Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

408 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      324
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      165

Recommended Posts

1 hour ago, Todo said:

To je cena mislim na ugovor. Ako hoćeš pripaid, da možeš da otkažeš bilo kada mislim da je 1500 ( bar je tako bilo).

EL Tv je super cena, ali su strani komentatori. Ko želi Plavša VS Ilija, onda EON/SBB...

Nije cena na ugovor. Bukvalno klikneš na paket i ostaviš podatke sa kartice. Ništa ne potpisuješ. Ako nećeš da nastaviš samo obrišeš karticu ili skloniš novac sa iste. Meni se desilo da je kartica istekla, dobio novu i zaboravio da promenim podatke. Primetio posle desetak dana kad sam hteo da gledam nešto pa mi prijavilo grešku. Pozvao korisnički servis, rekli mi da nije prošla uplata i da proverim karticu. Zamenio podatke za karticu i odradio kupovinu ponovo.

1 hour ago, strah od vozova said:

Zar taj paket nije ukinut? Ja sam ga imao i kad mi je istekla visa kartica vise nisam mogao da ga obnovim jer je ukinut.

54 minutes ago, fillam said:

Mislim da ne postoji više u ponudi, mada sam ja uspeo da nastavim da obnavljam ovog leta i nakon menjanja kartice.

Nije ukinut paket. Obnovio sam ga ovog meseca.

https://cg.eon.tv/eon-sport/

Bukvalno piše

15 sportskih kanala u EON Sport paketu
bez ugovorne obaveze

Edited by Knipex
  • Like 1

2 hours ago, Knipex said:

EON Sport paket košta 799 dinara mesečno. U paketu su svi SK kanali, N sport i fight channel. Godinama unazad ga koristim. Može da se koristi 1 TV i 3 mobilna uređaja.

@Plavi Dres

Eto vidis 🙂 Ja placam neki paket 1300 zbog Nove I N1. Za reklamu sam se zezao, ali posto imam Supernova (zbog Arena), SBB regular sam pridodao otkad vise nije mogla ona fora sa tudjim nalogom.

23 minutes ago, Knipex said:

Nije cena na ugovor. Bukvalno klikneš na paket i ostaviš podatke sa kartice. Ništa ne potpisuješ. Ako nećeš da nastaviš samo obrišeš karticu ili skloniš novac sa iste. Meni se desilo da je kartica istekla, dobio novu i zaboravio da promenim podatke. Primetio posle desetak dana kad sam hteo da gledam nešto pa mi prijavilo grešku. Pozvao korisnički servis, rekli mi da nije prošla uplata i da proverim karticu. Zamenio podatke za karticu i odradio kupovinu ponovo.

Bukvalno piše

bez ugovorne obaveze

Да ли може то да ради на мтс мрежи? Пошто кад год сам хтео да гледам преко еон спортклуб онда ми није дало кер је други оператер.

• Like 1

28 minutes ago, Knipex said:

Bukvalno piše

bez ugovorne obaveze

Kada ides na kupi Online pise da stranica ne postoji...

4 minutes ago, Николица said:

Да ли може то да ради на мтс мрежи? Пошто кад год сам хтео да гледам преко еон спортклуб онда ми није дало кер је други оператер.

Moze da radi, ali ne postoji vise u ponudi taj Paket...

• Like 2

45 minutes ago, Knipex said:

Bukvalno piše

bez ugovorne obaveze

Par stvari, link je za EON u Crnoj Gori, dugme 'Kupi' vodi u error stranicu, a prebacivanjem na srpsku verziju sajta ni ne postoji opcija za EON sport. Biće da je neka catched verzija sajta koja stoji tu. Znam da ga nema zbog vratolomija nekoliko poznanika da ga uzme po početku EL sezone.

• Like 1

Daum je bas posten igrac, kao i Gidraitis. Nejasno mi je da nekom takvi likovi strce ili smetaju. Nije mlak, nije sisast, mogao bi bolje da sutira, ali ne igra uopste van tima, niti se precenjuje, niti steka. Moze da iznervira, kao ono sto nije spustio Petrusevu, ali bas je zahvalan i ima mesta u ovoj ekipi. Melem za dusu posle Davidovca. 

I ne treba nam pojacanje, kliknuli smo konacno, treba da jasemo na ovim talasima. 

Edited by Markoss
  • Like 39
  • Ha-ha 1

11 minutes ago, Markoss said:

Daum je bas posten igrac, kao i Gidraitis. Nejasno mi je da nekom takvi likovi strce ili smetaju. Nije mlak, nije sisast, mogao bi bolje da sutira, ali ne igra uopste van tima, niti se precenjuje, niti steka. Moze da iznervira, kao ono sto nije spustio Petrusevu, ali bas je zahvalan i ima mesta u ovoj ekipi. Melem za dusu posle Davidovca. 

I ne treba nam pojacanje, kliknuli smo konacno, treba da jasemo na ovim talasima. 

Da li smo kliknuli videćemo večeras. Tj.potvrditi.

• Like 2

7 minutes ago, Stefi88 said:

Naravno da nam treba pojacanje, ali bas pojacanje Tipa Motli ili neki drugi proveren igrac...

Petrusev je odigrao dobro, ali oslanjati se samo na njega naredna 2 meseca je bas rizicno...

CMM- Kenan- Kalinic- Daum- Petrusev

Imamo startnu petorku koja je kvalitetna. Ne vidim gde bi to bas pojacanje stalo i cije bi minute uzelo. Petrusev je dokazao preksinoc da je korektna PF, ali brutalna C, kao i xy puta pre toga. Nema tu minuta za Motlija ili bilo koga, pogotovo kad se Bolomboj vrati. Jedino da dovedemo bas pojacanje da igra 10 minuta umesto Plavsica.  

Na sve to imamo - Jaga, Nedovica, Gidraitisa koji zahtevaju 15-25 minuta, jer su takav kvalitet, plus role playere poput Tea, Dobrica i Plavsica. I Bolomboj kad se vrati.

Nece nam EL sezona propasti zbog Plaviscevih 10 minuta. Ne raspada se ni blizu kao Davidovac prosle godine ili Luka ove, tako da prezivecemo.

Edited by Markoss
  • Like 13
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1

4 minutes ago, Markoss said:

Imamo startnu petorku koja je kvalitetna. Ne vidim gde bi to bas pojacanje stalo i cije bi minute uzelo. Petrusev je dokazao preksinoc da je korektna PF, ali brutalna C, kao i xy puta pre toga. Nema tu minuta za Motlija ili bilo koga, pogotovo kad se Bolomboj vrati. Jedino da dovedemo bas pojacanje da igra 10 minuta umesto Plavsica.  

Na sve to imamo - Jaga, Nedovica, Gidraitisa koji zahtevaju 15-25 minuta, jer su takav kvalitet, plus role playere poput Tea, Dobrica i Plavsica. I Bolomboj kad se vrati.

Nece nam EL sezona propasti zbog Plaviscevih 10 minuta. Ne raspada se ni blizu kao Davidovac prosle godine ili Luka ove, tako da prezivecemo.

Ipak sve zavisi od toga koliko će dugo potrajati dok se Bolomboj ne vrati, ako imaju precizne prognoze da se vraća do Nove godine onda se možda može i bez pojačanja ali ako je pitanje da li će Bolomboj biti spreman pre februara onda je rizik ostaviti samo Petruševa da vodi borbu pod košem. Nije to baš laka odluka i treba dobro procenti.    

• Like 7

Sa ovakvom igrom, kao protiv Monaka, kao i sa oporavljenim Bolombojem, jedina pojačanja su nam trajno premeštanje na tribine Davidovca i Mitrovića. Laziću je smanjena minutaža, Teodosić će da bira utakmice, ostali da grizu. Čak i od Dobrića očekujem da zablista. Nema veze što će Petrušev kao četvorka da igra peticu. 😏  

• Like 1

10 minutes ago, Perkos2 said:

Ipak sve zavisi od toga koliko će dugo potrajati dok se Bolomboj ne vrati, ako imaju precizne prognoze da se vraća do Nove godine onda se možda može i bez pojačanja ali ako je pitanje da li će Bolomboj biti spreman pre februara onda je rizik ostaviti samo Petruševa da vodi borbu pod košem. Nije to baš laka odluka i treba dobro procenti.    

Možda ima veze i sa unutrašnjom kohezijom tima. 

Poslije dosta lutanja reklo bi se da smo sad ipak na putu jasnijoj raspodjeli uloga i minuta. Nov igrač bi mogao da donese disbalans. A onda tek treba da se vrati Bolomboj. Možda je stvarno bolje da se oslanjamo primarno na Petruševa, a Plavšića i Mitra koristimo koliko je moguće.

Utakmica sinoć je dobar model za to, iako je svaki protivnik različit i svaka utakmica drugačija.

Svidja mi se ova postavka sa Rokasom i Kalinom na 3 i 4. Tako nesto i Fener igra sa Pierom i HD ... zajeban spejsing se tu pravi pa onda ima mesta za Kodijeve ulaze. Plus Daum na sve to ... ali ako hocemo medju 6, centar bas treba

Edited by Plant
  • Like 3

28 minutes ago, Markoss said:

Mogu da se slozim donekle ako ce Bolomboj uskoro vraca, ali pitanje je Kada se Bolomboj vraca i koliko ce mu trebati da se vrati na nivo pre povrede... Ako nece pre Februara onda je po meni rizik igrati tu samo sa Petrusevim koji mora da se cuva licnih gresaka i da drzi nivo forme od preksinoc 3 meseca npr jer su mi prve izmene Luka o kome je eve receno i Plavsic koji je bas tanak trenutno na Aba nivou...

Ako vec jure Motlija onda je neko iz kluba tj Janis procenio da nam tu treba igrac, ako je promenio misljenje zbog jedne utakmice protiv Monaka onda je to bas neozbiljno...

• Like 2

2 minutes ago, Creed Bratton said:

Ima li nekih informacija igraju li Sako i Nando? Dosta bi nam olaksalo posao da bar jedan od njih preskoci vecerasnji mec.

Nando ce verovatno igrati a za Sakoa se jos uvek ne zna,bar koliko se da procitati

• Like 1