JPM Posted yesterday at 09:25 AM Share Posted yesterday at 09:25 AM Lundberg je dosta stabilan igrac i pravi floor general, ali meni je malo nejasno, to jest mislim da je pogresno da u crunch time-u on resava a ne Jones. Carlik je mnogo bolji skorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 09:38 AM Share Posted yesterday at 09:38 AM Ja rekoh za sudjenje na domacem terenu jos protiv Bajerna, da se ukazuje agenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted yesterday at 09:40 AM Share Posted yesterday at 09:40 AM 1 hour ago, SamoFlacko said: Izgledamo kao neki tip koji muva ribu na dobru priču cijelu noć, i taman kad misli da je to to, dođe joj bivši glavurdan da po njoj promješa crnu i zlatnu. Više kao tip koji smara, ali uđe u šansu zato što je riba popila, a onda se on obeznani. Sve sličnosti sa stvarnim životom su slučajne 1 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted yesterday at 09:53 AM Share Posted yesterday at 09:53 AM 26 minutes ago, JPM said: Lundberg je dosta stabilan igrac i pravi floor general, ali meni je malo nejasno, to jest mislim da je pogresno da u crunch time-u on resava a ne Jones. Carlik je mnogo bolji skorer. pa juce je Carlik pokusao i lopta je bila kod njega... ali je Obradovic sa monakove klupe to dobro skontao, udvajali su ga, gurali su ga u stranu i da se resi lopte... imali smo dva napada da povedemo mislim na 70:70 i oba su bila uzasna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted yesterday at 10:15 AM Share Posted yesterday at 10:15 AM 1 hour ago, TripleJ said: Jel to nasa klupa sinoc konacno dobila tehnicku gresku ? 😄 Lik koji stoji nedaleko od mene u Areni već treću godinu na svakoj utakmici urla na Željka da uđe u teren i napravi tehničku. Žao mi je što sinoć verovatno nije prisustvovao istorijskom trenutku. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 10:47 AM Share Posted yesterday at 10:47 AM Ako tresnemo fener tamo, bice 22/23-alike sezona, predodecam. A valja se i Pariz spustiti malo na zemlju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 10:54 AM Share Posted yesterday at 10:54 AM Ako ne dobijemo Fener, u ozbiljnom smo problemu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted yesterday at 10:56 AM Share Posted yesterday at 10:56 AM (edited) Najjace je sto u naredne 3 tekme lako moze da bude 0-3, ali ne bih se iznenadio ni da bude 2-1 ili cak 3-0 (ljucki je nadati se). Inace ustisak je brutalna 3/4 i Zeljko koji u 4/4 kasni sa uvodjenjem petorke koja je lomila 3/4. Takodje jezivo lose sudjenje, a to bas retko komentarisem. I pohvala za naseg super Marija, ne treba nam onaj napuvani sto ima frizuru kao Ana Brnabic Edited yesterday at 10:57 AM by Marvin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 10:56 AM Share Posted yesterday at 10:56 AM Odlicna odbrana 1 na 1. Monako vam je sto se tice toga bas odgovarao jer oni igraju uglavnom 1 na 1 u napadu i dosta od toga zavise.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted yesterday at 11:13 AM Share Posted yesterday at 11:13 AM Pa nisam siguran koliko nam je odgovarao, s obzirom da su u 1. poluvremenu otišli na +15 jer nismo uspijevali da ih sačuvamo 1na1, a onda su nas na kraju James i Okobo riješili baš tim 1na1 situacijama (iako je oba puta odbrana bila dobra). 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted yesterday at 11:15 AM Share Posted yesterday at 11:15 AM 15 minutes ago, Marvin said: Najjace je sto u naredne 3 tekme lako moze da bude 0-3, ali ne bih se iznenadio ni da bude 2-1 ili cak 3-0 (ljucki je nadati se). Inace ustisak je brutalna 3/4 i Zeljko koji u 4/4 kasni sa uvodjenjem petorke koja je lomila 3/4. Takodje jezivo lose sudjenje, a to bas retko komentarisem. I pohvala za naseg super Marija, ne treba nam onaj napuvani sto ima frizuru kao Ana Brnabic Jbga, kad ti dve tekme za redom protivnik da kos iz auta i to na domacem terenu, ne mozes drugacije da ih ocenis. Svaku sumnjivu loptu su dodelili njima. Bila je jedna situacija gde Zeljko bukvalno moli ovog jednog sudiju da bar jednu pokaze u drugom pravcu 🙂 Za neverovati je i onaj nenamerni klizeci Lojda, ok, nije nesportski, nije covek hteo, ali je uticao na Sterlinga da baci lose loptu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 11:22 AM Share Posted yesterday at 11:22 AM Klub nek i dalje ne ulaze zalbu na sudjenje. Vec sam pisao pre 10tak dana, placipickama iz Monaka nije to bio problem prosle sezone iako su imali sudjenje u Areni kakvo smo mi sinoc mogli da sanjamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 11:24 AM Share Posted yesterday at 11:24 AM 10 minutes ago, Shonewizard said: Pa nisam siguran koliko nam je odgovarao, s obzirom da su u 1. poluvremenu otišli na +15 jer nismo uspijevali da ih sačuvamo 1na1, a onda su nas na kraju James i Okobo riješili baš tim 1na1 situacijama (iako je oba puta odbrana bila dobra). 😁 Pa u ovom trenutku kad ste neuigrani u timskoj odbrani...Jesu resili al opet imali ste i vi sanse samo niste iskoristili. A opet vratili ste se sa -16? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 11:29 AM Author Share Posted yesterday at 11:29 AM 2 hours ago, JPM said: Lundberg je dosta stabilan igrac i pravi floor general, ali meni je malo nejasno, to jest mislim da je pogresno da u crunch time-u on resava a ne Jones. Carlik je mnogo bolji skorer. Iffe je trenutno bolja opcija da rešava u crunch time, and it's not even close. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 12:08 PM Share Posted yesterday at 12:08 PM Trebace mnogo @ pobeda da bi se ovaj start sezone ispeglao... Plus, mislim da je ovo tim koji nece nuzno biti domacniski...ali da li ce uopste biti pobednicki je najveci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted yesterday at 12:19 PM Share Posted yesterday at 12:19 PM 1 hour ago, Marvin said: Najjace je sto u naredne 3 tekme lako moze da bude 0-3, ali ne bih se iznenadio ni da bude 2-1 ili cak 3-0 (ljucki je nadati se). A možda i 1-2. Čisto da ti upotpunim mogućnosti 😁 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted yesterday at 12:36 PM Share Posted yesterday at 12:36 PM Bez Bakice u Konstantinopolj. Ko ce da parira Bobinatoru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted yesterday at 01:05 PM Share Posted yesterday at 01:05 PM Ko je bakica? Dejvis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted yesterday at 01:08 PM Share Posted yesterday at 01:08 PM (edited) 4 minutes ago, Knipex said: Ko je bakica? Dejvis? Zeljko prilazi na okupljanju igraca KKP-a Balsi Koprivici i pozdravlja ga sa "Gde si Bakice" 🙂 Dejvis je Rambo Edited yesterday at 01:10 PM by TripleJ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 01:23 PM Share Posted yesterday at 01:23 PM (edited) Ipak sam pustio snimak, hladne glave da vidim mec, kad znam rezultat. I ono sto sam video mi vise daje optimizam nego sto ne daje. Raspad nam je bio zapravo kraci od ocekivanog (manje od 4 minuta), ali jebeno intenzivan. Uz pomoc i sudija, mora i konstatno podsecanje da je Monako lagano top 4 tim po rosteru i kvalitetu. 1/4 prilicno dobra, druga pristojna do 28-34. Onda raspad, ogroman kvalitet Monaka na obe strane pomognut sudijskom kanonadom. Ali cak i tada je govor tela tima bio dobar, nije bilo proslogodisnjeg rigor mortisa. Da bi se sezona usmerila gde treba, treba ipak vise faktora: 1. Da Zeljko ne brlja sa petorkama (neverovatno da ovo mora da se istakne) 2. Da se kapiten i jos neki dozovu formi, a ceo tim ne pravi jedna ista sranja kada se stize ili pravi razlika, kapiten postaje vec nepodnosljiv. 3. Da nas sudije ostave na miru 4. Pametnije sa licnim greskama Razumem hejt ka Dejvisu, ali juce ga preteraste. Edited yesterday at 01:25 PM by MC Thunder 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Balsa višak za Istanbul. U najmanju ruku nije fer prema tom momku. Pokazao je napredak u više segmenata igre, dok se s druge strane Dejvis raspada. Je li projektovana prva četvorka ušla neki put sinoć u reket? Pitam za komšiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) Kod komsija ubuduce na live temu, za napredni kurs kako se otvoreno i iskreno komentarise sudijski lopovluk 😁 Samo mi u EL glumimo neke vitezove, "sudije su nas kanalile ALI igrom nismo ni zasluzili, bla bla bla". Edited 21 hours ago by MC Thunder 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Jel Frenk upada umesto Balše u 12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Mi ne smemo da se zalimo na sudjenje. Nismo svi kao Dimitrios, da imamo licencu i da nas boli uvo sta cemo da izjavimo. Ali ja verujem da ce nam vratiti za ove sudijske propuste samo da mi to iskoristimo kako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 13 minutes ago, ChrisJudd said: Jel Frenk upada umesto Balše u 12? Da. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts