Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

7 minutes ago, NikolaTest said:

Gde dobar termin od 19h, skakace nam deca na glavu jos ne smes da psujes pred njima 😄

A ovo ce biti utakmica koja ce iziskivai mnogo psovki, osecam.

Samo jos i da se smejemo na kraju.

Sreća moji pa se baba i deda zaželeli malo i skupljaju direktno iz vrtića 😄

Sklonite bre tu sliku Ulanovasa, nemo me nervirate od ranog sutra. Bude li taj opet u finišu nešto rešavao poludeću.

• Like 3

Žalgiris ono kad pogledaš roster malo koga tu imaš da se uplašiš, ali u praksi svaki igrač im je upotrebljiv i ima svoju ulogu. U Kaunasu nikad nema laganice nego mora da se radi za svaki koš. Ja se najviše pribojavam Francisca jer je on taj tip igrača koji može da izađe izvan šablona i da se zapali. Tamo gde su oni najjači - na SF (Brazdeikis, Mitchell, Ulanovas, Syrvidis, Butkevičius) i mi smo jaki i to je dobra stvar, ne sećam se baš da nas je neko sa krila urnisao ove sezone. Očekujem dobrog CMM-a sad kad je Teo ostao kod kuće da peče rakiju, moraće da povuče. Bez Nedovića nam šanse drastično padaju ali ja mislim da su ga naši čuvali malo za EL prethodne nedelje i da će igrati.

• Like 8

Nema više Evansa, Hejsa i onog odvratnog Smitsa , svi su igrali odlično protiv nas

stvarno mislim da je red da zbijemo redove i pokažemo ozbiljnost, zajedništvo i profesionalnost.

Ovo je utakmica i ekipa koju kad rešiš i dogovoriš se unutar ekipe da odigraš maksimalno možeš da pobediš.

Pa kako mi hoćemo.

• Like 5

Ako moze nasa centarska linija da se oproba protiv nekoga, to je protiv Birutisa, deda Danstona i ludog Smajlija.

Birutis je protiv Makabija imao najsmesniji pokusaj suta koji sam video, neko polaganje odozdo sa 4-5m od kosa, naravno air ball. Smesnije je bilo cak i od onog Plavsinog pokusaja preko glave sa Tavaresom.

Da izjavim nešto za dnevnik po cenu lađenja, nek ide život. Izbole me spolovilo šta misli o nama istraumirana sovjetska pripizdina. Toliko su prsli od kompleksa u poslednje vreme da i sebe antiputinovca smatram hardcore rusofilom tih 2 sata sa njima. Potpuno nebitni likovi sa tom svojom naduvanom istorijom košarke kojom mlataraju kao da su je lično izmislili. Dobijamo večeras, zinat. 

Edited by Molina23
  • Like 14
  • Love 3
  • Thanks 2

Tacno se ne mogu sjetiti jesmo ikada duplo kolo prvu igrali kod kuce? Cak mi se cini da mi imamo najvise dupli kola gdje oba puta gostujemo. 

Kad orvu gostujemo uvjek bude trosenje i takvi iscrpljeni docekujemo ekipu koja je kod kuce imala rekreativnu utakmicu.

Mozda gresim al nekako kojeg god duplog kola se sjetim u 90% slucajeva prvu gostujemo ili obe gostujemo.

8 minutes ago, Borky said:

Tacno se ne mogu sjetiti jesmo ikada duplo kolo prvu igrali kod kuce? Cak mi se cini da mi imamo najvise dupli kola gdje oba puta gostujemo. 

Kad orvu gostujemo uvjek bude trosenje i takvi iscrpljeni docekujemo ekipu koja je kod kuce imala rekreativnu utakmicu.

Mozda gresim al nekako kojeg god duplog kola se sjetim u 90% slucajeva prvu gostujemo ili obe gostujemo.

mislim da je lani bilo Virtus i Pao duplo kolo u BG

Partizan ih je rutinski dobio sve 4 utakmice prethodne dvije godine,naročito u gostima,tako da može se s njima i tamo..Nadam se da je Nedović 100% spreman i da će Jago biti u elementu.Od Kodija na ovom gostovanju ne očekujem puno.Mislim da i ovakvi ne bi trebali biti nešto inferiorni pos košem.Po meni dobija ekipa koja odigra bolju odbranu.

15 minutes ago, Borky said:

U proslom duplom kolu ste jedini imali dva dana pauze izmedju dve utakmice.