Crni Posted Tuesday at 10:00 AM Share Posted Tuesday at 10:00 AM https://www.instagram.com/p/DCMH789Mj1z/?igsh=c2Fub2xscXR3NHZp 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajro(n)Zupic Posted Tuesday at 11:53 AM Share Posted Tuesday at 11:53 AM Tajrik fizicki deluje da je mnogo jak, ali mi cini da to ne korsti mnogo ... npr u skoku, u pozicioniranju i sl. Mozda je to posledica onih brzih licnih gresaka sto je dobijao u prvih par utakmica pa se preterano kontrolise. A ovom utisku doprinose i stalne neke sitne povrede (list, rame, cinimi se i kuk jednom ), nekako deluje svilenkasto (nadam se da ne cita forum 😄) Deluje da moze lako da plane - vidimi da ga strucni stab smiruje kada krene na klupu, vrv ga treniraju da se kontrolise i razmislja. Nadam sa da je sve ovo procesa ucenja, kao sto se popravio sa bacanjima, da ce da eksplodira na vreme 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Tuesday at 01:56 PM Share Posted Tuesday at 01:56 PM Da zamolimo kepa da sutra prikoči malo, ima još utakmica da uzme tu mvp nagradicu. Možda da traži Pennaroyi da ga stavi na pleja, tu bi nam pomogao jako 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Tuesday at 03:10 PM Share Posted Tuesday at 03:10 PM Eh... Da mi je neko pre 2 meseca rekao sledeći scenario: posle teškog EL gostovanja ćemo igrati sa top4 ekipom ABA, pobediti 20 razlike u utakmici gde smo vodili maltene sve vreme, gde je u trećoj četvrtini već bilo +15, a ja ću biti uber nezadovoljan... Ne bih mu verovao. Količina gluposti koju sam video je zaprešćujuća. Ne znam više koga tu ni da krivim. Bio sam kritički nastrojen prema Žocu, ali toliko gluposti nemaju nikakve veze sa postavkom, taktikom, nego jednostavno momenat dekoncentracije samog igrača. Tipa Ife koji prati loptu u aut, da bi ovaj protrčao pored njega i pokupio je, Poku koji baca pas iza leđa i gubi loptu umesto čiste kontre za nas. Pa standardno gluposti sa malim faulovima, bukvalno školske situacije centar na pleja. Naravno, stara tema nepotrebnog pomaganja. Duverioglu zida Tajrika, 4 metra od koša, nikakva pozicija, Karlik ostavlja svog igrača i ide na pomoć, naravno povratno, spotup, primljeni poeni... Na kraju, ostaje i nedefinisan status Majka i Dvejna. Više ne mogu da procenim da li je pitanje šanse i minuta, ili nemogućnosti da se pomogne ekipi. Obojica se trude, Majk baš ide na skok, ali u napadu, kao igrač manje. Dvejn sa druge strane i dalje izgleda odsečeno od ekipe, i kad uradi nešto, to je baš individualno. Sve u svemu, ovo je igra za -20 protiv Barse. Videćemo koliko to može bolje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Tuesday at 03:14 PM Share Posted Tuesday at 03:14 PM Meni Duane izgleda kao basketaš na terenu ispred zgrade. Totalno zalutao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kursula Posted Tuesday at 03:41 PM Share Posted Tuesday at 03:41 PM (edited) Neka se sutra ponovi ovaj kraj utakmice, vreme je da i mi jednu naizvesnu završnicu dobijemo. Roberts, kako bi nam sada legao jedan ovakav igrač..... https://www.facebook.com/share/r/19C9geQGxB/ Edited Tuesday at 03:43 PM by Kursula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted Tuesday at 05:09 PM Share Posted Tuesday at 05:09 PM 1 hour ago, Eddard said: Meni Duane izgleda kao basketaš na terenu ispred zgrade. Totalno zalutao. Baš tako. U fazonu aj da dovedemo nekog nalik Panteru, pa ako prodje. Nije prošlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Tuesday at 05:54 PM Share Posted Tuesday at 05:54 PM Duane nije pokazao nista sto ne znaci da nece. E sad, da li gusiti Nakica na njegov racun da bi mozda nekad nesto, ili ga odmah ulupati. Mislim da je najgore ne odabrati pa ostati bez oba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 06:08 PM Share Posted Tuesday at 06:08 PM 58 minutes ago, Aman 2 said: Baš tako. U fazonu aj da dovedemo nekog nalik Panteru, pa ako prodje. Nije prošlo. sto je dobra odluka i tad sam pricao.. nisi puno ulozio a mozes dobiti dosta... jos kad se doda ovo sa trejdom on je sam sebe isplatio Njemu je decku kao i svakom u ekipi u ovom momentu, glava najveci problem, svi su u kurcu, izadje mu lopta iz kosa protiv Pariza i onda se bojao bilo sts da uradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Tuesday at 07:42 PM Share Posted Tuesday at 07:42 PM (edited) Kad pre "svi su u kurcu" sati i ko je kriv za to? Edited Tuesday at 07:43 PM by Marvin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljusha Posted Tuesday at 08:02 PM Share Posted Tuesday at 08:02 PM 4 hours ago, realno *w said: Eh... Da mi je neko pre 2 meseca rekao sledeći scenario: posle teškog EL gostovanja ćemo igrati sa top4 ekipom ABA, pobediti 20 razlike u utakmici gde smo vodili maltene sve vreme, gde je u trećoj četvrtini već bilo +15, a ja ću biti uber nezadovoljan... Ne bih mu verovao. Količina gluposti koju sam video je zaprešćujuća. Ne znam više koga tu ni da krivim. Bio sam kritički nastrojen prema Žocu, ali toliko gluposti nemaju nikakve veze sa postavkom, taktikom, nego jednostavno momenat dekoncentracije samog igrača. Tipa Ife koji prati loptu u aut, da bi ovaj protrčao pored njega i pokupio je, Poku koji baca pas iza leđa i gubi loptu umesto čiste kontre za nas. Pa standardno gluposti sa malim faulovima, bukvalno školske situacije centar na pleja. Naravno, stara tema nepotrebnog pomaganja. Duverioglu zida Tajrika, 4 metra od koša, nikakva pozicija, Karlik ostavlja svog igrača i ide na pomoć, naravno povratno, spotup, primljeni poeni... Na kraju, ostaje i nedefinisan status Majka i Dvejna. Više ne mogu da procenim da li je pitanje šanse i minuta, ili nemogućnosti da se pomogne ekipi. Obojica se trude, Majk baš ide na skok, ali u napadu, kao igrač manje. Dvejn sa druge strane i dalje izgleda odsečeno od ekipe, i kad uradi nešto, to je baš individualno. Sve u svemu, ovo je igra za -20 protiv Barse. Videćemo koliko to može bolje. Sve ok, samo...dobijamo Barsu 🫡 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Tuesday at 08:39 PM Share Posted Tuesday at 08:39 PM 2 hours ago, jedibojan said: Duane nije pokazao nista sto ne znaci da nece. E sad, da li gusiti Nakica na njegov racun da bi mozda nekad nesto, ili ga odmah ulupati. Mislim da je najgore ne odabrati pa ostati bez oba. Nije to ista pozicija, rekao bih. Nakic cist sf, Deznel cist sg (samo kod njega bas mora da se apostrofira da shooting =/= scoring za sada)...🥲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Tuesday at 09:29 PM Share Posted Tuesday at 09:29 PM 49 minutes ago, MC Thunder 2 said: Nije to ista pozicija, rekao bih. Nakic cist sf, Deznel cist sg (samo kod njega bas mora da se apostrofira da shooting =/= scoring za sada)...🥲 Ali jedan od njih je visak u rotaciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted Tuesday at 11:47 PM Share Posted Tuesday at 11:47 PM Ja zube istupi pricajuci da kosarkaskom klubu, nit je potrebno 15 igraca, nit je dobro da ih ima. Nesto mi se kaze da bi nakic u albi bio procida, a procida u partizanu nakic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Buđenje!!! Voleo bih kada bi mi neko objasnio zbog čega sam toliko optimističan u pogledu naše današnje utakmice. Nije da ima mnogo razloga - nismo ih dobili od one legendarne utakmice, ne vidim kako ćemo da sačuvamo Parkera i Puntera... Ali svejedno, uprkos svemu, očekujem pobedu i da odigramo odbrambeno dobru utakmicu. Prozivam Tajrika Džonsa, vreme je za jednu 20p 10skokova utakmicu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Mi smo ovde ima nas gomilaaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Za Washingtona je 90% krivice na Zeljku i strucnom stabu. Valjda znas koga dovodis, igraca kakvih karakteristika. Onda krece ono vec vidjeno ovih sezona sa Zocom - guranje u zamrzivac, pa vadjenje u nekom trenutku sa ocekivanjem da ce momentalno biti na radnoj temperaturi i isporuciti. Ova prica kako se nije uklopio, ne razume stvari mi je suplja kao ementaler i prilicno sam siguran da ni njemu nije bas jasno iskomunicirano sta je tacno problem i gde i kako je vidjen u ovom timu. To neminovno stvara i problem sa samopouzdanjem, osecajem pripadnosti, a o adaptaciji da ne govorim. Igrac kome je trebalo daleko najvise minuta na parketu zbog toga sto dolazi prvi put u evropsku kosarku, dobio ih je daleko najmanje. Da, kombina sa Hornetsima je objektivno uticala na to, ali je i pored toga bilo sasvim dovoljno vremena da se bar u nekoj meri 'uvede u sistem'. Ovako niti imamo taj nazovi sistem (posto se nastavilo sa nelogicnim odlukama i tweakovanjem i gde treba i gde ne treba) niti Dwiza kao igraca. Duplo golo. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Za put u Pariz, u avion prvo ulazi Sterling, pa ostali putnici, pa na kraju ceo tim KKP. 1 (not so) fun fact. Mozda tu lezi deo objasnjenja/traga zbog cega je lik odjednom potonuo. Jedine 2 pobede smo imali kada je on napadacki na nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Ko će meni večeras na deobu poslednjeg mesta? 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Iako ne postoji neki racionalan razlog, meni deluje da se sve crta za jednu pobedu veceras, tj takav mi je osecaj Mada ovaj 18h termin nikad nije bio dobar za nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 20 minutes ago, nemanjaol said: Iako ne postoji neki racionalan razlog, meni deluje da se sve crta za jednu pobedu veceras, tj takav mi je osecaj Mada ovaj 18h termin nikad nije bio dobar za nas To je da duze mozemo da slavimo do pobede u petak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Nemam bas prijatan osecaj povodom utakmice. Sami smo sebe doveli u situaciju da porazom idemo na minus od 5 pobeda, a znamo da je za plej-in zonu potrebno oko 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 🥲 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Da ne zna neko kako koristiti ovu resale opciju? Link koji je okačio klub, kao da ne radi za preprodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 23 minutes ago, fillam said: 🥲 zli zeljko koji je oterao Pantera 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts