Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

411 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      68
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

14 minutes ago, Markoss said:

Meni vise deluje da su njegovi promasaji plod straha. Cim ga zalepe, gurnu, zakucaju, treba mu par napada da se opasulji.

Rokas je prosle sezone imao 30 boljih utakmica od ovog sto je veceras odigrao.

Ima i toga, ali on je u prvom poluvremenu, u kojem je imao 4 od 5 promašaja za dva odigrao skoro 13,5 minuta u kojima se trošio na obe strane terena. Sasvim normalno da padne koncetracija kad si umoran.

Napio sam se od muke veceras, jer ovo sto je prikazao Sferopulos je jedna od najsramotnijih priprema derbija u istoriji.

Ajde sto je to lose izgledalo, nego sto au se igraci predali u 3 cetvrtini. To ne smije jednoj ekipi da se desi. Sve je lose izgledalo, od zalaganja pa do igre i navijanja. Sferopulos je za mene zavrsio veceras, nema nikakvu podrsku i ne bi mi bilo krivo da sutra bude bivsi.

I samo jos jedna stvar. Cestitam predsjedniku Drcelicu napravio je veliki podvig, Crvena zvezda nije izgubila kuci derbi dvocifrenom razlikom jos od 2013. godine, nadam se da su sretni i zadovoljni oni koji su klicali kad si dolazio, vidim ja da cemo mi neke ljude ovde praviti od blata, ali to je vec druga tema. 

• Like 1

Just now, fradler said:

Mene podsetio na to koliko mi nedostaje Radonja. Apsolutno bi bilo nemoguće da derbi odigramo ovako beskrvno i bez energije. Ako bi kojim slučajem podlegli ovoj svadbarskoj atmosferi, na poluvremenu bi ih Dejo postrojio i resetovao. Mi smo večeras u drugom poluvremenu izašli još kilaviji i pogubljeniji nego u prvom.

Imao je vala i Dejo ovakve derbije. Po pravilu drugi u aba ligi gde izadjemo kao puskom naterani na teren i izgubimo ovakvom razlikom.

I to protiv klasu slabijeg Partizana od nas sa Cvetkovicem na pleju.

• Like 1

1 minute ago, fradler said:

Mene podsetio na to koliko mi nedostaje Radonja. Apsolutno bi bilo nemoguće da derbi odigramo ovako beskrvno i bez energije. Ako bi kojim slučajem podlegli ovoj svadbarskoj atmosferi, na poluvremenu bi ih Dejo postrojio i resetovao. Mi smo večeras u drugom poluvremenu izašli još kilaviji i pogubljeniji nego u prvom.

Ne znam, meni je delovalo da su izasli sa tom namerom, ali jednostavno nije moglo. Ne moze bez plana inorganizacije

4 minutes ago, TB Told said:

Ima i toga, ali on je u prvom poluvremenu, u kojem je imao 4 od 5 promašaja za dva odigrao skoro 13,5 minuta u kojima se trošio na obe strane terena. Sasvim normalno da padne koncetracija kad si umoran.

Odlican je igrac, al nema karakter prosto i preveliki je tremaros za svoju poziciju. Danas je delovalo da moze 40 poena da ubaci koliko je imao prostora, i nista. Masi zicere, mlati rukama, hvata se za glavu.

Meni je i u odbranu bio meh, al tome su kumovali i drugi igraci.

Ne lezi nam Partizan, i veci su, i brzi od nas. Moramo bas dobro da sutiramo da bi ih dobili.

Mislim da je Kuzmic trenutno upotrebljiviji od ovog Plavsica. Ne pamtim igraca sa manjim smislom za igru, Gilespi je po kapiranju kosarke nivo iznad ovog. U zivotu nisam video da neko gore gradi skok i da nema osecaj gde ce lopta da se odbije. I onda udje Luka i bude jos gori…

Edited by Markoss
  • Like 7

1 minute ago, Sokmeniki said:

I samo jos jedna stvar. Cestitam predsjedniku Drcelicu napravio je veliki podvig, Crvena zvezda nije izgubila kuci derbi dvocifrenom razlikom jos od 2013. godine, nadam se da su sretni i zadovoljni oni koji su klicali kad si dolazio, vidim ja da cemo mi neke ljude ovde praviti od blata, ali to je vec druga tema. 

Прошле године сам толико пута прочитао само да Човић оде/Дрчелић преузме, да сам помислио нема шта са овим освајамо ЕЛ. Кад сам прогуглао и видио коцкасто телећу СНС фацу све је било јасно. Још кад видим како заљубљено гледа у Жељка огади ми клуб одмах.

• Like 1
  • Thanks 1

14 minutes ago, Henry Chinaski said:

Sfero nije autoritet, to se vidjelo kad mu je Luka na neku kritiku ozb odgovorio jbni Luka, ej tokom derbija. Pa zamisli da on može da nešto kaže Teu ili Nedi.

Da apsurd bude veći Luka je mu je odgovarao dok smo kretali u napad, umesto da se posveti igri. Kritika je bila posle trojke Majka koji je bio potpuno sam, jer je Luka izgubio Dejvisa u piku, pa je Daum morao da ga preuzme, nakon čega je usledila trojka iz povratnog pasa.

• Like 1

36 minutes ago, Placebo Lone star said:

Imao je pregled  18.11. Ali se nije izaslonsa prognozama.

Posle takve povrede se igrači vraćaju nakon minimalno dva meseca. Ali, to se nije smelo da kaze, jer bi navijači, s pravom, revoltirali trazeći još jednog centra koji nam je i bez povrede Bolomboya neophodan. Ovako mic-po-mic, mesec prošao, tu je još i razbibriga sa Motley... teku dani. Na kraju neće ovaj početnik-predsednik nikog dovesti. Deja vu, isto kao i svake godine. Samo ove godine neće biti nekih rezultatskih uspeha u ABA da pokriju sramotnu sezonu u EL. Rezultatski ne stojimo loše u EL, ali ovo večeras je bilo grozno. Očekivao sam reakciju komšija, čak sam se i pribojavao njihove pobede, ali da se ovako raspadnemo... Moze ovo ruzno da izgleda u sledeći petak. Ako izgubimo, eto nas u kanalu. Vrlo porazavajuće ovo večeras. Ali, nije prvi put da igramo jalovo u napadu. Još redje je da smo se i udbrani toliko raspali, da je svaki skok u odbrani bio za proslavu kao da smo na svadbi. Bad night.

Edited by drakon1
  • Like 2

2 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Bas ti je ovaj primer dobar. Mi tad igrali evroligu, oni verovatno nista. Mi pre ovog derbija obezbedili prvo mesto u aba ligi, oni jurili pobedu da udju u plej of aba lige. Za nas nevazan ligaski derbi.

• Like 1

1 minute ago, Boaće said:

Bas ti je ovaj primer dobar. Mi tad igrali evroligu, oni verovatno nista. Mi pre ovog derbija obezbedili prvo mesto u aba ligi, oni jurili pobedu da udju u plej of aba lige. Za nas nevazan ligaski derbi.

Пример показује борбеност нашег играча под Радоњићем на решеном резултату.

1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Пример показује борбеност нашег играча под Радоњићем на решеном резултату.

Moja greska, to kod njega nikad nije bilo upitno.

Evo me iz Arene, prvo sam ispostovao komsije ne njihovom topiku - apsolutno su nas zasluzeno dobili. Nema sta.

Mi smo izasli mlako, dekoncentrisano, kao da smo ocekivali da ce Partizan sam sebe da pobedi. A nije da se nisu nudili, imali su ocajan sut za 3p i problem sa visokim igracima jer je Jones u jednom momentu morao da izadje zbog povrede.

Neverovatno je koliko smo bili bezidejni. Partizan udari full-court presing, i umesto da odigramo nesto sa dobrim kretnjama i dodavanjima, onaj ko prenosi loptu uglavnom je sam davi i jedva je prenese i onda stane sa driblingom pa Partizan dobije priliku da postavi odbranu i onda tako nesto vrtimo do besvesti do nekog iznudjenog suta u poslednjim sekundama ili pokusajem bunarenja ka visokim igracima. Bas je to sve lose izgledalo i gotovo da si na prste mogao da izbrojis minute kada smo dobro odigrali. Skok nam je bio kriminalan, pritisak na loptu nepostojeci (oni nisu izgubili ni jednu loptu u 1/2!), organizacija igre nikakva... bukvalno ne mogu da izdvojim ni jednog igraca da mogu da kazem da je odigrao dobro. Gidra je ispostovao svoje, tu i tamo Petrusev je bio ok ali preslab u momentima. I to je to. Kraj spiska.

Luku zaista vise ne mogu da pominjem. Nema svrhe. Ajde sto je izgubio skill-a, sad je poceo da gubi i BBIQ.

Teodosic - donese pa duplo vise prospe. Nedovic - krenuo jako pa ga nije nigde bilo pa kad je vec sve bilo reseno pojacao malo statistiku. CMM - od vuka ostade mis, da nas ne zavara onih 9 asistencija. Kalinic - bledo izdanje, mora i njemu da se nekad desi, ali gde bas sada kad su gotovo svi bili losi? Yago - moze da se popali i bude koristan ali uglavnom se prepali pa bude kontra, moze da bude neki prasinar nekog EL tima donjeg doma, da odradi i neku fenomenalnu zavrsnicu, ali bez konstantnosti nema za njega neke EL karijere. Kenan - slicno kao Nedovic. Dauma - mozda i moze da se pohvali ovog puta samo zato sto su svi ostali bili bas losi. Plavsic - ja ne znam da li je on i dalje impresioniran nivoom kosarke na kojem mora da igra, jer u Megi nije bivao bas ovoliki hodajuci mim. I na kraju Sfero - ne znam sta da kazem, slusao sam u povratku iz Arene kzs i non stop ponavlja kako mentalno nismo bili jaki. I kako je on odgovoran za to. Pa covece to ti je osnovni posao! Kako mozes da spremas ekipu za derbi a da je ovako slabo mentalno pripremis?!

I jos jedna stvar - ako menadzment i Sfero i dalje misle da nam nije potreban centar, i pored zdravog Bolomboja za koga ne znamo kad se vraca i kad ce vratiti formu, onda je jasno da smo mi klub koji nema ambiciju da napravi iskorak u EL, da je to samo prazna prica. Druga je stvar da li mi mozemo da dovedemo nekoga sada jer imamo pretrpan roster.

Bledji od samog tima su bili navijaci. Koreo je bila lepa. Ali ekipa/lik/stagod koji je vodio navijanje, apsolutni je nemac pojma i tih 1000 gostujucih navijaca su objasnili kako se to radi. Neverovatan timing missmatch, konstantno, nisu znali da potrefe nikakav momentum. Nedostajale su samo jos kosovske zalopojke kad smo imali onaj poslednji pokusaj povratka krajem 3/4. To bi kompletiralo sliku navijanja. S druge strane, komsije, organizovano, cak i dovitljivo na momente, osecaj kada treba da pojacaju, kada da odmore (bukvalno su lepo i pametno precutali i pauze i tajmaute, skupljali snagu) dok sa nase strane ide ona pesmica sa cucanjem i pomeranjem levo desno, koja ide tiho pa sve jace i onda je preseca neki time out a oni nastavljaju... boli njih, vazno da je njima zajebancija, sta ima veze rezultat i desavanja na parketu.

Ipak, mrlja na navijanje, osim standardne Covic Vesne, bilo je i ponasanje stoke (cast izuzecima) na poluvremenu kada su gadjali parter casama i kojecime i polivali vodom, sokovima, cime vec. Napisao sam i kod komsija na temi, tamo su u donjoj polovini familije igraca a iznad njih uglavnom porodice sa decom koji su morali spas da potraze trceci brzo van unutrasnjosti Arene, kad izlazima u hodnik. Jbg, stoka.

Da ne bude da su sudije ovog puta izostavimo - ali zaista daleko od toga da su uticale na rezultat jer mi ovo ne bi jos ni 3 dana dobili sve i da Nesa Ilic dodje iz Danske da sudi. Ipak, ono sto zelim da pomenem je odnos prema nama. U nekoliko navrata je bilo da se drze "predavanja" nasim igracima - Yago usao u neko koskanje sa Braunom valjda, koji je smetao Yagu da uzme loptu i doda nekom od nasih da izvede loptu posle primljenog kosa. Pala neka razmena reci gde je Yago krenuo ka klupi jer je tada trazen i timeout a Braun ide onako uz njega i nesto se pickaraju. Sudija ih kao razdvoji i odu na timeout. Kad se zavrsio time out, sudija zaustavlja Yaga i nesto mu kenja - druze, kenjaj mu tada, daj mu tehnicku ako je uradio nesto sto nije ok, sta ga smaras posle time out-a?! A Braunu nista. Druga situacija, sudija bukvalno doziva Kalinica da izadje sa linije skakaca prilikom slobodnih bacanja i njemu nesto kenja, dok igrac Partizana izvodi slobodno bacanje, doduse prvo, ali opet. Zaustavi desavanja na parketu pa kenjaj onda. Bilo je tu i nekih presmesno dosudjenih faulova nasim igracima, nisam imao snage mnogo da gledam na video kocki, ali onaj faul Nedovica na 3-4 min do kraja, je bio toliko nepostojeci, da ja nemam reci odakle sudiji ideja da onako nesto sudi. Ali jos jednom, daleko od toga da se navlacilo nesto ili da je uticalo na rezultat. Samo je prosto nastavak nekog nepostovanja. A i to valjda treba zasluziti.

I jos jednom, cestitke komsijama, nema im se sta zameriti, posebno ekipi, navijacima tu i tamo ali kako ono bese "folklor". Nadam se da cemo uzvratiti ali kulturnije.

A menadzment sada i ne mora da razmislja o pojacanju iako je Sfero na KZS izjavio "ako vidimo da ce neko praviti razliku - dovescemo ga". Mislim da bi i Kuzmic pravio razliku u odnosu na Luku, ali da ne dajem takve ideje nekome 😄 

Pisemo poraz, igru i utakmicu cu gledati sto pre da zaboravim, ali ako cemo ovako da se igramo, onda da se ne zaludjujemo nekim iskorakom u EL. Nece ga biti.

• Like 9
  • Thanks 4

7 minutes ago, Boaće said:

Upravo tako. Za nas potpuno beznačajna utakmica i to na njihovom terenu. Smešno poređenje.

• Ha-ha 2

7 minutes ago, Guru said:

Zvezda.png

VS

Partizan.png

Partizanu je primarni cilj bio da dobije utakmicu. Kod nas prvo moraju da se ispoštuju svi igrači, da se neko ne naljuti.

Kao ilustraciju naših rotacija pored činjenice da se Rokas vratio u igru tek pred kraj treće iako je igrao dobro prvo poluvreme, kao tek 4. izmena, neka posluži i činjenica da je Jago ušao tek u 4. četvrtini, iako je CMM bio loš u napadu, kao 6. igrač koji dobija prilku, pre njega je čak i Lazić dobio par minuta.

• Like 1

Jbg, sta je tu je, sve ste napisali...

Jako los nas mec, ne pamtim ovako losu partiju, ima i do Partizana koji je bas dobro odigrao...

Bolomboj nam fali samo tako, od skoka, odbrane, preuzimanja...

Izadje Petrusev udje Luka ili Plavsic ne zna se ko je gori.

Treba pobedi Bajern sada.

• Ha-ha 1

Au bas uzasno odigrana utakmica. Posteno su nas ocetkali. Mislim da ekipa uopste nije bila psihicki spremna na bilo koji drugi scenario od onoga u kojem cemo brzo da povedemo dvocifrenom razlikom na krilima atmosfere i boljeg raspolozenja u odnosu na protivnika, pa nek nas jure kasnije. Ali eto desilo se skroz drugacije, da smo mi bili ti koji imaju zaostatak, a nismo bili strpljivi, nismo bili pametni i falilo je samopouzdanja iz nekog razloga.

Oni u prvom poluvremenu nisu nista posebno pametno odigrali. Ispucavali su trojke, ali su bili borbeni i pokupili gomilu ofanzivnih skokova, plus se pojavio Karlik i to je bilo dovoljno da povedu. Drugo poluvreme su se vec i rastrcali, napunili samopouzdanjem i rutinirali nas. Kod nas su svi bili losi, za mene cak i Petrusev koji jeste dao dosta u napadu, mada i promasio par zicera, ali on momak nije autoritet u reketu i veceras se mozda i prvi put osetilo koliko nama stvarno fali Bolomboj za skok i svic odbranu.

Jbg ja zelim da verujem da je ovo bio samo los dan. Protiv Bajerna mnogo bitna utakmica i mora da se pobedi. I da, koliko su samo price o lakom rasporedu smesne. Bukvalno nikad ne znas koga mozes dobiti, a od koga izgubiti, ovde svi imaju kvalitet i svi mogu da budu konkurentni. Nema lake utakmice i ne smemo upisivati pobede unapred.

Komsijama cestitke, bas su nas osurili.

• Like 2

1 hour ago, Don Dusko said:

Jasno, nije mi to problem vec kad se ovako vadi statistika za Daume, CMMove al se zato cuti za neke druge. Tj selektivno...

Jeste odigrali su lose i za kritiku je svakako ali problem je sto za te druge dobra utakmica je statisticka greska.

Mislim da se kod kolega uopste ne radi o tome vec se vrti jedna vec puno ispricana prica a zmurimo na neke druge nedostatke: Kalinic se dvije utakmicd ne pojavljuje, popularni wolf osvetnik i pored 6 asistencija u napadu je jako lose odigrao,niti je igra bila tecna, niti je u drugom poluvremenu jedan pick and roll odradio da valja a imao je sasvim dovoljno minuta u igri, Dauma da ne koemntarisem, Kenan vise moja pokojna baba bi procitala akcijy iz bloka za njegov sut, sve vec vidjeno i procitano, Nedovic dosta slab takodje. Ti igraci (osim Dauma) su nasi nosioci makar na svojim pozicijama, a sigurno i medju glavnim nosiocima tima su pokazali jedno veliko 0. Nedovic i Kenan su podijelili minute, pojeli su ih njihovi bekovi ali bukvalno. Od ovih drugih ne ocekujem puno, sve vec znamo sve vec ispricano ali postojali su mnogo vrci problemi od ovih osnovnih koji se namecu kao glavni. Jedino je Gedraitis pokazao neke znake zivota uz Petruseva koji i pored tolikog broja poena je odigrao po meni solidno i nista vise od toga. Mislim da najveci problem postaje i trener, necu ga tjerati ili prizeljkivati da ode poslije ovog poraza,desava se eto, ali neke stvari se jednostavno ne mijenjaju i to je najveci problem nase ekipe. Prvi put u zivotu ja mislim da sam vidio Lazica bez trunke zelje da ulazi na teren sa kurcoboljom,kao kad ubacis u fudbalu u nadoknadi nekog igraca veterana pri vecem zaostatku, kad je krenulo po zlu, kad je Karlik poceo da reseta ranije je trebao da proba ako je vec zelio da mu da minute.

• Like 2

Uroš Plavšić je prošle sezone igrao ABA ligu - takmičenje u kome i mi učestvujemo, samo u okviru pripreme utakmica protiv Mege si morao 2 puta da ga skautiraš (odgledaš 4-5 njihovih utakmica i pored timskog skautinga odradiš i individualni)... i nakon toga je neko letos rekao "može trogodišnji ugovor za momka (koji sa 26 godina igra drugu profesionalnu sezonu)", neko je procenio da je baš to ono što nam treba... Freddie G je bio neartikulisan i praznoglav, al' je i imao neke defanzivne instinkte, Plavšić je neartikulisan, praznoglav i defanzivni instinkti kao da su mu hirurški odstranjeni.

Ako neko ne ume da odabere igrača ni iz lige u kojoj učestvuje, zaista je teško očekivati da će umeti da odabere igrača koji igra neku drugu ligu i samim tim mu nije baš pred nosom, a verovatno je i za njega nešto teže prikupiti intel.

• Like 12

Nisam uspeo sve da procitam, jesam par poslednjih strana, verovatno je dosta toga i napisano, bio sam dosta blizu terena pa evo i nekih mojih crtica:

- Navijanje bezveze, ali poznato je da mi nismo kosarkaska publika, prilican broj ljudi pozira a drugi prilican broj jebe mater svojim igracima pa ne stize da navija. Logicno je da se 1000 gostujucih navijaca mobilise na gostovanju i dobro i energicno navija, plus su se dobro zabavljali jer je utakmica otisla u tom smeru. Nista strasno i nista novo.

- Ne treba izvoditi neke dramaticne zakljucke  i traziti radikalne rezove na osnovu jedne utakmice (to naravno nije moguce kod Srba), tako da cu ja biti blazi ali pomenucu uglavnon lose stvari jer takvo je vece bilo

- Trener nema kontrolu nad ekipom kad ne ide po planu. Ocigledno je to pokusaj modernog vodjenja ekipe, gde je on blizak i pokuortak sa njima, ali to je samo deo price, ipak ovo nije NBA i uzanse i pravila su drugaciji. 

Evidentno je da Nedovicu ne sme nista da prigovori jer je ovaj na ivici da se naljuti i popizdi na prvu upucenu kritiku.
Kako god, bio je uzasan, govor tela los, mrzi ga da se i minimalno iscima u odbrani, pravi preglup faul na isteku napada jer nece da isprati jos sekund igraca, ne gradi nego gleda u nebo loptu.

Za mene su to neshvatljive stvari. Da promasi 12 trojki to mu ne bih zamerio, ali ovo mu zameram jer nije do znanja i nije do forme.

- Teo meni nije bio strasan danas. Ni njemu trener ne sme da kaze apsolutno nista. Situacija je bila takva da je morao da ima preveliku ulogu za trenutne mogucnosti, ali voljni momenat je bio tu, pokusao je da probudi halu, trudio se jbg ne moze on mnogo bolje od ovoga sada.

- Bez Bolomboja mi smo mekana ekipa i generalno mnogo sam vise iznenadjen utakmicom u Monaku nego vecerasnjom. Ko god mi je predvidjao laganu pobedu Zvezde taj je kosarkaska neznalica, to nije slucajno. Naravno da ni ja nisam ocekivao ovako da nas rutiniraju ali ni mi njih definitivno.

- Rokas je bio ok, Petrusev je bio dobar, zaista je glupo reci da nije bio dobar veceras. Tacno je sto je neko pomenuo da je delovalo da moze 40 da ubaci ali on nema taj mentalitet ubice. Svakako je glupo reci da nije bio dobar kad je ostatak ekipe bio ovako uzasan.

- vec drugu tekmu koju gledam uzivo (Barsa) Kenan, Nedovic i CMM ukupno postizu oko 10 poena. Mi tako ne mozemo da dobijemo ni Split, a ne ozbiljne EL ekipe. 

- ako smo hteli da hoblujemo parket i igramo poziciju, mogli smo da ustedimo 1.2 miliona na Kodiju. Vrlo je neprijatno gledati ga u ovom izdanju. Nijednu kontru ili polukontru nismo povukli celu utakmicu (karikiram ali ne previse).

- ne znam sta da kazem za Mitrovica, prirodno sam kontras pa me nerviraju svi koji su otkrili u poslednja 2 meseca da je on los igrac i da nije za Zvezdu, a govorim to godinama (jos neki govore naravno ali mnogo manje nego trenutno).

Ipak, ovo je bas bas tuzno na sta on lici i meni bi tupavi Plavsic igrao svaki minut iza Petruseva, nebitno sta radi, nebitno sto je neartikulisan i sto me i on nervira, Luka ne sme vise da udje u igru uopste

- U svakom slucaju, brz reset nam treba, desi se losa utakmica, nije morala bas kuci protiv KKP ali nismo imali ove sezone cini mi se neku uzas utakmicu u EL. Pa evo nam je.

+++ mi jesmo bili uzasni, ali je i partizan promasio puno otvorenih suteva u 1/4. Posle im jeste krenulo i opustila se ruka na +12 ali pamet u glavu, bice zajebano sa njima ove godine. Nejasno potpuno da njihovog evidentno najboljeg igraca cuva Teo, pa preuzimaju centri i on sve to rutinski 1na1 resava iz napada u napad. Sfero je trebao da proba sa Lazicem na njemu ranije, ali on ne proba nego ga uvodi u 4/4 ?!?! Glupost potpuna. Od svih igraca koji su bili losi trener mi je veceras bio najgori

Edited by bosMan_jr
  • Like 13
  • Thanks 1