Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

408 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      324
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      165

Recommended Posts

Ne bih da se osvrćem na poraz. Bio je i neće biti jedini. Ali ono na šta bih se osvrnuo i šta je na mene ostavio najveći negativan utisak koji sa sobom povlači sve o čemu se pisalo jeste tajm aut kad se lomio rezultat u 4/4. Teodosić priča, crta, dok Janis ne može da dođe do reči. I tu nama kreću i završavaju se svi problemi ovog tima. Ove godine čak na Teodosića i ne gledam kroz prizmu njegove igre jer ona će biti promenljiva. Meni se ne sviđa njegov uticaj na tim. Deluje da je preuzeo glavnu reč i da je on iznad tima i trenera. Sujetan je i ne dozvoljava ništa što nije po njegovom. A to sa druge strane prenosi i na teren. Odgovornost je svakako i na treneru koji je to dozvolio. Ako će nešto da nam sjebe celu sezonu to može proisteći iz tog njihovog odnosa. Svoje iskustvo koje ima na tim koristi na potpuno pogrešan način, nametljiv i sebičan. I to mene brine a ne poraz. Uloge u timu i na terenu ne postoje a i kad se poslože on uđe i ako mu ne ide razbuca sve. Postao je destruktivan po tim. I sa ove tačke bolje da nisu ni produžavali ugovor sa njim. Bolje da su mu dali neku ulogu u klubu za sportska pitanja. 

Edited by Čočo
  • Like 23
  • Ha-ha 1

2 hours ago, JPM said:

Ja sam na jednu stvar ponosan. Brajan Danston je otisao u anonimnosti iz koje je i dosao, @Brajant Danston je od juce sa nama.

Ako sam ikako doprineo tome, ja sam ponosan deckonja.

@Miki28 Teoljub Kofu govana ispoliva Teodosic po svima nama i klubu. Vise kofa. Redovno.

Doprineo si, hvala na sugestiji, mada nebitna stvar.

Kad sam pravio nik nisam znao da će da nam da koš u zadnjoj sekundi za pobedu, jebiga.

• Like 1

3 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Ajde posto se ispolivala kofa govana po Teu, da vidimo sta je sa onim napadom CMM? Dje je posao batica?

Sto? Valjda imamo pravo nas tri coveka na forumu koji smo bili izrazito protiv njegovog dovodjenja onomad.

Sto se Tea tice za njega vazi ona seljacka domaca "Srce hoce al' dupe klokoce", fizicka sprema jok i odrazava se na partije ali i pored toga je kadar da izmisli neke poene ali koliku stetu napravi to nije dovoljno.

12 minutes ago, Урош19 said:

Klasika braćo, neće kod nas nikad doći ekstra klasa trenera, i Duško i Radonja su imali kriminalne brainfartove. 

S tim sto su i Janis i Dusko visetruki ucesnici fajnal forova i finala El, pritom su vodili velikane poput Barse, Olija, Makabija, ako to nije ekstra klasa onda ne znam sta je.

Trenutno u ligi ima 6 trenera koji su osvajali takmicenje, a nije kao da je to jedini kriterijum za ocenjivanje njihovog kvaliteta jer tu ima bezveznjaka poput Matea i metuzalema poput Mesine.

Treba svi malo da se skinu Janisu sa grbace, ono sto do sada vidim na reprizi je da je vrlo korektno spremio utakmicu, nije njegova krivica sto je Plavsic od 5 akcija za sebe realizovao jedva jednu, ni sto je Daum promasio otvorenu trojku a Lajti dao 2/2 na drugoj strani, pricam o q1.

Brainfartovi su normalna stvar kad vodis utakmicu na svaka 2-3 dana, a gde moras svaku da dobijes nevezano za takmicenje, tu je veca krivica na pomocnicima ako mene neko pita.

Kako god, ova jebena dupla kola degradiraju sve ucesnike u utakmici, od trenera i igraca do sudija i navijaca, niko tu nije na maksimumu i cesto izgleda gore nego sto zaista jeste.

• Like 13
  • Ha-ha 1

On 11/13/2024 at 12:12 AM, leki bg said:

Lazic bi valjalo da bude spreman zbog Maledona. Deckić je poceo da ludi, vreme je da dobije u cetvrtak neki nerezonskki faul u napadu, neku tehnicku zbog nicim izazvanog guranja Lazica bez lopte.

Didn't age well.

• Like 2

Ako u naredne 2 utakmice protiv partizana i Bajerna ne daj Bože, izgubimo, "neko" pojačanje će doći şigurno kao i prethodnih godina kada loš momentum i pritisak razularene ciganjske mase rešavaju GileZbijem, Emanuel Terijem i njima sličnim..

Ukoliko dobijemo obe utakmice, naravno da neće doći niko

• Like 2

5 minutes ago, leki bg said:

Didn't age well.

Što je najgore Lazić ga je zaključao u 3/4, bilo mi je čudno što ga nije vratio na kraju umesto Tea ili Jaga baš zbog odbrane.

Edit : Igrao je onu odbranu kad je napravio faul na De Kolou ali mislim da je trebao više igrati, Maledon nam je napravio dosta problema u 4/4

Edited by Урош19
  • Like 1

Da, ostanak penzionisanog Tea je takođe detalj koji bi mogao da sjebe sezonu. 

Čovjek očigledno može da radi šta hoće i pripaljuje bez savjesti, kao da je u najboljim godinama. Imam osjećaj da on nas vidi kao klub koji treba da bude počašćen njegovim prisustvom.

Nije nas on vala zadužio nešto pa da moramo da trpimo ovo iživljavanje. Za mene će svakako ostati košarkaška legenda ali druže, stani malo. 

• Like 7
  • Thanks 2

pevaće se opet Teu i ne samo njemu i Luki i Dedi i svakom igraču kad se vidi da se trude i doprinose ekipi

ali nije Zvezda ničija igračka pa da se igra sa njom kako mu se prohte, nikad nije dobro da jedan igrač bude iznad ekipe i trenera,

nikad to sreću nije donelo a neće ni sa veteranom Teodosićem

mora ekipa i trener prvo između sebe da se dobro pogledaju u oči i raščiste šta žele i koliko su spremni da jure dobar rezultat ove sezone 

Edited by Perkos2
  • Like 1

27 minutes ago, Урош19 said:

Pa ni Žoca ne svrstavam u ekstra klasu više, bio nekad.

Klasa jeste, ekstra klasa je bio sve dok ga Ataman nije svrgnuo sa trona u Turskoj. Tu je pocela njegova priprema za penziju.

• Like 1

Komšije imaju problem da im je trener veći od kluba.

Mi imamo problem da nam je igrač iznad trenera, a klub ko zna ko vodi.

Ni jedno ni drugo ne valja. Ako nemaš jasno postavljenu hijerarhiju, ostaje ti divlji zapad.

• Like 1

Ozbiljno da se zapitaju i Janis i uprava gde nas vodi ovaj Teo "hold my beer" performans od sinoć jer ume on i jače od toga. Upravo predstojeći i nikad važniji derbi je tekma u kojoj je manji rizik da Teo bude van rostera nego da mu se opet dozvoli ovaj level privatizacije i bahaćenja. 

Sinoć je sve što mu nije posao odradio angažovano i iz sve snage: suflirao je ili zanovetao svima redom od igrača preko trenera pa zaključno sa sudijama i zapisničkim stolom. Ne mogu da zamislim šta tek radi po svlačionici ako mu je trener u lajvu dozvolio da ovako preuzme žurku. 

Nonšalatno je opet bacao cirkuske zapaljene bodeže u klaču i to vezanih očiju iz akcije koju je sam sebi nacrtao.

Ako je i nije nacrtao, smisli je on u sred napada kao dva puta kada je Jagu oteo loptu dok ovaj postavlja igrače.

Meni deluje kao da nas je wanabe Gary Payton doterao do duvara.

On sam da ga usuče...neće.

Ne treba Mišo moj jače od ovoga ako Boga znaš.

Edited by Wingwalker
  • Like 7
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, JPM said:

Ako nemaš jasno postavljenu hijerarhiju, ostaje ti divlji zapad.

Koristan ovo samar moze biti ako se srede odnosi unutar ekipe, taman na vreme ... to cemo videti vec na sledece 2 u Areni. Pa da vidimo od cega smo napravljeni ove sezone ... ako smo pravi, ne brinem za playoff i bez doselekcije. Za nesto vise, ipak mora

52 minutes ago, Урош19 said:

Što je najgore Lazić ga je zaključao u 3/4, bilo mi je čudno što ga nije vratio na kraju umesto Tea ili Jaga baš zbog odbrane.

Edit : Igrao je onu odbranu kad je napravio faul na De Kolou ali mislim da je trebao više igrati, Maledon nam je napravio dosta problema u 4/4

Taj deo si u pravu, dok ga je Laza cuvao, najmanje je ludeo.

• Like 1

Polako za derbi ne znam otkud toliki pesizam i misljenje kako cemo izgubiti, da li ste vi uopste gledali njih? Mislim ako jeste a verovatno jeste onda bi trebalo da pucate od optimizma a ne pesizma... Da li neko od upucenih zna kolika pauza ceka Nedovica? Nedovic juce da je igrao dobili bi lagano do duse zavislo bi od toga da li mu je dan ili nije...

32 minutes ago, Perkos2 said:

nikad nije dobro da jedan igrač bude iznad ekipe i trenera,

nikad to sreću nije donelo a neće ni sa veteranom Teodosićem

mora ekipa i trener prvo između sebe da se dobro pogledaju u oči i raščiste šta žele i koliko su spremni da jure dobar rezultat ove sezone 

Ne bih da budem Teov advokat, ali, veruj mi, on pomaze i na tajm-autima vrlo konstruktivno. On sa klupe vidi akcije koje igraju protovnicki timovi pre strucnog staba I odmah se dere gde ce trebati pomoc. I najcrnje...ili najbolje: sve sto sam ja video/cuo- uvek je u pravu. Na njega treba gledati kao deo strucnog staba koji ne bi trebalo da igra vise od 15 minuta.

• Like 6
  • Thanks 1

14 minutes ago, Wingwalker said:

Ozbiljno da se zapitaju i Janis i uprava gde nas vodi ovaj Teo "hold my beer" performans od sinoć. Upravo predstojeći derbi je tekma u kojoj bi manji rizik bio da bude van rostera nego da mu se dozvoli ovaj level privatizacije i bahaćenja. 

Sinoć je sve radnje radio sem odbrane: suflira ili zanoveta svima redom od  igrača preko trenera pa zaključno sa sudijama i zapisničkim stolom. Nonšalatno baca cirkuske zapaljene bodeže u klaču i to vezanih očiju iz akcije koju je sam sebi nacrtao.

Ako je i nije nacrtao, smisli je na sred našeg napada kao dva puta kada je Jagu oteo loptu dok ovaj postavlja igrače.

Meni deluje kao da nas je wanabe Garry Payton doterao do duvara. Ne treba jače od ovoga.

Ovo nije tacno.

U poslednja 2 minuta nista nije igrano za Tea, niti se on guzio da nesto uzme.

Dato je Kodiju da resava svaki put, jednom je nakon izbacenog pasa pogodio Kenan i jednom je Filipu sviran faul na kraju.

Dva puta je Kodi probio, jednom pogodio jednom nije.

Sve to vreme Teo je u igri ali nema bitan uticaj na napad, ni pozitivan ni negativan.

Tu je veci problem sto umesto Tea u igri nije bio Jago koji je bio raspolozen i koji nam je uz Kenana najbolji klac igrac u ekipi, kako god to zvucalo.

Mozemo da pricamo o tome da nema potrebe da nam Teo igra odlucujuce minute, narocito kad nije u ritmu, ili da igra previse i naustrb igraca sa kojima nase petorke dobijaju na cvrstini i jacini (treca cetvrtina).

Ali da je Misa zli bahati starac koji uzima suteve mimo trenera i ekipe svaki dan i propisno nas unistava - to jednostavno nije tako.

Na momente mozda lici na to, ali prosto nije, vrati poslednju cetvrtinu od sinoc i videces.

• Like 11
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, Nenadd said:

Ovo nije tacno.

Dato je Kodiju da resava svaki put, jednom je nakon izbacenog pasa pogodio Kenan i jednom je Filipu sviran faul na kraju.

Sve to vreme Teo je u igri ali nema bitan uticaj na napad, ni pozitivan ni negativan.

Tu je veci problem sto umesto Tea u igri nije bio Jago koji je bio raspolozen i koji nam je uz Kenana najbolji klac igrac u ekipi, kako god to zvucalo.

Mozemo da pricamo o tome da nema potrebe da nam Teo igra odlucujuce minute, narocito kad nije u ritmu, ili da igra previse i naustrb igraca sa kojima nase petorke dobijaju na cvrstini i jacini (treca cetvrtina).

Ali da je Misa zli bahati starac koji uzima suteve mimo trenera i ekipe svaki dan i propisno nas unistava - to jednostavno nije tako.

Na momente mozda lici na to, ali prosto nije, vrati poslednju cetvrtinu od sinoc i videces.

Šutnuo je 7 trojki sinoć za nepunih 18 minuta. Koliko je trebalo da uzme da bi se tako nešto reklo? 10ak?

A opet, ako ih nije uzeo mimo trenerovih zamisli, neka se zapita Sferopulos šta nije u redu s njim kao trenerom. 

• Like 1

10 minutes ago, Nenadd said:

Ovo nije tacno.

Svaka cast imenjace na poznavanju materije i prezentovanju iste ... uzivanje je citati tvoje upse, hvala.

Ali da treba vise samokontrole, treba ... valjda ce on i Janis naci pravu meru

Edited by Plant
  • Love 1

Nije Teo da se nesto bahati, on jedino ovako i moze da igra u ovoj fazi karijere kada gotovo da ne moze da dodje do kosa i oslobodi se jednostavnog pritiska na loptu. 

Da udje, pripali koju trojku dok je svez, povuce kontru. 

Problem je sto uzima poslednje suteve na utakmicama, to nikad nije znao ni u prajmu.

• Like 2