитиван међусобни скор против све четири екипе са којима смо играли два пута у Евролиги до тог тренутка. Невероватан би то био успех после овако тешког распореда у првих 19 кола, ако се има у виду да нам онда преостаје још чак девет мечева у Београду уз две шансе за брејк у Немачкој и два излета на гирос у Атину.

Надам се да су наши играчи, за разлику од нас навијача, обема ногама чврсто на земљи и да ће свакој утакмици приступити једнако фокусирано и посвећено, јер ако уз подршку пуне Арене одбране домаћи терен и узму још неки брејк, Etihad Arena са 18.000 места ће бити мала за све нас.

Наредна три меча у Евролиги даће нам јасну слику шта смемо да сањамо до краја европске сезоне.

• Like 14
  • Thanks 1

Normalno je što smo malo poleteli, zahvatila nas je euforija... Samo da se posle prvog poraza ne razočaramo mnogo. Bice svašta do kraja, nisu samo gostovanja u Atini "noramalni porazi". Ima jos mnogo mina kod kuce. Monako, Milano, Turci...Cak i jebeni Zalgiris je nepredvidiv. Ja se pribojavam i gostovanja Nemcima.

Samo polako, utakmicu po utakmicu...

• Like 14

35 minutes ago, pantelia said:

Ja se najvise pribojavam Makabija i Albe. Vise Makabija.

Ne racunajte braco nista, tek je poceeo drugi deo sezone, polako.

Trebalo je da gledas sinoc utakmicu, i ne bi se vise bojao Makabija.

Ono, naravno, u nekom cudnom spletu okolnosti, oni mogu da nas dobiju, ko zna sta sve moze da se desi, ali ovo sinoc, pored dobre partije Partizana, sto smo videli od Makabija nije ni nivo Albe.

• Like 7

48 minutes ago, JPM said:

Trebalo je da gledas sinoc utakmicu, i ne bi se vise bojao Makabija.

Ono, naravno, u nekom cudnom spletu okolnosti, oni mogu da nas dobiju, ko zna sta sve moze da se desi, ali ovo sinoc, pored dobre partije Partizana, sto smo videli od Makabija nije ni nivo Albe.

Moguce, mozda sam ja nahvatao strah od Albe. Otkako je Zvezda u EL, najvise smo se patili sa upisanim pobedama u gostima, svaki put se nesto zakomplikuje