Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

440 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      343
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      87
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Ne treba nasedati i verovati baš svemu kod njih. Tako nas je prošli put nasankao sa Majkom. Čovek je bez obiljnog meča u Evroligi došao u našu halu i igrao skoro 30 min. I bio pravi X faktor. Spremaće oni ponovo nešto kao iznenađenje. Nešto na šta za se nećemo spremati. Ume Željko da sakrije tako nekad nekog igrača i po dva meča pa dobije jako veliku ulogu u recimo trećem meču. 

3 minutes ago, forumko topic said:

Nisam dovoljno ispratio. Mislio sam da su povređeni i Lundberg i Nateklina, što jesu izuzetno bitni igrači za njih i tada bi zaista bili oslabljeni. 

Lunberg ne igra sigurno večeras, neke projekcije oko njega su da će krenuti oko Nove Godine.

Nilikina i Marinković nisu igrali prošlu, s' tim da Nilikina nije igrao mislim poslednje 3 tako da su njih dvojica roviti, ako uopšte budu i igrali.

20 minutes ago, Bruda said:

Lunberg ne igra sigurno večeras, neke projekcije oko njega su da će krenuti oko Nove Godine.

Nilikina i Marinković nisu igrali prošlu, s' tim da Nilikina nije igrao mislim poslednje 3 tako da su njih dvojica roviti, ako uopšte budu i igrali.

Igraće .. prave unapred dramu i alibi za eventualni poraz samo. Oni bez Lundberga mi bez Dobrića, Lazića a možda i Teodosića. Ne znam ko je tu više u problemu?! 

Edited by The_Big_S
  • Like 1
  • Ha-ha 2

Буквално нема теорије да изгубимо данас након онако бедног издања у првом дербију. Играчи и стручни штаб знају да су опасно дужни више за онакав приступ него сам резултат и немам ни трунку сумње да ће се данас појавити мотивисанији него за иједан меч у сезони до сада. Пораз вечерас би толико црн вео надвио над нашом сезоном да би и они који могу мислити својом главом почели да верују да је 9-8 лошије од 7-10 и да смо ми ти који заправо разочаравају по Европи и играју очајну сезону.

За остале дербије ове сезоне сам оптимистичан, али далеко од тога да бих се усудио да их прогнозирам, међутим данас сам убеђен да добијамо јер би пораз био опасно пуцање себи у ноге и од стране тренера и од стране играча који већ бивају критиковани што су у ненормалном распореду одустали на (гостујућим) првим мечевима дуплих кола против дупло скупљих екипа кад су почели да губе осетнијом разликом.

Уосталом, данас за разлику од првог сусрета, можемо да рачунамо на свог најбољег играча и други најбољи нам није ровит. То би само по себи требало бити довољно.

• Like 4

1 minute ago, BojanaCZV said:

Sve osim pobede veceras bi bio blam.

?. Derbi je to ekipa podjednakog kvaliteta svaka sa svojim prednostima i manama. Eventualni poraz ne može biti blam u jednoj takvoj konstelaciji snaga. Poraz protiv Splita i Cibone u gostima te Zadra doma se može okarakterizirati kao sramota ovo pak po meni nikako ne. 

• Like 1

Naravno da nije blam izgubiti od ekipe koja je tu po jačini ili blago jača od tebe, pa neka se igra pred 100k domaćih navijača. Dovoljno da im se otvori šut a mi opalimo ono naše Kumara i Kenan 3 poena zbirno i eto problema niotkuda. 

• Like 3
  • Ha-ha 1

Језгро њихове екипе и највећа снага су Тајрик и Карлик. Опоравком Боломбоја, први неће имати толико лаких поена, а други неће моћи да опали 7-8 полудистанци као прошли дерби кад су га преузимали Лука или чувао Тео, Јаго...Ајде сад да га видим да шутне полудистанцу кад га Боломбој преузме. Сећам се сад против Барсе кад је Боломбој преузео Лапровитолу, овај шутнуо тројку и аир боловао је а Боломбој чак није ни скочио, само дигао руке. Наш меч винер и главни играч уз Калину, Џоел Боломбој. Водите нас до победе!

• Like 3

2 hours ago, Sector said:

Jebeš derbi, treba nam kao lebac jedna pobjeda u Španiji, bilo koja.

Ovo "jebeš derbi" bukvalno nikad ne mogu da prevalim preko usta.

Naravno da je evroliga bitna, ali derbi je derbi uvek. Rivalitet je koren sporta. Ako nema rivaliteta, nema sporta. Bez rivaliteta to je samo predstava za zabavu, nema strasti.

• Like 12
  • Thanks 1

Očetkali su nas momački 21.11. Čini se da su selektirali tim koji će prevashodno moći nas da savlada, pa onda ostalo.

Ajde valjda ćemo večeras odigrati s nešto većom energijom, i nadam se bez suludih sekvenci gdje Teo ili Nedović čuvaju Karlika, 

gdje smo pucali sami sebi u koljena. 

Očekujem da ćemo u reketu bolje isparirati jer je tu BBoy, mada Tajrik je mnogo zajeban. Takodje, ne smiju imati toliko otvorenih šuteva kao u prvom derbiju. 

Mislim da će biti neizvjestan derbi, na loptu, dvije, pa da vidimo. Zvezdale!

• Like 1

Ako izgubimo veceras, necemo nista uraditi ove sezone ni u juroligu. 

Tu mislim na nacin kako smo izgubili prvi put.

Ajde ako bude na jednu loptu ili dve, to je onda sama po sebi teska izjednacena utakmica.

Nisu me ubedili ni nasi ni njihovi.

Ali mislim da smo bolji tim od njih i da veceras treba to i da pokazemo.

• Like 2