Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

Razmisljam da li je moguce da ovde ljudi strepe hocemo li registrovati Petruseva na vreme za Zalgiris, a covek potpisao pre 5 dana. 

Onda se setim ove face:  spacer.png   i pocne i mene da obliva hladan znoj...

• Like 4
  • Ha-ha 32
  • Tuzno 1

26 minutes ago, Урош19 said:

Ne rade tolike budale u upravi pa da ne uspeju da registruju Petruševa za duplo kolo, nz što se neko uopšte brinuo.

Ne znam da li si ozbiljan, ali pričamo o klubu koji je poslao Topića na pozajmicu, a onda ga poveo na EL gostovanje, dva dana nakon što je registrovan za FMP.

• Like 3
  • Ha-ha 10

31 minutes ago, srlepajce said:

Sto znaci da Plavsa ostaje :lol_2:

pa pokazao znakove života u Zadru. ako ništa drugo barem mu neće skidati loptu sa glave igrači za 10-15 cm nižu u minutama koje provede na terenu. sirov je po pitanju tehnike ali drčnosti mu ne fali.

• Like 3

2 minutes ago, bodo said:

pa pokazao znakove života u Zadru. ako ništa drugo barem mu neće skidati loptu sa glave igrači za 10-15 cm nižu u minutama koje provede na terenu. sirov je po pitanju tehnike ali drčnosti mu ne fali.

Sa njim treba da se radi, sto sumnjam da ikoga zanima. Pre ce se dovesti neki Gilespi i sl.

Da je zahvatio onu eru Radonje ili Duleta V. , sisteme i kada si morao da gradis igrace pa ajde

Nije on mator za napredak imajuci u vidu poziciju 

• Like 4

1 hour ago, Placebo Lone star said:

Do 105 pa opet sto se kaze.

Kako god prosli ove sezone, svidja mi se sto se oslanjamo na mlade domace igraca. Drago mi je da nam je to postao TM.

• Ha-ha 3

Na prvi pogled, sve je idilično u “Žalgirio areni” na startu sezone. Međutim, kada se detaljnije analizira, možemo da vidimo da je situacija u timu Andree Trinkijerija prilično specifična.

Pre svega, italijanski stručnjak možda i neće voditi tim na duelu sa crveno-belima. Propustio je prethodnu utakmicu jer se nije osećao dobro i zasad nije poznato da li će se vratiti na posao do duela sa Zvezdom.

Na utakmici koju je Trinkijeri propustio, Žalgiris je doživeo poraz. Tautvidas Sabonis nije uspeo da spreči neuspeh protiv Vulvsa iz Viljnusa, a bio je to već drugi kiks litvanskog šampiona u domaćem prvenstvu, što ukazuje na određene probleme. Na startu sezone najveći rival Ritas bio je bolji od najtrofejnijeg tima Litvanije.

Mala, kucaj mi Ulanovas daje 24 u poslednjoj četvrtini i dvojku bez hendikepa. 

• Ha-ha 6

Petrušev će nam "iz aviona" odmah mnogo značiti. Birutis - Dunston - Smajli je centarska linija protiv koje čak i naš trenutni tandem pod košem može da se oproba. Ja mislim da sigurno nećemo razbijati banku za nekog centra koji će ionako otići u drugi plan kad se Bolomboy oporavi. Verovatno je pokušano sa Kabengeleom kao relativno jeftinom opcijom, nije prošlo. Bilo bi potpuno suludo da plaćamo obeštenje i milionske ugovore nekom Motleyu ili Jekiriju, a to čak i nisu igrači koji nam previše podižu plafon niti su Janisovi tipovi centara. Petrušev može na 5 a na 4 kao i do sada, s tim što se Deduška seli trajno na tribine. Protiv PAO i Lessorta nam ne bi pomogao previše nijedan od pominjanih centara tako da je najracionalnije da idemo sa ovim što imamo, da se da podrška i poverenje ovoj dvojici da ne zaseru previše i da se molimo da povreda neće uticati trajno na Bokijevu eksplozivnost i brze noge.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 10
  • WOW 1

14 minutes ago, Chaos Is Me said:

Petrušev će nam "iz aviona" odmah mnogo značiti. Birutis - Dunston - Smajli je centarska linija protiv koje čak i naš trenutni tandem pod košem može da se oproba. Ja mislim da sigurno nećemo razbijati banku za nekog centra koji će ionako otići u drugi plan kad se Bolomboy oporavi. Verovatno je pokušano sa Kabengeleom kao relativno jeftinom opcijom, nije prošlo. Bilo bi potpuno suludo da plaćamo obeštenje i milionske ugovore nekom Motleyu ili Jekiriju, a to čak i nisu igrači koji nam previše podižu plafon niti su Janisovi tipovi centara. Petrušev može na 5 a na 4 kao i do sada, s tim što se Deduška seli trajno na tribine. Protiv PAO i Lessorta nam ne bi pomogao previše nijedan od pominjanih centara tako da je najracionalnije da idemo sa ovim što imamo, da se da podrška i poverenje ovoj dvojici da ne zaseru previše i da se molimo da povreda neće uticati trajno na Bokijevu eksplozivnost i brze noge.

Petrušev u redu, ali pomentu dvojac bez kormilara ne može da izadje na kraj sa Kamenjašem, Zganecom i Krešimirom Ljubičićem (Aba starovima) , tako da nemaju šta da traže ni sa gore pomenutim...Taj Birutis koliko god nama delovao ograničen protiv nas bude blizu dabl/dabl učinka, isto će biti i sad. Ako Petrušev udje u faulove, čemu nije stran, neka nam je Bog u pomoć kada istrče ove dve vedete koje trenutno igraju sve samo ne košarku...

Tri godine gubimo za redom na nestvaran način u Litvaniji, da li je red da padnu napokon, odlučiće baš doprinos od visokih igrača....i naravno Ulanovasa koji se pali u zadnjih 10min. Valjda Kalina može da ga zakrpi da bar dole na postu nas ne malterita kao inače.  Nedović mora biti u timu, mada mislim da mu oni ne leže jer će ga prebiti, a on ne voli baš takve utakmice, pogotovo van Bg.

Nadam se da možemo do brejka.

• Like 1

Mislim da su naredne dve utakmice one koje nam definišu sezonu. Jeste rano i jeste da smo bez startnog centra i sa Petruševim "iz aviona" ali mi ako izgubimo obe vidim ponovljeni scenario prošlih sezona. Ne toliko zbog samog skora koliko zbog mentalne jačine. Ako dobijemo jednu možemo da se nadamo nečemu. Sa obe dobijene da ne pričam..

Ovakva gostovanja konačno moramo da prelomimo ako hoćemo u top 8, a i odbrana domaćeg terena je obavezna ako smo ozbiljni. Imali smo nesrećni kiks sa Barsom, ne smemo dozvoliti toga previše..

• Like 1

6 minutes ago, Night wolf said:

Mislim da su naredne dve utakmice one koje nam definišu sezonu. Jeste rano i jeste da smo bez startnog centra i sa Petruševim "iz aviona" ali mi ako izgubimo obe vidim ponovljeni scenario prošlih sezona. Ne toliko zbog samog skora koliko zbog mentalne jačine. Ako dobijemo jednu možemo da se nadamo nečemu. Sa obe dobijene da ne pričam..

Ovakva gostovanja konačno moramo da prelomimo ako hoćemo u top 8, a i odbrana domaćeg terena je obavezna ako smo ozbiljni. Imali smo nesrećni kiks sa Barsom, ne smemo dozvoliti toga previše..

Saglasan sam, sa pobedom sutra dočekujemo Panatainaikos i Albu u dobrom raspoloženju, u našoj rupi što bi rekao gardista Stojković , tako da veliki značaj ima gostovanje Želgirisu...

Edited by Filbi
  • Like 1