Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

Treba pohvaliti i medicinski tim koji je uspeo da oporavi penzionera za čitavih 16 minuta večeras posle povrede zgloba od pre dva dana. 

Ako i treba. Prvi plej CMM deli minutazu na ravne časti sa drugom dvojicom. Nemoj slučajno da dobaci do 30 min....

Nemoj da nam se naljuti Teo, ..on večeras hoće da igra...mozda vec sledeću neće hteti da igra

• Like 11

Jos ne vjerujem sta smo mi prosuli veceras.

Davali smo im poklon za poklonom. Ovo je trebalo da bude rijeseno jos u 3/4. 
Ne zelim da vjerujem da smo ovako glupa ekipa.

Janis veceras ubjedljivo najgluplji.

Tesko je ostati normalan na ovo sto nam se svaka dva-tri dana desava.

Svaki zivac su mi iskidali..

• Like 8

5 minutes ago, Igor_ said:

Panata je inace sa Kariba, odmarali 20 dana pun pansion. Ne pisi stvari u koje ni sam ne verujes. 

Nije za poređenje potrošnja PAO-a kući i nas u Litvaniji.

• Like 2

Sigurno ste svi videli da Teo ne moze da izdrzi nikakav kontakt, uvek su mu izbijali lopte na prodoru. 

A ovo je ko zna koji put da on baca ciglu na zadnjem sutu. Ne razumem vise majke mi, on je apsolutna kontra od klacera.

Teo moze da igra sve ali zadnji napad ne.

• Like 13

2 minutes ago, Borky said:

Ljudi nema ovde veze ko je sutirao na kraju, ko god da je sutnio promasio bi. Nije bilo Teodosica protiv Barcelone a ni protiv Zalgirisa. Jednostavno mi smo ok ekipica,borbena al gubitnicka gdje se svima skupe jajca kad se resava. Uzmes primjer ovih ekipa od kojih smo gubili ove zavrsnice i vidis da oni ne mase zadnjih 5min,hladni kao spricer. 

Možda, ali bar neka šutira igrač koji ima 6/7 za tri večeras, a ne veteran sa šutem 1/4 do tada. Puka logika je u pitanju.

• Like 4

Just now, ScepanScekicSto said:

bez obzira...

oni su vas dobili sa 6 pogodjenih trojki a sutnuli su 21

Skoro 30 poena vise ste dali

Kako bez obzira, da smo imali centra gurali bi u reket nesto, balansirali bi tu pricu i rutinirali protivnika. Ovako... Od visokih 5 poena . Daum i Plavsic. Mitrovic krompiric malo veci. Petruseva ne racunam on je ok samo da se uhoda malo. 

• Like 1

2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

i da, stvarno nisam ocekivao ovakvo pljuvanje ovde, igrali ste protiv mnogo ozbiljne ekipe.. i drzali ste se dobto... sta mi da kazemo posle onakvog epskog raspada

Kontekst 3 utakmica koja je izgubljena posle neizvesne zavrsnice jbg.Malo to dodaje na gas.

• Like 1

Bravo milose dosao si u tvoju Zvezdu kad jos mozes nesto da das. Drugacije ne bi bilo fer kako si rekao. Dosao si da biras utakmice, da biras kad ces da pokusas da igras odbranu gde si najveca rupetina ikada trenutno u Evropskoj kosarci. Dosao si da budes masina za izgubljene lopte i za glumljenje heroja u daj Boze poslednjoj sezoni u karijeri. Dosao si da bi to dao tvojoj Crvenoj zvezdi. 

Jos bi ti svasta rekao ali nema potrebe, dovoljna kazna ti je sto si ovakva licemercina.

• Like 5
  • Ha-ha 1

6 minutes ago, JPM said:

Ovo nema veze sa istinom. Panatinaikos je zverski jak tim. Odbrana koju su igrali u drugom poluvremenu je za udzbenike.

Jesmo svi tuzni ali ovi su nas makar posteno dobili.

Zverski jak na papiru, na kom ni mi nismo losi. Realnost kaze da je panata veceras jos trebala da sama sebi postigne 6-7 poena da bi nam pomogla, al eto, ne dadose i jebiga...

4 minutes ago, Don Dusko said:

Yago je nesto i igrao al Teo sem onih 5p sto je vezao uglavnom nista.

Jbg i onda uzme onaj sut na kraju.

Bezobrazno od njega.

Nije normalno da Yago igra više od CMM...CMM je prvi plej i mora da igra u ovakvim utakmicama 30 min, stvarno ne razumem njegovih samo 18 minuta večeras...

Teodosic koji bira kada će da igra,  koji očigledno glumi povredu, večeras sakuplja 15 min, I uzima da rešava sut..

Bolje nismo ni zaslužili 

• Like 4

1 minute ago, Borky said:

Ljudi nema ovde veze ko je sutirao na kraju, ko god da je sutnio promasio bi. Nije bilo Teodosica protiv Barcelone a ni protiv Zalgirisa. Jednostavno mi smo ok ekipica,borbena al gubitnicka gdje se svima skupe jajca kad se resava. Uzmes primjer ovih ekipa od kojih smo gubili ove zavrsnice i vidis da oni ne mase zadnjih 5min,hladni kao spricer. 

Pa nisu se skupila jajca Kenanu, Petrusevu, pa ni Jagu. Skupila su se dvojici tipova kojima su skupljena oduvek, uvek i zanavek.

Ovo je kao da Baskoniji resava utakmicu Rajeste pored zapaljenog Hauarda. Pakao.

Pritom skoro celo poluvreme igramo sa 4 igraca, jer Plavsic ne postoji ni na jednom kraju parketa. Krv smo propisali dok se nije setio da ubaci Petruseva.

• Like 6
  • Thanks 2

Just now, No name said:

Nije normalno da Yago igra više od CMM...CMM je prvi plej i mora da igra u ovakvim utakmicama 30 min, stvarno ne razumem njegovih samo 18 minuta večeras...

Procitaj moje postove, ja ne kazem da je Yagisina minutaza normalna.

No on je u 4Q imao 5p i 2-3asistencije koja je jedna za Petruseva za trojku jbg.

I ja bi najradije video CMM-a za 30minuta.

Al ne mozes kada gledas da podelis na 3 pleja. Bezpotrebno.

Nije ni cudo sto je u Kaunasu imao 30 minuta(blizu ili toliko) cim nije bilo Tea the goda.

10 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Teodosić gađao Čildresa jbg. 

Ja reko gađao nekog sudiju na kraju. I onda se brzo setih čuvenog F4 i zacerekao sam se. Idi bre Dropkick jebo te patak.

• Love 1

1 minute ago, Jelencom said:

Šteta,baš smo mogli ovo dobiti.

Muka što je četvrta u nizu,3 u infarkt završnicama.

Ipak vidim da imamo dobar tim,siguran sam da slijede dobri dani

Ja uopšte ne brinem iskreno, pretežak raspored i ako se pogledaju upisi pre početka sezone ovaj skor nam je bila optimistična prognoza hahahah. Naravno ostaje žal  jer smo po svemu prikazanom mogli biti na 5 ili 6 pobeda, ali po prikazanoj igri do sad očekujem dobre rezultate do polusezone.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Ponosan na ekipu. Na timčinu. Na sve sem  Nedovića...vazda fejk pogadžača na baterije kada je najbitnije. Nek ga je sramota pismeno nacrtane i odigrane akcije da ostane sam kao duh i da nam se svina usere u ovaj petak mrtvi. Taj šut je i mogao da udje ali taj izgubljeni napad, ta lopta mu je data u u ruke jer su svi več izgoreli od ujedanja Panate...imaš skil, imaš iskustvo ali mudo nemaš. Sram te bilo ciganine. Bazilac, midžet sa hercom uzima dva prodora i trojku koju je propustilo dete Zvezde.

Alibi salonac i instagram ciganin.

Sram te bilo pozeru.

Edited by Wingwalker
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 2

4 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Meni je fascinantno da ste vi izgubili pored 15 datih trojki ejt to je cca 60% vasih poena

15 datih trojki uz procenat šuta 50% za 3. 

Ukanalile su nas glupave odluke Nedovića i Jaga kada se lomilo, silovanje Teodosića i neverovatne izgubljene lopte Kalinića. Jedino Kaliniću mogu da progledam kroz prste jer se svaku utakmicu kida i bori. Kenanu svaka čast, borio se i vukao koliko je mogao.

Kodiju želim da ode na najbližu mesaru i kupi muda ili da ih traži od deda mraza za Novu Godinu. Plavšić isto to da uradi sa mozgom. Giedraitis da traži šut koji je negde zagubio. Mitrović novi klub. 

• Like 6