Jump to content

Recommended Posts

10 hours ago, MC Thunder 2 said:

Sranje kompenzacija, s obzirom na to da ljudi sa 400 nisu birali da ne dodju, pa je 35% refundacije prosto malo.

A dzabe ulaz na fudbal bih smatrao cistom provokacijom i bezobrazlukom (sa cime se mnogi nece sloziti, verujem).

Titanik tone, ali mesta u čamcima za spasavanje ima samo za one sa skupljim kartama, oni sa jeftinijim neka plivaju... :smiley26:

• Ha-ha 1

Ajmo ajmo, ustajte Grobosi!!

Što se večerašnje utakmice tiče, prvo bih želeo da uspemo da uđem na tribine. Imam 200 ali znajući da je to Pionir, ko zna ko će tu i kako da uđe...

Drugo, slušao sam Washingtona u nekom podcastu, dečko deluje artikulisano i motivisano. Po onome što sam do sada video u pitanju je čist skorer, asistencija nema, ali nije ni to toliko loše - ako uspe da ne bude minus u odbrani daj i jednog takvog koji može da sipa na različite načine. Dakle, voleo bih da ga vidim na delu i da vidimo hoće li ga Majk Džejms silovati ili postoji neka mogućnost otpora.

Treće, ajde da se prekrstimo i da verujemo da ćemo konačno moći da budemo egal u skokovima. Tajrik&Majk, od Dejvisa ništa ne očekujem sem povremenih bljeskova u napadu, gde pre svega mislim na asistencije iz short rolla i iz nekih (nepotrebnih) udvajanja.

Četvrto, da probamo da probijemo krov bukom, pa ako nas takve dobiju, čestitamo i to je to.

Aaaaaaaaajmooooooo!!!!

• Like 12

28 minutes ago, KockoOblo said:

Bilo bi čudo da večeras pobedimo

Zasto? Partizan je cak blagi favorit po kladionicama. Samo je Nilikina upitan (kapiram da ce igrati) dok Monaku su povredjeni Korkmaz i Kalates vec neko vreme. Na 4 kombinuju Blosomgejma, Motijeunasa i fejk Brauna. Ko ih nije gledao, ukratko, Dejvis na 4 je bolji ofanzivno a Bonga defanzivno od svih navedenih njihovih igraca koje koriste na 4. Tajrik Dzouns je bolji centar od svih njihovih centara. Imaju Dzejmsa, Okoboa, Lojda i Dialoa i tu im lezi najveca snaga i pretnja spolja ali Partizan ima vecu sirinu trenutno spolja i tu bi trebalo da lezi snaga Partizana. Barselona je doslovno rutinirala Monako, a i izgubili su i od Pariza kod kuce. Od 3 utakmice koje su dobili, sve 3 su bile kod kuce protiv timova koji su 15. 16. i 17. na tabeli u ovom trenutku. Ocekujem egal utakmicu do samog kraja, kao sto sam napisao i za Virtus. Detalji ce presuditi. Nikakvo nije cudo ni da pobedi Partizan, ni da pobedi Monako. Sanse su oko 50-50.

3 minutes ago, Marvin said:

Bas steta sto je Frenki povredjen, treba nam dobra defanziva na spoljnim pozicijama veceras. Ako udje Djems u svoj 30p mod, jebali smo cvorka

Odakle ti da je povredjen ? Rekao Zoc da je propustio trening u ponedeljak zato sto se nije osecao dobro. Juce trenirao 

• Like 1