Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Princeton said:

Odličan post Twistere, milina pročitati.

Samo dodatak što se tiče ovih statističkih podataka. Ozbiljniji timovi i skauting službe prate screen-assists, i cut-assists. Poslije svakog bloka ili protrčavanja gdje se napravi prostor suigraču, i on direktno postigne koš radi toga, bilježi se screen-assist ili cut-assist. Interesantan parametar koji definitivno izdvoji određene igrače potrebne ekipi, što svakako Oscar jeste i bio je moja velika želja.

Da, znam za to no mi je mrsko traziti sad dok sam ranije imao pristup dzabe Synergyu imalo se prilike za istrazivanje i kopanje, sad nit vremena imam ko prije nit Synergya 😄 Svakako je u detaljima djavo pa se mora malo covjek iscimati oko svacega sto vrijedi.

• Like 1
Posted
6 hours ago, Papanikolesku said:

Imam utisak da Tshiebwe nije main target. Možda ganjamo Ačijuvu, koji se mora čekati još neko vreme 🙂

Glavna meta je Tajs mogu da se kladim, i bas imam neki osećaj da ce doci..

Ali i Acijuva je monstrum svoje vrste 

Posted

Mislim da mozemo finansijski sebi da priustimo jos nekih 2-3 miliona pa da to bude neko povecanje u odnosu na proslu sezonu. Ako cemo Tajsa onda tesko da ce biti para i za tog klasicnog bekap pleja. Ali ako upecamo Oscara onda ce biti para. Iskreno ja sam vise za varijantu broj 2.

Posted

Ukoliko postoji ikakva mogućnost dati Tajsu koliko god para da trazi.. takav igrac na 5 se ne sme propustiti.

Legao bi nam kao dupe na nosu.

Za rezervnog pleja ce se naci novac ako zaskripi. A I za tu ulogu nam ne treba zver od igraca, vec neko da pristojno odmeni Karlika na max 15 min. Za takvog igraca i ne treba platiti ne znam koliko.

Posted
18 minutes ago, Coz29 said:

Ukoliko postoji ikakva mogućnost dati Tajsu koliko god para da trazi.. takav igrac na 5 se ne sme propustiti.

Legao bi nam kao dupe na nosu.

Za rezervnog pleja ce se naci novac ako zaskripi. A I za tu ulogu nam ne treba zver od igraca, vec neko da pristojno odmeni Karlika na max 15 min. Za takvog igraca i ne treba platiti ne znam koliko.

Zasto bi nam Tajs legao bolje nego Oscar?

Sta Tajs donosi u odbrani i skoku?

Posted (edited)

Tajs je ekstra kvalitet na poziciji 5. Iskusan i dokazan centar, dobar u odbrani, odlicne blokove postavlja, ima sut za 3. Nije za uporediti kosarkasko znanje u odnosu na Oscara. S tim što onda imas osigurač za ludog Tajrika.

To sto mnogi misle da bi Oskar u EL imato svaki meč 15 skokova i resio naše probleme u tom segmentu to je druga stvar. Manji broj poseda, sporija kosarka, vise se igra 5 na 5 nego 1 na 1, nema def 3 sekunde itd, plus Zeljkova trenerska filozofija.

Jedan igrac ne moze da resi naše probleme sa skokom, skok je stvar timske odbrane, građenja i pozicioniranja, a i u toj postavci ce se pre snaći Tajs nego Oscar.

Edited by Coz29
Posted

Potencijali dolazak Tajsa ne znaci da nece doci dobar rezervni plej. Uopste ne znam otkud ta ideja, i ko od nas uopste zna da li i koliko ima para. 

Sto bi @ScepanScekicStorekao bez ograničenja. 

Naši jesu gresili sto se tice nekih dolazaka i nedolazaka igraca, ali sto se tice ovog prelaznog roka, na dobrom su putu da sastave bas ozbiljan tim.

Posted

Pokuševski je u takvom stanju da mu treba oporavak. Ima problema sa ramenom. Da li će ići na operaciju ili će se lečiti, to sad ne znamo. Uglavnom, bilo bi dobro da je i on išao”, rekao je “Kari” Pešić.