Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, SamoFlacko said:

Izgledamo kao neki tip koji muva ribu na dobru priču cijelu noć, i taman kad misli da je to to, dođe joj bivši glavurdan da po njoj promješa crnu i zlatnu.

Više kao tip koji smara, ali uđe u šansu zato što je riba popila, a onda se on obeznani.

Sve sličnosti sa stvarnim životom su slučajne :cigar:

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 22

26 minutes ago, JPM said:

Lundberg je dosta stabilan igrac i pravi floor general, ali meni je malo nejasno, to jest mislim da je pogresno da u crunch time-u on resava a ne Jones. Carlik je mnogo bolji skorer.

pa juce je Carlik pokusao i lopta je bila kod njega... ali je Obradovic sa monakove klupe to dobro skontao, udvajali su ga, gurali su ga u stranu i da se resi lopte... 

imali smo dva napada da povedemo mislim na 70:70 i oba su bila uzasna

1 hour ago, TripleJ said:

Jel to nasa klupa sinoc konacno dobila tehnicku gresku ? 😄

Lik koji stoji nedaleko od mene u Areni već treću godinu na svakoj utakmici urla na Željka da uđe u teren i napravi tehničku. Žao mi je što sinoć verovatno nije prisustvovao istorijskom trenutku.

• Ha-ha 8

Najjace je sto u naredne 3 tekme lako moze da bude 0-3, ali ne bih se iznenadio ni da bude 2-1 ili cak 3-0 (ljucki je nadati se).

Inace ustisak je brutalna 3/4 i Zeljko koji u 4/4 kasni sa uvodjenjem petorke koja je lomila 3/4.

Takodje jezivo lose sudjenje, a to bas retko komentarisem. I pohvala za naseg super Marija, ne treba nam onaj napuvani sto ima frizuru kao Ana Brnabic

Edited by Marvin
  • Like 3

15 minutes ago, Marvin said:

Najjace je sto u naredne 3 tekme lako moze da bude 0-3, ali ne bih se iznenadio ni da bude 2-1 ili cak 3-0 (ljucki je nadati se).

Inace ustisak je brutalna 3/4 i Zeljko koji u 4/4 kasni sa uvodjenjem petorke koja je lomila 3/4.

Takodje jezivo lose sudjenje, a to bas retko komentarisem. I pohvala za naseg super Marija, ne treba nam onaj napuvani sto ima frizuru kao Ana Brnabic

Jbga, kad ti dve tekme za redom protivnik da kos iz auta i to na domacem terenu, ne mozes drugacije da ih ocenis. Svaku sumnjivu loptu su dodelili njima. Bila je jedna situacija gde Zeljko bukvalno moli ovog jednog sudiju da bar jednu pokaze u drugom pravcu 🙂

Za neverovati je i onaj nenamerni klizeci Lojda, ok, nije nesportski, nije covek hteo, ali je uticao na Sterlinga da baci lose loptu.

• Like 4

10 minutes ago, Shonewizard said:

Pa nisam siguran koliko nam je odgovarao, s obzirom da su u 1. poluvremenu otišli na +15 jer nismo uspijevali da ih sačuvamo 1na1, a onda su nas na kraju James i Okobo riješili baš tim 1na1 situacijama (iako je oba puta odbrana bila dobra). 😁

Pa u ovom trenutku kad ste neuigrani u timskoj odbrani...Jesu resili al opet imali ste i vi sanse samo niste iskoristili. A opet vratili ste se sa -16? :))

2 hours ago, JPM said:

Lundberg je dosta stabilan igrac i pravi floor general, ali meni je malo nejasno, to jest mislim da je pogresno da u crunch time-u on resava a ne Jones. Carlik je mnogo bolji skorer.

Iffe je trenutno bolja opcija da rešava u crunch time, and it's not even close.

• Like 3

Ipak sam pustio snimak, hladne glave da vidim mec, kad znam rezultat. I ono sto sam video mi vise daje optimizam nego sto ne daje. Raspad nam je bio zapravo kraci od ocekivanog (manje od 4 minuta), ali jebeno intenzivan. Uz pomoc i sudija, mora i konstatno podsecanje da je Monako lagano top 4 tim po rosteru i kvalitetu.

1/4 prilicno dobra, druga pristojna do

28-34. Onda raspad, ogroman kvalitet Monaka na obe strane pomognut sudijskom kanonadom. Ali cak i tada je govor tela tima bio dobar, nije bilo proslogodisnjeg rigor mortisa.

Da bi se sezona usmerila gde treba, treba ipak vise faktora:

1. Da Zeljko ne brlja sa petorkama (neverovatno da ovo mora da se istakne)

2. Da se kapiten i jos neki dozovu formi, a ceo tim ne pravi jedna ista sranja kada se stize ili pravi razlika, kapiten postaje vec nepodnosljiv.

3. Da nas sudije ostave na miru

4. Pametnije sa licnim greskama

Razumem hejt ka Dejvisu, ali juce ga preteraste.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 2

Balsa višak za Istanbul. U najmanju ruku nije fer prema tom momku. Pokazao je napredak u više segmenata igre, dok se s druge strane Dejvis raspada.

Je li projektovana prva četvorka ušla neki put sinoć u reket? Pitam za komšiju.

• Like 1

Kod komsija ubuduce na live temu, za napredni kurs kako se otvoreno i iskreno komentarise sudijski lopovluk 😁

Samo mi u EL glumimo neke vitezove, "sudije su nas kanalile ALI igrom nismo ni zasluzili, bla bla bla".

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1