Dzep Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Šta reći, koju posluku pirati, kome? Želja je bila tu, ni odbrana nije bila loša, ali bez skoka ne može, a mora i da se pogodi kad treba. Ocena prelazna i pored poraza, ali nama je potrebno više od prelaznih ocena i od "good job" situacije. Takođe, čini mi se da se malo stvari u timu raščišćavanju tako da se vidi da Karlik uzima kad je teško, što je sasvim u redu - dečko je odigrao odličnu ofanzivnu utakmicu večeras. Idu Barsa pa Armani, interesting... 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Na proslogodisnji tim je trebalo dodsti Karlika i Tajrika i to je to.. a ne izmisljati toplu vodu i proseravati se.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Nista ja tu ne bi dirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ide ovo na 2 8 za početak opušteno... ekipa sa jednim upotrebljivim centrom i nula timskom hemijom nema šta da traži u gornjem domu el. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Kad dobijemo Barsu 25 razlike sve će se ovo zaboraviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ajmo onda sledecu utakmicu... nek neko povede Zeljko odlazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 21 minutes ago, Papanikolesku said: Kari Pešić je ozbiljna trenerčina u ovim godinama za Želimira. Niđe veze poređenje. Kari je turnirski Goat. 2 nedelje košarke i šah do detalja. Dva različita posla. Mogao bi to i Željko lagano da 'oće, samo što neće. Loži se matori na EL kao da je Novak a košarka individualni sport pa postoji neka Atp basket lista 😄 Inače Kari još pre par sezona sa Barselonom pokazao da uopšte nije više za EL rodeo i 70+ instant mečeva. I na vreme se povukao tamo gde može pruži najviše. Edited 2 hours ago by Molina23 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Zeljkova izjava nakon meca - meni ovo nije izjava trenera koji ima bilo kakve ambijicije u ovom takmicenju: "Ništa nije bilo loše, samo moramo da igramo bolje u ovakvim okolnostima. Srećan sam kako se moj tim borio, želim da se zahvalim navijačima i da nastavimo dalje. Nije bitno da li smo izgubili ili pobedili, moramo da idemo dalje i da pripremimo sledeću utakmicu". 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Izjava pokazuje da veruje da malo fali da se sve okrene. Tako je izjavljivao i na 4:9. Postoje dva scenarija, prvi smo videli pre dve sezone, a drugi prošle. Ovog puta je Željko 100% odgovoran šta god da bude. Ako bude ono drugo, znači da je definitivno postao košarkaški Murinjo, ali ni to ne bi bilo strašno, to je sport, menja se, ima ko da ga nasledi. Jedino strašno bi bilo čuti škripu patika u Areni na proleće, ali to je već do nas. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Željko i Mesina - best job in da wrld 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 16 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ajmo onda sledecu utakmicu... nek neko povede Zeljko odlazi Poveo juče Dule Vujošević sa onom izjavom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
branem Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Da ste vi majstori tako dobri treneri, radili bi negde taj posao, makar u kls za pocetak a ne da palamudite najtrofejnijem treneru u istoriji. Svako ima uspone i padove, ne igra on na terenu vec igraci a to je druga polemika (jeste on ih je birao) ali nije on bacio loptu u ruke vec kapiten kome treba podrska sada ako smo pravi klub. Posle kise dodje duga i sunce, zivot i sport su nizovi dobrih i losih momenata pa sad ko ne voli kkp i ne razume suštinu, neka navija za druge. Ako iko treba da ima (po meni) bezrezervnu podrsku, to je Zeljko a ne avav avovi isl unistitelji ovog drustva. Za druge se navija, KKPartizan se voli... 3 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 4 minutes ago, propolis said: Poveo juče Dule Vujošević sa onom izjavom. Pa, sta znam, zavisi kako se shvati, ali ok i da je poveo, legitimno skroz, nek se pridruzi skandiranju u Areni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 37 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Zeljko je glavni i osnovni krivac. Dobio je odrijesene ruke i ogroman budzet nakon epskog faila od sezone da bi sastavio ekipu prepunu role playera sa ogromnom rupom na defanzivnom skoku. Veceras Ntilikina nije imao sta traziti na terenu u zadnjem napadu. Pored toliko stvari i situacija za kritiku, ti mu ga posoliš, kao da auti i promašeni gejm vineri nisu dovoljni. Ovaj tim je osrednjeg EL kvaliteta i budžeta, to smo znali još nakon simfonije, a jedino je Karlik bio taj wildcard koji može da nas vine u nešto iznad toga, ili nadprosečni napredak ostalih role playera. Jebiga, nemam magični štapić pametne reči, mučni porazi, mučni načini na koji se gube utakmice, nemamo za nešto solidno da se uhvatimo osim za sopstveni falus. Ima borbe, ima želje, nema skoka i pameti kada je najpotrebnije. Imamo dosta preduslova za efekat opruge... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Oke. Vcrs je zoc u principu igro ko sto bi i ja. Ride or die with sudan jones. I jeste bilo i bolje i smislenie. Sto smo izgubili? Jednostavno prekratki, nemoz tako se igra basket EC smo ekipa po kvalitetu. Ne moze se od ovih igraca vise traziti. Daju oni sve i igraju sve sto mogu. E sad, jbna pricae dovesti pantera, ledaya, lesora.. . Gubiti ih pod ugovoron... Jbg, mtr. Edited 2 hours ago by mipivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Mogli bi mi lagano da vežemo još 3 poraza. Dubai da nas razdeviči u Aba ligi, Laprovitola da metne 9 trojki u sredu i onda criple fight u petak sa Mesinom Edited 2 hours ago by Luchifer89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Kao sto sam napisao, ja sam ubedjen da ovo ide na 2-8/9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 minute ago, mipivi said: Oke. Vcrs je zoc u principu igro ko sto bi i ja. Ride or die with sudan jones. I jeste bilo i bolje i smislenie. Sto smo izgubili? Jednostavno prekratki, nemoz tako sr igra basket EC smo ekipa po kvalitetu. Ne moze se od ovih igraca vise yraziti. Daju oni sve i igraju sve sto mogu. E sad, jbna pricar dovesti pantera, ledaya, lesora.. . Gubiti ih pod ugovoron... Jbg, mtr. @goofy brate, oprosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ja vas ne bih otpisivao uopste, ma koliko vi bili down sada. Imate ekipu koja ima bas dosta razlicitosti u igracima, moze to lepo da se kombinuje i klikne. I meni ovako sa strane, kao i vama, malo je nejasna (ne)upotreba nekih igraca. Na primer, najveca enigma kod vas mi je pozicija 4. Sta je fora sa Mike-om? Vratio se, poceo da dobija znacajne minute u ABA, kao i prve minute u EL, i onda 0 minuta? Pokusevski bas sarene minute dobija, da li to Zoc provali na kojoj utakmici je prisutan na kojoj ne, pa ga zato nekada klupira - nemam pojma. I na kraju Bonga, u proseku imao oko 30min u EL, pomagao i na 4, i danas nista. A odmorio je protvi FMPa, nije da je nesto istrosen. Dakle sta se tu desava na poziciji 4, uopste ne mogu da skapiram Zoca... Jedan kombo 4/5 bi vam super legao, verovatno umesto Dejvisa. Ostatak ekipe treba samo da klikne. Spoiler "Komsija dosao da nas lazno tesi..." Spoiler Ne, nije tako, pisem sta zaista mislim. Proradice ovo, samo je pitanje kad i da li ce biti kasno za nesto u EL. Mislim da nece biti kasno. Pokazala je to i sezona 4:9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Moram ponovo da pišem isti post. Podrška Partizanu i svima koji čine Partizan je neupitna, i opet i opet i opet... i svaki put. Međutim, navijači Partizana su uvek tražili odgovore i diskusiju i nisu slušali kao ovce. To je ponekad pravilo probleme ali je davalo dodatnu energiju i raznolikost. Ako pojedini misle da jednim: "zato!" ili "ne palamudi!" ućutkaju one koji pitaju, onda se bojim da su na pogrešnom mestu i u vezi sa pogrešnim klubom. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 7 minutes ago, Luchifer89 said: Mogli bi mi lagano da vežemo još 3 poraza. Dubai da nas razdeviči u Aba ligi, Laprovitola da metne 9 trojki u sredu i onda criple fight u petak sa Mesinom Tesko da do srede ima par meseci za oporavak. edit: zapravo je out za celu sezonu. Edited 1 hour ago by Kooineeperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago I tako je porumeneli Žex krenuo krivudavim putevima Etorea Mesine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisaki Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 37 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ajmo onda sledecu utakmicu... nek neko povede Zeljko odlazi Ni za zivu glavu da Zeljko ode.Dok je on tu(jedan u nizu propalih SNS projekata)samo pusti nek traje(sto bi otpjevao pokojni Aki Rahimovski). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Barkley#34 said: Moram ponovo da pišem isti post. Podrška Partizanu i svima koji čine Partizan je neupitna, i opet i opet i opet... i svaki put. Međutim, navijači Partizana su uvek tražili odgovore i diskusiju i nisu slušali kao ovce. To je ponekad pravilo probleme ali je davalo dodatnu energiju i raznolikost. Ako pojedini misle da jednim: "zato!" ili "ne palamudi!" ućutkaju one koji pitaju, onda se bojim da su na pogrešnom mestu i u vezi sa pogrešnim klubom. 100% se slazem Zanima me vase misljenje, utakkicu je prelomila lopta koju je vanja prodao tajm aut je trazio ucitelj Splinter a ne Zeljko... evo zanima me majke mi, prica profesionalnim kosarkasima, da li vanji treba da kaze, Vanja ne bacaj loptu u bunar o parket... ne nego je covek verovstno pretpostavio ra cemo izvesti loptu i crtao je neki napad... ne znam, verovatno sam ja glup, jer pretpostavljam da profesiknalni kosarkasi moraju imati koncentraciju i bez da im se kaze kako fa izvede loptu, koliko tim imao faulova, koliko on ima faulova jebote to ti je posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 4 minutes ago, mfmilan said: I tako je porumeneli Žex krenuo krivudavim putevima Etorea Mesine... Who da fuck is zhex? Porumeneli.... Nice. Ae fuck off 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts