Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      35
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      89
    • Niko!
      179

Recommended Posts

10 hours ago, Clash said:

Da li moderqcija moze da ogranici forumase koji su pisali na lajvu do rezultata 10:0 da narednih sedam dana pisu samo na kulinarstvu, kukicanju i bastovanstvu?

I Sectora sa njima naravno.

21 hours ago, Sector said:

Dobijamo ovo večeras.

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1

Sa DeDom i Kalinom na pozicijama 2-3 dobijamo u defanzivi ono što nemamo kada su u petorci Nedović ili Kenan. Kalina je i u Barsi korišćen na poziciji beka. Naravno da to neće uvek dati rezultat, ali svaka čast Sferopulosu na pripremi i realizaciji plana utakmice.

Kodi je i meni kidao živce, ali čini mi se da se zanemaruje njegov doprinos u odbrani sinoć. Riljao je i on, preuzimao i rvao se sa jačima od sebe, a ne sećam se nešto da je Barsa profitirala u tim situacijama.

Generalno, bez potrebe se baca drvlje i kamenje na pojedine igrače. Polako se kristališu uloge, doprinose i oni koji su u početku bili na margini, tim ima hemiju i karakter. Jednostavno, ne možeš da ih ne voliš.

Jedva čekam sledeću utakmicu.

edit: profitirala (ispravka)

Edited by harmonajzer
  • Like 16

Mi smo definicija kratkog čebeta ovosezonske EL a čini mi se da imamo još dosta untapped potencijala. Sutra očekujem punu tribinu naših  u Leonu Štukelju.a bezobrazno su stavili ulaznicu 20€ koje inače koštaju 10. Preslika Laktaša kad naši gostuju. 

• Like 3
  • Thanks 1

Kraj godine dočekujemo na prvom mestu u regionalnoj ligi i najboljim skorom u EL od kada se igra novi format. Sve to uz raspored gde smo od početka sezone odigrali:

31 utakmicu, od čega 17 u gostima, uključujući Madrid, Barselonu, Fener, Dubai, Futuru, oba italijanska gostovanja, preostala dva francuska gostovanja.

Kući igrali 14 utakmica od čega 4 u Pioniru.

Verovatno nikada nezgodniji raspored nismo imali.

Zapravo, imamo još onu fiskulturnu salu i Baskoniju pa da od 33 utakmice od starta sezone 19 igramo u gostima.

Znam da ovo ne treba da kažem ali jbg, raspored koji nam sledi jednostavno MORA jebeno MORA da se iskoristi i zakuca top8 mesto. Mozda i nesto vise.

20:14 je skor koji je godinama bio potreban za šesto mesto. To je pretpostavljam neki objektivni maksimum. 

Neka momke posluži zdravlje, imamo toliko širok roster da će uvek neko iskočiti ili pokriti pu pu pu povređenog igrača i ova sezona može biti istorijska.

• Like 26

28 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Bravo za Sferopulosa i vodjenje i postavku meca juce. Maltene savrseno, ova pobeda juce je bas imala njegov pecat.

И то није одустао од замисли и након почетних 10:0 за Барсу кад смо сви били у фазону овај се дрогира.

Овај пут га стварно морам похвалити.

• Like 3

Dobro jutro cigani!

Godinama gledam gostovanja u istom pabu i ne secam se kad je bio ovako blizu rusenja kao sinoc posle trojke naseg Dekija.

Dal zbog ravnanja racuna sa Barsom, Panterom, neizvesnih zavrsnica koje su nas uvek mucile, ali drao sam se iz petnih zila. 

Ovo je zasigurno sezona koja je drugacija od drugih. Prvi put da nema kratera na nekoj od pozicija, pozitivan skor na polusezoni i pobeda pred Novu Godinu, prve pobede na gostovanjima U Barsi, Bolonji i Monaku(u Evroligi).

Ono sto bih ja voleo je vise poverenja u naseg Sfera koji svaku utakmicu navijacima mora da se dokazuje iako je 2023. dosao u sred sezone u razlupan sastav i osvojio tripletu a sada pravi stvari u Evroligi koje nikada u istoriji nismo radili. 😀

• Like 4
  • Love 1

On 12/4/2024 at 12:17 PM, elmulinho said:

Ubedjen sam da je poredjenje Davidovca sa Porche Carrerom trenutak kada MetalHead kaze ovaj socijalni projekat je otisao predaleko i spali ovaj forum do pepela

Pokajte se nevernici 😄 

• Ha-ha 4