Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      122
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      99
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      66
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

7 minutes ago, Урош19 said:

Meni je još veći utisak bio kako se šibao sa Monekeom. Prvih par minuta sam u odbrani pratio samo njih dvojicu i imam utisak da Čima nije mogao do lopte

Iz vip lože se sve bolje vidi.

• Like 1
  • Ha-ha 31

1 hour ago, No name said:

Na kom tačno uzorku...U Euroligi je Plavsic igrao čitava dva minuta u Parizu, dok sinoc nije bio u protokolu. Za to vreme Mitrovic je posebno u Parizu pravio dzumbus  sa sve svojih 20 + minuta,  da smo izgubili bio bi jedan od vecih krivaca...U aba ligi Plavsic nije igrao protiv Mornara, dok je u prvom kolu igrao duplo manje od Mitrovica. 

Hoću da kažem mali je uzorak da bi se dovodili zaključci.  Plafon Mitrovica se zna, dok je plafon kod Plavsica još nepoznat . 

Imam osećaj da dovedemo Hardena da bi Mitrovic našao svojih 20 min I da bude medju dve opcije. Kad se pobeđuje sad su svi dobri. Zvezda ima problem pod kosem kad ne igra Bolomboj, I to nikakve pobede ne mogu da zamaskiraju. 

Mora se pružiti šansa Plavsicu, da ima kontinuitet. 

Mitrović nije dobar, to svi znamo. Ali, nije ni baš toliko loš koliko se ljudima čini.

Evo, ti pišeš da je u Parizu pravio džumbus, a s njim na terenu smo imali +1 za 21min igre, nije da nas je ukanalio, pa smo se raspali i izgubili. Još igrao mnogo više nego što treba, jer je Bolomboj ušao u problem sa faulovima.

Sinoć isto solidan, izvukao neke poene u napadu, u odbrani vrlo dobar, imao baš značajnu ulogu u odbrani na Hauardu.

Plavšić je igrao 2.5min jer je za to vreme pokazao da je trenutno vrlo kritičan, a ne zato što ga mrzi trener.

Slažem se za šansu i kontinuitet Plavšiću, ali u ABA ligi. Pa kad tu bude dobar - onda i EL.

Luka se pljuje po navici, i kad treba i kad ne treba. I to tako da se zapitaš da li su ljudi uopste gledali utakmicu. Biće trenutaka za to, sada nije.

Da dodam, Luka mi je najmanje drag član rostera i odavno priželjkujem drugačijeg rezervnog centra.

• Like 2
  • Ha-ha 1

6 minutes ago, pavlaka said:

Kad se setim da smo mi mogli dovesti Rejtona Mejsa prosle zime, a uprava nasa dovela Smarta 😡 

Ovde je bio harikiri kad se on spominjao kao potencijalno pojačanje. Tako da nećemo o tome. 

• Like 13

Fener počeo sa petorkom Boldwin, Gudura, Kolson, Hejs-Dejvis, Sanli.

Nadam se de ce na ovu petorku Sfero da odgovori sa Kalinom na Dejvisu, a Gidrom ili Kobrom na Kolsonu. Bojim se da se prebrzi za Dauma...Daum bi mogao sa klupe kad uđe Meli, njega Šaras koristi kao 4. 

• Like 2

52 minutes ago, Čočo said:

Ovde je bio harikiri kad se on spominjao kao potencijalno pojačanje. Tako da nećemo o tome. 

Sjećam se,divljak i slična priča a čovjek završi u Realu,tako da..

Odlicna utakmica juce. Jesmo sutirali bolje od onog na sta smo navikli, ali konacno su rotacije (1/4 excluded kad je Janis ponovo izmenio 10 igrca) imale smisla, a igra glavu i rep.

Bolomboj je masina. Sve ono sto ti treba od centra je on. 

Kalinica je milina gledati, ne znam jos mnogo sportista sa takvim pobednickim genom. Bukvalno znas da ce kad je bitno da bude na visini zadatka. Ako to vidim ja, vide i osete i saigraci.

Kenan haubica, nema problema s njim, bukvalno mislim da ce svaku utakmicu u EL da isporuci. 

Kodi je pokazao znake zivota, ali mnogo mi je spor nekako, i potpuno bezopasan u pozicionom napadu, ali je dobro distribuirao loptu u nekim trenucima, mada ima tendenciju da je davi. Daum fina trojcica, ali mekan kao zele zeka, hasluje on, ali u svakoj "do or die" situaciji, ostane kratak za milimetar ili bude sporiji za sekund. Skolski deluje svakako, ali mu treba zabraniti blamiranje po TikToku. 

Za Nedovica je ova 6th man uloga idealna, vidi se i da njemu odgovara da nije sav pritisak na njemu. Udje rasterecen, ispred sebe ima startera i doprinese. 

Jago skroz van forme, Gidra isto. Dobric je fino jurio Hauarda juce, ako nisam pobenavio da je to bio on. Davidovac isto korektno za svoje standarde, pa i Luka. 

I vise nam treba C. Na PF mozemo da se skrpimo, ne trpi ni odbrana, ni skok, ni napad (sad kad je Deda limitiran minutazom), ali Luka na C je bas velika kocka. Plavsic sad deluje kao potpuno besmisleno pojacanje, decko ima 26 godina, sta on ima da se privikava na bilo sta. Ilic svojevremeno kao neki top prospekt iz ABA je imao smisla, ali Plavsic ako je ovo realno stanje da ce da igra jednom u nikad je komotno mogao da ostane u Megi. 

Baskonija bez Haurda bas tanka prica, a mi smo ga skroz ugasili. Ne moze Moneke sam, mada je i on dosta bolji igrac, iako ja licno dozivljavam kao da ga konstantno sere i da mu prolazi nesto sto ni on ne zna kako. 

• Like 20

Iskreno, meni malo smeta to izbacivanje tabela posle drugog kola i merenje patke sa ovima preko puta u fazonu gde smo mi, a gde ste vi. Kad god smo se tako neslano sprdali, završilo se pogubno po nas. Polako, tek je početak, pozitivna stvar je što smo mi prethodnih godina gubili na gostovanjima kao što je bio Pariz i prošle godine nismo dobili Baskoniju u Beogradu, tako da su ovo dva veoma pozitivna znaka, ali i dalje treba biti na zemlji, dva kola su prošla, sad nam ide pakleni raspored. Ne mogu ni da zamislim ako bi kojim slučajem dobili sledeće dve u duplom kolu, pa mislim da bi loženje bilo na maksimumu, odmah bi krenulo guglanje F4 tickets.

• Like 3
  • Ha-ha 1

Ako bismo dobili naredne 2 u duplom kolu i opravdano je da krene guglanje za F4 karte 😄
Ako dobijemo jednu da se sutiramo u dupe. 

Ovaj Fener u gostima je bas teska prica i za jace klubove od nas.

Barsa kuci moze da se dobije a i red je. Imamo i dan odmora vise od Barse.

• Like 12

40 minutes ago, Hroničar985 said:

Iskreno, meni malo smeta to izbacivanje tabela posle drugog kola i merenje patke sa ovima preko puta u fazonu gde smo mi, a gde ste vi. Kad god smo se tako neslano sprdali, završilo se pogubno po nas. Polako, tek je početak, pozitivna stvar je što smo mi prethodnih godina gubili na gostovanjima kao što je bio Pariz i prošle godine nismo dobili Baskoniju u Beogradu, tako da su ovo dva veoma pozitivna znaka, ali i dalje treba biti na zemlji, dva kola su prošla, sad nam ide pakleni raspored. Ne mogu ni da zamislim ako bi kojim slučajem dobili sledeće dve u duplom kolu, pa mislim da bi loženje bilo na maksimumu, odmah bi krenulo guglanje F4 tickets.

Ovo je sve sprdanje druže, niko normalan ne kači tabele i gde ste vi a gde smo mi. Imali smo ok raspored, iskoristili ga. Sad imamo jeziv raspored i svaka pobeda će biti baš veliki uspeh.

• Like 6

3 minutes ago, NMX said:

Ovo je sve sprdanje druže, niko normalan ne kači tabele i gde ste vi a gde smo mi. Imali smo ok raspored, iskoristili ga. Sad imamo jeziv raspored i svaka pobeda će biti baš veliki uspeh.

Ja sam se stvarno nadao da niko ne mora ovo da objašnjava.

• Like 1

Just now, JPM said:

Pa po Teči, trener Sferopulos.

Ma, kakvi. Ima izjava Sferopulosa koji kaže da smo hteli i zvali Birča, ali nas je odbio zbog povrede kolena.

Iskreno, ne sećam se ni Čovićeve izjave da je trener hteo Gilespija, a ne Birča, ali ne sumnjam da je bilo tako.

Just now, Horium said:

Meni ne prestaje da bude smešan "teča" nadimak za Čovića. Kako je nastao uopšte? 

Nisam ni ja znao do skoro. Valjda je sam rekao da ga igrači tako zovu od milošte.