Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

1 hour ago, Stefi88 said:

Prva tacka nema sta ni da se razmatra, ono sto je Petrusev isporucio od kada je dosao do sada nebi ni jedan drugi igrac...

Domaci igrac koji poznaje saigrace, grad, sistem...

Apsolutno. Imamo srece da je dosao. Mogao je Olimpijakos da odugovlaci jos pa da ga na kraju i ne pusti - i sta onda? 

1 hour ago, Stefi88 said:

Ne znam gde su ti igraci na trzistu?

Gilespi u Milanu, Fener i dalje ne dovodi nikom i ako se vidi da Bobi ne moze...

Malo se preteruje sa tim ima igraca itd

4 igraca je promenilo klub izmedju EL timova. 10 igraca je doslo u EL timove a da nisu bili u EL na pocetku sezone. 

Nije bas da nema igraca... 

Meni je neverovatno da neko zamera bilo kome za zvizdanje tokom utakmice, zvizdi se i Djenki, Kalini i ostalima kad sutiraju bacanja protiv nas. Kad pocne utakmica meni je u glavi samo jedna stvar, a to je da se zavrsi pobedom Zvezde, pa urlacu iz sveg glasa i rodjeni brat da mi igra u protivnickom timu ako ce to da mu poremeti koncentraciju i moj tim bude blizi pobedi. Pre i posle meca nemam problem da se pozdrave igraci Olimpijakosa i da se pevaju zajednicke pesme, al tokom meca su mi protivnici kao i svi drugi. 

• Like 9

I ja ispadam u krug onih kojima je Oly ono baš nepodnošljiv. To isto datira od one utakmice u Bg, 2017 i koš koji su proslavili kad da su postali prvaci sveta a zapravo im taj meč ništa posebno nije značio a nas je izbacio iz PO. Znam da su se imali pravo radovati pobedi i ja bih to pak trebao dobro znati ali meni  ta njihova proslava jednostano nije sela. Još ih je Janis vodio. Od tada su mi pošli u dišgraciju. 

Saša Obradović o Braunu:

Zvezda dobija s njim prvo jednog od najboljih igrača u odbrani na toj poziciji, ne samo na jednoj poziciji, nego može uspešno da brani i sve pozicije, i čak i neke teže petice. Imali smo slučaj da ljudi prosto ne žele da napadaju njega, da li je to na niskom postu, pa i na perimetru, mislim da u nekim preuzimanjima može da zaustavi najbolje igrače. Taj njegov rad nogu i ruku u isto vreme stvarno menja percepciju napadača i stavlja ga recimo u neke teške situacije, teške šuteve. Sećam se, bila je jedna utakmica prošle godine gde je on iznudio šest faulova u napadu igrača koji su ulazili u reket, što je prosto bilo zapanjujuće i način na koji je to uradio, doprineo je da pobedimo Fenerbahče kod kuće, tako da i to je jedan deo.

• Like 6
  • Love 2

3 hours ago, pavlaka said:

Secate se ono radovanje Printezisa u Pioniru, kad su nas izbacili za top16?

Od tada su mi 🤢

Daj snimak gde se Primtezis raduje? Covek je spustio glavu posle tog kosa i to se nije desavalo u Pioniru nego u Areni. Dosta vise sa lazima...

• Like 9
  • Thanks 1

Od tada su mi 🤢

Niti je bilo za top 16, jer je to prva godina novog formata, doduse sa 16 ekipa, niti je se covek preterano radovao, i na kraju Olimpijakos je jurio prednost domaceg terena u plej ofu.

Od tada su mi 🤢

Tačno se vidi da nikad nisi ni pogledao utakmicu i da prepričavas price ljudi koji isto nisu gledali utakmicu. 

• Like 8

11 minutes ago, Uros2107 said:

Niti je bilo za top 16, jer je to prva godina novog formata, doduse sa 16 ekipa, niti je se covek preterano radovao, i na kraju Olimpijakos je jurio prednost domaceg terena u plej ofu.

Pa najlakse je lagati, mislim 21. Vek odes na yt i vidis i sada taj momenat. Inace sve se bojim da bi smo mi njih pustili(i ne treba) brdo lazi se ovde pise. Kao Sever navija za Olimpijakos, sramotna laz koju pisu ljudi koji ne znaju put do Marakane ili Arene jer da su na utakmicama znali bi kako je Sever proslavljao golove protiv Olimpijakosa. Ja sam licno bio 4 puta u Pireju i tvrdim da se Zvezda mnogoooo vise postuje tamo nego Olimpijakos ovde. Kada igraju Zvezda Olimpijakos suludo je postaviti pitanje za koga treba navijati. Pa za nasu Zvezdu. Ljudi se ljute sto su nas dobili, sve se plasim kako bi Covic i mi kao klub pustili njih nekada. Budalastina.

• Like 9
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2

7 hours ago, Creed Bratton said:

Meni je neverovatno da neko zamera bilo kome za zvizdanje tokom utakmice, zvizdi se i Djenki, Kalini i ostalima kad sutiraju bacanja protiv nas. Kad pocne utakmica meni je u glavi samo jedna stvar, a to je da se zavrsi pobedom Zvezde, pa urlacu iz sveg glasa i rodjeni brat da mi igra u protivnickom timu ako ce to da mu poremeti koncentraciju i moj tim bude blizi pobedi. Pre i posle meca nemam problem da se pozdrave igraci Olimpijakosa i da se pevaju zajednicke pesme, al tokom meca su mi protivnici kao i svi drugi. 

Bas sipkase boli uvo za pobede i poraze,  zna se sta je njima najbitnije a posle toga na drugom mestu im je patkomerenje sa Partizanom. Oni bi potpisali da se izgube sve utakmice ako ce oni da prave najbolje feste u evropi. 

• Like 3
  • Tuzno 1

2 hours ago, DejoLazaKalina said:

Bas sipkase boli uvo za pobede i poraze,  zna se sta je njima najbitnije a posle toga na drugom mestu im je patkomerenje sa Partizanom. Oni bi potpisali da se izgube sve utakmice ako ce oni da prave najbolje feste u evropi. 

To patkomerenje im je zajebancija. Vodje navijackih grupa su obicni kriminalci koji rade prljave poslove za drzavu a zauzvrat imaju milionske poslove preko svojih firmi sa jednim zaposlenim, sa drzavom. Manje vise to svi znaju. Tako da vodje navijaca i Zvezde i Partizana, ne mogu bas da kazem da zabole za te klubove ali im je na dalekom trecem mestu iza licnog profita i guranja nacionalisticke price, borderline nacisticke.

Partizanova tribina je po tom pitanju, nacionalistickom, za neki pedalj bolja od Zvezdine, koja je svojevoljno usvojila taj diskurs "jedinog pravog srBskog kluba", ovi drugi su valjda iz Bangladesa, pa prakticno drze sami sebe u toj sovinistickoj klopci. Ja iskreno ne znam kako te ksenofobija cini vecim Srbinom ali eto, oni to tako prodaju.

Tako da, jasno je, cim je isla pesma "Balijama i ustasama i siptarima" a recimo niko rec ne zamera Amerima u nasem dresu (nista licno) cija nas je zemlja pre 25 godina bukvalno ubijala, jasno je o cemu je tu rec.

• Like 2
  • Tuzno 1

8 hours ago, Amigo21 said:

Pa najlakse je lagati, mislim 21. Vek odes na yt i vidis i sada taj momenat. Inace sve se bojim da bi smo mi njih pustili(i ne treba) brdo lazi se ovde pise. Kao Sever navija za Olimpijakos, sramotna laz koju pisu ljudi koji ne znaju put do Marakane ili Arene jer da su na utakmicama znali bi kako je Sever proslavljao golove protiv Olimpijakosa. Ja sam licno bio 4 puta u Pireju i tvrdim da se Zvezda mnogoooo vise postuje tamo nego Olimpijakos ovde. Kada igraju Zvezda Olimpijakos suludo je postaviti pitanje za koga treba navijati. Pa za nasu Zvezdu. Ljudi se ljute sto su nas dobili, sve se plasim kako bi Covic i mi kao klub pustili njih nekada. Budalastina.

Lako je njima u Pireju da mnogo vise postuju Zvezdu nego mi ovde Oly kada njima jedna utakmica u regularnom delu EL ne znaci mnogo, a nama je otprilike svaka utakmica biti ili ne biti. Treba i sa te strane posmatrati stvari. Nikome ne prija da cuje skandiranje Olimpijakosu u Pioniru nakon sto Slukas daje trojku na isteku 3/4 u neizvesnoj utakmici (sezona 2021/22). A opet, ne razumem ni ljude koji su gotovo zamrzeli Olimpijakos iz nekog inata prema grupi. Nisam ultras, ali mi je drago kad god vidim Zvezdine zastave ili cujem Zvezdine pesme na Olimpijakosovim utakmicama, bilo da je Evroliga, ili LS/LE u fudbalu. Ako oni mogu da postuju moj klub, mogu i ja njihov, ali sve do odredjene granice. 

• Like 5

1 minute ago, Plant said:

Oni kazu da su iz Jugoslavije

Mislio sam na sve druge klubove iz Srbije koji se ne busaju da su iz Srbije.

To sto se Kronos pronaso prozvan nije moj problem 😂