Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

411 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      68
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

Осим Петрушева и Рокија нико се није појавио на утакмици, тако да не знам куда води расправа о осталих 10 играча ко је домаћи ко страни.

Једносмерна карта за Атину.

• Like 9
  • Love 1

bice bas tesko u narednom periodu

Bajern kuci tu nam je preko potrebna pobeda u slucaju poraza tesko nama jer sledi duplo kolo u Italiji gde se cesto ne pojavimo

ako je istina da bez Petruseva igramo protiv Oly-a to je unapred upisan poraz jer nemamo sta da trazimo 

17 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Da da, Plavsic 2:56 u 1/4 i 2:24 u 4/4 kad je sve rijeseno. Uros Plavsic KRIVAC

Kao što rekoh možeš koliko hoćeš da pokušavaš, ali ne vredi.

I za tih 2.56 u prvoj četvrtini je Partizan imao dva skoka u napadu, a Dejvis dao trojku, jer je njega mrzelo da digne ruku. Zato je i zamenjen odmah.

• Like 1

10 minutes ago, fradler said:

Pokušavam da pojmim našu energiju s ove utakmice i nikako mi ne ide. Još na zagrevanju sam komentarisao sa drugarom kako svi izgledaju kao mrtva puvala, kilavi, oborenih pogleda. Kao da su došli na klanje, kao da su oni sa skorom 2-8 izašli da igraju pred 20k grobara.

Vidim da Sfero priča kako su izgoreli od prevelike želje, ja ž od želje nisam video večeras.

Bukvalno sam isti utisak imao.

I sto se tice atmoafere u hali i samih igraca dole na zagrevanju.

• Like 2

Meni je i Petrusev uprkos statistici bio los. Svi su bilo losi, a ponajvise trener i Teo. Ostali su limitirani, ali makar nisu privatnici.

Bas su nas rutinirali, bice muke s njima ove godine. Dosta su fizicku jaci od nas.

• Like 3

1 minute ago, Markoss said:

Meni je i Petrusev uprkos statistici bio los. Svi su bilo losi, a ponajvise trener i Teo. Ostali su limitirani, ali makar nisu privatnici.

Bas su nas rutinirali, bice muke s njima ove godine. Dosta su fizicku jaci od nas.

Jedino da se nadamo da ce nakraju sezone da puknu motivaciono kao prosle...

Al nece to tako....

5 minutes ago, Don Dusko said:

Jasno, nije mi to problem vec kad se ovako vadi statistika za Daume, CMMove al se zato cuti za neke druge. Tj selektivno...

Jeste odigrali su lose i za kritiku je svakako ali problem je sto za te druge dobra utakmica je statisticka greska.

Pa zato se vadi, da se manje bavimo onima čija je statistika na granici neverovatnog. U utakmici u kojoj je protivnik dominirao u skoku i tako se držao u igri celo prvo poluvreme, neko pokušava da dokaže da nije problem što su dva centra imala 1 skok.

2 minutes ago, Markoss said:

Nisu svi bili losi, Rokas je super igrao. Zelim da ponovim to opet.

• Like 2

Ne znam ko je sta pisao vidim da ima rasprave da li su krivi domaci ili stranci. Po meni dva igraca sa prelaznom ocenom su Petrusev i Rokas ostali su svi manje vise podbacili. Inace nekad nije bitno koliko gresis nego kada gresis a realno Kodi nas je ubio bukvalno. 8 razlike za njih imamo napad na kraju trece cetvrtine on gubi loptu, krece zadnja cetvrtina on im dodao loptu u ruke da smo ta dva vezana iskoristili dosli bi na 4 razlike a zbog njegovih izgubljenih lopti oni su otisli prvo na 10 a posle i na vise. Komsijama cestitke dobili su nas zasluzeno. Sto se tice nasih centara Mitar no coment i Plavsicevo promaseno zakucavanje na kraju i za kraj(on nije igrac nivoa Zvezde)

• Like 3

2 minutes ago, berti said:

Pa neka Teo bude igrac-trener. A u kurac vise da razbijamo glavu

A on je trenutno bas za igraca. Hahahahahaha.

Izgleda ovde na forumu gledaju samo napad, ubaci neke poena, ima par asistencija i super, a sto preko njega bar 20-ak po mecu primimo i sto zbog njega konstantno puca odbrana, to nema veze, ne vidi se kroz statistiku.

• Like 6

35 minutes ago, Kalinic10 said:

Ako može sledeći put da pošaljemo Teodosića u reprezentaciju a Dobrića ostavimo nama

Ne moze, zakov'o ga pirke kod nas.

Ozbiljan samar grku, morace nesto da sece da ne bi bio sam presecen vrlo brzo.

Edited by nunilo
  • Like 1

3 minutes ago, Markoss said:

Petrušev je pre svega dobar u ofanzivi i to je odradio ok, a bilo i bi i bolje da je mogao da igra manje, jer se trošio u odbrani, koja mu nije bolja strana, pa je ima par za njega neočekivanih promašaja u napadu. 

3 minutes ago, Boaće said:

A on je trenutno bas za igraca. Hahahahahaha.

Izgleda ovde na forumu gledaju samo napad, ubaci neke poena, ima par asistencija i super, a sto preko njega bar 20-ak po mecu primimo i sto zbog njega konstantno puca odbrana, to nema veze, ne vidi se kroz statistiku.

Ti mene zajebavas?

Grk me večeras mnogo podsetio na Radonju, kad je utakmica jednosmerna ulica, organizacija igre i napada ne postoji ni u naznakama a on kaze "moramo da igramo jacu odbranu".

Izgledali smo bezidejno mnogo puta, ali ovoliko stvarno ne pamtim. Prava nemoc. Nemoc da se bilo sta promeni, proba, popravi....

Sramotne igre i mnogih pojedinaca.

Mekintajer meme zicer sa onim malim i velikim kerom, da ne kazem vukom. Mada on nije igrac koji moze sam da vuce ekipu, da mu se da lopta i da se sklonis, potrebno je vise organizacije da bi on dao veci diprinos.

"Centri" Luća i Urke... Tužno da tužnije ne može.

Sve u svemu, jeziva utakmica celokupno, i bolno prizemljenje koje je pokazalo sve dosadasnje slabosti i iznelo na videlo neke nove

• Like 1

Just now, TB Told said:

Petrušev je pre svega dobar u ofanzivi i to je odradio ok, a bilo i bi i bolje da je mogao da igra manje, jer se trošio u odbrani, koja mu nije bolja strana, pa je ima par za njega neočekivanih promašaja u napadu. 

Meni vise deluje da su njegovi promasaji plod straha. Cim ga zalepe, gurnu, zakucaju, treba mu par napada da se opasulji.

Rokas je prosle sezone imao 30 boljih utakmica od ovog sto je veceras odigrao.

Baš ozbiljna blamčina Janisa, to kažem kao neko ko ga gotivi. Izgledao je kao miks Milivoja Lazića i Andrije Gavrilovića, zblanut i šokiran derbijem u EL a ne kao solidno iskusan trener sa F4 iskustvima. Neki ozbiljni razgovori u klubu moraju se obave, i sa igračima a i strukom. 

Onda se setiš da u klubu i dalje imaš jebenog Dozeta, za njega su i Luka i DeDa autoriteti kamoli ostali. Taljigaj dalje, Bajern je novi must win. I Arena večeras sramna, sve mlohavo i svadbarski. 

• Like 8

Тај Бајерн је прва нападачка екипа у ЕЛ са 88.6 поена по мечу кад се већ спомиње као утакмице која се мора добити. Екипа која веже поразе против Асвела и Партизана и после уводних 3-0 има 2-6 ту не може бити фаворит никако.

• Like 11

1 minute ago, Rajon Rondo said:

Grk me večeras mnogo podsetio na Radonju

Mene podsetio na to koliko mi nedostaje Radonja. Apsolutno bi bilo nemoguće da derbi odigramo ovako beskrvno i bez energije. Ako bi kojim slučajem podlegli ovoj svadbarskoj atmosferi, na poluvremenu bi ih Dejo postrojio i resetovao. Mi smo večeras u drugom poluvremenu izašli još kilaviji i pogubljeniji nego u prvom.

• Like 7
  • Love 1
  • Thanks 4